kaksosnainen ja neitsytmies..?

kaksonen myös

..millaista kommenttia tämä suhde ja parisuhteen viritelmä irrottaa? Yksissä pyöritty nelisen vuotta, välillä vaikeaa, mutta eihän se kenenkään arki kai ainaista ruusuilla tanssimista ole..?

8

1594

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dffgj

      juu itse seurustelin n. 1,5 vuotta neitsytmiehen kanssa ja ongelmia ei juurikaan ollut, arki sujui melko tasapainoisesti. Lopulta minusta kuitenkin tuntui, että hän oli minulle enemmänkin ystävä kuin rakkauden kohde ja kyllästyin yhtäkkiä yllättävän nopeasti. Lisäksi neitsyen puheet yhteenmuutosta jne. alkoi ahdistaa tätä levotonta kaksosta, joka päätti ottaa jalat alleen..

      • ollaan..

        minä kaks..ja mies neits..ollaan 8v,naim.oltu edellinen liittoni 19v.ravun kans .täytyy sanoa se nuoruus meni hukkaan toisaalta.nyt ei ole tarvinnut riidellä ei mielistellä vain yks valitus ettei hän tanssi mut vie kyllä ja hakee minut jos haluan.lomareisuille ei innokas mut mä saan mennä kavereitten kans. eli ei edes luulotautinen mies.eli emme ole riippuvaisia toisista mutta yhdessä viihdymme ja rakastamme sekä kunnioitamme toisiamme.nautimme siis molemat tästä hetkestä ei ongelmia ei mitään kielteistä. siis ihan uskomatonta. sanovat muutkin. merkki vai muu kemiako sitten lienee vaikuttaa. pistäkää paremaks .


    • edelleen

      Minä myös seurustellut neitsytmiehen kanssa 5vuotta.Välillä menee hyvin ja välillä huonosti.Joskus tulee mieleen sovitaanko ollenkaan yhteen,kun neitsyet hiukka puupökkelöisiä.Mut täs sitä taaplattu.

    • dassa

      Olen seurustellut kuusi vuotta neitsytmiehen kanssa ja välillä menee hurjan hyvin, välillä tökkii pahasti. Suhde toimii kaveruuspohjalta, joka on yhdessä asumisen kannalta mielestäni elinehto. Kommunikaatio toimii ja asioita on kiva tehdä yhdessä. Toisaalta tämä saa välillä minut tylsistymään- neitsyt vaan nyt on niin jalat maassa tyyppi kun itse haluaisi joka päivälle jotakin jännää. Ja kun jonkun kanssa on hyvä kaveri, intohimo voi olla joskus kaukana. Ja kun toinen haluaa työpäivän jälkeen vain olla ja toinen elää myös arkisin,:) aina ei voi ymmärtää toista. Mutta jos todella haluaa että suhde toimii, sen voi laittaa toimimaan. Neitsytmiehissä on kuitenkin niin monta hyvää puolta niiden huonojen kattamiseksi. Uskollisuus, lempeys, toisista pahaa puhumattomuus, halu tehdä nainen tyytyväiseksi ym... Meille hyväksi havaittu keino on ollut se, että olemme säilyttäneet omat kaverimme ja kummallakin on OMA ELÄMÄ. Tämä lievittää ainakin minun "häkkikammoani." Meillä toimii se, että jos toinen haluaa olla, toinen saa mennä. Ja kotiin on sitten kiva palata. Ja neitsytmiehessä on mielestäni se loistava puoli, että he osaavat kuunnella. Ja myös osaavat miettiä kuulemaansa. En tiedä ketään muuta miestä jolle olisi voinut kertoa ihan kaiken- siis todella miltä tuntuu- ilman että olisi tarvinnut pelätä johtavatko ne sanat suhteen päättymiseen.
      Eli joskus voi tuntua liian tasaiselta menolta, kaipaa todella jotakin säpinää, mutta silloin aina mietin mitä todella menettäisin! (aikuistumassa vissiin, harmi ;))
      Tsemppiä teille!

    • neitsyt + kaksonen

      kolmekymmentä vuotta yhdessä ja ihan hyvin menee

      toisen täytyy vaan vähän joustaa välillä

    • A Aimo

      Olen neitsytmies ja vaimoni kaksonen. Olemme olleet yhdessä jo parikymmentä vuotta ja ongelmia on ollut ennenkin, kuten varmasti kaikilla. Nyt vaimolla on alkanut jokin juoksuaika tai muu vaihdepaussi. Hän nostaa koko ajan esille asioita joilla saa aikaan muhevan riidan. Minun roolikseni on tullut hyväksyä kaikki koska kaksosellehan et pärjää sanan säilällä.
      Sääliksi käy lapsia jotka elävät kaiken tämän keskellä ja joutuvat myös ailahtelevan mielen, sanallisen hakkailun ja jopa vihan kohteeksi. Tiedän että kaksonen vaatii tilaa. Sitä hän on saanut enkä ole turhia perään kysellyt. Riitaa tulee mistä vaan ja keskustelut ovat vain vallankäytön näyttämöjä.
      Huono itsetunto kaiken päälle kruunaa tehokkaan pakkauksen. Syytä on koko ajan muissa, ei itsessä.
      Pyydänkin hyviä neuvoja miten kuunnella, auttaa ja vastata kaksosnaisen arkisiin hyökkäyksiin.
      Kuminauhakin katkeaa, ennemmin tai myöhemmin.

      • Kaksonen ravun rajalla

        Älä taistele, helli, humioi ja rakasta, vaikkei hän sitä mielestäsi ansaitsikaan. Yllätä hänet jollain iloisella yllätyksellä . Jos saat hänet tuntemaan itsensä rakastetuksi, saat hänestä takuulla parempaa irti kuin riitaa....

        Kaksonen tarvitsee myös virikkeitä ja rutiini ja monotoninen elämä saa hänet todella "näivettymään". Turhautunut kaksonen on todella ikävä sekä itselleen että perheelleen.

        Istukaa alas ja keskustelkaa ja kirjoittakaa lista molempien toiveista ja odotuksista suhteessanne, jos kumpikin antaa ja ottaa, niin ehkä pääsette yhteisymmärrykseen uusista pelisäännöistä jatkossa.

        Kaikki tuntemani kaksoset ovat oikeudenmukaisia, toivottavasti sinunkin.

        Onnea matkaan!


    • kaksonen myös

      ..lukea vastauksia, kiitos, ja löytää itsensä niistä kyllä täysin. Tosin meillä mies on huomattavasti suulaampi, mutta juuri tuo turhautuneisuus.. voi kun tulis joku ja tappais jos ei arkenakin tapahdu edes jotakin.. huono juttu on se, että mieleni tekisi mennä viikonloppuna, edes joskus, tanssimaan vaikka, mutta miehelle riittää kun saa huilia. Yksin jos menisin, saisin aikaan vuosisadan mustasukkaisuusmurheen.

      Mutta kiva kuulla, että muutkin on sinnitelleet, jospahan sitten mekin.. =)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5275
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3287
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1415
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe