miksi connery

korvattiin?

Miksi Sean Conneryn tilalle aikanaan tuli Moore, joka on vanhempi kuin Connery? Tuliko riitaa palkkioista vai mistä? Olihan tuo Connery viimeisessä "virallisessa" Bondissaan toisaalta vähän ikääntyneen oloinen.

6

1028

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .......

      Jotan olen lukenu et Connery korvattoon Moorella just ton palkkajutuntakia... En tiiä tota ihan varmaks.

    • Janne Pönti

      "Timantit ovat ikuisia" -elokuvan palkkion ainakin Connery lahjoitti hyväntekeväisyyteen, että olisiko se rahasta ollut kiinni.

      Onhan Roger Moore kuitenkin nuoremman näköinen ensimmäisessä Bondissaan kuin Connery em. Puhumattakaan "Never say...".

      • aikaa on liikaa

        Connery ei ollut tyytyväinen palkkioonsa.Näinhän herra juuri sanoi jonkun haastattelun yhteydessä kai siinä oli tuo leimaantuminenkin mistä Connery ei pitänyt sekä se,että lehdistö yms oli kimpussa koko ajan(??)...mutta joo,yksinkertaisesti sanottuna raha se syy oli.

        Conneryn jälkeen ensiksi oli Lazenby,joka oli todellakin nuorempi mutta kun Connery sitten kuitenkin teki vielä yhden Bondin niin olihan herra melkoisen"elähtäneessä"kunnossa verrattuna esim.Pallosalamaan ja Kultasormeen..

        Veijareitten ja Pyhimysten jälkeen Moore oli aika hyvässä lihassa kun häntä pyydettiin Bondiksi ja neuvottiin paitsi leikaamaan tukka niin pudottamaan myös painoakin ja näin ollen Moore saattoi näyttää Conneryä nuoremmalta vaikka oikeasti onkin vanhempi.

        Eikä se sitten Moorekaan osannut ajoissa lopettaa Bondin hommia.Jälki visasteluna voisi sanoa,että herran ois kannattanut lopettaa Erittäin Salaisen jälkeen...vaan raha se Moorenkin kuvioissa mukana piti kansa diggasi.


    • Nanker_Phelge

      Bondiksi. Silloin Moorea tosin pidettiin liian nuorena rooliin. Tosin nuoruushaitta kumottiin viimeistään kahdessa Mooren viimeisimmässä Bondissa. On meinaan kohtalaisen kankeaa toimintaa!

    • En tiedä miten asia on, mutta jostain syystä minulla on semmoinen käsitys, että Connery itse väistyi Bondin roolista tehdäkseen välillä muitakin rooleja. Hän ei halunnut olla pelkäksi Bondiksi leimautunut näyttelijä tai vastaavaa.

    • Hartman89

      Mahd. lyhyesti:

      Niin Conneryhän oli ensimmäinen Bond ja teki viis bondia putkeen. Sitten päätti vetäytyä, koska sai mielestään liian vähän palkkaa Bond-roolistaan. Conneryn seuraajaksi harkittiin sekä Moorea, joka oli menestynyt Pyhimys -sarjassaan, mutta myös 25 -vuotiasta Daltonia (joka olisi halutessaan saanut näytellä bondia kaikkiaan viidesti! -69, -81, -87, -89 ja -91 suunniteltu alkuperäinen Goldeneye -95), mutta tilalle otettiinkin "ruoska-lasse" ((kun Dalton kieltäytyi)) joka tunnettiin varsinaisena diivailijana ("Miksei mua oo kutsuttu juhliin?! mähän oon porukan tähti!). Lazenby potkittiin sitten pellolle ja Moore otettiin rooliin kokemuksensa ja tahtonsa vuoksi.

      Moore oli vikassa Bondissaan ylivertaisen vanha, peräti 58 -vuotias

      Connery oli viimeisessä virallisessa Bondissaan "Timantit ovat ikuisia" 1971 41 -vuotias ja näytti siinäkin jo kamalan vanhalta, eli hyvä vain kun siirtyi sivuun. 1983 ilmestyneessä epävirallisessa "Älä kieltäydy kahdesti" (joka on kopio pallosalamasta) Connery oli periaatteessa vasta 53 -vuotias, eli viisi vuotta Moorea nuorempi, mutta näytti jo seitsenkymppiseltä tai ainakin kuudenkymmenen puolivälissä olevalta.

      Moore taas aloitti bondit vasta yli nelikymppisenä ja teki seitsemän, mikä oli aivan liikaa hänen ikäiselleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3227
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1375
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    Aihe