Majoitusta perheelle

Heinäkuu

Kiitän hyvistä vinkeistä majoituksen suhteen Nizzassa. Olemme 4-henkinen perhe ( lapset 4v ja 5v) lähdössä heinäkuuksi Nizzaan. Löytyisikö kohtuuhintaista majoitusta tuolloin, esim. jokin huoneisto? Voisi olla mm. keittiö, pyykkikone käytössä. Emme kaipaa luksushotelleja.

8

1752

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "lämpimästi"

      majoituksen etsimistä Nizzan ulkopuolelta ja mielummin uima-altaalla lapsia ajatellen. Heinäkuu tosi kuumaa aikaa siellä ja kaupungissa tukalaa. Katso Interhomet yms. Aika myöhään olette kyllä majoitusta etsimässä. Itse varasimme kesäksi omamme Cannesin läheltä jo viime vuoden puolella.

      • hve570

    • viime heinäkuusta kokemusta

      Itse laitoin viime heinäkuun reissulle tähän samaan aikaan googleen hakusanat "nice rent apartment week" ja aloin selata. Valitsimme vapaana olleista huoneistoista Nizzan laidalla olleen kaksion, jossa oli ylellinen merinäköala. Hinta oli vähän yli 1.000 euroa viikko (oli kalleimmasta päästä, mutta halusimme maksaa näköalasta ja hyvästä sijainnista).

      Kiirettä kun pidät, niin etköhän vielä löydä kämpän teille.

      Olen samaa mieltä aikaisemman kirjoittajan kanssa, että Nizzan keskustassa ja muuallakin on heinäkuussa todella kuumaa. Jokin pikkukaupunki Nizzan ja Monacon väliltä meren ääreltä voi olla myös hyvä vaihtoehto lasten kanssa, jos ette löydä sellaista paikkaa, missä on uima-allas.

      • kokemusta on

        Rannikolla - myös Nizzan tuntumassa - on runsaasti isoja hyvinhoidettuja leirintäalueita, joilla tarjota erikokoisia huoneistoja sekä ns. mobilehome- tyyppisiä asuntoja. Ei välttämättä ihan kiinni rannassa, vaan pienen männikön suojassa kävelymatkan tai lyhyen ajomatkan päässä rannalta - joka muuten tuolla alueella voi olla pikkukiveä ennemmin kuin hiekkaa, lapsille vedenkestävät rantakengät hyvät. Vuokraavat viikoiksi, joko 1 tai useampi. Tosi kivasti huomioitu juuri lapsiperheet, erikokoisia uima-altaita, järjestettyä ohjelmaa etc. Parissa olemme olleet ja tosi laadukkaita ovat olleet, vähän lännemmässä kylläkin. Voi olla, että nekin jo kortilla - ja ottakaa ehdottomasti sellainen, missä ilmastointi, tuohon aikaan voi olla tukalan kuumaa.


    • hyvät sivut

      www.provenceweb.fr/e/alpmarit/location.htm

      Hyvät koko Provencen ja Cote d'azurin kattava sivusto, jossa laaja aluekohtainen valikoima erilaisia asunoja, hotelleja, huoneita - joka lähtöön, myös perheille. Ja vähän muutakin sälää siinä ohessa.

      • Perhe menee Cagnes-sur-meriin

        Majoitus on nyt löytynyt ja varattu, monia sivustoja tuli katseltua mutta hyödyntäen vinkkejänne lopulta päädyimme www.homeaway-sivuilta löytyneeseen huoneistoon Cagnes-sur-merissä, Nizzan kupeessa. Ilmastointi ja uima-allas nosti hintaa hiukka tyyriimmäksi kuin aluksi ajattelimme mutta kylläpä niille käyttöä varmasti löytyy. Asiointi oli nopeaa ja vaivatonta omistajan kanssa, aamupäivällä homeawayn kautta sähköpostitiedustelu ja jo kohta hän soittikin ja pääsimme sopimaan asioista.
        Mökkialue vinkkikin oli ok, mutta mökkielämää saamme viettää Suomessakin, joten nyt jotain muuta.
        Mukavia lomia kaikille!


      • Ja Oliko
        Perhe menee Cagnes-sur-meriin kirjoitti:

        Majoitus on nyt löytynyt ja varattu, monia sivustoja tuli katseltua mutta hyödyntäen vinkkejänne lopulta päädyimme www.homeaway-sivuilta löytyneeseen huoneistoon Cagnes-sur-merissä, Nizzan kupeessa. Ilmastointi ja uima-allas nosti hintaa hiukka tyyriimmäksi kuin aluksi ajattelimme mutta kylläpä niille käyttöä varmasti löytyy. Asiointi oli nopeaa ja vaivatonta omistajan kanssa, aamupäivällä homeawayn kautta sähköpostitiedustelu ja jo kohta hän soittikin ja pääsimme sopimaan asioista.
        Mökkialue vinkkikin oli ok, mutta mökkielämää saamme viettää Suomessakin, joten nyt jotain muuta.
        Mukavia lomia kaikille!

        Miten lomanne sujui? Oliko majoitus ok ym vinkit tervetulleita


      • lomailtu
        Ja Oliko kirjoitti:

        Miten lomanne sujui? Oliko majoitus ok ym vinkit tervetulleita

        Kaksi viikkoa sujui mukavasti Ranskan Rivieralla. Asunto oli todella loistava, kaikki pelasi kuten sovittu&luvattu. Ilmastointi oli todella suuri plussa noissa helteissä. Voin suositella lämpimästi homeawayn asuntoa numero 80455. Alue (muutama erillinen apartementos-yhtiö)oli aidattu, sinne pääsi avaimilla ja autolle oli paikka talon omassa parkkihallissa alakerrassa. Uima-allas oli noin parin talon yhteiskäytössä, ei tungosta. Rantaan oli noin 100m. Alue oli rauhallinen, hieman liikenteen kohua kuului toiselle parvekkeelle. Ei ollut merinäköalaa. Talo viime vuoden lopulla valmistunut.

        Cagnes s mer itsessään ei ole mikään menopaikka, sopi meille. Keskiaikainen linna sielläkin on. Linnan parkkipaikka oli täysin koneilla toimiva, auto hävisi lavetilla maanalle (-6 kerrosta maan alla)ja sieltä se sitten nousi itsekseen. Tietysti ihminen käytti automatiikkaa kopissaan. Renoir museo myös.

        Käytiin useissa lähikaupungeissa/kylissä. Kylät joko rannikko tai kukkulalinnoituksia. St.Paul de Vencessä ja Biotissa ehkä näteimmät kylät. Ajaminen kapeilla teillä ei sovi ehkä vähän ajaneelle. Liikenne muutenkin nopeatempoisempaa kuin Suomessa, rantatie todella mukava ajella Cannesista Monacoon saakka. Välillä nättejä kyliä kuten Eze ja Villefrance s Mer, Antibes. Nizzassa todella (liian)paljon porukkaa, ei paria kertaa enemmän sinne viitsinyt mennä. Erittäin hyvä ja kylläkin hintava ruokapaikka Nizzassa La Reserva Jouni.

        Viereissä Villeneuve Loubetissa korkeat Rivieran maamerkit, valkoiset korkeuksiin nousevat Marina Centren asuintalot, sekä Hippodrome, yksi Ranskan kuuluisimmista raviradoista.

        NiceEtoile kauppakeskuksessa käytiin. Cap3000 ostoskeskus Nizzan ja C sur Mn välillä, siellä mm. Lafayette-kauppa. Villeneuve Loubetissa iso marketti Geant ja edullinen ruokakauppa Ed. Antibesissa ja Nizzan kupeessa Correfour marketti. Jälkimmäisissä ei käyty. Lapsille vaatteita C&Asta, vaikkei se ransk liike olekaan, edullista käyttövaatetta. Mm Disney to C&A. Leivät ja makeat aamuisin lähileipomosta.

        Välimatkat suhteellisen lyhyitä eri kaupunkien välillä, autoillen näkee paljon. Ja lasten kanssa on helppo ajella, nukkuvat välillä ilmastoidussa autossa ja taas jaksaa jonkun paikan katsella. Grasse ja Mougings jäi tarkempaan katseluun toisella kertaa, ajellen nyt. Pysäköintipaikkoja vaikea saada parkkitalojen ulkopuolelta, niitä kyllä sopivasti.

        Sopivasti saatiin aurinkoa, merta, uimista altaalla. Meressä huljuteltiin varpaita, tuttavan tuttava oli juuri saanut meduusan polton tuolla. Ilmeisesti meduusavaara isompi myrskyn jälkeen kun niitä ajautuu rantaanpäin.

        Nähtiin vähän muutakin kuin omaa rantaa. Perinteisiä nähtävyyksiä emme nyt erityisesti etsineetkään. Jos sattui kohdalle, ok, ulkoapäin. Biotin lasitehtaalla käytiin, mukavannäköistä käsinpuhallettua kuplikasta lasitavaraa useissa väreissä.

        Ranskan Rivieran alue tuntui olevan "hienostuneempi" lomapaikkana kuin jotkin muut "etelän rannat". Tuolla sai olla ihan rauhassa, ei kukaan kaupustellut mitään, ei ollut sisäänheittäjiä ym. rahat pois turisteilta meininkiä. Ainoastaan Cannesissa liikennevaloissa ikkunanpesupojat "väkisellä" pesi ikkunat vaikka kiellettiin. Ei missään ollut mitään ongelmia auton ym kanssa. Tietysti tällä porukalla pysyttiinkin suhtturvallisilla alueilla.

        Mukavia ja avartavia lomia kaikille!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      439
      2024
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      207
      1730
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      184
      1478
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1471
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      50
      1167
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      2
      1134
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      132
      1078
    8. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      1006
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      96
      978
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      34
      976
    Aihe