Vinkkejä

epätoivoiselle!?

Olemme seurustelleet jousimies poikaystäväni kanssa reilut puoli vuotta ja nyt näen selvästi, että hän ei ole enää kiinnostunut minusta samalla tavalla kuin ennen. Hän on pariin otteeseen pyytänytkin harkinta aikaa ja sanonut, että hänen on pakko saada välillä miettiä asioita. No eihän siinä tietysti mitään pahaa ole, mutta vesimiehenä minulla on koko ajan kauhea menettämisen pelko. Nytkin poikaystävälläni on mietintä kausi menossa ja hän on luvannut huomenna kertoa mihin päätökseen on tullut. Minua oikeasti pelottaa! Mitä jos hän sanoo, että meidän on parempi erota? Voinko enää sen jälkeen yrittää saada häntä takaisin ja jos voin, niin kuinka? Olen oikeasti epätoivoinen koska rakastan häntä koko sydämestäni!

9

2198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • helppo tietysti sanoa

      Antaa (jousi)miehen mennä, pitää päänsä muutenkin asioissaan. Ansaitset ihmisen, joka todella haluaa olla kanssasi. Keskity omaan elämääsi ja hyvinvointiisi, sen filosofian jousimieskin ymmärtää.

    • jouskarinainen

      Olen jouskarinainen ja ollut jo parikymmentävuotta rapumiehen kanssa. Liito on kestänyt. En tiedä johtuneeko horoskoopeista, mutta minulle tulee välillä sellainen olo, että tarvitsen omaa tilaa. En siis vieraita miehiä. Se on ratkaistu mm. siten, että kotona voin vetäytyä välillä omiin oloihini, mieheni ymmärtää. Tai sitten lähteä vaikka vähän reissuun tai yksikseni mökille.
      Intohimoa ja yhteisymmärrystä riittää. Rapu on koti-ihminen ja minä jouskarinainen hupakko. Mutta toista miestä en ikinä kaipaa.

    • ja kenties

      tulee lopulta takaisin.

      Se, että jousimies on rehellinen, kertoo sinulle enemmän hyviä kuin huonoja uutisia.

      Mutta koska joutuu miettimään, saattaa tulla vielä takaisin, jos ei heti, niin myöhemmin.

      Nimim. kokemusta on.

    • Nimetön

      Joo, olen huomannut saman Jousimies miehessä, tavattuamme olimme päivittäin tekemisissä ja nyt tapaamiset harventuneet satunnaisiin tapaamisiin. Aluks tietty yritin tehdä kaikkeni että näin ei kävisi, ja asiat vaan paheni. Toisaalta kauheen rasittavaa tuollanen että ei voi sanoa suoraan missä mennään. No viimesen tapaamisemme jälkeen päätin että en ota mitään yhteyttä, ottakoon ite jos haluaa, mut voi olla että siinä vaiheessa minä voin joutua sanomaan sen kieltävän vastauksen. Eipä siinä, tämmöistä tää elämä valillä on.

    • happo81

      ja lultavasti voit sada häet takaisin puhumalla avoimesti tunteistasi ja näyttämällä ne häneelle osota hänelle käyttänössä miten paljon hänttä rakastaat niin jo on kumma jos hän ein jää vierelesi mutta älä hetti epäiilee hänttä kun hän vaippuu mietteisin sillä se ei olee merki mistään sillä suhtene voi voida HYVINJA SITÄ HUOLIMATTA HÄN VOI OLLA MIETEISSÖÄN

    • kaki62

      Jousimiehen täytyy aina LUULLA ,että hän päättää asioista eli neuvon et leiki välinpitämätöntä!!!Tehoaa-jos oikeaa rakkautta!!! Psyykkaa ittees ettet välitä-kohta jousimies ihmettelee missä rakas ja ottaa yhteyttä!

    • epätoivoiselle!?

      Poikaystäväni sanoi haluavansa erota! Voinko vielä yrittää saada hänet takaisin? Ja mikä keino jousimieheen tepsisi, että hän saattaisi harkita uudestaan seurustelua kanssani? Haluan hänet takaisin ja olen oikeasti valmis tekemään sen eteen mitä tahansa!

      • jouskari-66

        mikä on se todellinen syy miksi poikaystäväsi haluaa erota, vastaus piilee siinä.


      • joukkarinainen

        jousimies ei kestä anelua. ihminen joka sanoo ettei selviä elämästään ilman jousimieskumppaniaan, saa tämän pötkimään pakoon. jousimies tarvitsee itsenäisen, omaa elämäänsä elävän kumppanin. jousiMIEHET juuri ihailevat naisissa riippumattomuutta ja omien unelmiensa tavoittelua. anelu tekee toisesta heikon ja riippuvaisen, ja vapautta ylitse kaiken arvostava jousimies ei halua sellaista ihmistä rinnalleen.


        ...uskokoon ken tahtoo:)itse vain olen huomannut, että edellämainitsemani asiat pitävät ainakin useimmissa meissä jousimiehissä paikkansa;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe