Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Muistaako ketään ? Seppo Sauriota ?

Muistaako ketään ? Seppo Sa...

Muistan Tommilankadun ammatti-instituutista kaverin, tämän Sepin Seppo Saurio:n

Mitä kaverille on oikein tapahtunut ?

Mitä hänelle on oikein tapahtunut ?

Miitä hänen henk.kohtaiselleen yksityiselämälleen on oikein tapahtunut ?

Mitä hänen harrastus elämälleen on tapahtunut ?

Tiedän Faktana pari juttua ainakin kaverista

Kaveria on viimeisen kahden vuoden ajan kohdeltu kuin eläintä

Kuulin myös että, ois totta nykyään tämä kyseinen kaveri vapaa-ajallaan oisi liittynyt Amnesty Ihmis-oikeus järjestöön. Sellaista asiaa oisin ainakin kuullut, et kaveri on ollut kaikkialla ollut aika kova taistelemaan omiensakkin oikeuksiensa, ja ihmis oikeiuksiensa puolesta kait nykyisinkin vielä on ?

Häntä ehkäpä jollain tavalla yritetään saada salaa hijaa vaiennettua, ja hiljennettyä, pois näkyviltä vaientaa kaikin tavoin, olisiko kyseessä kenties joku rikollinen juttu, mitä yritetään salata mitä hänen elämälleen on tapahtunut, ennen kaveri oli ainakin menestynyt menestykseikäs urheilija whatta hell happened ?, meinaan sitä vain ? että mitä tämän kaverin tunnetulla kuuluisalle elämälleen on tapahtunut ?

Miksi jotakuta ihmistä joka tietää jostain asiasta jotain yritettäisiin salaa yrittää esim. murhata / murhauttaa ???

Liittyykö kyseisen henkilön piilossa pitämiseen ja piileskelyyn jotain rikollista ?

Miksi muuten jonkun vanhemmat häpeäisivät niin lastaan, että haluaisivat olla mukana jonkinlaisessa, jonkin tyyppisessä salailu yrityksessä mukana esim , tai kuten tässä tapauksessa että kyseisen kaverin isäukko, vanhemmat, perhekkin kuulemma ois asiassa myös tekemistä, jollain tavalla isoveljensä manipuloinnin takia haluaisi saada hänen tämä kyseinen kaveri tämä kyseinen oma veljensä, pois kuulolta, pois näkyviltä, pois ihmisten ilmoilta.

Oon kuullut ihmisiltä eri henkilöiltä juttuja, huhuja, asioita, kuulopuheita mitä asioista liikkuu, mitä asiasta on liikkeellä kyseisestä kaverista että häntä on yritetty kiristää rahallisesti,uhkailtu monesti eri tavoin, eri keinoin, hän ei näytä itse asioista koskaan pahemmin puhuvan kenellekkään mitään


Mutta, janyone anybody , jos jollain ois tämän Seppo Saurion yksilökohtaisesta, henk.kohtaisesta tapauksesta tietoa missä kyseinen kaveri luuraa ?, missä kyseinen kaveri elää ja on ?, missä viettää aikaansa ?, miksei kaveria näy opiskelemassa kouluissa, töissä ? mitä hittoa hänen elämälleen on oikein junailtu ?, mitä hittoa hänen elämälleen ollaan oikein tehty ?, miten hänen elämänsä voi nykyään ?


Miten tämä liittyy toinen toiseensa ?, miten tämä asia liittyy hänen perheeseensä, hänen vanhempiin, miten asia liittyy harrastus kohtaisiin asioihin ?, hänen yksityiselämänsä asioihin ?

Tietääkö kukaan koska ennen tällä kaverilla elämä meni nopeasti, ja lujaa ?, miten asiat nykyään ovat ?????????????? anybody ?


Kenelläkään tietoa siitä että missä hänet näkisi koulussa, tai töissä ? Tuntuu siltä että ihan kuin tässä olisi takana jotain pimeää, jotakin hämärää, Jotakin esim. ehkä sellaista mistä jonkun oikein hyvän syyn takia, Hän itse ei voi kauheasti salatuista asioista avautua, eikä puhua, meinaa mitä oikein on tapahtunut ? Ehkei kaveri voi jostain syystä kaikkia juttuja kertoa, ja paljastaa mut yleensä valheilla on lyhyet jäljet ?????????????

Ehkä asia koskee jotakin sellaista ettei kyseinen kaveri ole saanut tuotua asiaa rehellisesti julki ihmisten ilmoille et what s going on et mitä hänen elämälleen on tapahtunut, sekä käynyt ja että mitä hänelle nykyisin kuuluu ???????????

Ei itse voi eikä pysty kertomaan, eikä puhumaan, jotakin sellasta mitä nyt halutaan pitää pimennossa, salata, ja vainvihaa onnistua tekemään hänen elämälleen, jotain aika sairasta, jotakin rikollista, laitonta mitä hänelle on tehty, tapahtunut Ainakin musta tuntuu kuin ihan kuin, koko Turun kaupunki, koko yhteiskunta olisi hänet unohtanut, sekä lakaista kuin vain maton alle kaikin mahdollisin tavoin, että oltaisiin saatu hänet pois näkyviltä, kaikkialta, hänelle on kuulemma sanottu jotain tyyliin, näin käy ihmisille , jotka yleensä luulevat olevansa jotain. viimeisen vuoden ajan yritetty uhkailla, peloteltu,

Oon kuullut juttua et hänen isoveljensä Es. Saurio, ois yrittänyt manipuloida hänen vanhempansa häntä vastaan yhden oman tyttöystävänsä kanssa, joka tuntee jonkun Piikkiöläisen Sepin entisen verivihollisen Piikkiöstäpäin, enpä yhtään ihmettelis esim. jos kyseessä olisikin jonkinlainen tahallaan tehty, ja tahallaan Sepille, sekä Sepin elämälle aiheutettu jonkun ihmisen kautta peloteltuna, suuniteltuna ja fixattuna oleva seläntakana junailtu juttu, jollain tavalla joka ois hänelle ilkeyttään junailtu, ja järjestetty ansa tyyppinen tapaus hänen seläntakana, joka oisi jonkun hänen vihamiestensä painostuksen alainen, jonkun hänen menneisyytensä entisten vihamiesten junailema juttu jonkun esim,. ns" Piikkiöläisen kautta ??? suuniteltu jonkin tyyppinen raaka,brutaali, sala yritys tehdä hänen elämälleen jotain ehkäpä jopa kosto toimenpiteenä Ehkäpä jonkun Sepin menneisyyden henkilöiden kautta jopa, tai ehkäpä jopa kateellisuuden kostamisen toimenpiteenä, jonkun verivohollisen ystävän kautta, ihmisen kautta mitä yritetään nyt sitten salaa operoida, ja tehdä pitäen matalaa huomaamatonta profiilia. Näissä tälläisissä tapauksissa yleensä yritetään se tehdä salaa, ja vain vihkaa huomaamattomasti, yleensä toisen ihmisen ihmis oikeuksia loukaten,

Vaikka jotakuta ihmistä ei kauheesti rakastettaisikaan, eikä jostakusta tykättäisikään ei silti jonkun ihmisen elämää, ihmisoikeuksia saa mennä kuitenkaan rikkomaan Kyllä siinä joku laki pitäisi tulla vastaan, joku raja asioissa sentään, kyllä veikkaisin että se laki, sekä se järjestys ja jonkun ihmisen ihmis oikeudet ovat yhteiskunnalle yhä tärkeitä vai ovatko ?, välittääkö ihmiset toisistaan enää välittääkö yhteiskunta omistaan ?, kaitpa se jossain se pohja säkissäkin on, jossain sekin raja kulkee, Ei ! todellakaan

Todellakaan ei pitäisi yhtään ketään Ihmisiä unohtaa, ei edes silloin vaikka kyseinen ihminen olisi haudattu, heitetty menemään, unohdettu sielu, unohdettuja ihmisiä ei pitäisi syrjiä, ja unohtaa, ihmisten sieluja ei pidä unohduttaa, eikä heittää unholaan, ihan kun tässäkin tapauksessa yritettäisiin monien eri ihmisten taholta samanlaista tapaus kohtaista juttua, että kyseinen ihminen unohdettaisiin että lakaistaisiin vain juttu maton alle että saataisiin koko tyyppi salaa rikollisesti hiljaa unohdettua, ja salaa, rikollisesti pois näkyviltä, pois kuulolta, niinkuin sitä ei ikinä olisi sitä kyseistä ihmistä, henkilöä koskaan ollutkaan olemassa, näissä tapauksissa yleensä halutaan koko asia, koko juttu lakaista maton alle aika helvetin sairasta, mutta joskus tälläiset tapaukset pitää tuoda esiin, julki että mitä helvettiä on oikein tapahtunut ???

Ehkä jossain harrastus paikassa häntä nähdään, mutta missä muualla häntä nähdään, miksei häntä näy missään kouluissa opiskelemassa ?, miksei häntä näy missään töissä ? tai en sitten mitä hänelle oikein nykyisin edes kuuluu meneekö kaverilla hyvin vai ei ?

Kuinka moni tietää tapauksesta ? vastauksia, kysymyksia ?

kuinka moni tietää miten hänen elämänsä voi ?, miten hän itse voi ? voiko kyseinen kaveri elämän tilanteessaan nykyisin kauheenkaan hyvin tuo kyseinen kaveri Seppo Saurio, Turustapäin ?

5

2319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • entäs kukaan?

      Opettele turkulainen edes alkeellista suomenkieltä.

      • Äikän maikkasi

        Joka kirjoittaa "ketään" pitäisi teloittaa! Aivan vitun hirvittävää suomen kieltä!


      • Ketään
        Äikän maikkasi kirjoitti:

        Joka kirjoittaa "ketään" pitäisi teloittaa! Aivan vitun hirvittävää suomen kieltä!

        Ketään ei ole ketään jos ei käytä sanaa "ketään". Mun mielest se menee sillee, et kui monta "ketään" sanaa käyttää nii sitä enemmä kettään kiinnostaa.

        Ketään ei varmaan tajua. Kui? Kui ei ketään usko Seppoa kun se etsiskelee itseään suomi24:sta?

        Nimim. "äikän maikkasi", sinuna harkitsisin uudelleen kouluttautumista jos tosiaan olet saanut tällaista tulosta aikaiseksi.


      • eivät
        Äikän maikkasi kirjoitti:

        Joka kirjoittaa "ketään" pitäisi teloittaa! Aivan vitun hirvittävää suomen kieltä!

        käytä v-sanaa!
        Teeskentele sivistynyttä vähän rauhallisemmen =D

        Eipä tuo sinunkaan sepustuksesi allien arvoista tekstiä ole!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2005
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1420
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1327
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      13
      1285
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe