Luettiin tässä Ravuista juttuja ja

nyt ottaa jo pattii

elikkä, mitä vikaa ravuissa on? Maalaatteko te kaikki kokemuksen perusteella ravun, yhden ravun ja sen takia koko rapukunnan? vai valehteletteko te ravuista että "ravut pettävät, rapu on heikko merkki joten se kiintyy helposti, ravut ei oo koti-isiä, ravut flirttailee kaikille jäkäjäkäjäkä.." vai mistä tässä on kyse? Ettekö työ ymmärrä, että ihmisen luonne, ja persoona tekee sen, mitä tekevätkin esim. jos sattuvat pettämään, ei horoskooppi. Jos mustamaalattais vaikkapa Skorpioni sen perusteella et se ei vaikuta vesimerkiltä tai Vesimies sen takia et se on tunteeton? No, Oletteko työ vesimiehet ja ylipäätään ilmamerkit tunteettomia? ette. Jos tutustutaan moneen rapuun, huomataan että he ovat erilaisia. Horoskooppina Rapua ei tarvitse ruveta haukkumaan sen takia, että poikaystävänne joka sattui vain olemaan rapu, ja sattui pettämään. Mistä työ ees tiiätte että ne pettävät teitä? tai sitten petätte itse rapuja ja pistätte ravun syylle kaiken; "rapuhan on heikko ja murtuva merkki" päinvastoin. Rapu on ihana, herkkä, ujo, arka, uskollinen, luotettava horoskooppimerkki, joka ei petä, eikä järjettömiä päätöksiä. Mitä tekisitte jos rapua, taivaanlahjaa, sitä reppanaa ei olisi? Ihmisen persoona voi olla vaikka minkälainen, mutta se ei johdu tämän horoskoopista, koska se on pieni tekijä hänen elämässään. Kaikki eivät edes lue horoskooppeja tai usko niihin. Suuri osa joka lukee, samastuu tähän horoskooppiin. Kuten ravussa lukee: ujo, voi olla että yllätyt koska tuntemasi rapu ei ole ujo kuten väitetään. Se johtuu siitä että hänellä on oma persoonansa. Hänen persoona, eikä muidenkaan rapujen persoona AINA MUODOSTU horoskooppikirjan mukaan, koska he ovat itsekkin omaa luonnettaan kehittäneet ja kehittyneet siksi, joksi heidän täytyy. Joten, pyydän, ettette jaksaisi aina tulla tänne puhumaan ravuista kaikenlaista soopaa; "pettääkö rapu? olen kuullut että pettää, "onko rapu luotettava" Tutustukaa jumpe siihe ihmisee ja sen persoonaan, elkääkä siihe horoskooppii aina uskoko ja turvautuko.
Puhumme vesimerkkeinä, Kalat nouseva Skorpioni, ja Skorpioni nousevana Kalat, sekä Rapu nouseva Skorpioni, että vesimerkit muita mollaajia vastaan, sillä Omaa vedenkolminaisuuden jäsentä ei mollata. Rapumiesten ja rapunaisten puolesta taistoon muita vastaan, jos he ilkeitä puhuvat!

Kiittos jos luitte, ja otitte kantaa.

21

3183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viisaita sanoja teiltä

      kuinka vanhoja edes olette?
      Kyl, mollaamise vois lopettaa rapuja kohtaa. Itte oon härkä

      • yksi meistä on juuri täyttänyt

        16 vuotta, toine 15 ja kolmas on kohta 16.


      • aika nuoria ootte.
        yksi meistä on juuri täyttänyt kirjoitti:

        16 vuotta, toine 15 ja kolmas on kohta 16.

        viisaita ainaki ;) Itte meikäpoika on 20.


    • Äiskäskooppi

      teidän juttu, mutta eiköhän muillakin sivuilla ole ihan samat itkut oli se rapu tai mikä vaan skooppi merkki. Mutta haloooo kun tää on horoskooppi keskustelu palsta siks tänne horoskooppi merkin takia kirjoitellaankin.Ja sitäpaitsi te ootte vielä niin kakaroita että ette tiedä pettämisestä tai mistään muustakaan vielä yhtikäs mitään. T. Äiti

      • meistä kahta on petetty

        että elä sano tuota ettei tiivetä. Kestämissä siinä ;(


    • rapunainen40

      Olipa viisaita sanoja teiltä!
      Joo, olen huomannut saman; rapuja "mollataan" sen vuoksi, että jollain on ollut pettäjäpoikaystävä joka on syntynyt ravun merkissä. Kun mollaajilla kypsyys lisääntyy, niin voi tulla tosi paikka eteen kun huomaa että omassakin merkissä on niitä huonoja puolia.

      Ravun huonoja puolia on mielestäni ailahtelevaisuus, sellainen tunteiden vuoristorata, joka voi johtaa huonon itsetunnon kanssa esim. juopotteluun. Ehkäpä ne pettäjä-ravut ovat huomanneet että se kumppani ei olekaan ollut "se oikea" ja suhteesta on haluttu eroon pettämällä kumppania. Itse en suosittelisi ravuille oinasta tai vesimiestä kumppaniksi. Maailmankatsomus on niin erilainen, ja totta, vesimiehet ovat usein aika kylmiä ja jotenkin - näin ravun silmin katsottuna- tunteettomia. Oinaat olen huomannut epäempaattisiksi ja itsekkäiksi. Ravulla taas on isot tunteet ja empatiaa. Itsekkyyttä voi esiintyä. Hyviä puolia ravussa on myös herkkyys ja syvä taiteellisuus. Katsokaapa, kuinka paljon näyttelijöitä, maalareita, muusikoita ja kirjailijoita on ravun merkissä. Niitä on paljon ja on paljon myös kaloja ja skorpioneja.

      Eikä kaikkien tarvitse säätää: rauhoittunut rapu on rauhaarakastava ja viihtyy hyvin kotonaan perheen kanssa. Sille luulisi antavan arvoa, kun perheenperustaminen tulee eteen.

      Hyvä ravut!

      • veskarinainen40

        hoh hoijaa....minä ainakin olen hellä, tunteellinen ja herkkä ja aina näytän sen kovalle ja kylmälle rapumiehelleni, joka joskus on pettänyt ed. vaimoaan, kännipäissään.


      • rapunainen40
        veskarinainen40 kirjoitti:

        hoh hoijaa....minä ainakin olen hellä, tunteellinen ja herkkä ja aina näytän sen kovalle ja kylmälle rapumiehelleni, joka joskus on pettänyt ed. vaimoaan, kännipäissään.

        Niin, ihminenhän projisoi ne omat heikkoutensa toisiin. Ei oikein osoita hellyyttä, tunteellisuutta saati herkkyyttä moittia netissä omaa aviopuolisoaan kovaksi ja kylmäksi. Oletko tosiaan mielestäsi hellä??
        Kommenttisi osoitti vesimies-väitteeni oikeaksi. Lisäksi lisäisin listaani syyttelyn ja egoismin.
        Voi teitä.


      • sinä rapunainen40...
        rapunainen40 kirjoitti:

        Niin, ihminenhän projisoi ne omat heikkoutensa toisiin. Ei oikein osoita hellyyttä, tunteellisuutta saati herkkyyttä moittia netissä omaa aviopuolisoaan kovaksi ja kylmäksi. Oletko tosiaan mielestäsi hellä??
        Kommenttisi osoitti vesimies-väitteeni oikeaksi. Lisäksi lisäisin listaani syyttelyn ja egoismin.
        Voi teitä.

        syyllistyt toista arvostelemalla????Voi sinua!


      • Nimetön

        aivan! vesimies ei sovi ravulle! rapu haluu hänet,mut rapunaiselle ei vesimies rapunainen sovi. heillä mahtavat suunnitemat,mut ei hyvveetulosta. kokelusta on.................vesimiesnainen harkihe tulevaisuusstas. ei ehkeen mies kuin miesm käy makuunn.................. ei varsinkaan kiukkunen ja hiton arvostelevainen mies. kuuntele serkkuas!!!!!!!!!!!!!!!!!!mut älä loukkaannu!


    • kokenut

      rapu miehen petollisuuden, käyttää surkeilematta hyväkseen, pettää joka käänteessä, menee jopa naimisiin vain saadakseen katon päänsä päälle, elää kaksoiselämää, pelimies jolle naiset ja viina maistuu, hulttio koko rapu, ei kasva koskaan aikuiseksi.

      • Nimetön

        miulla ol rapumies ja on ollunna rapu työkamu. he ei koskaan oo olluna viinan perään. siulla on olluna huonot rapumiehet. älä yleistä rapumiestä! taitaa ollaa parhaimpia piällä muan. kysy vaikkai vaaka immeiseltä?mut voihab kemiat illa toista,...................???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • ottaa osaa

      tähän viestiin...olen ihan samaa mieltä kuin ap. kirjoittajat.
      Itsellä 15 vuoden kokemus omasta ravusta ja olen laskenut että tuttavapiirissä on sekä mies että naisrapuja parisenkymmentä.
      Joten kokemusta on niistäkin kaikista kertynyt.
      Miesravuista olen ihan yleisesti sitä mieltä että ihanampia ja rakastavampia perheenisiä saa hakea.
      Kaikki heistä ovat kultaisia,välittäviä persoonia joista jokainen antaisi kenelle tahansa avun joka sitä pyytää.
      Kunnollisia kumppaneita ovat ollet tähän asti kaikki ja ovat todella sitoutuneet liittoihinsa/kumppaneihinsa.
      Toki kaikilla on hyvät ja huonot luonteenpiirteensä mutta...eikö meillä kaikilla?
      Ei siis todellakaan voi yleistää jos omalle kohdalle on sattunut "huono" yksilö.Ottakaa silloin selvää nousevista merkeistä yms ja todellakin myös kasvatuksesta ja perhetaustoista...sieltäkin voi etsiä syitä jos niin haluaa...tai vaikkapa katsomalla itsekkin peiliin...olisinko itse voinut tehdä suhteessani jotain toisin?!

      En voi siis haukkua vaan kehua että lojaalimpaa ja rakastavampaa ihmistä en ole itse tavannut kuin rapu...kaikinpuolin upeita tyyppejä!!!
      Itse skorpparinainen nouseva kauris;)

    • Aikuinen rapu nainen :)

      Hienoa,te nuoret naiset annoitte hyvää kommentia.Olen kanssanne samaa mieltä tuosta jaottelusta,ei ole yhtä merkkiä mikä pettäis tai toista mikä ei petä.....huh huh,että on kapeakatseista joillakin tämä "analysointi" :) .Mielestäni teillä oli hyvin kypsät mielipiteet iästä riippumatta,hyvä,jatkakaa samaan malliin.... Iiisot halaukset yheltä rapu(48)naiselta !!!

      • veksi(rapu)

        Olin samaa mieltä.


    • Nimetön

      ei tälläsiin stooreihin jaksa keskittyä ja vastata..............

      • Nimetön

        oikeesti! ei ravut noin huonoi oo. antakaa vai tilaa niille, niin hekin antaa teille. ! ikuinen rapu ja tyypillinen sellainen.


      • tarvii tilaa
        Nimetön kirjoitti:

        oikeesti! ei ravut noin huonoi oo. antakaa vai tilaa niille, niin hekin antaa teille. ! ikuinen rapu ja tyypillinen sellainen.

        itselleen ja kehittynyt rapu antaa sitä myös kumppanilleen. Näin se menee.


      • Nimetön
        tarvii tilaa kirjoitti:

        itselleen ja kehittynyt rapu antaa sitä myös kumppanilleen. Näin se menee.

        niinpä!


      • ja siksi....
        tarvii tilaa kirjoitti:

        itselleen ja kehittynyt rapu antaa sitä myös kumppanilleen. Näin se menee.

        veskarinainen ja rapumies sopivat yhteen. Aivan.


    • Raputyttö90

      Tuohan on aivan totta! Ei horoskooppi mitään luonnetta määrää vaan itse persoona sen tekee. En ole mikään ujo vaikka rapu olenkin :D Olen ystäväpiirissä puhelias, luotettava ja otan kaikki ystävät huomioon. Kyllä ravutkin flirttailevat niinkun noissa lukee ja olen pettänyt poikaystävääni ja sitä en anna edes itselleni anteeksi :s mutta ei ystäväni ketään ole pettänyt vaikka rapu onkin. Ei sitä horoskoopista katota kuka pettää ja kuka ei.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      423
      1826
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      186
      1475
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1411
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      156
      1358
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      980
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      966
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      119
      923
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      93
      900
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      886
    Aihe