Canal+ terminaalihoidossa :(

Olin aikoinani Canal edeltäjän Filminetin asiakas. Silloin hinta ja tarjonta olivat tasapainossa. Entä nykyään?

Täyttä soopaa koko Canal ohjelmatarjonta. Olen todella pettynyt kanavan toimintaa, kanava muutoksiin, lehden lopettamiseen. Maksan 45 euroa lähes tyhjästä. Liityin pari vuotta sitten maanpäälliseen verkkoon ja vaihdoin viime syksynä satelliitti pakettin. Ajattelin säästää elokuva kustannuksissa, vuokrauksissa ja DVD ostoissa. Tuolla rahalla olisin ostellut ja vuokraillut melkoisen kasan halaumiani elokuvia. Nyt kanavia on pilvin pimein mutta tarjonta todella surkeaa. Kyllä katsomilleni elokuville on tullut hintaa, olisinko parikymmentä katsonut.

Entä tämä viimeinen pisara, lehden lopettaminen! Nytkin yritin katsoa ohjelmatarjontaa netistä, mutta ei tule mitään muuta kuin virheilmoituksia. Mukava sieltä on katsoa ohjelmatarjontaa! Kun vuosi tulee täyteen ei auta muu kuin perua koko juttu ja vaihtaa paremmalla valikoimilla ja hinnalla varustettuun kanavapakettiin, ekologisista syistä. Taitaa Canal loppu häämöttää!

8

1445

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 29 euroa kuussa!

      Vähemmänkin jos jätät urheilukanavat Canal Sport 1 ja Sport 2 pois tilauksesta, tällöin se maksaa vain 24 egee kuussa.

      Joten äläpäs taas sotke Canal Digitalin Viihdepakettia Canal :aan, Canal Digital on edelleenkin ERI FIRMA KUIN CANAL :AA TUOTTAVA C MORE ENTERTAINMENT! Ja jos jätät Canal kanavat pois eli vaihdat Perhe-pakettiin niin silloin ei tarvitse maksaa 45 euroa kuussa (joka on siis Viihde-paketin hinta)!

      • Kohta entinen tilaaja

        Puhdasta soopaa se tarjonta on kuitenkin. Itsellä taitaa kaapelissa olla 29 euroa kuussa, ja katson ehkä yhden tai kaksi kuvaa kuussa. Lopetan kunhan syksyllä tulee tilaus täyteen. Enkä ota kyllä muutakaan leffakanavapakettia, koska silläkin rahalla saa jo monta uutuusleffaa videovuokraamosta per kuukausi.


      • riittää
        Kohta entinen tilaaja kirjoitti:

        Puhdasta soopaa se tarjonta on kuitenkin. Itsellä taitaa kaapelissa olla 29 euroa kuussa, ja katson ehkä yhden tai kaksi kuvaa kuussa. Lopetan kunhan syksyllä tulee tilaus täyteen. Enkä ota kyllä muutakaan leffakanavapakettia, koska silläkin rahalla saa jo monta uutuusleffaa videovuokraamosta per kuukausi.

        Minulla taas lauantait ja osin sunnuntaitkin menivät leppoisasti brittifutiksen parissa. Nyt katselu tietysti vähenee, kun Valioliiga on kesätauolla.

        Leffoja tulee katsottua ehkä yksi kahdessa viikossa, mutta lisäksi tulee seurattua Monkina, Housea ja varsinkin Heroesia.

        Kyllä viikottainen katselumäärä minulla (valioliigakaudella) lähenteli 20 tuntia, välillä meni varmaswti ylikin.


    • elokuvahullu_2

      Olen samaan mieltä lehden lopettamisesta. Kyllä lehdelle oli käyttöä, ja vaikka nykyteknologia mahdollistaa tiedon välittämisen verkossa niin ei se aina ole helpoin tapa. Ja jos tällainen päätös tehtiin, niin tulisi sen näkyä myös kanavapaketin hinnassa.

    • Ällistynyt.

      Kyllä puhut asiaa.Ja jo urheiluselostuksetkin yhtä helvetin sössötystä ettei selvää saa ja luetaan tilastoja jostan kirjasta kun ei osata peliä selostaa.Luulisi että näin ison yhtiön selostajat osaisivat sentään selostaa tapahtumaa ja niin että myös kuuluu.Kyllä on itselläkin harkinnassa lopetanko koko homman.

      • selostajista

        Canal :lla on kuitenkin Suomen parhaat futisselostajat. Urheilukanavan Virkkunen olisi muutoin hyvä, mutta huutaa aivan liikaa.


      • NS:selostajat..
        selostajista kirjoitti:

        Canal :lla on kuitenkin Suomen parhaat futisselostajat. Urheilukanavan Virkkunen olisi muutoin hyvä, mutta huutaa aivan liikaa.

        Mielummin kuuntelee vaikka Virkkusen huutoa kun canal selostajien kähinää mistä ei mitään selvää saa.Itse kyllä katsellut nhl pelit nasn kautta.Kiitos vaan te mumisijat siellä canalissa.


    • Tommi

      Jep, kyllä ajetaan palvelut alas. Ei toimi sivut verkossa ja mistäsä sitten ohjelmat näät, ei oo lehteä, älytön idea lopettaa sekin, voi vitt. en muuta sano!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1074
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      897
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe