Ulkona

Rakasteleminen

Haluaisin kuulla muiden kommentteja ulkona rakastelemisesta ja mikä paikka oli teille mieluinen?
Itse haluaisin mieheni kanssa rakastella ulkona jotenkin lämpimänä päivänä ruoholla rakasteleminen kiihottaa ajatuksena ja vaikka talon kuistilla (kun mökillä asumme) niin siinäkin olisi kiva ja ajatus että joku voisi yhtäkkiä piipahtaa kylään vaan tekee siitä irstaamman!

Kertokaapahan te joilla kokemusta kyseisestä kokemuksesta niin että tiedän kannattaako kokeilla ja missä vai pitäisikö vain unohtaa koko juttu ja pitää se fantasiana.

Asiallisia vastauksia keskenkasvuiset voivat jättää tämän viestin ihan omaan rauhaan!!!

21

16332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :-)

      Paras ulkokokemus on puiston penkiltä, mies istui penkillä ja minä sylissä. Öiseen aikaan puiden suojissa ei ollut ketään näkemässä. Penkillä ei myöskään ollut vaaraa pöksyihin menevistä ötököistä ;-) Juhannusöisessä metsässä seisaallaan puuta vasten ois kans ollu muuten ihan mukavaa, mutta hyttyset teki kiusaa...

      • Maiza

        Olemme useana kesänä rakastelleet saaressa, jonka ohi menee veneitä. Siis korkealla kalliolla, johon ehkä voi nähdä sopivasti jos katsoo. Ihanaa, kun lämmin tuuli hivelee ihoa miehen lisäksi. Paras paikka ehdottomasti joka kesä. Ja kaiken ihanuuden jälkeen uimaan...


      • caaan
        Maiza kirjoitti:

        Olemme useana kesänä rakastelleet saaressa, jonka ohi menee veneitä. Siis korkealla kalliolla, johon ehkä voi nähdä sopivasti jos katsoo. Ihanaa, kun lämmin tuuli hivelee ihoa miehen lisäksi. Paras paikka ehdottomasti joka kesä. Ja kaiken ihanuuden jälkeen uimaan...

        ...sellasen pienemmän veneen keulass... nainen siinä selällään keulass jalat veneen reunoilla... sopivasti se vene keikkuu panemisen tahdissa.. ai ai että se tekee hyvää... ja se et saattaapi joku ohi livahtaa....


    • Santerman

      Vaimon kanssa olemme harrastaneet seksiä takapihalla iltaisella. Asumme rinteessä olevassa rivitalossa ja takapihamme yläpuolella on toinen rivitalo ja näkymä meidän takapihalle.
      Jokunen kerta meillä on ollu yleisöä ja seuraavana päivänä "ylänaapureilta" on tullut vienoja hymyjä...eikä pelkästään miehiltä.

    • hassua

      Olemme kihlattuni kanssa joskus kesäisin ajelleet hiekkateitä pitkin metsän tai pellon päähän ja rakastelleet autossa. Vaarana että joku kuorma-auto kulkee ohi tai maajussi traktorillaan pellolle.Aika kiihottavaa. Olemme myös olleet metsässä ja pelkona että joku tulee. Ötökät kiusana.Olemme ollet myös mökin yläparvekkeella vaarana että joku soutelija tai saaressa joku kiikaroitsija näkee. Kiihottavaa.

      • Anonyymi

        Mekin just tykkäsimme että joku näkee, kiihottavaa


    • erkki123

      Onpa tullut rakasteltua aution saaren rannassa, mihin olisi voinut nähdä ohi lipuvasta veneestä tai kauempana olevista huviloista kiikaroimalla. Muös soutuveneessä on tullut kokeiltua, siinä oli tosi suuri kiinni jäämisen riski, kun rantapolku meni niin läheltä. Soutuvene oli vähän vaikea paikka, meinasi kaaret hinkata rouvan selkää jne., mutta ehdottoman kiihottava kokemus.

      Etelän lomalla hotellin parvekkeella, johon ei ollut suoraa näköyhteyttä, mutta kuuloyhteys saattoi olla. Omalla takapihan terassilla aina alkusyksyn pimeinä mutta lämpöisinä öinä tulee naksautettua,patja vaan alle ja sitten hommiin. Joskus ihan valoisanakin kesäyönä on terassilla kiksautettu takaapäin vaimon nojatessa kaiteeseen. Naapurit ovat toivon mukaan nukkuneet.

      Autossa on tullut muutaman kerran myös naitua. Auto vaan johonkin metsäautotielle ja siitä se lähtee. Auto on näistä huonoin paikka, tilaa on liian vähän, tai aina joku vaihdekeppi tiellä.

      Kerran yritettiin Pyhätunturilla vaellusreitin vieressä, mutta sen verran sivussa, että kukaan ei reitiltä kyllä olisi nähnyt mitään. Löytyi sopiva mätäs, jonka päällä ryhdyttiin touhuamaan. Parin työnnön jälkeen huomattiin, että siinä oli pirusti muurahaisia. Miten ehtivätkin jo siinä ajassa puremaan kivesten juureen ja vähän muuallekin.

      Upeita kokemuksia on luonnosta tullut, vielä useammin pitäisi luontoretkeilyä harrastaa.

      • ...

        nuoruudessa tuli harrastettua seksiä mökin laiturilla useasti ..:)) se on jäänyt mieleen...:))) suosittelen lämpimästi..:))


    • jortikkajorma

      Siellä se tekee tosi häijyä, kun löytää hyvän mättään. Siellä voi takaapäin saada tosi ihanat hetket monta kertaa kesässä.

    • juuso

      Olin eräässä kylpylässä noin 20 vuotta sitten. Lähdin lenkille ulos. Metsä polulla oli n 45v nainen. Aloimme jutella ja kävelimme metsän siimekseen. Tuli aukio metsän reuna ja aurinko paistoi hienosti. Levähdimme istumaan nurmikolle. Siinä jotenkin aloimme heittää huulta ja se sitten johti ennenpitkää yhdyntään. Heitin verkkari maahan peitoksi. Kun sitten olimme huipussa ja laukesin sisään. Huomasin, että kaksi naista tuijottaa meidän puuhia puun takaa. Luulimme, että siellä saa olla rauhassa koska oli syrjäinen paikka. Huvitti toisaalta noiden naisten ilmeet taisivat saada orgut katsellessaan meitä. Oli tuolloin reippaasti alle 30v kaveri. Olen usein muistanut tuota tilannetta.

      • Anonyymi

        Missä kylpylässä olitte,kun mulle on sattunut samanlainen juttu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä kylpylässä olitte,kun mulle on sattunut samanlainen juttu

        Ja varmaan monelle muullekin!Kertokaa


    • Kesämökillä laiturilla auringonpaisteessa, ensin pitkä esileikki ja sitten. Kiihotusta lisää se jos joku sattuisi soutamaan ohitse. Olen kuin soipa metso, en kuule enkä näe, kun sexi on parkaimmillaan.

    • Peitto aina mukana

      Syyskuun lopun iltapäivänä ajettiin autolla erään metsätien päähän. aiemmin oli rakasteltu autossa mutta nyt otin peiton takapenkiltä ja levitin sen metssään pienelle aukiolle. Siinä riisuttiin kaikki vaatteet ja sitten hommiin. Sellainen puolen tunnin 69- lämmittely ja sitten naitiin edestä, takaa, päältä ja sivulta. ei kiusanneet hyttyset enää kun oli jo yöpakkasia ollut ja ilma oli aurinkoinen, sellainen 13-15 astetta. välillä levättiin ja sitten otettiin uusi kierros. Varmaan kolme tuntia siellä meni ja kumpikin palasi paikat hellinä mutta hyvin tyydytettynä kotiinsa.

    • Kyukeros

      Joskus ex-vaimon kanssa kesämökin pihanurmikolla ja farmariauton takaosassa metsätiellä. Sit muutaman naisen kanssa metsässä mustikanvarpujen seassa, kerran kaupungin puistossa ison kuusen alla. Kerran yleisellä uimarannalla siten, että naisystävä istui päälläni pitkä t-paita yllään, eivätkä ohikulkijat arvanneet (?), että olin hänen sisällään.

    • nuoruudenrakkaus

      Lähti lukioaikainen ihastukseni kanssani mustikkametsään. aikanaan ei ihan päästy yhdyntäasteelle lyhyessä seurustelussamme ja niinpä kului kymmenen vuotta ja toiselta jo loppunut ja toiselta loppumassa oleva avioliitto ennen "mustikkareissuamme". valtatien vieressä suurten mäntyjen alla poimimme mustikoita kesäsunnuntain iltapäivällä. eväät syötyämme suukottelin ja hyväilin häntä siinä mättäällä. puseronsa nostin kainaloihin ja avasin liivinsä takaa. Levitin takkini mättäille. laskin hänet makaamaan selälleen takkini päälle. Vedin hänen verkkarinsa ja pikkarinsa pois jalasta yhdessä kumikenkien kanssa. Ihastelin hänen ihonsa loistetta auringon tuikkiessa puunoksien välistä. kävin makaamaan hänen jalkojensa väliin ja aloin maistella hänen tuoksuvaa syliään. Hyväilin hänet huulillani ja sormillani laukeamiseen asti. Riisuin omat kenkäni ja housuni ja asetuin hänen jalkojensa väliin. Kiireesti hän tarttui kaluuni ja ohjasi sen huulille. Yhdellä työnnöllä upposin hänen kuumaan syliinsä juurta myöten. Silmät säihkyen hän kaivoi kätensä paitani alle ja painoi kyntensä selkääni. Tuuli humisi ja 50 metrin päässä tiellä autot hurahtelivat ohi. Me naimme lujaa, koko kehojemme voimalla. Nostin hänen jalkansa ylös rintojensa viereen jolloin hän oli kaksinkerroin allani ja pääsin aivan pohjaan asti. Tunsin siinä hänen sylinsä pohjan koskettavan kaluani kärkeä kun työnnyin oikein syvälle. Lantiomme hakkasivat vastakkain yhä nopeampaan ja lopulta laukesimme huutaen toistemme sisään. Monta minuuttia sykähtelimme siinä sisäkkäin ja päällekäin ennenkuin kierähdin hänen viereensä ja jäin selälleni makaamaan ja katsomaan puunlatvojen välistä loistavaa sinistä taivasta.....

    • Been there, Done that...

      Rakastelu uklosalla on aivan upeaa...
      Muutaman kerran (nyttemmin valitettavasti ex-) tyttöystävän kanssa tehtiin...

      Eka kerta oli enemmän kokeilu, mille tuntuis... Metsään menimme kävelylle, ja etsimme sopivan paikan vähän syrjemmästä poluilta, ettei näy eikä äänetkään kantautus polulle asti. Sopivan paikan löysimmenkin, oli mukava aukea paikka puiden osalta, mutta pöheikköä joka puolella. Auringon paisteessa siinä sitten riisuuduimme ja hyväilimme ensin toisiamme auringon lämmittäessä. Sitten hiljalleen siinä päästiin paremmin tunnelmaan ja vauhtiin... Liekö sitten kuitenkin jonkinlainen "ekakerran" jännitys, kun jäi itse toimitus mulla melko lyhyeksi.

      Toinen kerta olikin sitte jo vähän enemmän hetken huumaa. Vanhempieni mökillä (saaressa) olin isäni ja veljeni kanssa korjaamassa laituria, ja tyttöystäväni oli mökillä saaren toisella puolella. Läksin sitten jossakin välissä hakemaan jotakin, ja mökin edessä löysin hänet ilmapatjalla bikineissään ottamassa aurinkoa. Sen verran oli herkullinen näky, että siinä kävin häntä hivelemään, mistä homma johtikin eteenpäin... Lopulta kumpikaan ei varmaan edes muistanut että saaressa oli tosiaan muiytakin, ja olisivat voineet yllättää milloin vain... Ja lisäksi olimme senv erran aukealla paikalla kalliolla että ohiajavista veneistä ja naapurisaarista näki suoraan mitä teimme... Ei kuitenkaan hävettänyt yhtään, enkä usko että kukaan näki mitään. Isä ja velikin saapuivat paikalle vasta sopivasti myöhemmin... Vähän ehkä ihmettelivät kun molemmat olivat hieman hikisiä ja varmaan punoittivat muutenkin auringonpolttamista... :)

      Viimeinen kerta olikin sitten niin ikään tuolla mökillä, sillin olimme siellä kaksistaan. Jostakin syystä olimme koko viikonlopun alasti, liikuimme saaressa aivan normaalisti mutta ilman rihman kiertämää. Kyllä siinäkin ajateltiin että sinne saattaa tulla joku käymään ihan milloin vain, vaikka soutuveneellä naapurisaaresta... Ja edelleen näkymät olivat varsin avoimet. Tuli sitten sinäkin viikonloppuna harrastettua seksiä avoimen taivaan alla, ja oli ihanaa.

      Eli kyllä se seksin harrastaminen ulkona tuo aivan oman mausteensa. Ei meillä ollut mittän ajatuksia siihen suuntaan että olisi lisäkiihoke että joku saattaa yllättää, itse asiassa toinnan aikana lakkasimme edes ajattelemasta että mitä jos joku näkee...

    • Anonyymi

      Haluan kertoa kahdesta mulle tapatuneesta tapahtumasta.
      Olin nuori ja kokematon, en ollut naisen kanssa kuin joitan pusuja antanut ja tissiä kokeillut. Muuta kokemusta ei ollut.
      Ajelin kyllällä päämäärättömästi autolla ja havaitsin mua vanhemman naisen katseen jalkakäytävällä. Käännytin takaisiin ja pysähdyin kohdalle. Juttelimme muutaman hetken ja samassa hän itsui auton kyydissä. Viesti oli mennyt perille, ajoimme keskustan laidalla olevaan puistoon. Menimme nurtsille ja kohta olimme huulet yhdessä ja hänen käsi nuoren miehen kullilla. Olin niin jännittynyt että se jopa häirtsi seisokkia. Pian oli aika sovittaa nuoren miehen kalu eka kertaa naiseen sisälle. Siitä ei jurkaan tahtonut tulla mitään mutta oli se hetken siellä. Pian oli siemenet ulkona ja mulla morkkis tapahtuneesta. Mua noloti kun en ollut sellainen panomies kuin olin silloin lukenut Coktailista tai muista julkaistusta. Tapahtuma ajoittuu aikaa -77 tai 78.
      Toinen juttu tapahtui noin 20v myöhemmin. Tein tuolloin matkatyötä ja eräs vakituinen kumppaninin tuli mua tapaamaan . Kävelin häntä vastaan tien varteen, tapasimme sumuisena iltana ja hän ajoi auton suoraan lähimmälle metsätielle. Pian hän oli auton konepellillä selällään ja muistan vieläkin kuinka kiimainen olin. Tulin suoraan häneen sisälle kovaa ja pohjaan asti. Hänen kiimainen huutonsa soi vieläkin korvissani kun painuin pohjaan asti. Sankassa sumussa kesä yönä kuului naisen kiiman huuto, kuuliat olivat (jos oli) varmaan hämillään. Muistan edelleen kuinka olimme molemmat kiimaisia ja laukesimme yhtäaikaa kesäyössä. Juttu jatkui kuhan pääsimme majotuspaikkan sänkyyn

    • Anonyymi

      Tanssipaikalla parkkipaikalla silloisen tyttöystävän, nykyisen vaimon kanssa. Tanssiessa oli jo nostettu tunnelmaa ja siitä yhteisellä päätöksellä siirryttiin parkkipaikalle, tyttöystävä riisui pöksynsä ja nostin hänet volvon konepellin päälle ja siinä jalat levälleen ja kalu sisään. Ketään ei ollut nähty lähettyvillä, mutta nainnin jälkeen tyttöystäväni vielä pyyhkiessä pimppaansa jalat levällään syttyikin vastapäätä olevaan autoon valot valaisten volvon keulan ja tyttöystäväni. Siinä oli toisessa autossa istuttu pimeässä ryypyllä ja luonnollisesti seurattu puuhiamme. Aina tämän tapahtuman vuosipäivän kunniaksi rakastelemme jossain ulkona, pihalla, mökin laiturilla, parvekkeella ja joskus myös tanssilavan parkkipaikalla. Kyllä siinä aina yllätetyksi tulemisen mahdollisuus antaa lemmiskelylle lisämaustetta.

    • Anonyymi

      Odoteltiin joskus junaa tyttökaverin kanssa Helsingin rautatieasemalla, baari illan jälkeen. Oli elokuinen jo hämärä ilta. Ikää oli tuolloin Siinä 25 paikkeilla. Tyttökaveri oli pienikokoinen taskuraketti, ja äärimmäisen halukas naimaan.

      Istuttiin siinä penkillä, hän minun sylissä, kesämekko päällä. Hyväilin hänen vartaloaan ja tottakai panetti niin vietävästi. Hän nosti mekkoa niin, että pääsi istumaan pylly paljaana päälläni. Vedin sepaluksen auki farkuista ja työnsin pikkareiden sivusta sisälle. Hän pyöritti pyllyä vimmatusti ja silmissä säkenöi. Porukkaa meni hieman etäämmällä ohi, eivät kiinnittäneet huomiota, kunnes jokin ukkoporukka totesi, kato nuo nai tuolla. Ei se minua eikä tyttöä haitannut, päin vastoin. Laukesin hänen sisäänsä ja kun hän nousi pois, lorahti hieman housuille lemmen tuotoksia. Hänellä valui pitkin reittä, eipä siinä ollut ,itään mihin pyyhkiä. Hyppäsimme junaan ja hyväiltiin ja suukotetiin koko matka Espoon keskukseen. Kävelimme kotia kohti ja totesimme, että pitäisikö kokeilla vielä metsässä. Aseman lähellä on pieni metsikkö. Menimme sinne ja haimme sopivan mättään. Lemmimme hetken, mutta mukavuudenhalu voitti ja kävelimme hoitamaan homman loppuun kotiin.

      Autossa toki on tullut harrastettua kaikenlaista, yhden kerran muistan, kun tyttökaveri oli kyydissä, kun kävin heittämässä työkeikan naapurikaupunkiin. Auto oli iso paku ja hän pystyi olemaan siinä hanttimiehen leveällä sohvalla vähän miten päin vain. Siinä sittten hyväilin häntä ajaessani ja hän minua. Käsi eksyi pikku-hiljaa jalkoväliin ja näppäilni housut auki. Sormetin pimppaa hellästi siinä tovin matkaa. Hän oli pian ihan märkä. Lahden moottoritie kulki alla, hän voihki siinä vierellä jalat levällään. Autot meni ohi, kun me ajettiin 80 oli. Aikaa meni varmaan tunnin verran. Mikäs minulla siinä, katselin tietä ja nautin puuhasta ja hänkin nautti. Ajettiin sitten ramppi alas jossain lähellä keravaa. Hän hyppäsi syliin ja laukesi melkein heti, kun sain sisälle. Ei Se kauaa kestänyt minullakaan. Autoja ajoi ohi, oli pimeää ja talvi. Paku raksutti tyhjäkäyntiä vilkku päällä. Tyttö sanoi, että ei ole pitkään aikaan ollut noin kiimassa.

      Festarit jaa teltat voi varmaan jättää laskuista...

    • Anonyymi

      Parikymppisenä silloisen tyttöystävän kanssa tuli harrastettua seksiä paljon ja vaikka missä, myös ulkona. Ikimuistoisin kerta taisi olla vappuna, kun mentiin jonkun talon sisäpihaan, housut kinttuun ja panin häntä takaapäin seinää vasten. Kerran mökillä helteisenä kesäpäivänä oltiin naku-uinnilla ja päädyttiin harrastamaan seksiä laiturille, doggy-asennossa.

    Ketjusta on poistettu 50 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      87
      3684
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      578
      3445
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3339
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      52
      2167
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2091
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      317
      1921
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1895
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      156
      1624
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1351
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1332
    Aihe