Aihe

Leijonamies ja Vesimiesnainen

Nveskari

Onko kokemuksia leijonamiehen ja vesimiesnaisen
suhteesta, miten mahtaa juttu toimia?

3

1178

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vesimiesN

   .. vuosia sitten, kovasti katseltiin toisiamme, mutta olimme molemmat silloin varattuja, joten kaikki jäi. Nyt vuosien jälkeen tämä leijonamies eronnut ja kerran kun mieheni kanssa kävelimme hänen ohitseen, niin tuo leijanomiehen ilme oli jotain mitä en ymmärtänyt. Aivan kuin olisi ollut joko äärettömän vihainen tai mustasukkainen katsoessaan minuun.
   Mutta tuossa leijonamiehessä on jotain mitä en ole unohtanut vieläkään.
   Uskon, että meillä olisi synkannut hyvin.

  • VeskariN

   on tuota yhteiseloa jatkunut leijonan kans jo 25 vuotta ja muutama lapsikin on tullut.On tietty ollut omat
   kriisit meilläkin,mut aina saatu jutut soviteltua.

  • VesimiesN

   Ollaan seurusteltu noin 5 vuotta.Koskaan ei kumpikaan ole ollut liian mustasukkainen,luotetaan toisiimme ihan täysin ja elo on aika tasaista muttei liian. :)Riitoja on toki ollut,mutta ei mitään suuria.Minulla on tapana joskus mököttää,mutta leijona onneksi haluaa puhua asioista.Mies on myös paras ystäväni.Yhtä sosiaalinen kuin minä,mutta viihtyy myös kotona.Kun joskus saamme lapsia,leijonamiehestäni tulee upea isä.Hänellä on huumorintajua,hän on huolehtivainen ja häneen voi luottaa.Niin ja seksin suhteen leijona on ennakkoluuloton,kuten vesimieskin. :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   99
   4496