kalamies ja vaakanainen??

hukassa :/

Heippa! Voisiko joku kertoa että onko kala ja vaaka hyvä yhdistelmä? olen yrittänyt netistä etsiä mutta ei tahdo löytyä ja olis kiva tietää :)
Olen nyt löytänyt ihanan kalamiehen ja en tiedä miten ottaisin siitä selvää... Joskus on ihana ja hellä ja tykkää pusuttelusta yms. Mutta sitten taas saattaa olla päiviäkin ettei oo mua huomaavinaankaan ja hiljainen.. Onko se kalamiehelle ominaista vai johtuuko jostain muusta? :/
Sitten on se huono puoli että jos vietetään yhdessä iltaa jossain muualla niin tykkää flirttailla muille yms.? En ole siitä mitään maininnut koska ajatellut että ei tarkoita sillä mitään koska usein siltä näyttänyt, mutta ajattelin että onko se ominaista kaloille?

Ollaan nyt oltu yhdessä puolisen vuotta vaikka tunnettu ennen sitä jo vuosia. Ikäeroakin on muutama vuosi niin että mies vanhempi.
Kalat on kyllä ihana luonne. Huomaavaisia, herkkiä, hieman ujojakin :) Se on suloista! Pisteet kalamiehille

9

2023

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvin menee

      Hei,

      mieheni on kala horoskoopiltaan ja hyvin meillä on mennyt. Huomaavainen on, ihana ja minua hellivä. Tunnustaa rakkautensa joka päivä sanoin ja teoin. Aamu alkaa halilla ja pusulla ja päättyy myös niihin :) SIis niitä harvinaisia miehiä, ketkä osaavat puhua tunteistaan! On päiviä milloin hän haluaa olla ihan yksin, mutta niinhän me kaikki tarvitaan joskus omaa tilaa? :) Tällaisina päivinä voi tuntua tosin, ettei hän huomaa minua ollenkaan jne.

      Ainoa mikä miehessäni hieman ärsyttää on lievä itsekkyys ja työnarkomaanisuus. Itsekin olen työnarkomaani, mutta joskus tuntuu että mieheni tekisi töitä 24h jos vain pystyisi. On tietenkin päiviä milloin kuuluu ne tutut sanat "ei niin millään huvittais mennä töihin tänään", mutta kun hän ei osaa sanoa EI pomolleen (en kyllä osaa itsekään, joten en voi häntä syyttää siitä :D)

      Joo, ja tuo baarissa muiden katseleminen on minunkin miehellä tapana. En tiedä onko kaikilla kaloilla, mutta ainakin minun miehelläni. Ongelmaa siitä ei tule kun ei käydä yhdessä baareissa. Pettää hän ei minua voi (en usko että moni kaloista voikaan pettää "sen oikean" löydettyään, vai? Tietenkin poikkeuksia aina löytyy!!) joten erikseen baareissa käyminen onnistuu. Hän viettää kerran kk poikien iltaa ja minä tyttöjen iltaa :)

      Tsemiä vaan teille, kalamiehet ovat ihania kumppaneita, kun heitä vaan osaa lukea oikein ja tottuu heidän tapoihinsa :)

      Nimimerkillä: parempaa en voisi saada

      • Hukassa :/

        Kuulostaa kyllä ihanalta :) Ja jotenkin tutulta. Ei tuo minunkaan kalani osaa sanoa ei ja ei osaa valehdella (mikä on hyvä). En usko että pettäisi,mutta tosiaan hyvä idea tuo erikseen baarissa käyminen.

        Kiitos ihanasta vastauksesta, piristi jo kummasti :)


    • kaipaan myös kommentteja

      Itse tapasin kalamieheni vain pari kuukautta sitten. Paljon hänessä on sellaista, mitä mieheltä kaipaan, mutta jotkut asiat mietityttävät. Ihania asioita on hellyys ja kyky kuunnella, iloisuus ja poikamaisuus, loistavat sosiaaliset taidot ja huumorintaju.

      Mutta minua mietityttävät ajoittaiset katoamiset, saattaa mennä pari jopa kolmekin päivää ettei hänestä kuulu. Usein minun kärsivällisyyteni ei riitä kolmea päivää enempää vaan otan yhteyttä. Silloin hän on täysin normaali ja iloinen itsensä, jopa iloisesti yllättynyt yhteydenotostani.

      Toisinaan epäilen, että onko kiinnostus kaikonnut tai hän pyörtänyt mielipiteitään minusta. Mutta yhdessä ollessamme moiset ajatukset katoaa. Ja tuosta työnarkomaniasta.. Vaikkei olla kauaa tunnettu,m niin on aivan selvää että hän ei sano työtehtävälle ei ja tekee töitä myös kotona, vaikkei siihen tietoisesti pyrikään. Hän myös ottaa työnsä ja uransa hyvin vakavasti. Samoin harrastukset. Toivottavasti en jää kakkoseksi..

      Ensimmäisen kerran olen kuullut sanat "Sinussa on kaikki mitä naisessa pitää ollakin." Samoin kun sanat "Sun vieressä on ihan älyttömän hyvä olla" ja "Voiko tämä enää tämän oikeammalta tuntua" on tullut jo kuultua.

      Aikamoista.. On tämän tytön pään kyllä saanut tämä kalaherrasmies ihan sekaisin ;) Mutta aikahan se näyttää kuinka tässä käy.. Toivottavasti saan nauttia tästä suhteesta vielä pitkät tovit..

      • Hukassa :/

        Tässäkin monta sellaista asiaa mikä kuullostaa tutulta. Tämäkin herra on sellainen että harvoin hän mitään viestiä laittaa tai soittaa ja itse se pitää sitten jossain vaiheessa tehdä kun kyllästyy odottamaan ja sitten kun tulee viestiä niin on ihania! Kai ne on jotenkin sellaisia että eivät viitsi laittaa? :/ vaikea sanoa. Kaloille ilmeisesti on vaan vaikea kieltäytyä mistään. Kuulostaisi nyt siltä.
        Kalamiehet on kyllä ihania jos semmoisen tapaa ja sellaisen kanssa alkaa elämään. Kunhan vain osaisi kohdella oikein. Kalat kuulemma kyllästyvät jos nainen kokoajan rutisee ja on kauhean mustasukkainen ym. :)
        Kiva kun jaksatte kertoa kokemuksia ja vastailla.!

        Huomannut paljon yhtäläisyyksiä :)


      • "osaatko kohdella oike...
        Hukassa :/ kirjoitti:

        Tässäkin monta sellaista asiaa mikä kuullostaa tutulta. Tämäkin herra on sellainen että harvoin hän mitään viestiä laittaa tai soittaa ja itse se pitää sitten jossain vaiheessa tehdä kun kyllästyy odottamaan ja sitten kun tulee viestiä niin on ihania! Kai ne on jotenkin sellaisia että eivät viitsi laittaa? :/ vaikea sanoa. Kaloille ilmeisesti on vaan vaikea kieltäytyä mistään. Kuulostaisi nyt siltä.
        Kalamiehet on kyllä ihania jos semmoisen tapaa ja sellaisen kanssa alkaa elämään. Kunhan vain osaisi kohdella oikein. Kalat kuulemma kyllästyvät jos nainen kokoajan rutisee ja on kauhean mustasukkainen ym. :)
        Kiva kun jaksatte kertoa kokemuksia ja vastailla.!

        Huomannut paljon yhtäläisyyksiä :)

        muista, että sinun pitää pitää huoli myös siitä, että SINUA kohdellaan oikein. Ei rutisemalla ja mustasukkaisena, vaan tutkiskele tarkasti itseäsi!!!! Kun tuntuu hyvältä ja oikealta, ole onnellinen ja muista sanoa se kumppanillesikin..

        Kun taas ei tunnu niin hyvältä ja mietit, aprikoit...niin mieti vielä enemmän ja tunnustele OMIA tuntemuksiasi. Jos ne ovat hankalat, niin mieti MITÄ HALUAT asian korjaamiseksi!!! kerro sitten se!!!

        Eli aikuisessa suhteessa kuitenkin palvominen ei pitemmän päälle toimi...ei varominen, että olenko nyt oikeanlainen ja osaanko sanoa oikeat sanat ja olla oikein....

        Suhteessa pitää kuitenkin vain tuntea itsensä ja omat tuntemuksensa! kun ne on selvillä, voi rakastaa itseään ja samalla siinä osaa sitten arvostaa omia tarpeitaan. Kun itse välität niistä, niin osaat vaatia, että toinenkin välittää tarpeistasi. Jos aina itse pohdit, että miten täyttäisit toisen tarpeet, niin se vie kyllä ojasta allikkoon.

        KUn jokaisessa suhteessa olisi hyvä olla tietoinen omista tarpeista. Kala mieskin tietää kyllä mitä haluaa ja osaa varmasti sanoakin sen ja näyttää. Joten tee sinä samoin! Silloin suhde on tasapainossa ja sillä on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä.

        Ei niin, että vain sinä olet vastuussa teidän suhteen toimivuudesta! Vaan, että TE MOLEMMAT olette vastuussa TEIDÄN KAHDEN suhteesta!
        Semppiä!


    • ole haaveellinen ja taiteel...

      taivaanrannan maalari ja vaaka taas flirttaava "jokapaikan höylä"

    • vaakanainen

      Itse olen vaaka ja mieheni kala. Olen tutustunut useaan kalamieheen ja huomannut paljon yhteisiä piirteitä niiden välillä, ennen kaikkea sen että heillä on tapana haaveilla paljon ja päihteiden käyttö tuntuu kanssa olevan heille ominaista. Oma kumppanini tuntuu olevan selvästi antaja-tyyppiä, joka tuo lähes joka päivä aamiaisen sänkyyn, hoitaa kodin ja lapsen ja huomioi aina muut ennen itseään. Suhteeseen kuuluu paljon hellyyttä, vaikka joskus mies onkin enemmän keskittynyt omiin haaveiluihinsa. Olemme olleet yhdessä yli neljä vuotta. Uskaltaisin väittää että kala on aika hyvä valinta vaakanaiselle.

    • sepeteus52

      hei. täällä kalamies katselin näitä kirjoituksia ja voin sanoa k-miehenä että se lirfti on k-miehelle sellaista sielunhoitoa kun joku toinennainen katsoo "sillä "silmällä niin sieluraikaa itsevarmuutta, ja siitä seuraa se että kyllä se omakin taitaa tykätä varsinkin jos siitä mainitaan.
      Itse olen käynyt molemmissa liitoissa ollessani tansseissa yksin ja koskaan en ole pettänyt vaan ei se silti ole tae että kukaan ei pettäisi.
      Mitä tulee siihen että kalat tekevät kotitöitä johtuu aikapaljon siitä että he tuntevat mielihyvää ja toisaalta "kun tekee itse on varmasti tehty hyvin".
      Ja onhan se niinkin että kun tuo aamiaisen sänkyyn jne.niin kala toisalta toivoo että nainen muistaa sen ja "palkitseee sen tavalla jonka mies muistaa pitkään ja jos tämä positiivinen pallo pyörii niin suhde voi ja jaksaa HYVIN

    • 17+19

      No yleensä sanotaan ettei kala ja vaaka sopisi yhteen, mutta itse löysin rapuna vaa'asta sen parhaimman elämän kumppanin!

      Meidän liitto hipoo täydellisyyttä omasta mielestäni. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7598
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2832
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2422
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      116
      2139
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1563
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1426
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1414
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1341
    Aihe