Ei Ravintolaan esiintymään

Kaija ja Tuuli kaustiselta

kari on upea esiintyjä ja hyvää musiikkia.Harmi vain,että ravintolan humalaisten öykkäröinti ja helskutinmoinen melu pilasivat koko esiintymisen Kokkolan Hotelli Kaarlessa.Me lähdimme pois.Meitä harmittaa,kun tuollaisessa paikassa Kari joutuu esiintymään.No onneksi on konsertteja joihin voi mennä.Hyvää kesää Karille ja kalaonnea.

9

2739

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fani jo vuodesta 1987

      Aivan totta.Olen ko.paikassa ollut ja ei se mikään musiikinesittämispaikka ole,lähinnä juottola.On artisteja jotka eivät tee ollenkaan ravintola keikkoja,syystä,että musiikki jää kakkoseksi huutamisen ja kännisten mölyämisen rinnalla.Lähinnä artistin alaarvostamista esiintyä juoppolaumalle.

    • sensuurista

      Voisihan sitä kysäistä sopivassa tilanteessa Karilta itseltään mitä mieltä hän on tällaisesta "keskustelu"foorumista jossa ei saa keskustella...voisi huumorintajuisena nauraa pitkät naurut kun kuulee ettei hänestä saa keskustella...ihan vaan tuli mieleen.

    • tanssaaja_

      Artistit suhtautuvat erilallailla humalaiseen yleisööön. Joitakuita känniörveltäjät hermostuttavat enemmän ja joitakin vähemmän ja jotkut taas ei ole heistä moksiskaan. Tai eivät ainakaan näytä ulospäin , että kännikalat jotenkin heidän esiintymistään häiritsisivät. Paljon riippuu tietysti myös humalaisen omasta käytöksestä ,että miten artisti häneen suhtautuu. Jos siinä lavan edessä häiriköi ja mesoaa, niin ei sellaista tarvitse kenenkään työpaikallaan sietää.

      Yhtenä esimerkkinä voisin mainita pari keikkaa. Kari Tapion keikalla eräs humalinen mies tuli lavan eteen suureen ääneen laulamaan Karin kanssa yhdessä " Olen suomalainen". Karia nauratti ja hän nosti miehelle peukkua ,että hyvin menee :)
      Eräällä toisella keikalla kun esiintyjänä oli T.Kansa, niin lavan edessä oli vahvassa humalatilassa ollut mies, joka sitten povitaskustaan kaivoi taskumatin esiin ja alkoi siinä lavan edessä ryypiskelemään, möyhkäten ja örveltäen samalla siinä jotain. Tapsa hermostui tästä ja tokaisi , että :" Jos et pian lähde siitä sen pullon kanssa, niin sitten sut lähetetään "

      • joo...

        Kertoo luonteenlaadusta, eikä T. Kansan eduksi.


      • 3 tahtia rummuissa
        joo... kirjoitti:

        Kertoo luonteenlaadusta, eikä T. Kansan eduksi.

        Hei coomaan,,ajatelkaas nyt,,toiset haluuis kuunella ja kansa mölyää kännissä ja örveltää.Herää kysymys,,innostaako tälläinen esiintyminen juopoille??Tulee mieleen fiilis,että viddu kun joutuu kaikissa paskamestoissa rahan eteen laulamaan.Esim J Sillanpää ei lähde laulamaan kännikapakkoihin,,laivat on poikkeus.


      • joo... kirjoitti:

        Kertoo luonteenlaadusta, eikä T. Kansan eduksi.

        No, noita tilanteita ei mun mielestä voi verrata.
        Kyllä Tapsankin keikoilla on joskus joku pöhnänenkin siinä lavan edessä heilumassa ja laulamassa, eikä Tapsa sitä siitä pois aja. Sitäpaitsi tuskin Kari Tapiokaan tai kukaan muukaan artisti hyvällä katsois, jos joku kännikala tulis siihen lavan eteen vaan ryyppäämään ja mölyämään omiaan.


      • nähty on monelaista
        Justiinax kirjoitti:

        No, noita tilanteita ei mun mielestä voi verrata.
        Kyllä Tapsankin keikoilla on joskus joku pöhnänenkin siinä lavan edessä heilumassa ja laulamassa, eikä Tapsa sitä siitä pois aja. Sitäpaitsi tuskin Kari Tapiokaan tai kukaan muukaan artisti hyvällä katsois, jos joku kännikala tulis siihen lavan eteen vaan ryyppäämään ja mölyämään omiaan.

        Alaarvoista esiintyä tuollaisessa paikassa,missä esiintymistä ja laulamista häirintään mölyämällä ja juoppojen tunnetulla asemnnteella.Kapakassa riitäisi levyautomaatti,saisivat enempi sitten keskittyä siihen juomiseen ja sekoiluihin.


    • ei sikaosastolle

      Ja savua oli niin helevetisti ettei WC tä löytänyt ilman kompanssia.Ei tälläinen esiintymispaikka vetele.

    • jotakin,

      uskon että tällä periaatteella Karikin toimii, toivon niin. Hän laulaa meille kaikille, juopoille ,köyhille ja rikkaille, siinä on ehkä yksi Karin suosion salaisuuksista, hän ei valitse yleisöään vaan yleisö valitsee hänet.
      Itse en käy ravintoloissa enkä tanssipaikoilla,konserteissa tykkään käydä, juuri siksi kun ei tarvitse keskittyä muuhun kuin kuuntelemaan.
      Meillä yleisöllä on onni ja mahdollisuus valita paikka missä haluamme Karia käydä kuuntelemassa ja katsomassa.

    Ketjusta on poistettu 33 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4688
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      134
      4203
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      36
      2785
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      209
      1817
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1357
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1339
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1278
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1233
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1212
    Aihe