Samlink - luotettava?

Pave.

http://www.samlink.fi/fi/index.html
Miten on mahdollista, että tuollainen yritys kehuu itseään luotettavaksi, joka ei osaa tehdä kirjautumista joka paikkaan samanlaiseksi???
Pankissa X on käytössä tunnukset ja salasanat niin samoilla tunnuksilla ja salasanoilla pitäisi päästä myös erääseen toiseen palveluun (näin siellä on selkeästi ilmoitettu), mutta kun tuo toinen palvelu ei jostakin syystä halua tunnistaa käytössä olevaa kahdeksan kirjaimista/numeroista salasanaa vaan hylkää sen (liian pitkänä?) josta aiheutuu se, että sen jälkeen ei edes pääse omaan pankkiin maksamaan laskuja vaan tulee herja KÄYTTÄJÄTUNNUS LUKITTU: OTA YHTEYS TILIPANKKIIN.

Voiko todellakin tuollainen yritys olla luotettava, joka ei osaa noin yksinkertaista asiaa tehdä selkeäksi? Eli toisessa paikassa kelpaa pisempi salasana, joka taas toisessa paikassa on pituutensa puolesta liian pitkä ja kun asiakas sen yrittää varmistaa muutaman kerran oikeaksi kun noita ****** on erittäin hankala todentaa täysin oikein näppäillyiksi niin sitte onkin vastassa jo seuraavankaltainen tilanne, että ei pääse edes omaan pankkiin maksamaan omalta tilitä laskuja.

Onko kenelläkään tietoa kuka vastaa näistä "turvayhtiöistä", omko se rahoitustarkastus vai kuka jolle voi tehdä asiasta reklamaatiota?

14

4271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on luotettava

      http://216.239.59.104/search?q=cache:QJ4zxP0b_CIJ:jkk.mll.fi/lapsetjamedia/saannot_turvaohjeet.php Ilkeyksin heitteleminen nimimerkin takaa on helppoa, mutta raukkamaista. käyttäydy niin kuin toivoisit muiden käyttäytyvän sinua kohtaan&hl=fi&ct=clnk&cd=1&gl=fi&client=firefox-a


      On luoteltava, kurjaa kun on tuollaisia huutajia,
      nimimerkin takana, vaikka silti on aina vastuussa kirjoituksistaan.

      Ei paljoa huvita huutoon vastata, mutta väitän että olet tehnyt näppäilyvirheen,
      kuten tässäkin kirjoituksessa on useita.

      Tai et ole ottanut huomioon,
      isot ja pienet kirjaimet pitää kirjoittaa niin kuin kuuluu.

      • Pave.

        Ensinnäkin vastaan, että käytän täysin selkeää nimimerkkiä, toisin kuin eräät.
        Kyse ei suinkaan ollut mistään näppäilyvirheestä, joka tuli todennettua useaan kertaan.
        Isot ja pienet merkit todellakin on otettu huomioon.

        Todellakin kyse on/oli nimenomaan siitä, että tuo "varmenneyhtiö" ei ollut sallinut syöttää siellä toisessa paikassa olevaan salasana kenttään tarpeeksi montaa merkkiä.


      • eeeeee
        Pave. kirjoitti:

        Ensinnäkin vastaan, että käytän täysin selkeää nimimerkkiä, toisin kuin eräät.
        Kyse ei suinkaan ollut mistään näppäilyvirheestä, joka tuli todennettua useaan kertaan.
        Isot ja pienet merkit todellakin on otettu huomioon.

        Todellakin kyse on/oli nimenomaan siitä, että tuo "varmenneyhtiö" ei ollut sallinut syöttää siellä toisessa paikassa olevaan salasana kenttään tarpeeksi montaa merkkiä.

        Minä en saanut puhelinyhteyttä kerran,

        en silti tulllut nettiin haukkuman yritystä epäluotettavaksi,

        taisin olla tyhmä.


      • ole aina saanut
        eeeeee kirjoitti:

        Minä en saanut puhelinyhteyttä kerran,

        en silti tulllut nettiin haukkuman yritystä epäluotettavaksi,

        taisin olla tyhmä.

        Puhelinyhetyttä joka paikkaan, mutta olisikohan hieman eri asia kuitenkin?

        Toiset käyttää yhteyksiä ja toiset yrittää turvata niitä, pitäisiköhän niiden jotka yrittävät turvata niitä olla huolellisempia kuin niiden jotka käyttävät niitä?

        Onhan se tietysti turvallista "käyttää" jos on noin käynyt ettei ole päässyt ollenkaan sisälle, mutta jos yritys tekee työkseen tuollaisia "turvaratkaisuja" niin varmaan monille herää kysymys (tai ainakin pitäisi) onko yritys ollenkaan ammattitaitoinen ja kuinka "turvassa" todella on käyttäjät tuollaisen yrityksen toimesta.


    • Sami Linkki

      Saanen epäillä että virhe on tapahtunut tuolin ja näppiksen välissä kun ko. palvelua on yritetty käyttää.
      Finanssialan Keskusliiton sivuilta ainakin löytyy yhteystiedot siihen "pankkivalituslautakuntaan" johon voi lähettää asian tiedusteltavaksi.

      • Pave.

        Tokihan epäillä saa, se on täysin normaalia! Mutta onko tullut mieleenkään, että myös virhe on voinut tapahtua Samlinkin päässä??? Oletko mahdollisesti koskaan ottanut selvää miten esim. PHP-ohjelmointi toimii ja miten tuollaisia syöttökenttiä rakennetaan, joita esim. tuollaisissa tilanteissa käytetään? Niissä voidaan ohjelmoinnilla estää "liian pitkien" salasanojen syöttö, kuten ilmeisesti tässäkin tapauksessa on käynyt syystä tai toisesta.

        Sitä en tiedä, onko joskus aikoinaan ollut vain käytössä lyhyempiä salasanoja Samlinkin "palveluissa", mutta vuosien saatossa kun salasanat ovat pidentyneet muualla onkin epähuomiossa jäänyt jonnekin vanha koodinpätkä kun sitä ei ole muistettu/viitsitty testata kaikkialla.


    • Hei

      Itse olen käyttänyt vuosia Samlinkin rakentamia pankkialan sivustoja. Omalla kohdallani ei ole ikinä ollut salasanojen kanssa ongelmia. Olen käyttänyt lukuisia eri palveluita jotka toimivat samoilla varmenne luvuilla ja salasanoilla ja olen aivan varma että kaikki epäonnistuneet tapahtumat ovat olleet oma vikani.

      Minusta on ihan hyvä että jos ei hallitse omaa netin käyttöään tai edes yksinkertaisten tunniste palveluiden käyttöä on käyttäjän kannaltakin jo parempi että suojaus toimii (ei kai se enää mikään suojaus olisi jos sinne pääsisi millä vain salasanalla).

      Sama salasana monessa paikassa on muutenkin riski. Ainakin saan olla Samlinkin käyttäjänä rauhassa salasanojen onkijoilta (vrt Nordea). Suosittelisin sinuakin vain hieman perehtymään asioihin.

      Kyllä se siitä...

      • Pave.

        No kannattaisiko mahdollisesti kaikkien epäilevien "Tuomaksien" esimerkiksi kysyä Samlinkiltä, miksi ko. sivuun on tehty eilisen päivän aikana muutoksia???
        Tai vaikka kysyä Samlinkiltä suoraan että onko näin todella tapahtunut, mikäli pysyvät totuudessa myöntävät asia.
        Lainaa:
        >Sama salasana monessa paikassa on muutenkin riski. Ainakin saan olla Samlinkin käyttäjänä rauhassa salasanojen onkijoilta (vrt Nordea). Suosittelisin sinuakin vain hieman perehtymään asioihin.<
        Tuohan toki tiedetään ilman muuta, että samaa salasanaa ei kannata käyttää joka paikassa, ja asioihin on muuten perehdytty, jopa hieman enemmän kuin suurin osa tietokoneen käyttäjistä.


    • Tai anna palautetta yrityks...

      Mikä on tuo "eräs toinen palvelu" ?

      • Kyllästynyt taas

        Koko firma on yksi hvetin "tilapäinen käyttöhäiriö".
        Muutaman kerran jäänyt edullinen lentolippu saamatta heidän tökkyröintinsä vuoksi. Luultavasti halpaa koodausta Intiasta.


    • pettynyt1980

      Eipä Samlinkillä osata edes ilmoittaa rekrytoinnin etenemisestä tai rekrytointipäätöksistä. Johtopaikoilla on huonolla koulutuksella vanhan liiton naisia, joten eipä ihme....

    • konkka-x

      Eikös tuo ole jonkin pankin vanha atk-osasto? Luulisin että valitukset pitäisi laittaa pankille eikä suoraan Samlinkille.
      Ethän sinäkään onkisi selville esim. jonkun Anttilan verkkokaupan (R.I.P.) ohjelmiston tekijää ja valittaisi sinne vaan Anttilan verkkokaupan asiakaspalveluun.

    • Sooshi

      Samlinkista yt-neuvottelut keväällä 2015 perseestä. Hyväveli systeemi toimi, ei otettu huomioon poispotkitun ammattitaitoa.

    • heippajakiitos

      Voi perkele tänään pankkipalvelut ollut jo pois klo 05-17.30 ei käteistä,ei laskujen maksua
      eli kyläpankkien aika on mun osalta maanantaina loppu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      274
      2863
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1250
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      20
      1042
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe