Rapu

Kaksoselle

Onko Rapu liian "järkevä" ja "hidas" Kaksoselle? Veden elementissä uiskenteleva Rapu ei pysy ilmaelementin pyörteissä mukana?

Ovatko Ravut ja Kaksoset liian tunteellisia ja tästä syystä ailahtelevaisia toistensa seuraan?

10

3069

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ^^kaksonen^^

      Minä luulen, että rapu ja kaksonen sopivat monessa suhteessa yhteen, esimerkiksi minulla on nousevana merkkinä rapu ja se tuo kodin ja perheen tärkeämmäksi kuin meneminen. Rapu on koti-ihminen eikä rapu välttämättä pysy "normaalin" kaksosen vauhdissa. Meillä puhutaan paljon, vietetään kivoja koti-iltoja vaikka elokuvia katsomalla ja herkuttelemalla. Rapumiestä ei saa ravintolaan tai kapakkaan millään. Hän tykkää olla kotona. Riitelemisestä rapu ahdistuu, joten minä olen oppinut purkamaan kiukkuni lenkkeilyyn. Ravun kanssa on turvallisen ihanaa elää.

      • Riitu62

        onnea teille!!
        itse en kestänyt ravun pieniä ympyröitä, jotka tuntui koko ajan vielä pienentyvän!
        Ahdisti kamalasti,mutta olen kai tyypillinen kaksonen.sähäkkyyttä pitää olla, ei voi mitään..
        Kamalan itsekkään kuuloista,mutta rehellistä:)


    • joskus ei......

      Kyllä sopii jos juoksut on juostu.Aina tulee riitaa jos yrittää rapua saada johonkin lähtemään,ei välttämättä kapakkaan,kylään tai vaikka matkoille.Rapu on tosiaan niin koti ihminen,aina keksii jonkun teko syyn jos pitäis lähteä jos ei muuta niin rahan,tosi pihi(ei silloin jos pitäis ostaa joku oma lelu).Kaksonen kaipaa elämää ympärille,asutaan maalla ja kesällä vilskettä riittää,vieraita riittää kun on ranta lähellä ja lomalaiset tulevat.Talvella on sitten erilaista ei käy paljon vieraita,mitä kaksonen kaipaa,elämää.Näin ollaan kyllä eletty jo 14vuotta,vielä yhdessä,mutta tulee se syksykin ja sitten kiristellään hampaita.Jos meinaat jatkaa ravun kanssa niin älä totuta sitä ainaiseen kotona olemiseen,rapu on aivan hyvä ystävä ja keskustelu kumppani.

    • kaksoset -75

      Olemme olleet yhdessä 8 vuotta ja meillä on kolme lasta.Olen samoilla linjoilla edellisten kirjoittajien kanssa.Suhde voi toimia,mutta se vaatii kompromisseja molemmilta.Itse olen supersosiaalinen (kaksoset) ja mies on kotona viihtyvä (rapu).Välillä ahdistaa ihan sairaasti se,ettei toinen innostu samalla tavalla asioista kuin minä!!!! Mulla on paljon ystäviä,tykkään käydä ulkona ja kutsua kotiin ystäviä jne.Mies viihtyy kotona lasten kanssa (mikä tietysti on kiva juttu) mutta kaipaisin joskus enemmän sähäkkyyttä.Rapu on tunteellinen,empaattinen ja loistava isä.Mutta toisinaan tylsä ja ärsyttävä mustasukkainen marisija.

      • Joskus ei

        Rapu ei tosiaan halua lähteä kotoaan mihinkään mutta vois antaa kaksosen mennä,eikä tosiaan olla niin kauhean mustasukkanen.Minä taas en ole yhtään mustasukkanen,rapuni vois käydä vaikka kuinka paljon.Aina kun olisin lähdössä kaverien kanssa johonkin niin tämä rapupa kysyy että koska on hänen vuoro mennä.Olen uskollista tyyppiä ja rakastan rapuani ja kotiani.Joskus vain tuntuu että seinät kaatuu päälle,pitäis päästä vähän tuulettumaan.Toisinaan taas haluaisin vain olla kotona ja jutella rapuni kans kahdestaan,juttua riittää vaikka aamutunneille saakka.


      • Rapumies75
        Joskus ei kirjoitti:

        Rapu ei tosiaan halua lähteä kotoaan mihinkään mutta vois antaa kaksosen mennä,eikä tosiaan olla niin kauhean mustasukkanen.Minä taas en ole yhtään mustasukkanen,rapuni vois käydä vaikka kuinka paljon.Aina kun olisin lähdössä kaverien kanssa johonkin niin tämä rapupa kysyy että koska on hänen vuoro mennä.Olen uskollista tyyppiä ja rakastan rapuani ja kotiani.Joskus vain tuntuu että seinät kaatuu päälle,pitäis päästä vähän tuulettumaan.Toisinaan taas haluaisin vain olla kotona ja jutella rapuni kans kahdestaan,juttua riittää vaikka aamutunneille saakka.

        Pieni neuvo millä saatat saada rapusi mustasukkaisuutta vähenemään.. Kerro hänelle tarpeeksi usein, että rakastat häntä ja olet uskollinen hänelle. Ravulla liiallinen mustasukkaisuus johtuu menettämisen pelosta, olet hänelle todella tärkeä jonka vuoksi hän käyttäytyy mustasukkaisesti vaikka todellista syytä siihen ei olisikaan..

        Täytyy myöntää, että juttua ja juteltavaa riittää kaksosnaisen seurassa. On nimittäin kaverina yksi kappale. :)


    • Nimetön

      Aika takkuavaa on elo rapumiehen kanssa ollut, mutta siinä on kaikesta hitaudesta huolimatta niin paljon hyvää etten kyllä vaihtaiskaan.
      Ehkä paljon on kiinni siitä, että mun juoksut on juostu, ja jaksan perhettä pitää kasassa. Mutta epäilen että menojalka vipattaa pien taas siihen malliin, että mies jää rannalle ruikuttamaan... Toivottavasti ei kuitenkaan.

      • minullakin

        Tosi hidas ja hitaammaksi muuttuu kun suhde vanhenee.Me 14 vuotta yhdessä olleet,ei käydä enää missään.Alussa kyllä käytiin ulkona aika usein,siitä on pikku hiljaa vähentyneet.Sitten tuli tyttö ja sitä ei voinut ravun mielestä koskaan viedä hoitoon,ei kyllä voinut rapukaan koskaan jäädä lapsen kanssa että minä vilkkaana kaksosena olisin päässyt tuulettumaan.Minäkin luulin että juoksut oli juostu,mutta kun tyttö on jatkuvasti jonkun kaverin tykönä yökylässä niin kyllä alkaa tekemään mieli tuulettumaan,yhdessä rapu mieheni kanssa tietenkin mutta ei onnistu.


    • kaksoset-75

      Kommentoin jo aikaisemmin,mutta ajattelin vielä kirjoittaa lisää ;)

      Vaikka olemme miehen (ravun) kanssa erilaisia niin meitä yhdistää samanlainen huumorintaju,rakkautta riittää ja seksi on mahtavaa vaikka lapsiakin on jo kolme.Rapumies on hyvä kokkaamaan (mikä sopii mulle!!!) ja kotihommat sujuu kiitettävästi (nalkuttamatta,heh).Tasapainotetaan toisiamme vaikka välillä tekisi mieli hakata päätä seinään.
      Rapu on oppinut sietämään (tai ymmärtämään?) vuosien aikana kaksosen kiukuttelua ja kakaramaisuutta.Mies tietää että lepyn samantien ;).Rapu on luotettava ja turvallinen kumppani ja loistava isä.

    • sjl87

      Me oollaan oltu 2v yhessä kaksos miehen kanssa..
      Ite oon todellakin KOTI-ihminen..Kun taas äijä etsii jännitystä ja dokaa paljon ehkä tästä syystä..Tykkää myös flirttailla paljon,ja mä oon TOSI mustasukkanen..

      Pakko myöntää että olen aika hankala tyyppi..
      Jos haluan olla kotona,niin en lähde sitten kirveelläkään.Mutta OSAAN myös bilettää,vaikkakin vähemmän..
      Ollaan kun yö ja päivä.Jing ja jang..
      Joten täydennetään toisiamme..

      En tiedä mitä mieheni tähän kommentoisi.sanoisi kai että oon välillä aika tylsä.Mutta me rakastetaan ja tuetaan toisiamme joka tilanteessa.
      Ja hän tykkää kun halin ja syleilen häntä:)

      eipä muuta nyt..:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      139
      5868
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3575
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1915
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1738
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1502
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1396
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1388
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe