Ravut ovat itserakkaita ja ärsyttäviä

Enkeli..

Tätä mieltä olen minä! Ainakin muutama jotka tunnen. Yksi rapunaikkonen osaa olla niin hemmetin ärsyttävä...Sillä on niin pahasti pissiä päässä ettei kellään! Aina kehumassa itseään ja selittämässä kuinka paras hän on kaikessa, ja kuinka iso musiikkistara hänestä tulee joskus.ÄH! Ja roikkuu aina perässä..

8

1981

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • >>>

      No, mä olen kieltämättä itserakas mutta en ikinä näytä sitä ja uhraudun kuitenkin aika usein muiden eteen, ihan omaksi eduksi tietenkin, mutta en kuitenkaan ikinä hössötä itsestäni että kuinka ihku olen ja mikä musta tulee isona. Oikeastaan en kyllä edes ajattele tulevaisuutta, vihaan itseäni ja viihdyn parhaiten yksin.
      Mutta miten voi todistaa että "moraalisesti" on "oikein" ajatella muiden parasta, myydä elämäsä jollekin muulle. Tai ylipäätänsä että on "oikein" että ihmisten pitää olla olemassa, ja siksi pitää tehdä niille vain "hyvää".
      Tai no jaa, sanoit vain että ravut ovat itserakkaita, et puhunut mitään moraaleista. No voin sanoa, että suurin osa ravuista joita tiedän on vähiten "itserakkaita" tietämistäni ihmisistä.
      Ai niin, täytyy sanoa että muuten en ole juuri kovinkaan rapumainen, muistutan enemmän ehkä kaksosia tai skorpionia...

      • itserakas stara

        Tuohan oli aivan kuin minä! =DD


    • Ravun prinsessa

      en tunne yhtään itserakasta ja ärsyttävää rapua. Minun tuntemani ravut antavat kaikkensa kaikissa ihmissuhteissaan. Ajattelevat aina lähimmäisiään enemmän kuin itseään, todella epäitsekkäitä, kultasydämisiä ihmisiä. Ja älykkäitä. Enkä ikinä vaihda rapumiestäni, kohta neljän vuoden yhdessäolon jälkeen tulee onnenkyyneleet vieläkin silmiin ja pyydän häntä nipistämään itseäni varmistaakseni että tämä ei todellakaan ole vain pitkää, kaunista unta.

      • toivon olevani väärässä

        Prinsessana on kivaa ! Itsekin olin ravun prinsessa. Ei katumista, vaikka loppu oli karsea. Rapu omistaa kaiken lähellään olevan, myös ihmiset. Jaksua vankina oloon!


    • raputyttö91

      olen rapu...ja voin sanoa rehellisesti, että en ole yhtään pissis-mäinen....enkä itserakas...joten laitappa harkintaan tuo sinun kantasi, sillä varmaan ei moni muukaan rapu ole sellainen. se riippuu ihan ihmisestä.

    • enpä oikee tiivä

      Monia rapukavereita eikä yksikää ole itserakas, ja jos on niin vähän. Riippuu kuule ihmisen luonteestakin eikä pelkästä horoskoopista.
      Itse olen Jousimies.

      • rapuna sellaisena

        Minusta et voi enään itse rakkaudesta puhuessa sanoa sen liittyvän horoskooppiin ! Minusta kehuttuja luonteenpiirteitä ovat olleet antautuminen annan helposti anteeksi ja yritän unohtaa myös pitkä pinnaisuus mutta joskus kilahtaa päässä ja silloin helposti kaikki se vanha pamahtaa esiin ikinä ei ole itserakkaaksi kukaan koskaan sanonut :)


    • Mä vaan...

      Tunnen kaksi rapumiestä oikein hyvin ja kieltämättä molemmissa on jonkin verran itsekkyyden piirteitä. Toinen heistä on aina kaiken huomion keskipisteenä ja omaa ehkä liiankin hyvän itsetunnon eli ei arastele kehua itseään. Tosin usein hän tekee sen hieman pilke silmäkulmassa. Mutta joskus se alkaa ärsyttää tällaista ihmistä, joka vihaa itsensä kehumista yli kaiken...Usein kyseinen rapu-mies haluaa tehdä asiat siten kuin hän haluaa, eikä välitä muiden mielipiteistä. Häntä ei kuitenkaan voi vihata, koska hän osaa hurmaavalla charmillaan saada minutkin leppymään. Eli kaiken kaikkiaan hyvin ristiriitainen persoona...Useimmiten kuitenkin rakastettava!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1852
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1228
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      63
      1112
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      959
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe