JOUSIMIESMIES JA HÄRKÄNAINEN

mika-30

Hei mites tämä suhde,kun kommunikaatiossa vähän erimielisyyksiä,mutta body language toimii!!!:)Joutuuko väittelyyn joka päivä ja montako lähtöä päivässä ovesta?

4

1482

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • härkänaiset

      ovat suorastaan härkäpäisiä, joten taitaa jouskari joutua usein "matkoille" ;)

      • mieheni härkä

        riitoja on ja on ollut. Bodylanguage tosiaan toimii ja perheen arkikin. Lapsia on ja suhdetta takana 8 vuotta. Ajan kanssa on helpottanut ja joku ihme meillä vetää toisiamme puoleemme, ettei vaan olla voitu erota - never know, mutta ainakin näin päin meillä suhteessa ja molemmat olemme uskollisia- lienee ainoa mahdollisuus tälle suhteelle. Mieheni härän nouseva merkki tosin on jouskari sekä hänellä on kuu jousimiehessä, joka minulla sitä vastoin härässä. Nuo nousevatkin merkit vaikuttavat.

        En siis itsekään täysillä suosittele, mutta toisaalta; intohimoa riittää vieläkin ja elämä ei ainakaan käy yksitoikkoiseksi. Molemmilla myös on omia juttuja ja puhuamalla ollaan tähän päivään tultu.


    • rikki revitty

      Ei onnistunut millään, ainakaan tällä härällä tai härkä-jouskari-suhteet lähipiirissä. Sanon monen vuoden ja suhteen kokemuksesta. Bodylanguege kyllä toimii, mutta erimielisyydet raastaa; härkä kaipaa läheisyyttä, jouskari tahtoo vapautta ja päättää itse tekemisistään, tulla niinkuin haluaa ja mennä. Usein myös mielipiteet voivat jakautua melkein ääripäihin ja niissä halutaan pitäytyä --> riitoja. Onhan tietysti noilla muillakin kuin aurinkomerkeillä vaikutusta asiaan.
      Mutta niin kuin jossain horoskoopeissakin sanotaan, todennäköisesti huonoin yhdistelmä. Toivon, että olisin silloin uskonut sen, niin olisi välttynyt suuremmilta sydänsuruilta.

    • härkä_nainen

      Joo, olenkohan jo (vuoden aikana) 4 tai 5 kertaa yrittänyt eroa tehdä, sitten kun olen jo unohtanut koko miehen, niin jostain se taas putkahtaa elämään muina miehinä...
      Kaikkein hassuinta on se kun aina kun ollaan riidelty ja taas lähdetty omille teille, niin tavatessa molemmat yrittää tehdä toiselle mieliks niissä asioissa mistä se riita on tullut..
      En enää tiedä mitä sitten tekis, kai sitä sitten kun ei eroonkaan pääse niin olkoon sitten siinä..Hermot menee kyllä moneen kertaan, ehkä just siinä kun molempien mielestä asiat pitäs mennä oman pään mukaan.
      No.. kieltämättä näillekin asioille tulee sit jälkikäteen naurettua.. Myöskin aina siinä vaiheessa kun pitäs alkaa sextailee.. niin nauru siinä tulee...Ei voi mitään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1914
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1756
    7. 124
      1722
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe