Tässä peniksen kehitysohjeet:

Jack

Päivitys 19.4.2003 12:44

PENIKSEN KASVATUS

Luonnollinen peniksen koon kasvattamisesta on tullut hyvin yleinen ja suosittu tapa kasvattaa peniksen pituutta ja paksuutta. Menetelmän etuna on turvallisuus ja nopea vaikutus peniksen kokoon pysyvästi.

Menetelmä perustuu veren määrän lisäämiseen peniksessä, peniksen pituus ja paksuus voi kasvaa menetelmän avulla 2-3 tuumaa muutamassa kuukaudessa. Ns. lypsämismenetelmän (jelq) avulla peniksen paisuvaiskudokseen voidaan pakottaa niin paljon verta kuin mahdollista ja treenauksen kautta kudoksen verenottokyky paranee ja parissa viikossa on havaittavissa selviä pysyviä vaikutuksia. Tieteelliseen taustaan voi perehtyä vaikkapa täällä http://www.absolute-penis-enlargement.com/natural.htm

Parissa viikossa tulokset alkavat näkymään, erektiot ovat paljon kovempia koska verenkierto on parantunut ja penis voi ottaa vastaan enemmän verta. Eli penis myös näyttää isommalta.

Jelq (lypsäminen) pakottaa siis penikseen verta mahdollisimman paljon. Aluksi vaaditaan osittainen erektio 50-70%. Tällöin verta on riittävästi laajentamaan kudoksia. Jos on täysi erektio, painetta on liikaa esim. suonissa. Tällöin kannattaakin odottaa, että erektio hieman laskee. Jotta homma luistaisi, tarvitaan kosteusvoidetta. Oikealla kädellä otetaan kiinni juuresta peukalolla ja etusormella (peukalo ylinnä, ”ok-merkki”) ja puristetaan kohtalaisen tiukasti penis ympäriinsä kiinni. Liuutetaan käsi peniksen hatun taakse samalla tiukalla otteella ja pidetään ote kiinni. Nyt ota vielä vasemman käden käyttöön ja otat juuresta kiinni. Vapautat oikean käden ja teet lypsyn vasemmalla kädellä, suunnilleen 2 sekunnin tahdissa. Sopiva harjoitusaika voisi olla 20-35 minuuttia kokemuksesta riippuen esim. 5 krt. viikossa. Harjoittelun ohessa tulee muistaa, että jos tuntuu kipua tai muuten tuntuu epämiellyttävältä, niin kannattaa pitää taukoa.

Jos liian kovien treenien jälkeen ilmenee esim. sinertäviä mustelmia, niin on syytä pitää pari päivää taukoa ja odottaa mustelmien paranevan ja jatkaa treeniä vasta sitten..

Peniksen kehitystä EI SUOSITELLA kasvuiässä oleville. Peniksen normaali kehitys saattaa siis kenties häiriintyä.

” Paisuvaiskudoksen ympäröivät kammiot (corpus spongosium, corpora carvenosa), joihin veri pakkautuu, kun penis on erektiovaiheessa, ovat venymiskykyisiä. "Jelq" harjoitus laajentaa niitä aiheuttamalla kontrolloitua mikrovauriota, ja itse paisuvaiskudoksen laajentuminen / kasvaminen tapahtuu sitten levon -> korjauksen -> solujen määrän kasvamisen ja uudelleenmuovautumisen aikana. Tätä metodia oikein käytettynä voidaan penistä kasvattaa sekä pituus- että ympärysmitaltaan useita senttimetrejä vuosien aikana, mutta prosessi voi olla todella hidas, joten omistautumista ja pitkäjännitteisyyttä vaaditaan, jos haluaa päästä tavoitteisiinsa.”

http://www.absolute-penis-enlargement.com/jelq.htm

Seuraavassa linkissä on joitakin peniksen kehitykseen liittyvää videota. Videot #5 ja #6 kuvaavat tuota jelq-menetelmää suoritettuna käsin.

http://www.jelq-usa.com/downloads/videos/

Toinen keskeinen keino pidentää penistä on venyttäminen (stretching). Muutoin seurauksena on pääasiassa vain peniksen paksuuden lisääntyminen. Osa peniksen varresta on kehossa piilossa. Leikkausoperaatioissa penis yleensä leikkaamalla vapautetaan piilostaan. Venyttämällä saavutetaan samat edut. Venyttäminen on helppoa, otetaan (yleensä veltosta) peniksen päästä kiinni ja vedetään kohtuullisen tiukalla otteella pitäen 15-30 sekuntia venytyksessä. Tämä toistetaan esim. 3 krt. Jokaisella on varmaan oma sopiva tahti suorittaa tämä venytys. Peniksen jänteet ovat hyvin joustavia ja ne reagoivat hyvin tällaiseen venytykseen. Tuo venytys kannattaa tehdä tietenkin mahdollisimman hellävaroen , hyvä lämmittely (esim. kuuma suihku, pyyhe) ja sitten esim. molemmin käsin siten, että otetaan vas. käden sormin peniksen vas. puolelta kiinni hennosti ja oik. käd. oikealta puolen. Vedetään hatun takaa. Tällöin ei kohdistu haitallista puristusta nuppiin. Venytys tuntuu jänteissä. Venytys venyttää myös eräiden lähteiden mukaan myös paisuvaiskudosta joten verenottokyky paranee soluissa (laajentunut verenottokyky).


http://www.absolute-penis-enlargement.com/stretching.htm

Venytys voidaan tehdä esim. suoraan eteenpäin, kaikenkaikkiaan menetelmä koostuu muunkin suuntaisista venytyksistä, jotta jänteet saadaan kunnolla venytettyä. Toinen kenties tehokkaampi venytystapa on venyttää 2 sekunttia ja levätä 2 sekunttia. Aiheesta löytyy lisää täältä:

http://pearchive.thundersplace.com/JAI.htm

Itse olen yhdistänyt venytyksen osittain tuohon em. lypsymenetelmään. Kun olen oikean käden liuuttanut eteen hatun taakse, niin pidän (venytän) tässä asennossa jonkin aikaan. Vasemmalla kädellä tyydyn tuohon lypsypuoleen. Oikealla suorittaa venytystä. Tapoja on monia. Pääperiaate on kuitenkin: ei kipua, homma miellyttävää. Runkkausta ja siemensyöksyjä kannattaa välttää, näin treenaus tehokkaampaa. Maltti on valttia. Yleensäkin jos haluaa kehittää penistään, niin kannattaa suunnitella säännöllinen harjoitusohjelma (rutiini), lisäksi tulee muistaa, ettei kannata mittailla joka välissä penistään, koska kasvu peniksessä tapahtuu levon aikana, LIIKA TREENI ON PAHASTA, kannattaa pitäytyä tuossa 20-35 min säännössä, liika treeni voi hidastaa kehitystä tai jopa estää tulevan kehityksen.

Venytystä kannattaa tehdä usein esim. suihkussa käynnin jälkeen. Myös iltaisin sängyssä voi venytystreeniä tehdä vaikka katsellessa telkkaria.

Siemensyöksyjä kannattaa välttää treenien aikaan, ainakin pari tuntia väliä ennen ja jälkeen treenin..

Seuraavassa vielä pari linkkiä, niiden tärkein sanoma on kenties, että liikaa ei saa treenata! Varsinainen kasvu tapahtuu peniksen levätessä. Kannattaa siis tutusta sivuihin.

http://www.absolute-penis-enlargement.com/success.htm

http://www.absolute-penis-enlargement.com/misconceptions.htm

Tässä lisäksi yksi suomenkielinen sivusto:

http://kotisivu.mtv3.fi/suurennus/

Periaatteessahan runkkaus on hieman tuollaista jelq (lypsämis) ja venytyshommaa. Tämä vuoksi kiihkeän seksielämän ja runkkaustavan omaavilla tahtookin olla hieman isompi penis. Tuo aikaisemmin esitetty menetelmä on vain runkkausta tehokkaampi muoto, tulokset tulee nopeammin. Jos eng. taipuu, niin netistä löytyy kyllä paljon lääketieteellistä faktaa asiasta. Hakusanaksi vaikka Jelq. Tästä hommastahan on paljon kaupallisia viritelmiä, jotka kuitenkin kaikki perustuvat tähän lypsämiseen ja venytykseen. Homma on helppoa ja ilmaista. TULOKSET PUHUVAT PUOLESTAAN!
Tässä vielä hyvä ilmainen ohje-linkki
http://hem.spray.se/freepe/faq.html
Hakusanoilla jelq FAQ löytyy kysymyksiä ja vastauksia netistä.
Kannattaa tehdä muuten itselle sellainen luotettavasti luettava mitta, jolla mitata peniksen kasvua esim. parin viikon välein. Itsellä mitta on L-muotoinen 18 cm pitkä putkilo (ei painu ihoon). Kun tämän mitan pistää seisoessa vaakatasoon peniksen yläpuolelle ihoon kevyesti kiinni, niin voi luotettavasti tarkailla pituutta. Itsellä pituutta tällä hetkellä 17,5cm (alussa 15,5cm). Jos ja kun tuo 18cm raja menee rikki, niin tällä mittaustavalla sen huomaa luotettavasti. Pelkkä viivotin hämää usein. Peniksen koko vaihtelee hieman sen mukaan, missä asennossa sen mittaa, eli pystyessä seisominen antaa siis luotettavan tuloksen..
Tässä vielä yksi hyvä linkki, jota en täysin ole vielä kääntänyt. Artikkelissa (Adobe Acrobat- muodossa) käsitellään laajasti ja monipuolisesti peniksen kehitystä:
http://www.knightmanagement.co.uk/downloads/penisenlargement.pdf
Artikkelissa oli ainakin yksi hyvä sanoma: penis on ihmisruumiin yksi helpoiten kehitettävistä osista jo pelkästään sen luonteen vuoksi: sen tehtävänä on kasvaa! :D
Oma kokemus: treeni on toiminut loistavasti: 5 viikossa mittaa tullut yli tuuma lisää! Alkumitta oli 15.5 cm, nyt mittaa jo lähes 19 cm! Paksuus lisääntynyt aika vähän n. 1 mm. Verenkierto on parantunut alapäässä huomattavasti, erektiot paljon kestävämpiä. Jos laittaa esim. pornofilmin pyörimään, niin penis nousee uljaisiin korkeuksiin melkein itsestään :D . Vinkki: peniksen saa näppärästi ennen seksiä ”pelikuntoon” tekemällä tuota ”kahden käden” venytystreeniä hetken (samalla kevyesti lypsetään venytysotteella) , tällöin myös peniksen pään kokokin kasvaa erittäin suureksi ..

11

5974

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kypä

      Kiitoksia sinulle Jack!Vain yksi kysymys vielä,että tarkoitatko venytyksellä peniksen hatun taakse, terskan alkua (eli herkkumutteria)vai mitä.

      • Jack

        Hattu ns. peniksen nuppi eli terska. Tämän takaahan ote on helppo ottaa ja varsinkin sitten kun nuppikin kehittynyt. Kuumassa suihkussa paikat vertyy sitten venyttelee esim. 10-20 min. Itsellä venytykset eivät ole olleet edes kovin kovia vain sen verran että ei veny enää ja pikkuinen vetovoima lisäksi. Tämähän on myös helppoa harjoitusta illalla sängyssä. Ote on siis kaksinkäsin ote, siinä nuppiin ei kohdistu rasitusta paljon. Jos tässä otteessa tekee vielä kevyttä lypsyä, niin tässähän terska kehittyy hyvin myös. Kannattaa venyttää eteen, alas ja ylös, mutta kyllä myös vas. ja oik. . Lypsyn yhteydessä (kosteusvoide)tämä venytys ei luonnollisesti onnistu käsin luistamisen takia, joten teen sen aina erikseen suihkun jälkeen..


    • muna

      Montako vuotta olet Jack?

      • Jack

        Olen 31v. Miksi kysyt? Tiedät kai, että näitä peniksenkehitysmenetelmiä ei suositella kasvuikäisille!


      • Anonyymi
        Jack kirjoitti:

        Olen 31v. Miksi kysyt? Tiedät kai, että näitä peniksenkehitysmenetelmiä ei suositella kasvuikäisille!

        Spede peenis sekoilee jälleen buaahaa


    • goonbag

      Minkälaisia tuloksia on tullut.

      • maza

        Itte kokeilin noita.. No toi lypsäminen nyt ei tuntunut auttavan, mutta venytystä tein ja voimakkaasti teinkin ja pitkiä vetoja. No nyt olen venytellyt ehkä kuukauden ja on tullut valehtelematta lisäpituutta 1cm ja aion jatkaa tota. Lypsämistä en jaksa tehdä vaikka itellä on y-mitta vaivaiset 14.5cm ja pituus oli ennen venytystä noin 15cm.


      • Jack
        maza kirjoitti:

        Itte kokeilin noita.. No toi lypsäminen nyt ei tuntunut auttavan, mutta venytystä tein ja voimakkaasti teinkin ja pitkiä vetoja. No nyt olen venytellyt ehkä kuukauden ja on tullut valehtelematta lisäpituutta 1cm ja aion jatkaa tota. Lypsämistä en jaksa tehdä vaikka itellä on y-mitta vaivaiset 14.5cm ja pituus oli ennen venytystä noin 15cm.

        Jos harrastaa pelkkää venytystä, niin seurauksena voi olla peniksen oheneminen, ainakin joiden lähteiden mukaan. Tämän vuoksi lypsy kannattaa ottaa mukaan ohjelmaan, vaikkakin aikaa kuluu. Peniskasvatus on kovaa työtä, mutta kun huomaat tuloksia, niin se kasvattaa harjoitusintoa..


    • piippu

      jackille kiitti hyvistä vinkeistä.
      sellane tuli vaan mieleen, että onko sulla joku tietty ohjelma, jonka aina teet reenissä? ja vaihteleeko se jotenkin? eli reeniohjelmaa onko?

    • Anonyymi

      Tähän kun vielä yhdistää penispumpun niin veikkaan että tulokset paranee entisestään. Itse vasta hiljattain kuulin kyseisestä lypsämisestä ja ottanut nyt tavaksi tehä aamuisin ja iltaisin 150 toistoa ja siihen penispumppu vaikka puoli tuntia 1-2x päivässä. Penis on löysänä isompi ja erektiot kivenkovia. yhdistettynä penisrenkaaseen niin paksuus kasvaa 1,5 kertaiseksi ja itse olen jo 42 vuotias mies. Myös aamuseisokit lisääntynyt, että ilmeisesti lisää myös testoteronin tuotantoa. Suosittelen lämpimästi!

      • Anonyymi

        Buaahaa spede Buaahaa


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      745
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe