auttakaa kiinan sappikarhuja!

omega55

Ohessa on linkki sivulle, jossa voi käydä allekirjoittamassa sähköisen vetoomuksen aasian maille, että lopettaisivat tämän kammottavan kidutuksen. Olin kuullut aiheesta jo kymmenen vuotta sitten, mutta järkytyin, että tälläistä voi vielä olla tänäkin päivänä ja asiaan ei ole puututtu vieläkään.

http://www.aasiankarhutarhat.com/

32

912

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juohka

      Ei voi kuin jälleen kerran ihmetellä, miten julma ja sairas ihminen osaa olla. Jos eläinsuojelu on lapsenkengissä Euroopassakin monin osin, se on aivan surkeassa jamassa Aasian maissa. Perinteet ja taikausko antavat olevinaan oikeutuksen moniin julmuuksiin, jotka ovat turhaakin turhempia. Käykää laittamassa nimi adressiin ja edes jokunen euro karhujen auttamiseksi.

    • Animalia-

      Kuinka ihmiset todella voivat noin julmia olla?!
      Mihinkähän tämä maailma on menossa...joskus toivon että ihmisiäkin tuolla tavalla kidutettaisiin siis niitä jotka noin tekevät.

    • limesiirappi

      Aivan sairasta, kuten ne koiratoritkin kiinassa (elävän ruoan markkinat tjsp.) Toivottavasti asia saadaan järjestymään parhain päin, sillä tälläinen kidutus on sairasta, todellakin..

    • Omega55

      Vetoomuksen voi allekirjoittaa myös anonymisti, jolloin allekirjoittajan tietoja ei näy julkisesti, mutta ne ovat vetoomuksen tekijän nähtävillä.

    • Anonyymi

      Todella järkyttävää ja julmaa elänrääkkäystä. Todellla outoja nämä kiinalaisten uskomukset., että elävästä karhusta vuodatettu sappi on lääke. Sairasta!. Animalialla on karhuryhmä joka lahjoittaa rahat suoraan karhujen auttamiseksi. Tili löytyy Animalian sivuilta. Itse lahjoitan pienen summan säännöllisesti, jotta tämä sairas toiminta saataisiin loppumaan.!

      • Anonyymi

        Vieläkö se rääkkäys jatkuu? Törkeää. Nyt Kiina boikottiin. Ympäristön saastuttamisen ja eläinten kiduttamisen takia sekä ihmisoikeuksien polkemisen vuoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vieläkö se rääkkäys jatkuu? Törkeää. Nyt Kiina boikottiin. Ympäristön saastuttamisen ja eläinten kiduttamisen takia sekä ihmisoikeuksien polkemisen vuoksi.

        Aiheesta löytyy julmaa materiaalia.
        Olisi hyvä että ihminen häviäisi maan päältä. Mitä nopeammin, sen parempi koska yhä häkellyttävämpiä julmuuden muotoja on paljon. Ihminen on pedoista pahin koska antaa pahuuden tapahtua itsekkyyttään ja sadistisuuttaan.


    • Anonyymi

      Aivan sairasta eläinrääkkäystä. Sappikarhut voivat olla jopa 30 vuotta pennusta lähtien pienessä häkissä. Sappea otetaan karhusta päivittäin joka on erittäin kivuliasta. Onneksi Animalialla on karhuryhmä jonne voi lahjoittaa rahaa, joka menee sappikarhujen auttamiseksi. Itse en osta enää mitään kiinalaisia tuotteita. En tue maata, joka kohtelee karhuja näin julmasti.

      • Anonyymi

        Tästä pitää tehdä numero. Lisätä tietämystä ihmisille kuinka julmia toimia Kiinassa on. Voi jopa lähettää rikkaiden vaihto-oppilaiden mukana terveisiä kotimaahansa ihmettelyjen kera ja kysellä mitä tuumaavat asiasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tästä pitää tehdä numero. Lisätä tietämystä ihmisille kuinka julmia toimia Kiinassa on. Voi jopa lähettää rikkaiden vaihto-oppilaiden mukana terveisiä kotimaahansa ihmettelyjen kera ja kysellä mitä tuumaavat asiasta.

        Hyvä idea. Itse en osta enää mitään kiinalaisia tuotteita. Todella kannattaa pitää ääntä sappikarhujen julmasta kohtelusta. Ovat jopa 30 vuotta pienissä häkeissä. Päivittäin elävältä karhulta otetaan sappea. On kyllä julmaa.


    • Anonyymi

      Kävin lahjoittamassa rahaa sappikarhuille. Toivon todella, että kiina lopettaa niiden julman kohtelu.

    • Anonyymi

      Niin lahjoitin minäkin. Katsoin kuvia sappikarhuista ja järkytyin. Aivan sairasta niiden kohtelu.

    • Anonyymi

      Lahjoitettu on sappikarhuille

    • Anonyymi

      Olisi hyvä, että moni lahjoittaisi. Pystyvät tekemään turvapaikkoja karhuille. Aivan sairasta tuo kiinalaisten kohtelu sappikarhuja kohtaan.

    • Anonyymi

      Joo, minäkin lahjoitin sappikarhuille

      • Anonyymi

        Hienoa. Kyllä nykyaikana tökeröiden toimien, kuten eläinten kidutuksen torppaaminen on aiheellista. Täysin tarpeettomat tekemiset jääköön historiaan ja fiksumpia, hyödyllisiä tilalle.
        Alkakaa painostaa asian tiimoilta vaikutusvaltaisia henkilöitä että muutos parempaan alkaa voimalla.


    • Anonyymi

      Kyllä on kiinassa aivan järkyttävää karhujen kohtelu. Niin on kyllä monien muidenkin eläinten kohtelu. Vältän kaikkea kiinalaisia tuotteita.

      • Anonyymi

        Hyvä. Kaihdan parhaani mukaan itsekkin huonolaatuista kiinalaisrihkamaa enkä missään tapauksessa tilaisi maapallon supersaastuttajalta yhtään mitään.
        Alhaista toimintaa liian paljon suurvaltakiinalla. Miksi sen maan epäkohtia ei nosteta esiin mediassa? Voisi olla kuluttajiin suuri vaikutus kun julkaistaisiin ihmisoikeuksien huono tola nettivalvontoineen ja kasvojen tunnistamisineen (pitää olla tarkkana ettei tule tänne sama kiro), ilmakehän pilaaminen huomattavasti suuremmassa mittakaavassa kuin yhdenkään muun maan toimesta ja eläinparkojen julma kohtelu. Eläintoreilla ja turkistarhoilla, puhumattakaan sappikarhuista. Jotakin tarvitsee tehdä.
        Olen huomannut toimistolla jonkin muun firman toimesta että jopa pukuäijät pokkuroivat englantia puhuvien kiinalaisnaisien edessä kuin kuningattaria olisivat! Vois lopettaa rahasta ällöttävän nuoleskelun ja mielistelyn. Yäk! Maksattaisivat raikasilmamaksua noilla vierailijoillaan. Kunhan eivät muijat olleet esitelmöimässä kansalaisten valvontavälineitä pukuliipeille.


    • Anonyymi

      Kyllä. Olisi median aika ottaa näiden kiinalaisten surkea kohtelu eläimiä kohtaan. Kyllä nämä sappikarhut ovat kaikkein surkeimmassa asemassa kiinassa. Kiinasta tulee järkyttävä määrä kaikkea muovi roinaa joka ei kestä. Ei ole kyllä järkeä tilata sieltä mitään.

    • Anonyymi

      Kyllä. En osta enää kiinalaisia tuotteita, on todella karmeaa tuo sappikarhujen kohtelu. Miten voivat olla noin raakalaisia karhuja kohtaan. Onneksi sivistyneissä maissa eläimiä ei kohdella noin julmasti.

    • Anonyymi

      Sappikarhuille laitetaan sappeen metalliputki jotta saadaan sappea. Haava on aina auki eikä parane. Tuskallista. Karhu ei pysty liikkumaan häkissä. Se on niin pieni. Aika järkyttävää. Näin tehdään kiinassa ja osin muissa aasian maissa. Tämän on todella järkyttävää, että jotkut maat voi kohdella näin karmeasti karhuja.

    • Anonyymi

      En osta minäkään kiinalaista tavaraa. On todella törkeää sappikarhujen kohtelu. Eläinrääkkäystä ja hyväksikäyttöä sapen vuoksi. Vietnam taisi lopettaa karhutarhat mutta kiina vaan jatkaa tarhausta.

    • Anonyymi

      Ei osteta kiinalaisia tuotteita ennen kuin sappikarhutarhaus on loppunut Kiinassa.

    • Anonyymi

      Joo, ei osteta kiinalaisia tavaroita. Olisi luullut, että kiina olisi jo lopettanut tämän kauhean sappikarhutarhauksen. Onneksi vietnamissa se on loppumassa. Kiina ei ole todellakaan mikään moderni maa.

    • Anonyymi

      Ei ole. Minä kannatan kiinalaisten tuotteiden boikottia. En osta mitään kiinalaista tuotetta.

    • Anonyymi

      Älkää ostako kiinalaisia tuotteita ennen kuin ovat lopettaneet sappikarhutarhauksen.

    • Anonyymi

      Joo, ei osteta. En osta kiinalaisia tuotteita ennen kuin lopettavat sappikarhutarhauksen. Sappikarhujen kohtelu on kidutusta. Aivan järjetöntä, että voidaan olla niin raakoja karhuja kohtaan kiinassa.

    • Anonyymi

      En osta kiina tuotteita ennenkuin ovat lopettaneet sappikarhut tarhauksen kiinassa.

    • Anonyymi

      Hyvä. Kiinassa on tuhansia karhuja tarhoilla sappikoneena. Tämä on tosi julmaa. Kannatan ettei kiina krääsää osteta

    • Anonyymi

      Kiinassa eivät kaikki kannata sappikarhutarhausta. Siellä on lääkäreitä jotka eivät kirjoita sappikarhureseptejä. Vietnäm onneksi lopetti sappikarhutarhauksen. Toivottavasti tämä loppuu aasiassa kokonaan. On se niin julmaa.

    • Anonyymi

      En osta enää kiinalaista krääsää, enkä mitään muutakaan kiinalaisia tuotteita. Lopettakaa karhutarhaus KIINASSA. Se on kauhean julmaa ja tarpeetonta.

    • Anonyymi

      Animalian kautta voi pistää lahjoituksen sappikarhujen tilanteen parantamiseksi. Olen tehnyt useita lahjoituksia. Miettikää! Sappikarhut ovat kymmeniä vuosia häkeissä joissa ei voi liikkua. Sapen otto karhulle on erittäin tuskallista. Kyllä saa kiina tuotteet mun kohdalla kaupan hyllylle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9045
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      130
      2410
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe