Varkaus

X...X

Varkaus,

Kaupunki veden äärellä.
Siis itse välillä kaipaan varkautta, enemmän sen luontoa ja ystäviäni sieltä.

Työllisyys tilanne on aina ollut hieman heikko joutunut aina tyytymään sellaiseen työhön kenties joka ei tyydytä mutta aina sieltä töitä on löytynyt tekevälle. Paljon harrastus mahdollisuuksia joita ihmiset keskimäärin käyttävätkin paljon.

Nykyisin asun isossa kaupungissa jossa asiat on niin kaukana varkauden menosta kun olla ja voi ja nyt en puhu tästä isosta kaupungista hyvällä.

Varkaudessa / Suomessa on ilmainen päivähoito. Lähestulkoon ilmainen sairaanhoito, koulutus ja koulutuksen taso on korkea. Peruskoulun päättänytkin saa jo niin perustavan laatuisen pohjan elämälleen että pärjää todella hyvin verrattuna eurooppalaiseen toveriin nähden.

Ja silti ihmiset jaksaa valittaa. Varkaudessa pystyt ostamaan asunnon ei tarvitse maksaa vuokraa vaan voi maksaa itselleen. Ei kuten täällä kun samalla rahalla et saa edes koirankoppia pihalle.

Ilma on puhdasta, pystyt menemään marjastamaan pystyt menemään kalalle, Sinulla on jokamiehen oikeus kulkea metsissä ei tarvitse maksaa tietulleja.

Ei ole kerjäläisiä korkeintaan joku eksynyt juoppo pyytää ostamaan itselleen kaljan kun menet baariin. Ihmiset ovat mukavia, voit kysyä apua ja luultavasti saatkin.
Posti kulkee vaikka osoite olisikin ylimalkainen
kuten jossain taipaleen tanssilavan luona.

En vaan käsitä miksi valitatte. Itse en kummiskaan ole tulossa suomeen kun kyläilemään vaikka siellä on asiat hyvin, en vaan viihdy koska valitettavasti kun olet pidemmän aikaa poissa niin huomaa että miten synkkiä välillä ihmiset on suomessa ja valitettavasti rasistisuus sykkii syvällä kansakunnassamme.
Enkä tarkoita ulkomaalais vihaa pelkästään monessa kaupungissa on enemmänkin sitä että vihataan toisesta kaupungeista tulevia.

Mutta varkaudessa on aina ollut asiat hyvin, verrattuna muihin samankokosiin kaupunkeihin.

Ja varkaus on kestänyt monta kovaa iskua, Ennen oli eiser jos joku muistaa kun se suljettiin niin varkaudesta meni satoja työpaikkoja. Ja nyt tiloissa taitaa toimia jo toinen menestyvä yritys. Aina on korvaavia yrityksiä tullut ja tietotaitoa maailmalle lähtenyt.

Monelle yritykselle on varkaus lähtöpaikka, se kuoppa mistä ponnistetaan. Tehtaan varjosta valitettavasti. Mutta ilman tehdasta tuskin mitään varkaudessa olisi koskaan ollut. Ainut että varkaus ei osaa markkinoida itseään.

Esimerkiksi huuhkon kartano on hoitanut sen markkinoinnin paremmin, Varkaudessa olisi taipale jos joku rohkea sen saisi laitettua kuntoon ja sinne sitten tansseja, nuoriso tapahtumia.

Vetäisi matkailijoita puoleen.

Kunnon vierasvene satama, ei mitään puolikasta venelaituria jossa on yksi bensa pumppu.

Mutta joo Minun mielestä varkaus on hieno paikka ei se kaikille sovi mutta niin se on muuallakin ei kaikki tykkää ja joka ei ole käynyt muualla ei välttämättä ymmärrä millaisessa paikassa asuu.

Suosittelen jokaiselle muuttamista vaikka asumaan puoleksi vuodeksi jonnekin muuhun valtioon ja miettiä sen jälkeen millaiselta suomi näyttää kun täältäpäin verrataan.

92

7569

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dfhah

      missäpäin on ilmainen päivähoito,muutan sinne. Minä ainakin maksan maksimimaksun/kk.(200 eur)

      • Lapset jo aikuisia

        Väitätkö tosiaan, että MAKSIMImaksu lasten kokopäivähoidosta on vain 200? Melkein voi jo puhua ilmaisesta.


      • jos maksat

        suurimman taksan mukaan, se tarkoittaa, että olet töissä ja puolisosi myös. silloin ette muuta mihinkään.


      • Anonyymi

        No etpä sinä määrää kuka muuttaa ja minne😂😂😂😂


      • Anonyymi

        Poistettiinko se video vai poistitko itse. Tämä asia poliisin tiedossa. Onko nämä tyypit tutkittu ja onko saatu heidän touhujaan kiinni? Varkaudessa näkyy selvästi kadullakin sekavia nuoria. Kyllä pitää loppua tuo touhu.


      • Anonyymi
        jos maksat kirjoitti:

        suurimman taksan mukaan, se tarkoittaa, että olet töissä ja puolisosi myös. silloin ette muuta mihinkään.

        Jokainen on oman onnensa seppä. Jokainen muuttaa minne haluaa.


      • Anonyymi

        Paljonko saa persiinpesijä eläkeläiseltä joka tuo sätkätarpeita?
        Kuka maksaa polttoainekulut?


    • Uusin silmin

      Olen samaa mieltä Varkaus on kaunis kaupunki ja pitäisi olla ylpeys sen asukkaille!! Ainakin sen sijainnin puolesta mutta asukkaiden ehkä pitäisi katsoa vähän ympärilleen miten mualla on!!!
      Ja jättää kaikki kateellisuus pois, olla iloisia toisten onnistumisista, ja elää itse eikä verrata kuten muilla menee.
      Kai sinne pitäisi perustaa "ilmainen" psykoklinik
      eller terapeut!!!
      Käyn siellä vain kesäisin jonkun vuoden välein mutta huomaan että atmosfääri on muttunut.
      Ajatelkaa laajemmin katsokaa mitä ulkopuolella sattuu.

      • Jouluakohti

        Juuri näin!! On Varkaudessa sattunut ikävää,mutta vähemmissä määrin kuin esim Kuopio tai pk seutu. Liikkukaa, ottakaa vitamiinit. Iloa elämään.


      • Anonyymi
        Jouluakohti kirjoitti:

        Juuri näin!! On Varkaudessa sattunut ikävää,mutta vähemmissä määrin kuin esim Kuopio tai pk seutu. Liikkukaa, ottakaa vitamiinit. Iloa elämään.

        Vainoamisharhasta kärsivä henkilö uskoo, että häntä vainotaan ja että vainoajan tarkoituksena on tehdä hänelle pahaa. Henkilö uskoo vainoajan tekevän asioita hänen tietämättään. Henkilö on varuillaan, peloissaan ja ahdistunut sekä usein uskoo, että häntä seurataan ja valvotaan, mahdollisesti myös valvontakameroista tai puhelinta salakuuntelemalla. Saattaa esiintyä skitsofreniassa (paranoidinen skitsofrenia) ja eräässä harhaluuloisuushäiriössä.


    • Kotiäitykkä
    • EasternVarkaus

      Voisiko Varkaudesta kirjoittakirjaa - jossa kuvattaisiin että miten
      kaupungin " itä " osissa tapahtuu ?

      Eastern LA - on kuuluisa paikka ja siten Varkauteen voitaisiin kehittää
      Eastern Varkaus - jossa voisi tapahtua - vaikka mitä !

    • Kannatkattoon

      Varkaus uusin silmin ,vedin lärvit ja päässä heittää.Kyllä on kauniita naisia ja ihana kaupunki ja ihania ihmisiä.Kohta iskee rapula se ihana city olikin paikallisen Alkon pullon tuotosta.Pitäisikö käydä lisää.Vedä sinäkin kännit oletheittämässä hauskempi ja Varkaus on ihana city

      • Eikustahousuun

        Juu heittämässä mukavasti kännissä vettä jossakin talonnurkalla


      • Anonyymi
        Eikustahousuun kirjoitti:

        Juu heittämässä mukavasti kännissä vettä jossakin talonnurkalla

        Tai paskomassa vatuskilla perinnön kiilto silmissä!


    • Kokeiletöitä

      Käy viikot töissä,tienaa työllä, niin voit kännätä pe ja la hyvällä omalla tunnolla. Viikolla toisten Verorahoilla juovat on pohjasakkaa...

      • Anonyymi

        Siinä on totuus. Hävetkää lusmut.


    • Okkaaj

      Kaunis ja kehityskelpoinen on Varkaus. Unohdamme käyttää palveluja, kun joku yrittää uutta. Thai ruokaa Taulumäellä,niin italialaista Keskuskonttorilta ja sputnikissa, koskipuistoa, kanavakahvilaa, tornikahvilaa.....mikä meitä vaivaa?

      • Anonyymi

        Morton on kesäisin aivan mahtava. Syödä tai ja juoda!


    • Paraskahvila

      Vierasvenesatama oli tänäkesänä vilkas ja hyvä kahvipaikka tuoreine kahvileipineen ja mukava henkilökunta!
      Veneitä tullen mennen!

    • Prisman

      Parasta Varkaudessa Kopterikäsi !! Jos ei naurata niin hän naurattaa!!

      • Anonyymi

        Kuka se semmonen on ???


      • Anonyymi

        Näin on!!


      • Anonyymi

        Kukas mikä hän on.


    • Mitäpäolisittemieltä
      • Ninnu12

        Kokeile tehdä kahta työtä jos yhdellä et pärjää.
        Mitään kasseja tarvii aikaihmiset.


    • Onneamatkaan

      Varkauden sosiaalitoimi on äärioikeuston hallinnassa ainakin Vammaispuoli. Sinne on pesiytynyt ihmisiä töihin joitten tarkoitus on kiusata ja vaikeuttaa liikuntavammaisten asiointia ja asioiden hoitamista rajoittamalla heidän kuljetuspalveluja. Estää näin hoitamasta asioita joissa henkilön täytyisi itse olla paikan päällä. Varsinkin eräs virkailia vetoaa lähellä olevaan bussipysäkkiin jotta siitä ohi ajavat bussit palvelevat liikunta vammaista. Tälläkin hetkellä katu on niin jäässä, ettei siinä pysty kyynärsauvoilla liikkumaan, kun hiekoitus on unohtettu täysin. Toivoisin, että viranhaltiat tutustuisivat tilanteeseen ennen tyhmiä päätöksiä, mutta sehän on liikaa toivottu Varkautelaisilta jääräpäiltä.

      • Anonyymi

        Niin on nähty. Jos sairastut niin apua et saa. Piste. Ei minkäänlaista. En itse enää edes pyydä tai hae mitään.


      • Anonyymi

        Hyvin nuo vammaiset juomaan kykenee ja jalkaisin kantavat olutta!!


    • Minunasiateikuuluteille

      Kyttäys Varkaudessa on ihan omaa luokkaansa. Ns kyläpoliiseja riittää. Että nyt se oli meni teki. Esim jos aikuinen harrastaa yhden yön juttuja ja nauttii, koska tuskin kukaan niitä vastentahtoisesti tekee niin mikä ihme sitä on kytätä. Monet lapsetkin oppineet vanhemmiltaan,että Miksi sulla on tollaset sukat,miksi miksi . Ymmärrän,että puututaan,jos on perheväkivaltaa tai jotain ... Mutta antakaapa muiden elää kuten haluaa, lain puitteissa toki!! Teillä pitäs olla se oma elämä ja omat asiat mistä huolehtia?

      • Anonyymi

        Tämä on se suoruus. Kateellisia ovat.


      • Anonyymi

        Juu. Ittellään niillä kulissit.


      • Anonyymi

        Milloinka nämä oppii,ettei toisten asiat kuulu toisille. Ja jokainen elää omaa elämäänsä. Jos itellä paha olla ei sitä muihin pidä purkaa.


      • Anonyymi

        No tämä just. Kaikki ei edes joka viikonloppu tai kuukausi juo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Milloinka nämä oppii,ettei toisten asiat kuulu toisille. Ja jokainen elää omaa elämäänsä. Jos itellä paha olla ei sitä muihin pidä purkaa.

        Ei ne opi.


    • Konkkakeppikolisee

      Vai kopteri käsi naurattaa.Kohta naurattaa Demari hallitus,meno samanlaista sekasotkua kuin Varkaudessa.Ystäville ja tutuille jaetaan tuet ja työpaikat .nämä sitten koirana somessa puolustaa omaa reviiriään.Siinä Kokoomusyrittäjäkin maksaa veroja kunnolla,Sitten zontakerho kerää zonegoesnurin illalla varoja yritykselle

    • Onmillömällötä

      Minö en völitä teidön lössytyskestä ,on rahaa ja konsterttiin limollö ja akseptia isollö ,turha vellihousit tulla jaolle .pitökäö löävönne.

      • Anonyymi

        Syö sinä housuvellis. Nythän on ruokafestarit, helteellä kurahtaa, kun olutta vejät. Vellihousutvellissä hölskyttelet Keskuskonttuurin pihalla menemään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Syö sinä housuvellis. Nythän on ruokafestarit, helteellä kurahtaa, kun olutta vejät. Vellihousutvellissä hölskyttelet Keskuskonttuurin pihalla menemään

        Julkisella paikalla ei piä paskoa.


      • Anonyymi

        Mistä vuodesta asti on jaksanut lönkytää kopter. Vuosijuhlan voisi pitää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Julkisella paikalla ei piä paskoa.

        Pitäkää vatuski siistinä. Ei paskanneta sinne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä vuodesta asti on jaksanut lönkytää kopter. Vuosijuhlan voisi pitää.

        Niin olisi hyvä.


    • HäätöKuopiosta

      Voisitteko noutaa sen yhden pallopäisen soo-urvelonne takaisin Varkauteen?

    • eilapsiperheenpaikka

      varkaudessa puhdas ilma? vitut paska haisoo kokoajan!
      muihin aloittajan valheellisiin väitteisiin en rupea edes vastaamaan jokainen joka on eksynyt varkauteen tietää totuuden tästä paikasta...se on paska.
      kaupungin talolla rikotaan lakia jatkuvasti.

      • Anonyymi

        Tehdas se haisee ja jos ite pieret.


      • Anonyymi

        No miks sie paskot housuun. Meilläpäin ei haise.


    • Anonyymi

      Voikun nämä valittajat käyttäs energiansa johonkin hyvään.

      • Anonyymi

        ilmottakaa lastensuojeluun


      • Anonyymi

        Niin kauan valitetaan,kunnes köpen veljekset lopettaa touhunsa. Niin kauan heitä jallitetaan ja sossuun soitellaan!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ilmottakaa lastensuojeluun

        Pitääkö viiä kasa kirjeitä sossuun ,soitella,pistää sähköpostia jne jne


      • Anonyymi

        Onneks ei oo hanhen kaulassa näkynyt niitä. Se on hyvä ranta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneks ei oo hanhen kaulassa näkynyt niitä. Se on hyvä ranta.

        Toivottavasti jättävät seurakuntatalon ja liikuntatalon rauhaan. Mokomat varastelijat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ilmottakaa lastensuojeluun

        Mistä😂✋


    • Anonyymi

      Huumekoiria on ollut ja on Varkaudessa.
      Ei erotu vaatetuksella, jospa huumeet saataisiin takavarikoitua.
      Samalla tarkkailevat mopopoikia.
      Viritys paikkakin tiedossa ja tarkkailussa!?
      Bravo!!!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On. Siisti kaupunki.

      • Anonyymi

        Juuri näin. Varkaus on hyvä paikka asua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin. Varkaus on hyvä paikka asua.

        Varkaus, 🦉🦉🦉🦉🐔🐔🐔🐖🐖🐖🐮🐮🐮Löytyy


    • Anonyymi

      Varkaus on hieno paikka.

    • Anonyymi

      on .

    • Anonyymi

      esa pakarisen synnyinkaupunki?

    • Anonyymi

      kaupunki pohjoissavossa

      • Anonyymi

        Eikä ole vaan sinun Rectumissas.Katsoppas sieltä taskulampun kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä ole vaan sinun Rectumissas.Katsoppas sieltä taskulampun kanssa.

        Vesi hiisi vestitornin hississä,hississä.
        Oujee ja Dirlandaa vesitornin hississä.
        Lonkerolörppö keskustan terassilla
        Oujee ja Dirlandaa ja keskustan terassilla
        Pizzaa ja piirakkaa.suupielet munavoissa
        Oujee ja Dirlandaa suupielet munavoissa.
        Maskimagneetit Warkauden lehdessä
        Oujee ja Dirlandaa Warkauden lehdessä.
        Juhannuskoivut Hertunrannassa
        Oujee ja Dirlandaa Hertunrannassa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vesi hiisi vestitornin hississä,hississä.
        Oujee ja Dirlandaa vesitornin hississä.
        Lonkerolörppö keskustan terassilla
        Oujee ja Dirlandaa ja keskustan terassilla
        Pizzaa ja piirakkaa.suupielet munavoissa
        Oujee ja Dirlandaa suupielet munavoissa.
        Maskimagneetit Warkauden lehdessä
        Oujee ja Dirlandaa Warkauden lehdessä.
        Juhannuskoivut Hertunrannassa
        Oujee ja Dirlandaa Hertunrannassa

        Kiimassa uskotaan uskotaan
        Oujee Dirlandaa että uudet Koronatapaukset
        Liittyy eurooppalaiseen loheen Norjan ja Saimaan tuore.
        Voihan Varkaus oujee Dirlandaa Voihan Varkaus


    • Anonyymi

      Kaipaan ruokakellari nimistä kauppaa!

      • Anonyymi

        Missäs semmonen on ollut?


    • Anonyymi

      Mikä ilmainen päivähoito? Punikkihoitoa eli aivopesua. Kuka sellaista haluaa?

      Töitä ei saa jos ei ole punikkikortti ja kaikki ei punikit yritetään ajaa pois kaupungista.

      PASKEMPAA PAIKKAA SAA HAKEA! No ehkä pohjois-korea menee Varkauden ohi kommunismissaan... Mutta ei paljoa!

      • Anonyymi

        Oujee aajuu redy ja watermelons, limo hukassa
        Oujee varkaus Danny tuli ja ajoi sen oikean Dannyn luo.
        Oujee okia Danny veti etä keikan.kuntoportailla
        Oujee heitti yleisö ison loikan Vatuskilla
        Oujee pyyhkikää suunne pizzasta
        Oujee


    • Anonyymi

      ikä ilmainen päivähoito? Punikkihoitoa eli aivopesua. Kuka sellaista haluaa?

      Töitä ei saa jos ei ole punikkikortti ja kaikki ei punikit yritetään ajaa pois kaupungista.

      PASKEMPAA PAIKKAA SAA HAKEA! No kaalepin haitari ehkä pohjois-korea menee Varkauden ohi kommunismissaan... Mutta ei paljoa!

    • Anonyymi

      KOSTO

    • Anonyymi

      Onnistuu eri genreihin , ota yhteyttä. Esim 3säkeistöä ja kertoisit 45e/teksti.

    • Anonyymi

      terttu

    • Anonyymi

      deeveri

    • Anonyymi

      kani

    • Anonyymi

      aivojen haperuuteen

    • Anonyymi

      haprakkaita

    • Anonyymi

      meloonit

    • Anonyymi

      pakokaasun karkaus

    • Anonyymi

      muhamed hameddi
      simon riestra aedo
      samuli hahl
      e

    • Anonyymi

      apinatero

    Ketjusta on poistettu 37 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1907
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1539
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1499
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1477
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      150
      1415
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1350
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1307
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1239
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1147
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1108
    Aihe