Törkeää!

scoopy11

Mielestäni jotkut osaavat olla aika mänttejä. Tallilla, jossa käyn, oli hevosia ruokittu salaa! Mielestäni hirveän tomppelia. Jotkut ekaluokkalaiset olivat ottaneet kaurakärrystä kauraa ja antaneet tallin settikselle, jolle ei edes saanut antaa kauraa. Ja minun lempiheppani ruokakupista oli löytynyt 7 litraa kauraa. Settikselle oli myös syötetty ruohoa, ja se sai kaviokuumeen. Eiväthän he tietenkään tienneet, mutta silti... Vähän järkeä voisi päässä olla!

Kommenttia.

9

1252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rooouuuskkuuu

      Tuossahan ei ole mitään järkeä, kai nyt ekaluokkalaisten tulisi ensiksi kysyä lupa!

    • pampula

      siis toivottavasti älysitte informoida lapsia siitä, ettei hevosia saa ruokkia, eikä antaa mitään makupaljoja ilman omistajan lupaa. Lapset ei oikeasti tiedä, ellei kukaan ole kertonut asiaa! Turha niitä on täällä sättiä, vaikka väärin tekivätkin. Opastakaa paikan päällä, kertokaa mitä seurauksia voi tulla, jos syötetään ylimääräistä ruokaa.

      • scoopy11

        Minä en ole nähnytkään näitä "starttiluokkalaisia", mutta tallin omistaja vain totesi tyynesti: "No, eiväthän he voineet tietää..." joten ei kai siitä hirveää soopaa ja saarnausta tullut.


      • tessa_Suokkari

        No kerran Mun piti ruokkia yhtä mun hoitsua ja mä otin laatikosta sille porkkanan. NO siinä mun vieressä katto kaksi semmosta ykkös luokkalaista. Kun mä menin sitte pois niin ne oli ottanu siitä laatikosta loput porkkanat ja syöttäny mun hevoselle! No mne samat tuli sitte seuraaana päivä uuestaan ja mä sitte kysyin t oliko ne ottanu ja ne tunnusti. mä sitte kerroin että ei saa antaa. no sitten minä lähdin niin TAAS ne penikat oli antanu hevoselle mun laatikosta mun porkkainoita ja onneksi mun tallikamu kerto no kerroin niille että SITÄ HEVOSTA EI SAA RUOKKIA JA VARSINKAAN MUN PORKKANOILLA! No sen jälkeen ne pennut ei ole käyneet., j A MÄ PELKÄÄN ET JOKU LAPSI JOKA EI OSAA LUKEA ANTAA MUN HEVOSELLE JOTAIN MITÄ SE EI SAA SYÖDÄ KOSKA SE MUN HEPO VOI KUOLLA! mun kamulle on käyny et joku penska oli antanu joitain vehnäjauho pullia ja se hevonen oli saanut saras kohtauksen mut se lapsi oli vain lähtenyt OTTAAA KANTAA!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • ScOopyDooHOO19

      ..scoopy11, minua on ärsyttänyt pidemmän aikaa tuon tapainen kirjoittaminen; "siis voi ei kun noi kakrut on idioottei!". Et varmaan ollut heitä fiksumpi pentuna tietyissä asioissa?

      Yrititkö tehdä vaikutuksen viestilläsi, että tiedät tosi paljon hevosista ja olet tosi etevä kirjoittaessasi tänne tuollaista?

      Jos kerran olet fiksu ja sellainen, voisit varmaan jaella pikkupennuille lappusia siitä mitä hevosille saa tehdä ja mitä ei kannata tehdä syyt ja seuraukset.

      Eli ole hyvä ja ota järki käteen ja jaa viisauksiasi tietämättömille vähän eri ratkaisuin kuin nyt!

      • ---

        Selkeästi vaan tallin sääntöihin ja karsinoiden oveen ohjeet: EI saa ruokkia!

        Eiköhän ole tarpeeksi selkeää...


      • Talli tytteli
        --- kirjoitti:

        Selkeästi vaan tallin sääntöihin ja karsinoiden oveen ohjeet: EI saa ruokkia!

        Eiköhän ole tarpeeksi selkeää...

        Hei olen jo yli 20v tytteli ja ikäni käynyt talleilla ja olen tullut siihen tulokseen että yleensä kasvattajissa on vika ei tallin omistajissa.

        Tallin seinässä on sääntö lappu.

        Vanhemmat talli tytöt kieltää ja kertoo miksi näin ei saa tehdä.


        Heppakerhossa kerrotaan.

        Mutta silti ne kakarat eivät ymmärrä tajua! aina niitä karkki papereita ja pusseja sieltä karsinoista löytyy olen sanonut nätisti,huutanut ne ei vain tajua! Olen sanonut myös vanhemmille asiasta! Kohta tallille ikärajat! Joku raja! Ei hevostalli ole mikään hiivatun päiväkoti!!


      • ScOopyDooHOO19:D

        Et tainnut tietää että yleensä shettiksille ei syötetä kauraa! Ja jotkut hepat/ponit voivat saada vaikkapa 7Litrasta kauraa vakavan kavio kuumeen! Sinun lapsesi taisi olla kyseisellä tallilla!!!!


    • koirafany

      Niin on! Saisivat edes kysyä ennenkö menee läträän niiden kaurojen kans. Mun hoitsu kans sairastu kun jotkut törpöt tyypit oli menny laittaa sille väärää ruokaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 150
      4275
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3864
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2651
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1639
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1521
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe