EI KOIRAN PISSAA KYLTTI

Mistäs olette hankkineet Ei koiran pissaa kyltit?
Ilmianna
Jaa

6 VastaustaEi kai kukaan koiraansa aidatulle takapihallesi kuselle tuo?? Jos taas kyse esim. OKT:stä joka yleisen kadun varressa ei kadun varteen ole luvallista kiinnitellä mitään ylimääräisiä kielto- tai rajoituskylttejä.

Et omista katua, vain oman tonttisi. Kadun varrelle (kohdalle jossa juuri sinun talosi on) voi siis joku heittää mcdonalds paperin tai kusettaa koiransa ilman että sinä sille mitään voit.

Jos ei halua ihmisiä, elukoita tai liikennettä ympärilleen kannattaa muuttaa maalle tai päättyvän tien päähän.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Olen edellisen kanssa täysin samaa mieltä kylteistä.
Mielestäni ihmiset saavat aikaan paljon pahempaa sotkua ainakin meidän kadullamme. Koirien isommat "tulostukset" ovatkin jo sitten toinen juttu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
mutta kyllä vaan, on koiranomistajilla otsaa kusettaa koiriaan meidän pihassa! Aitaa ei ole, tarkoitus kyllä jollain tavalla aidata kun kaupunki saa omat alueensa valmiiksi. Kyllähän ne koirat vielä kestäisi, mutta ne itsekkäät isännät...

Eikä ole ainoa piha jossa ne koirat juoksentelee.

Ja saahan sitä omaan pihaan pystyttää kyltin! Monesti vaan siellä narun päässä on yksilö, joka antaa koiransa kusta myös sinne toisen omistamalle tontille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Että koiran kakka ja myös pissa tulee kerätä se on huonoa nestettä toi koiruuden kusi nimittäin liikennemerkeille. Ei muuta kuin koirankakkapussi mukaan ja kanisteri koiran pissalle...no voi omistajakin siihen lirautella ettei tartte sinnetänne pissiä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Sitä mieltä et kaikki koirasta tuleva täytynee kerätä niin kerroppa sellanen konsti millä vaikka nyt uros koiran pissan saat aina talteen? Se kun tahtoo nostaa jalkaa vähän joka paikkaan, mut aika usein niin vähän et tuskin huomaa. Niin ja jos sit meet koiraan häiritteen kesken tarpeiden se ei tee ollenkaan! Nimimerk. Ei o mun rakki kenenkään pihoihin pissiny mut kadun varsille kyllä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Koko ketju aiheen vierestä!
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

EI KOIRAN PISSAA KYLTTI

Mistäs olette hankkineet Ei koiran pissaa kyltit?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta