Koulukaverin kanssa n+m

Tiia

Tämä viesti meni vahingossa romanssit-kohtaan, joten laitan sen nyt tänne oikeaan kohtaan..

Lasken takkini naulakkoon, potkaisen kengät jalasta ja jätän reppuni olohuoneeseen. Aamuinen posti on vielä pöydällä. Sinun piti tulla luokseni tekemään kouluprojektia. Odottaessani sinua ajattelin ottaa lämpöisen kylvyn. Riisuudun eteisessä ja heitän vaatteeni lattialle. Kylpyhuoneen ovi jää auki, mutta en välitä. Laitan vesihanan päälle.. Tulet sisään, mutta en kuule oven paukahdusta. Kävelet eteenpäin, ja kun saavut kylpyhuoneen oven eteen, kurkkaat sisään. Näet minut alasti. Näet suurehkot kiinteät rintani ja tiukan vartaloni peilin kautta.. Tönäiset vahingossa ovea ja käännyn ympäri. Seison edessäsi alasti enkä liiku viiteen sekuntiin mihinkään.. Kun vihdoin tajuan että olet siinä, kaappaan saunatakkini päälle, ja katson sinua. Pudotat takkisi maahan ja tulet luokseni. Suutelet minua, ja ujutat kätesi saunatakkini sisään. Saunatakki putoaa kokonaan päältäni.Lasket housusi alas. Päälläsi on vain boxerit, jotka pudotan heti alas. Painaudun sinua vasten, ja etsin kalusi käsiini. Hieron sitä samalla kun näykit nännejäni leikkimielisesti.

Nostat minut syliisi ja kannat olohuoneen puolelle. Sohva on jo koeajettu, hymyilen mielessäni, mutta sinä laskeudutkin lattialle, onneksi siinä on paksu kangasmatto, ei pöydänjalkoja tai maljakoita.
Laskeudut päälleni, suutelemme jälleen toisiamme, kuumat huulet haluavat toisiansa, samoin kuin minä sinua, tai toisinpäin. Kuljetat kieltäsi hitaasti vartalollani, piirrät kiemuroita rintojeni päälle, suutelet nännejä ja liu’utat käsiäsi reisilläni, pehmeästi, kiihottavasti. Silitän seksikästä, lihaksikasta selkääsi, pakaroitasi, kun tunnen, kuinka kosketat lempeästi salaiseen paikkaani, se saa minut aivan suunniltani, en voi enää kontrolloida hengitystäni, reaktioitani, ne vain haluavat sinut, osaksi minua. Pyydän sinua jo tulemaan. Mutta jatkat kiusoittelua, näykit nyt niskaani, hiuksesi kutittavat poskeani, puristan kämmeniäni varovaisesti hartioillesi, niskallesi, toivon sinun vain jatkavan. Huohotan jo kiihtyneesti, sydän hakkaa yhä nopeammin ja voimakas kihelmöinti saa vallan. Kuiskin kuin transsissa nimeäsi, se saa sinut suutelemaan yhä kiihkeämmin.

Sitten, kun odotus on jo liikaa, työnnyt minuun, hellän hitaasti, katsot minua koko ajan, kauniisti kiiltävät silmäsi odottavat, ahmit minua katseellasi. Jokaisella työnnöllä liikut yhä syvemmälle sisääni, se tuntuu vain uskomattoman hyvältä, puristan lihaksiani ympärillesi ja kuulen, kuinka voihkaiset matalalta. Keinut hiljaa, liikkeisiisi mukautuen liikutan lantiotani vasten sinua, nopeutat ja laskeudut aivan kiinni minuun, tunnen kuuman hengityksesi kasvoillani, vaaleat hiussortuvat otsallani. Tunnemme kuinka huippu lähestyy, samanlaisen yhteyden tunne valtaa meidät, purkaudut sisälleni ja supistelen ympärilläsi. Vielä kauan, pitkään, olet vain päälläni, nojaat koko painosi vaaleaa ihoani vasten, lasket kasvosi niin, että voin tuntea tasaisen hengityksesi korvallani. Silmämme ovat kiinni, ihoiltamme hohkaa katoava lämmön hehku. Aika ja paikka ympärillämme pysähtyy, olen vain kahden, ihmisen kanssa, toisen ihmisen, jolla on taito välittää minusta, ja minulla hänestä. Tunnen miltei kyynelten nousevan silmiin, olen kiitollinen sinulle.. Olimmekin sen illan jälkeen paljon enemmän, kuin ystäviä..

Mielipiteitä..?

3

6841

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • @pilax

      Minusta tuo oli hyvä, koska siitä kiihtyi ja se oli romanttinen. JATKA VAAN SAMAAN MALLIIN!!!

    • sunny

      Toi sun juttus on aivan mahtava... Mä ainakii uppouduin siihen ihan täysin...Lisää näin mahtavia tarinoita... :)

    • Mika

      Toi oli erittäin hyvä ja upee
      ehkä hiukan olisi saanut vaihtuu loppuu kohden rupesin jo miettimään jotain muuta lopussa. Kun alku tempaisi mukaan olin jo ottanut mielikuvan toisesta no anyway se oli hyvä kiitettävä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      50
      3699
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2118
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1594
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      15
      1444
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1401
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      20
      1322
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1218
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1144
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1079
    10. 23
      1059
    Aihe