seksi

mie vaan

Skorpioni taitaa tykätä sitoutumattomasta seksistä...vai? Varsinkin jos ensin ollaan oltu vakavassa suhteessa ja sitten kavereina harrastellaan.

9

2753

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kirjasta
      • usko...

        mun mielestä skorpionit ei ylensäkään pidä tunteettomasta seksistä, ainakaan naiset...ja kun skorppareita sanotaan seksuaalisiksi ja että pitää seksistä, se KYLLÄ pitää paikkansa, mutta suurin osa nauttii siitä vain rakkaansa kanssa...en ole kuullut skorpioneista, jotka hyppivät sängystä toiseen ja leikittelevät toisilla.
        jos skorpioni haluaa jonkun kanssa jotain todella läheistä läheisyyttä, niin kyllä siinä on jonkinlaisia tunteita AINA mukana ;)


    • Tumma skopu

      Skopun maine kyltymättömänä nymfomaanikkona on melkoisen harhaanjohtava. Skorpioni ei yleensä juurikaan nauti sellaisesta seksistä, jossa ei ole aitoja tunteita mukana. Skorpioni äärettömän seksuaalinen olento, mutta skopulle tärkeintä seksissä on se henkinen yhteys siihen kumppaniin. Eli skopulla seksiin liittyy yleensä niin voimakas tunnelataus, että jo se pelkästään estää tätä pohjimmiltaan hyvin herkkää merkkiä pomppimasta sängystä toiseen ja merkityksettömästä seksisuhteesta toiseen.

      Skorpioni janoaa jotain syvällisempää kuin pelkkää kliinistä panoa. Skorpioni janoaa sielunkumppania ja sitä hän on valmis metsästämään vaikka koko elämänsä ajan.

      • skopu myös

        ...kyllä se niin on että täytyy tuntee seksuaalista vetovoimaa ennenkun sänkyyn hyppää, mut omalla kohallani vapaana ollessani hyppään kyllä ahnaasti tuntemattoman punkkaan....jos vaan se lataus löytyy, muuten en. Varattuna ehdottoman uskollinen.


      • hymmmm

        miksi näkee itsensä tos sun tekstissä niin suoraan m.25


      • SN25
        skopu myös kirjoitti:

        ...kyllä se niin on että täytyy tuntee seksuaalista vetovoimaa ennenkun sänkyyn hyppää, mut omalla kohallani vapaana ollessani hyppään kyllä ahnaasti tuntemattoman punkkaan....jos vaan se lataus löytyy, muuten en. Varattuna ehdottoman uskollinen.

        Näitä edellisiä viestejä yhdistelemällä löytää kyllä kohtuu helposti mun "toimintamallin". Jos olen suhteessa (joka toimii kaikilla osa-alueilla), en muita miehiä edes huomaa kuin sen omani. Sinkkuna ollessa ei kyllä ihan hirveesti tarvi irtosuhteeseen houkutella. Edellyttäen että vastapelaajaan löytyy jonkinlainen yhteys! Haluan korostaa että kenenkään kanssa en sänkyyn hyppää vain saadakseni seksiä. Pystyn kyllä olemaan ilmankin jos ketään miellyttävää ei ole lähettyvillä. Mutta jos kolahtaa, niin kolahtaa! Joskus baarissa törmäsin härkämieheen. Kun tämä astui sisään, tuntui että koko huone tyhjeni. En nähnyt ketään muita! Myöhemmin asiasta puhuttiin ja tunne oli kuulemma ollut molemminpuolinen! Ja hitto minkälaiseen seksiin se ensimmäinen katse johti!;)


      • Hajamielinen_Professori

        ´nuff Said ;-)


    • skorpparinainen

      en nauti irtoseksistä, ainostaan sen oman, turvallisen kumppanin kanssa. Jos luottamus kumppaniin on mennyt tai on ollut riitoja - silloin seksi ei maistu. Täytyy luottaa kumppaniin 100% jotta seksi maistuu.

    • änimöl

      kuulostaa ihan mieleenpainuvalta idealta, että vakavan suhteen jälkeen aloitetaan kaveripohjalta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4853
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2300
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1826
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1520
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1161
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1136
    Aihe