Aihe

Yx leijonatarina

enää en haikaile

Kerronpa tässä yhden jellonajutun omasta takaa:

Alkoi niin, että tapasin hurmurin kaupassa. En päästänyt sitä heti lähtemään, mistä vaikutti pitävän. Puhuttiin puhelimessa ja sain kutsun kämpille. Juteltiin ja suudeltiin, mutta mies ei vaikuttanut kauhean kiinnostuneelta lopultakaan. Vielä kerran kutsui treffeille, mutta kolmansilla antoi pakit tyyliin ei enää nähdä. Itkin itseni tärviölle (: mutta tiesin selviäväni.

Tähän astihan mennään ihan normikaavan mukaan, mutta sen jälkeistä en enää voi normaaliksi ymmärtää. Mies alkoi nimittäin kuitenkin silloin tällöin soitella ja jopa kutsua luokseenkin, vaikka oli jättänyt mut. Olin vieläkin ihastunut ja luulin tietysti, että oli tullut toisiin ajatuksiin. Kerran kutsui mut kylään, mutta olikin sitten lähtenyt jätkien kanssa salille, kun saavuin... Muitakin ohareita teki. Tietty hermostuin ihan tyystin enkä vieläkään luota tyyppiin senttiäkään. Jokin ihme pakkomielle sillä oli kuitenkin aina soittaa tms. jos alkoi vaikuttaa siltä, että olin unohtamassa sen. Silkkaa tunteilla leikkimistä!! Kerran jopa suostui erään puhelun päätteeksi ajatukseen, että aletaan taas seurustella, mutta sitten taas samana iltana jo flirttaili muita.

Sit sellainen outo lisä tuossa oli, että seksistä ei ollut kyse, koska tyypillä lakkasi lähes poikkeuksetta seisomasta, kun tuli tosipaikka. Eli sitä puolta ei juuri ollut (kerran ja sekin säälittävää). Koskaan ei ollut mustasukkainen mun muista miehistä, koska piti itseään niin täydellisenä, ettei kukaan kuitenkaan voisi olla häntä parempi...huokaus.

Tosi viehättävä ihminen, mutta ihan outo mun mielestä näissä asioissa.

2

1072

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • VesimiesN

   Jos kyseinen mies ei luottanut sinuun tarpeeksi?
   Olen huomannut leijonissa sen piirteen,että jos jokin kumppanissa "mättää" eikä häneen voi täysin luottaa,leijona ei päästä häntä kovin lähelle.Vähän sama juttu seksin kanssa. Leijona on mitä ihanin kumppani sängyssä,mutta hänen pitää olla varma,ettei kumppani ole mikään petturi eikä kuitenkaan liian alistuvakaan.Olisiko mies vaistonnut sinussa tämän.Koska luonnostaan leijona ei ole ilkeä ihminen.

   • leijona minäkin

    Olitko liian helppo tapaus? Leijona on kissaeläin, joka nauttii saalistamisesta. Jos joku putoaa liian helpolla syliin, menettää leijona kiinnostuksensa hyvin pian.
    Omat kokemukseni leijonamiehistä ovat aivan toisenlaisia, mutta olenkin itse leijona, enkä anna mennä liian helppoon. Seksi leijonamiehen kanssa on mahtavaa, kun luotto pelaa. Kumpikin rakastaa kissa-hiiri-leikkiä, sekä leijonamies että -nainen.
    Jos toiseen ei luota, ei myöskään saa otetta. Liian helppoon tapaukseen menee mielenkiinto hyvin nopeasti, ja jos toinen on sulaa vahaa kättelyssä, niin ainakaan mua ei vois vähempää kiinnostaa.
    Kokeile seuraavan kerran olevasi saavuttamaton, niin voit saada jopa kiinnostusta osaksesi.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   235
   16059
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13595
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   9586
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   42
   6804
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   255
   4086