Miksi Alkot on kiinni Juhannuksena.

Korkotappioitakin!

Miksi Alkot on kiinni Juhannuksena. Rasittaa hamstrata viinaksia ihan älyttömiä määriä. Paljon somempaa olisi hakea normaali lastit silloin tällöin. Asiakkaat puoliväkisin pakoitetaan juopoiksi. Pitää varautua, kuin kieltolain varalle.

63

16535

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cnyyvannzn

      kun viinaa ostaa varastoon niin se takuulla tulee myös juotua. jos sitä joutuisi lisää lähteä hakemaan, niin voisipa jäädä reissu krapulassa tekemättä. tai ainakin haisisi niin vanhalle viinalle ettei ne mitään myisi.

    • ekat kossupullot

      tyhjäksi.
      Siitä se alkaa.

    • Hertha

      Kaikki riippuvuus on rasittavaa.

      • luutu

        Hyvin sanottu :D
        Niinhän se on


    • Vihaan alkoa

      Monta murhaa, tappoa, ryöstöä, pahoinpitelyä, vahingontekoa, kuolemankolaria, itsemurhaa ja raiskausta ois jäänyt tekemättä tänäkin vuonna jos kyseistä puljua ei olisi olemassakaan!

      • kieltolaki

        Parempi vai?


      • Luojan luoma

        moista ilmoittaa?vai että Alkon avulla?tarkoitatkot Suomea vai koko maailmaa? kaksi eri asiaa,laajemmin nääs? Kautta aikojen ihminen on tehnyt kaikkea sitä mitä mainitsit ja suurimmaksi osaksi vain ns "Suurten Johtajien" egon/maallisen mammonan pönkittämiseksi.Valtaa-rahaa-seksiä/siitä seuraavat kaikki lieveilmiöt koko maailmassa.ALKO on pikku "pulju" ns.isoisten "haamujen" rinnalla!
        (kts,www.bilderberg.org)


      • Ilman kivaa?

        Kyllähän olet asian lähteillä, mutta skaalasi on liian iso.
        Jos suomessa ei olisi alkoa(lue kaljakauppoja) niin kyseiset luvut olisivat vielä suurempia.
        Esimerkiksi normaali perheriita: ukolle lisää viinaa ja se sammuu siihen. Mikä riita?
        Siis jokaisessa tapauksessahan on kyse siitä, että juomat on loppuneet ja sitten alkaa sen etsintä tai muun viihdykkeen haku joka on jokaisen pienessä kännisessä päässä eri.
        Kuka hakee sitä akastaan, kuka tappelua kaveristaan, jne
        Tästähän on aina kyse, LOPPUU JUOMAT JA SITTEN MUUTA!!!!!!!!!!

        Siis kaupat auki niinsanotusti 24/7 ja ongelmat vähenee.


      • cenu

        se on kuules semmonen juttu että pahastaolosta se lähtee ei viinasta joten alkoa et voi syyttää ja sun perustelut tuntuu naurettavilta muutenki =) hyvää loppu kesää toivoo ihminen joka osaa käyttää viinaa


    • rantakippari

      Suomi on holhousyhteiskunta, täällä ei luoteta ihmisten kykyyn harkita ja tehdä niin kuin itse näkee parhaaksi. Sama koskee hyvin montaa muutakin asiaa. Menee varmaan vielä muutama sukupolvi ennen kuin olemme vapaa länsimainen valtio.

      • 123

        no mutta onko ihmiset antanut aihetta että niiden harkinta kykyyn vois luottaa? I don't think so.
        jotku mokaa niin kaikkia rangaistaan. niin se vaan yleensä menee asiassa ku asiassa.


      • Minä...

        Juuri näin, kaupat eivät saa päättää aukiolo-ajoistaan, alkoista puhumattakaan -meitä holhotaan sairaalla tavalla, näin ollen emme koskaan kasva aikuisiksi!


    • töissä juhannuksena

      Kukaan ei pakota ketään juomaan ja hamstaamaan viinaa juhannusta tai muutakaan juhlaa varten. Juhannusta voi viettää muutenkin kuin remuamalla ympäri päissään.Viinaksia voi tietty ottaa mutta kohtuus tulisi olla...ja jos kohtuus on niin viinaa ei tarvitse hamstrata.

      • Hätä

        Niinpä. Kyllä taas on tiedossa kiireiset työvuorot poliiseilla, hätäkeskuksilla, palolaitoksella, ensiavulla ja sosiaalipäivystyksillä, kun ihmiset pitävät "hauskaa". Luulisi, että kaikki normaalit, tervejärkiset aikuiset osaisivat kohtuullisen juomisen ja juhlimisen, mutta ei.


      • joku vaan
        Hätä kirjoitti:

        Niinpä. Kyllä taas on tiedossa kiireiset työvuorot poliiseilla, hätäkeskuksilla, palolaitoksella, ensiavulla ja sosiaalipäivystyksillä, kun ihmiset pitävät "hauskaa". Luulisi, että kaikki normaalit, tervejärkiset aikuiset osaisivat kohtuullisen juomisen ja juhlimisen, mutta ei.

        alkoholista ei lähde muistot siinä on syy moneen ongelmaan,pilvi vapaaksi aiheuttaa todellisuudessa vähemmän ongelmii!


    • justiinsa

      Et ole tosissas! Onko sitä viinaa pakko vetää niin s...nasti, että siitä kantamisesta oikein rasittuu. Aattona Alkot ovat auki muistaakseni yhteen asti, eiköhän siinä saa ihan parille illalle ja päivälle hamstrattua ne viinakset. Jos ei aiemmin ehdi - tai pelottaa, että ne tulee aiemmin juotua.
      Juomatavoistas päätellen et olisi kesken juhannuksen edes alkoholinostokunnossa....

    • manu^

      ...juhannus on vähän kun juhlapäivä,ja työntekijät haluu pitää vapaata.ja toisaalta ihan hyväkin juttu ettei se oo auki,vaikka taas toisaaalta nehän sais pimeesti rahaa varsinkin kun on juhannus ja monet sillon juomaan menee.

    • Tajunnaräjäyttäjä

      .. alko palvelee juhannuksena??? Perjantaina(aattona) auki klo 13 asti, joten tarvisko sitä vielä lauantaina sit vielä santsata??? Jos ei perjantaina saa ostettua(tarpeex),niin sit ei voi muuta, kuin olla kuivin suin?

      "...Kuka pannaan asialle puotiin..."

    • näin parempi

      sinulta. Miksi et ole juhannuksena töissä, kai sitä muutkin saa olla juhannusta viettämässä, etkä sinä ainoastaan.

    • Pater Noster.

      Somalaisen miehen pitää saada viinaa vaikka Jouluaattona, saatikka sitten Juhannu
      ksena Juoppo kansa.....Ei voi mitään..

    • RIITTÄVÄSTI

      Onhan persaukista porukkaa tai sitten viina vie miestä/naista. Ainahan kotona on sen verran juomaa kuin huonossa baarissa. Aika mukavasti 2-3 viikkoa juo jos heti aloittaa. Aivan sama milloin alko on auki, kotona on aina riittävästi erilaisia juominkeja.

    • niin ei tarvitse hamsrata

      tai juo kapakoissa. Kaipa Alkon työntekijätkin ansaitsevat vapaansa jussina, aivan oikeutetusti kyllä!

    • ihan

      niinku tosissas, voi herra jestas kun on ihmisellä huoli....huh huh! Vettä saa koko juhannuksen mistä vaan,jopa suoraan hanasta, vedä sitä! Alkoholismi aiheuttaa muuten monenlaista sairautta...ihan vaan tiedoksi.

    • Oletpa tyhmä

      Onhan Alko auki torstaina 23.6. klo 20 asti, juhannusaattona klo 9 – 13. Mikä helvetin "simasuu" sä oot ettet osaa kahteen kiinniolopäivään varautua`?
      Sun takiasko joulupäivänäkin pitäis viinakaupat olla auki?
      Varaa sen verran rahaa, että pääsee kapakkaan, jos jano yllättää, senkin kuraperse.

    • vapaat viinat

      Alkot joutaa huitsinnewadaan! tarvita mitään holhousta enää! EI!! Viinakset kaikkiin normaaleihin kauppoihin niinkuin muissa maissa ja kaikkialla maailmassa muuallakin! Miks tääl holhotaan edelleen ja vielä vaan saatana!!??

      • 1,5 vuotta

        Keski-Euroopassa ja alkuun tuntui vähän ihmeelliseltä kun menee tohon lähikauppaan vaikka Lidliin, niin siinä on yks pitkä käytävä pelkkiä viinoja. Ja halvemmalla saa kuin Suomesta kun Suomessa se elintarvikevero on korkea. Viinit lähtee 1,5 - 2 eurolla kaupasta halvimmillaan. Et toi koko Alko-systeemi tuntuu tosi naurettavalta ja holhoavalta.


      • ja viinat kanssa
        1,5 vuotta kirjoitti:

        Keski-Euroopassa ja alkuun tuntui vähän ihmeelliseltä kun menee tohon lähikauppaan vaikka Lidliin, niin siinä on yks pitkä käytävä pelkkiä viinoja. Ja halvemmalla saa kuin Suomesta kun Suomessa se elintarvikevero on korkea. Viinit lähtee 1,5 - 2 eurolla kaupasta halvimmillaan. Et toi koko Alko-systeemi tuntuu tosi naurettavalta ja holhoavalta.

        Oletko tosiaan pihalla? Onko laatu kohdallaan oletko missään muualla asionut kuin Lirissä? Eurooppahan on tulvillaan samanlaisia paskakauppoja.Koitappa saada palvelua niiltä polakeilta, kun et itse osaa kunnolla saksaa eikä nekään? Viskiä jos on niin paloöljykin on parempaa ja halvempaa.'
        -Alkossa sentään on taso ja tietämystä, hinnat on samat kuin muuallakin ruroopassa, niissä on vaan korkeempi valmistevero, joka kuitenkin jää Suomeen.


      • äänestäjä?

        Taisit äänestää Halmetta?
        Vittu tää on kapinaa ny...Ostampa irvinin levyn ja kuuntelen sitä kännissä yksin! Kyä valtio on paska vain minä teidän kaiken..


      • ..ja sarvikuonojen luvattu maa.:D ..Ehkei tarveis holhota suomalaisia jos ne opettelis käyttään viinaa iisimmin ..niin kuin muualla euroopassa.*hik*


    • kuulleet??

      Murkku-oppilailta kysyttiin, mikä on varmin ehkäisykeino? Eräs ujo tyttö vastasi: kun ei anna ollenkaan!

      Aikuiselta mieheltä kysytään, mikä on varmin keino pysyä terveenä, välttyä väkivallalta, muiden häirinnältä ym: kun ei osta ollenkaan viinaa!!

    • vaikutta ja...

      Alkot on kiinni juhannuksena siksi, että TYHMÄT saavat kysellä keskustelupalstoilla.
      Sinulle riittäisi kahvikupillinen ykkösolutta tai kefiiriä.
      Normaalit lastit on housuissasi kefiirin ja pilsnerin jälkeen.

    • Juhannusneiti

      Saahan sitä keppanaa vaikka huoltoasemalta koko juhannuksen. Miksi kaikki viina pitää juoda kerralla?

    • Entinen myyjä..

      Olisitko itse halukas somasti seisoskelemaan alkon kassalla koko juhannuksen?? ei tarvis edes "juoda kuormasta" saatika hamstrailla...

    • ite..

      ..töissä juhannuksesi vain kaltaistesi juoppojen toiveiden takia? ihmiset ne alkossakin töitä tekee ja tarvii samalla lailla vapaata kuin joku muukin duunari. sitä paitsi hyvä vaan kun ovat kii.

    • perjantaina

      juhannusaattona 22.06. klo: 9-13, kuten hyvin monet muutkin kaupan alalla työskentelevät duunarit ( ovat siis yleensä perjantaisin auki )Tuohon aikaanhan normaali suomalainen on jo niin tokkurassa ettei enää osaa lausua kossuwichyä, ellei sitten peräti ole jo virkavallan korjaamaksi joutunut. Silloin on aivan sama onko alkot auki vai kii, ja jos lauantaina krapulajuomaa kaipaa niin "huoltoasemat" on olutta pulloillaan...
      Otetaan sille...

    • Aattona alkossa töissä

      Tiedoksi, että alko on auki juhannuspäivänä ja aattona. eikö se riitä?

      • juhlija

        eipäs olekaan alko auki juhannuspäivänä..


    • kyllä myyjilläkin oikeus JU...

      ÄLY HOI ÄLÄ JÄTÄ...........

      • puolesta

        Alkot vois lopettaa ja myyjät vapaalle niin silloin olis heilläkin mukavaa. Joo ja sitten niitä tuotteita vois myydä normikaupoissa. Esim. ABC:t on auki ihan kivasti. Ei tarttis kenenkään miettiä vapaista ja voishan alkon myyjän mennä marketteihin töihin....


      • ois
        puolesta kirjoitti:

        Alkot vois lopettaa ja myyjät vapaalle niin silloin olis heilläkin mukavaa. Joo ja sitten niitä tuotteita vois myydä normikaupoissa. Esim. ABC:t on auki ihan kivasti. Ei tarttis kenenkään miettiä vapaista ja voishan alkon myyjän mennä marketteihin töihin....

        ideaa!! Marketeissa olisi vapaata viikollakin, eipä tarvitsisi miettiä tälläisillä palstoilla mokomaa asiaa!!


    • En tarvitse rohkaisua

      On pelkästään hyvä että Alkot ovat Jussina kiinni!

      Myös keskioluen myyntiä pitäisi rajoittaa. Suomalainen ei osaa "läträtä" alkoholin kanssa.

      Kokeilkaapa kerrankin; selvänä keskikesän yöttömässä yössä! Ei siinä rohkaisua tarvitse, olo on kuulas ja rento muutenkin.

      Hyvää Juhannusta kaikille!

    • Muillekin

      Minusta Alkon pitäisi olla kiinni viikonloppuisin. Saisivat raukat olla mökillä niinkuin muutkin. Alko on perjantaina auki klo 13.00 LÄhdeppä siitä sitten ajelemaan mökille tms, kun koko henkilökunta on aina töissä. Sama juttu vappuna, pääsiäisenä, jouluna, uutena vuotena jne.

    • mörlö

      siis ei voi olla totta. Pakotetaan juopoiksi??
      Alkot ovat kiinni ehkä senkin takia että myös alkontyöntekijöillä on oikeus lomaan. Ihmiset ehkä tajuisivat paremmin tämänkin asian jos olisivat jossain kaupassa itse töissä. Et voi kuule arvata kuinka paljon se ketuttaa kun ovia ollaan jo laittamassa kiinni ja vielä sieltä asiakkaita sisälle ryntää. Niin, eihän meillä kaupantäteillä ja sedillä ole sitä omaa elämää ollenkaan vaan me eletään vain ja ainoastaan teitä rakkaita asiakkaita varten. Kukaan ei pakota juomaan joten toi oli nyt jo ihan pelle juttua että pakotetaan...

    • Kummissaan

      Alkot ovat auki juhannusaattona klo 9-13, juhannuspäivän (normaalista poiketen vain sen yhden päivän) kiinni. Onko liian suuri urakka ostaa alkoholia yhtä "ylimääräistä" päivää varten...? Et kai normaalistikaan käy Alkossa joka päivä, tai edes joka viikko? Tai no, viestistäsi päätellen alkoholismi vaivaa siinä määrin että varmaan käytkin...

    • Hhh---

      Toivon, että mahdollisimman moni juoppo kuolee tänä juhannuksena. Kunhan eivät esim veneessä veisi perheitään, lapsiaan esim mukanaan. Pääsisimme niistäkin.

      Te saatanan viinankittaajat, olette SÄÄLITTÄVIÄ. Luulette olevanne jotain maailmanomistajia, ette ajattele yhtään muita juodessanne. Ja kaikki helvetin nuoriso, jotka juovat, koska se on HIENOA ja "aikuismaista", teidän etenkin toivon menevän kahden promillen humalassa moottoriveneilemään turvaliiveittä. Tai ajakaa ainakin kahtasataa mutkaisella sivutiellä, jossa ei liiku ketään, kiitos.

      • aivan niin

        ja näin kertoo kiltti ystävämme kille kaappihomo :)

        Ettei olisi sinua kotona kuritettu pahemman kerran, ja et ole saanut edes ikinä maistaa alkoholia, joten taitaa sinua ketuttaa vaan kun muut puhuu juomisesta ja sinä raukka et tiedä edes että mitä se semmoinen on :)

        Itse en juo juuri ollenkaan, mutta antaa niiden juoda jotka siitä pitävät, kokemuksesta voin sanoa että jos joku tahtoo juoda, sen päätä on muiden turha yrittää kääntää.

        Te keskustelupalstoilla meuhaavat teinit vasta säälittäviä olettekin, ja juopot kansakunnan sankareita teihin verrattuna ;)

        Hauskaa juhannusta kaikile!


    • Agathe

      Eikö normaali viinan kulutus olisi järkevämpää kuin tolkuton ryyppääminen? Jos muutaman päivän Alkon kiinni oleminen tuntuu ylivoimaiselta, vika löytyy kyllä sieltä korvien välistä!

      Suomalaiset on muutenkin tarpeeksi juoppoa porukkaa, ei yhtään haittaa, vaikka joskus Alko olisikin kiinni. Saahan kaljaa ja sidukkaa huoltiksilta ja kioskeilta kuitenkin.

      Jos tää oli provo, niin hiton hyvä oli! Pahoin vaan pelkään, että ihan totisinta totta useille suomalaisille.

    • ei osaa käyttää

      alkoholia.

      Eli syy on juoppojen suomalaisten. kenenkäpä muiden.

      • Suomessa

        Kansallinen juhlapyhä= lärvit
        vappu =lärvit
        uusivuosi=lärvit
        menossa naimisiin=lärvit
        häät =lärvit
        syntynyt lapsi= isä lärvit
        eronnut=lärvit
        eronnut 5v sitten =lärvit
        1.kesän hellepäivä=lärvit
        hiihtolomalla Rukalla=lärvit


      • Harvoin ottava
        Suomessa kirjoitti:

        Kansallinen juhlapyhä= lärvit
        vappu =lärvit
        uusivuosi=lärvit
        menossa naimisiin=lärvit
        häät =lärvit
        syntynyt lapsi= isä lärvit
        eronnut=lärvit
        eronnut 5v sitten =lärvit
        1.kesän hellepäivä=lärvit
        hiihtolomalla Rukalla=lärvit

        perjantai-ilta=lärvit
        lauantai=lärvit


    • kansa hyvin

      typerää,sillä ne ottaa kirjoituksesi todesta,vaikka se on selvästi provo,tai sit...heh,jääköön sanomatta ;)

    • aa-kerho

      kuule puli ole sit juomatta jos on noin vaikeeta. mikä siinä juhannuksessa niin on että joka helvetin päivä pitää ryystää viinaa. osta mäykkäri tai sama määrä sitskuu, niillä pärjää hyvin. itse olen pärjännyt. sinulle voisi sopia vaikka aa-kerhot näin jussina, kun on noin vaiketa yhden alkon kanssa.

    • jepajee______

      ox sil jotai välii ostaax kerralla vai kolmella kerralla alkosta viinaa sama määrä siinä kuitenki ostetaa helpompi käydä vaan kerran mun mielest!!!! ihmettelen!!!! haluisitko olla ite töissä koko juhannuksen????????

    • kai siks

      et myyjätki sais viettää juhannusta

    • OlaviVirta

      Olet alkoholisti

    • ...........................

      Nehän ne lakeja säätää.

    • sinä kenties

      olla siellä töissä jussina...?

      • jukka

        en mutta nimi edelletyttää


    • tuula

      alko on auki aattona niinkuin muutkin kaupat klo 09-13 sta.kylla siina aikana mun mielesta kerkiaa hakemaan viinansa,koko viikko auki 09-20.hyvaa juhannusta kaikille.

      • ei happane

        meillä on aina sata litraa mietoa ja vahvempaa kuivaa ja makeempaa varastossa, eikä ole kulutus lisääntynyt, melkeimpä olen ns kuivasuu. -joten miksi kitistä moisesta asiasta, onko se viinapullo vieläkin jonkilainen statussymboli??
        -onhan parturitkin perjantaina kiinni ja optikkoliikeet suurin osa sulkivat jo torstaina klo 14.00.- No entäpä autovaraosaliikkeet?


      • aina auki

        tiukan paikan tullen.
        Alan miehet evät ole koskaan valittaneet aukiolosta(aan) .


      • Sisko3265984789
        aina auki kirjoitti:

        tiukan paikan tullen.
        Alan miehet evät ole koskaan valittaneet aukiolosta(aan) .

        Mun puolesta alko sais painua vaikka kuukaudeksi lomalle.

        En juo lainkaan viinaksia yäk.


    • Anonyymi

      on kiinni Juhannuksena. Rasittaa hamstrata viinaksia ihan älyttömiä määriä. Paljon somempaa olisi hakea normaali lastit silloin tällöin. Asiakkaat puoliväkisin pakoitetaan juopoiksi. Pitää varautua, kuin kieltolain v

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      179
      4009
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      115
      2606
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2214
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      130
      2175
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      49
      1879
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1495
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      107
      1361
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1332
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1170
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1051
    Aihe