Aihe

Leijonamies

Skorpioninainen

Olen ajautunut ongelmalliseen tilanteeseen, jossa suhteemme on olosuhteen pakosta jäissä. Olemme varsin uusi tuttavuusyhtälö, molemminpuoleisia tunteita on ainakin aikaisemmin ollut, mutta tällä hetkellä en enää tiedä missä mennään.

Elämme tällä hetkellä viestien välityksellä. Koska ero aikaisempaan on merkittävä, olen kysynyt häneltä suoraan, haluaako hän poistua elämästäni vai saanko jatkaa odottamista. Vastausta en ole saanut, kumpanakaan kertana.

Hän sanoi minulle aikaisemmin, että on helpompi olla, mikäli hän ei ajattele minua, enkä minä ajattelisi häntä - että jatkaisimme hänen paluun jälkeen. Mutta voiko tämä saivartelu ja kiertely olla vain tyypillistä itsepäistä leijonaa, joka toimii itsekkäästi peläten itsensä tai minun satuttamista? Vai eikö hän vain enää halua minua?

Tämä särkee sydäntäni...:(

3

1087

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • skorpiotar

   Minulla on aivan samantyylinen tilanne.
   Eli emme ole edes pitkään tunteneet toisiamme, mutta koko sinä aikana ei ole ollut mitään ongelmia. Muuta kuin nyt aivan yllättäen tämä.
   Alusta alkaen suhteemme eteni nopeaa tahtia ja äkkiä me muutimmekin yhteen. Mutta sitä onnea ei kestänyt kuin hetki kunnes hän ilmoitti eräänä päivänä että hänen on muutettava pois. Hän sanoi ettei ole reilua kun hänellä ei ole tarpeeksi aikaa minulle (hän tekee kahta työtä, harrastaa paljon ja hänen ex vaimonsa luona asuu hänen kolme lastansa). Että hän satuttaa aina rakkaitaan eikä halua pilata minun elämääni. Että joutuisin odottamaan häntä eikä se kuulemma ole normaalia parisuhdetta.
   Olen alusta asti väittänyt hänelle vastaan, sanonut että haluan vain hänet ja haluaisin että tilanne palautuisi normaaliksi. Hän käy luonani yhä lähes päivittäin ja kun yritän kääntää tilanteen huumoriksi, olen sanonut että olemme palanneet lähtöpisteeseen jossa normaalit pariskunnat ovat vuosia (seurustelua, muttei yhdessä asumista).
   Joka päivä hän käskee minun etsiä uutta miestä ja sanoo ettei ole minun arvoiseni. Väitän vastaan ja hän naureskelee että tekee aina vääriä ratkaisuja. Totean että hän on minun elämäni mies ja tulee aina olemaan. Joskus hän toteaa, että ehkä olen oikeassa ja kenties hänkin sen joskus tajuaa..
   Tunnun olevani niin patti tilanteessa hänen kanssaan. En ymmärrä miksi hän torjuu minut ja yrittää työntää pois läheltään. Ja antaa myös niin ristiriitaisia viestejä.

  • VesimN

   tilanne. Leijonamies alusta asti piirittänyt, pitänyt yhteyttä, päivittäin 3-4 sähköpostia ym. Jatkuvaa lepertelyä tunteista, toki mukavaa, mutta onko jo liikaa. Suunnittelee naimisiinmenoa ja en itse kyllä vielä sellaisia ajattelisi. Olemma tunteneet noin pari kuukautta.

  • mallaA

   HEI

   Leijonana ajattelen että kyse on leijonan siitä pelosta, että "sydän mutuu". Epävarmuutta se vaan on...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   233
   15744
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13551
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   293
   9480
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   42
   6731
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   249
   4025