Henki

haisee

paskalle,eikä mikään tunnu auttavan!Olen vielä kaiken lisäksi nuori,kaunis nainen.Harjaan hampani aamuin illoin,käytän suuvettä,ei reikiä,ei hammaskiveä,kielessä on kyllä jotain pinnoitetta ja olen yrittänyt harjata kieltä mutta ei se ole puhdistunut!Käytän myös purukumia ja pastilleja,enkä polta!
Onko kellään ideoita joita voisi vielä kokeilla?

5

2614

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • löytyy
    • Myös..

      Ne HAMMASVÄLIT, mieti mitkä kököt plakkia=bakteereita(bakteerit haisevat)ham.väleissä muhii. Mikään hammasharja ei väleihin mahdu, eikä pelkkä purskuttelu auta. Ham.välit pitäis puhdistaa joka pv.

    • kallekai

      Se on kiinni sun ruokavaliostasi. Ehkä juot kahvia liikaa tai jotain muuta vastaavaa... mieti! :D

    • heppuli21v

      Nuori ja hyvännäköinen nainen on tietenkin bilettänyt mahaporttinsa paskaks. Mitään ei o tehtävissä, vaikka suu olis kliinisen puhdas niin mahalaukusta tulee paskanhaju. Kärsitkö närästyksestä? Oot ehkä viel niin nuori ettei o alkanut se helvetti mut kohta alkaa. Oon lukenut vähän aiheesta ja yhel mun perheessä on näitä ongelmia.
      Jos suu on kuiva niin bakteerit viihtyy todella hyvin. Se on yks syy siihen miks suu haisee paskalle kun on nälkä. Vauvoilla henki ei haise koskaan koska niil on niin kova syljeneritys. Sylkeä saa erittymään esim. sillä että syö sitruunaa. Kahvi on siinä mielessä paha että se kuivattaa ja jos siin on viel maitoa niin sitten viel pahempi. Maito kun mätänee suussa niin suu haisee todellakin ihan paskalta. Suu kuivuu parhaiten ja maha voi huonoiten juomalla alkoholia joten kannattaa lopettaa se alkoholinjuominen jos on tollanen ongelma että suu haisee usein pahalle. Mahdollista pillunjakamista voit sinänsä jatkaa kuten ennenkin (kuten nuoren ja kauniin naisen on suorastaan pakko tehdä nykyään). Mistä tiedän että olet kova bilettäjä (eli ryyppääjä joka antaa pillua sadoille "ihanille kundeille" ja on vielä ylpeä siitä)? Helppoa: ihmiset jotka mainostavat kauneuttaan ravaavat baareissa/yöklubeissa. Huorien on hyvä käyttää AINA kumia, muuten saa väkisin jonkun sukupuolitaudin ja silloin voi suun lisäks pillukin haista aika pahalle. Ei liity suuongelmiin mitenkään mutta ootko luonnostasi kaunis, ilman meikkejä, värjättyjä hiuksia, trendikkäitä vaatteita?


      Toivottavasti ongelmasi johtuu vain likaisista hampaanväleistä sillä jos oot ryypännyt mahaportin (ja mahalaukun) paskaks niin ongelmaa voi lievittää vain reseptilääkkeet. Mahaportti voi olla tietenkin luonnostaankin paska jolloin ei todellakaan o mitään tehtävissä. Silloin täytyy elää sen tietoisuuden kanssa että ne lukuisat petikaverit hengittävät suun kautta kun ootte naamat vastakkain etteivät oksentaisi ja ettei muna lerpahtais kesken panon.

      Kaikkea hyvää sulle, nuori ja kaunis prinsessa! Toivon että ongelmasi ratkeaa koska toi on pahempi ongelma kuin rumuus, koska kyl kaikki mieluummin on rumiluksen kanssa tekemisissä kuin paskalta haisevan kaunottaren kanssa.

    • esther

      ..voi olla monia syitä.

      Jos hengitys on pahalle haiseva, niin ensinnäkin kannattaa tarkistaa kuinka hyvin hampaat oikeastaan tulee puhdistettua. Onko ikenet kunnossa? Tuleeko puhdistettua hammasvälit langalla? Entä onko kielen pinnalla haisevaa töhkää? Kielen voi puhdistaa hammasharjalla tai erityisesti tarkoitukseen suunnitelluilla kaapimilla (apteekista). Joskus auttaa suuvedellä kurlaaminen (esim. apteekista monta hyvää vaihtoehtoa, saattavat tosin aiheuttaa/lisätä suun kuivuutta).

      Suun jatkuva kuivuus voi aiheuttaa pahaa hajua, koska kuivassa suussa on erilainen bakteeritoiminta kuin terveellä tavalla kosteassa. Suun kuivuus voi johtua runsaasta virvoitusjuomien nauttimisesta (=vääränlaista kosteutta), sairaudesta (esim. diabetes, sjögrenin syndrooma,..), epäsopivasta hammastahnasta, jostain lääkkeestä jota käyttää, liiasta suolan käytöstä, jatkuvasta karkkien napostelusta (sokerit, väri- ja säilöntäaineiden vaikutus) ..tai yksinkertaisesti liian vähäisestä nesteen nauttimisesta. Jos kielen pinnalla on paljon kertymiä, sekin voi johtua sairaudesta (vaikkapa hiivasta).

      Haisevan hengityksen voi saada aikaan alkoholi, kahvi, mausteet (esim.pippuri) ja sipulit (varsinkin valkosipuli!), punainen liha ja maitotuotteet (varsinkin juustot). Ja vaikutusta voi lisätä se, jos mahanportti sattuu olemaan huonossa kunnossa.

      Tupakointi myös aiheuttaa hengitykseen pahaa hajua.

      Usein sellaisen hengityksen haisemiseen, johon ei tunnu auttavan mikään peseminen eikä ruokavalion muutokset, on syynä nielu- ja/tai kitarisat, joihin kertyy proppuja (jotka haisevat todella kuvottavilta!!). Myös nenäonteloissa saattaa olla jotain vikaa ja tukkoisuutta. Jos syynä on risat ja haju aiheuttaa sosiaalista haittaa / voimakasta henkistä rasitusta, voidaan risat leikata, vaikka niitä ei niiden koon takia tarvitsisikaan poistaa.

      Eli kaikenkaikkiaan kannattaa käydä lääkärin luona, jos ei pesemällä ja ruokavaliolla hajut vähene. Tk-lääkäriltä voi saada lähetteen korva-,nenä- ja kurkkulääkärille tarkempiin tutkimuksiin. Jos rahaa on käytettävissä, niin voi tietysti mennä suoraan yksityiselle korvalääkärille. Hammaslääkärissä käynti on yksi vaihtoehto selvitellä ongelmaa.

      Toivottavasti tästä on jollekkin hyötyä. Itse kärsin kauan suoranaisesta lemusta ja vuosikaudet ainoa ohje oli huolehtia hampaiden huolellisesta pesusta.. Kun risat poistettiin, niin saattoi reilusti esim. jutella ihmisten kanssa lähietäisyydellä tarvitsematta pelätä kenenkään pökertymistä "kaasuihin".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe