Kameroiden ja elektroniikan hinnat Singaporessa?

Halvan perään.

Tiedän, että Singaporessa on paljon halvemmat hinnat kun esim. Suomessa, ja että siellä vallitsee myös elektroniikkatuotteiden osalta ns. tinkimiskulttuuri.

Minua kiinnostaakin, paljonko halvempaa Singaporessa on, kun Suomessa. Erityisesti, jos olet lähiaikoina ostanut sieltä, tai muualta aasiasta järjestelmäkameran tms. Paljonko maksoit?

Pitääkö lähteä tinkimään puoleen Suomalasiesta hinnasta, vai vieläkin alemmas?

Mikä on paras paikka kameraostoksiin.

Oletpa ostanut mitätahansa elektroniikkaa Singaporesta, niin kerro reippaasti, mitä maksoit ja paljonko säästit..
Muitakin vinkkejä ostosten tekoon otetaan vastaan.

Kiitokset vinkeistä!

8

3563

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niin ainakin tiedät mitä saat

      Hei,

      Olimme toukokuussa singaporessa mutta valitettavasti ei katseltu eikä osteltu elektroniikkaa. Sen verran aiheeseen kuitenkin että omasta mielestäni edes hieman luotettavampaa on ostaa ostoskeskuksissa olevista kaupoista kuin esim. Orchad roadilla sijaitsevasta Lucky Plazan(?) alla olevasta ostoskujista. Näillä kujilla on pikkusoppeja peräperään elektroniikkaa, hajuvesiä, matkamuistoja ja silkkituotteita jne. Näissä paikoissa tinkaaminen on todellakin sallittua, ostoskeskusten hinnoista jäi mieleen että olisivat fixed price. Yksi tällainen virallinen elektroniikkakauppakeskus on Funan Center ja sitä matkaoppaissakin suositellaan. Siellä on useampia elektroniikkakauppoja vieri vieressä. Tuolta löysimme digikameralle laukun n.7euroa, suomessa vastaava sen puolet kalliimpi, ja SD muistikortti 1G myös n.7 euroa. Eli suomessakin hyvillä tarjouksilla vain hieman kalliimpi.

    • tunturikettunen

      Itse ostin Canon Ixus 850 IS mallin Peninsula Plazan liikkeestä hintaan 300€. MBnetin hintavertailun mukaan samaa saapi Suomen verkkokaupoista 320-350€ hintaan.
      Hinta ei ollut fixattu vaan paikallisen ko liikkeen vakioasiakkaan kautta puhelimessa sovittu. Ko liikettä tiedän muutaman suomalaisen käyttäneen ja itselleni jäi erittäin hyvä kuva liikkeestä. Suosittelen.
      Lisäksi kun palaan kotimaahan niin minun pitäisi saada lisäksi kentällä palautuksena 5€ gst vero(arvonlisävero?) joka nyt 1.7 alusta on täällä 7%.
      Eli vielä sellaiset 15€ tippuu toivoakseni laitteen hinta ;)

      • halvan perään

        ok..
        Entäs sitten tullit.?
        Jos aiot saada jotain veroja takasin Suomen päässä, niin varmaan noista tulleistakin kannattaa olla kiinnostunut?


      • tunturikettunen
        halvan perään kirjoitti:

        ok..
        Entäs sitten tullit.?
        Jos aiot saada jotain veroja takasin Suomen päässä, niin varmaan noista tulleistakin kannattaa olla kiinnostunut?

        Eli tartteekin alkaa tuota selvitellä kun kerran menee yli tuontirajoitusrajan. Laitoin kyselyä tulliin mutta jos ei tule vastausta niin sitten viimeistään punaisella linjalla tarttee maksut selvittää.


    • Orchard_Towers

      ...paikasta nimeltä Sim Lim Square. Sitä kyllä usein mainostetaan elektroniikan mekkana, mutta paikka on täynnä hämäriä pikkuliikkeitä, jotka avaavat ovensa ja lyövät lapun luukulle miten sattuu. Ostamistasi tuotteista saattaa puuttua osia, ajureita yms. mukavaa.

      Laadusta joutuu maksamaan - myös Singaporessa. Eli varmat ja kalliit merkkiliikkeet kunniaan.

      • Sim Shopper

        Ei Sim Limissä mitään vikaa ole kunhan pysyy erossa alimpien 2 kerroksen kaupoista, niissä suurin osa huijauksista tapahtuu. Tietokoneroippeen ostamiseen hyvä paikka. Mutta kyllä kannattaa tietää mitä ostaa kun siellä käy.

        Jos ei tiedä niin sitten Funan on parempi paikka, tai mikä tahansa Suntecin ketjumyymälöistä. Ei kannata unohtaa Suntecin Carrefouriakaan, ylempää kerrosta. Bugis on kanssa ok paikka mutta alkuperäisen Sony Centerin tilalle on tullut joku muu alan yrittäjä, hyvä paikka kuitenkin. Mikä tahansa Orchardin isompi shoppari kuten Plaza Singapura on kanssa varma veto mutta omalla listallani Lucky Plaza on kyllä viimeisenä.

        Shaw Towersissa 2. kerroksessa paljon Nikonia myyvä kamerakauppa.

        Kannattaa ostaa illan varalle päivän lehti ja katsoa mitä tarjouksia on, sieltä näkee myymälöiden sijainnitkin parhaiten.


      • sporessa_5v_asunut

        Itse Sporessa asuessani ostin kamerani, hifit, tietokoneet, yms. kaikki Sim Lim Squarelta. Paikassa on paljon hyviä liikkeitä, niin kuin toisessa vastauksessa mainitsemani kameraliike. Muutaman asian kun muistaa niin hyviä kauppoja saa tehtyä; tietää mitä ostaa (merkki,malli), tietää mitä ko. tuote maksaa Suomessa ja kun kysyy hintaa, niin tietää mitä kauppaan kuuluu. Täältä muuten löytää hintatietoutta Singaporesta:

        http://www.hardwarezone.com.sg/priceguide/download.php#1


    • sporessa_5v_asunut

      Mielestäni paras paikka kameran tarvikkeiden ostamiseen on Alan Photo Trading Sim Lim Squaren ensimmäisessä kerroksessa. Sain ko. paikkaan suosituksen eräältä Singaporelaiselta kolleegalta, ja sen jälkeen olen aina ostanut kameran itselleni ja monelle muulle sieltä. Aina toki kannattaa tinkiä, mutta yleensä tästä paikasta saa aikalailla sopivan hintatarjouksen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9696
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2837
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      169
      2620
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1637
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1501
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1439
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe