HEI!!!

ak-47,.,

siis oottekste iha oikeesti noin lapsellisia.teiän joka toinen sana o star wars siis seo sairasta. oottekste noi yksinäisiä te ootte joka päivä tällä palstalla etteks te tee mitää muuta.siis hirveitä nörttejä.varmaa ku te ootte paskalla nii te kuvittelette että se paska tulee jonku voiman avulla.hei alkakaa kasvamaa.

6

240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MasterGormo

      niinhän se tuleekin, nimittäin ponnistusvoiman,heh heh!

    • Veteranfan

      Tällä hetkellä tuntuu siltä että tällä palstalla liikkuu paljon muita kuin Star Wars faneja,mistä mahtaa moinen asia johtua ? Ollaanko sitä todella huolissaan fanien mielenterveydestä ? Jotta pitää väkisin änkeä sepittämään "muka" päteviä kommentteja fanien harrastuksesta,todellakin kyseessähän on HARRASTUS joka mielestäni on täysin normaalia toimintaa tällä palstalla.
      Onhan sitä lapsellisempiakin harrastuksia olemassa kuten juuri tämä teidän örveltämiseltä kuulostava kommentti.

    • KyleKatarn1987

      Sinä olet tällä palstalla ainoa, jonka täytyy tosissaan ja oikeasti kasvaa. Olet pelkkä keskenkasvuinen nassikka, jolle vanhemmat eivät selvästikään ole pitäneet tarpeeksi kuria! Se juuri monissa nykypäivän vanhemmissa on vialla, että kaikki sallitaan eikä mitään lasten tekemisiä valvota vaan kaikki painetaan villaisella ja lapset hemmotellaan alusta saakka tuollaisiksi omahyväisiksi idiooteiksi niin kuin sinä, Qew!!

      • qew1211

        aijaa minusta tuntuu että te olette vietätte päivä pitkät tietokonella eikä vanhemmat sano mitään voi vain sanoa PORVARI::::!!!!!!


      • Veteranfan
        qew1211 kirjoitti:

        aijaa minusta tuntuu että te olette vietätte päivä pitkät tietokonella eikä vanhemmat sano mitään voi vain sanoa PORVARI::::!!!!!!

        Et taida ollakaan kovin nuori tai hemmoteltu ketale joksi luulin,ei tämä Star Wars harrastus ole mikään porvareiden etuoikeus,olen itse ollut koko ikäni köyhästä yksinhuoltaja perheestä, eikä se elämä ole pahemmin rikastuttanut meikäläisen pussia mihinkään.Tämä Star Wars pelasti lapsuuteni ankeasta arjesta,joka varmasti oli Lucasin tarkoituskin elokuvillaan antaa jonkinmoista toivoa tulevaan.


      • KyleKatarn1987
        qew1211 kirjoitti:

        aijaa minusta tuntuu että te olette vietätte päivä pitkät tietokonella eikä vanhemmat sano mitään voi vain sanoa PORVARI::::!!!!!!

        Minä olen täysi-ikäinen ja asun omillani ja olen parhaillani kesälomalla, joten voin tehdä ajallani ihan mitä lystään! Toiseksi! En vietä täällä koskaan muitten kiireitteni takia edes puolikasta päivää, mutta ei yhtään haittaisi vaikka suuremman osan päivästä viettäisinkin, sillä minun on vaikea saada päähäni mitään järkevämpää ajanviettotapaa kun ajattelen miten hyödyttömällä ja hedelmättömällä tavalla sinä, qew, heität aikaasi ja ilmeisesti vähäistä älliäsikin hukkaan täällä netissä meuhkaten. Star Wars pelasti aikoinaan minutkin ankean harmaalta ja lohduttomalta lapsuudelta ja auttoi myöhemmin jaksamaan myös läpi koulukiusaamisten sekä muiden synkkien teini-iän kriisien, jotka olisivat ilman Star Warsin kaltaista terapeuttista pakopaikkaa saattaneet jättää minuun hyvinkin pahoja traumoja. Viimeiseksi! Molemmat vanhempani ovat aina olleet keskituloisia ja minä hyvinkin pienituloinen aina siitä saakka, kun töihin ensimmäistä kertaa menin! Että PORVAREISTA ja heidän etuoikeuksistaan on aivan turha tulla minulle avautumaan!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 178
      1903
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      50
      1836
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1353
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1164
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1099
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1085
    Aihe