naisen ejakulaatio?

tyttö

oon kuullut huhuja naisen ejakulaatiosta. miten voin saada sellaisen? kertokaa mulle mikä se tarkalleen on?

15

6700

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Viiru

      No niin, eli tässä se mitä olen kuullut, vaan en koskaan kokenut. Neste jota orgasmin aikana tulee ei ole virtsaa, vaikka se virtsaputkesta tuleekin (tosin omat nesteeni näyttävät kyllä ihan virtsalta, ainakin pöntössä...). Yleensä aktin jälkeen naiselle tulee pissahätä vaikka et olisi mitään juonutkaan ja olisit juuri käynyt vessassa. Kuulin jostain että neste jota virtsarakossa kehittyy kun vaginaa/g-pistettä/klitorista ärsytetään on puhdistamista varten. Naisen kuuluisi käydäkin vessassa/muuten vain ruiskauttaa ulos jotta tämän neste puhdistaisi genitaalialueelta miehen pöpöt. Kuulostaa hölmöltä mutta näin olen kuullut.

      Itse en koskaan halua päästää nesteitä ulos koska minusta se olisi sama kuin kusisi sängylle. Tunne tulee takuuvarmasti yhdynnässä, mutta klitorista hilpatessa harvemmin.

      TOISAALTA, voihan olla että naisen ejakulaatio on jotain ihan muuta. Tässä vain omat käsitykseni.

      • vappuneekeri

        Naisen ejakulaatio syntyy Skenen rauhasissa eli naisen eturauhasessa ja eritetty neste koostuu pääasiassa fruktoosista, glukoosista, PSA:sta, Skenen rauhasesta erittyvistä suomuisista rakenteista (soluista irtoavia osasia). Ejakulaatiossa erittyy myös hivenen virtsaa, koska ejakulaatio erittyy virtsaputken kautta.

        Ejakulaatio syntyy parhaiten G-pisteen ärsytyksen kautta. Syynä tähän on se, että Skenen rauhaset sijaitsevat juuri G-pisteen kohdalla. Ejakulaation määrä voi olla suurempi kuin miehen erittämän ejakulaation ja sen vuoksi osa naisista luulee, että heillä karkaa virtsa yhdynnän aikana.

        Eli yhdynnän tai itsetyydytyksen aikana stimuloi G-pistettä voimakkaasti. Pistettä täytyy painaa, koska hermopisteet sijaitsevat emättimen ja virtsaputken välisellä alueella; ei siis emättimen seinämässä.

        VAPPUJA!!!!! TRÖÖTT!


      • omasta kokemuksesta
        vappuneekeri kirjoitti:

        Naisen ejakulaatio syntyy Skenen rauhasissa eli naisen eturauhasessa ja eritetty neste koostuu pääasiassa fruktoosista, glukoosista, PSA:sta, Skenen rauhasesta erittyvistä suomuisista rakenteista (soluista irtoavia osasia). Ejakulaatiossa erittyy myös hivenen virtsaa, koska ejakulaatio erittyy virtsaputken kautta.

        Ejakulaatio syntyy parhaiten G-pisteen ärsytyksen kautta. Syynä tähän on se, että Skenen rauhaset sijaitsevat juuri G-pisteen kohdalla. Ejakulaation määrä voi olla suurempi kuin miehen erittämän ejakulaation ja sen vuoksi osa naisista luulee, että heillä karkaa virtsa yhdynnän aikana.

        Eli yhdynnän tai itsetyydytyksen aikana stimuloi G-pistettä voimakkaasti. Pistettä täytyy painaa, koska hermopisteet sijaitsevat emättimen ja virtsaputken välisellä alueella; ei siis emättimen seinämässä.

        VAPPUJA!!!!! TRÖÖTT!

        Olen jo hieman kypsempi nainen ja kokenut naisen ejakulaatioita.Olen huomannut,että kun rakastelu ja kiihottuminen on oikein voimallista. Silloin orgasmin tullessa en voi mitään sille, että ikään kuin syöksen nestettä ja huom.se ei ole ollenkaan kuin pissaa.Tuoksu on tosiaan vähän imelä ja näkö väritön.Mutta olen myös sen jälkeen niin tyydytetty ja kehrään kuin kissa:))


    • Rakastaja

      Sinkkuvuosina on sattunut kohdalleni kolme naista, jotka kastelivat oikein perusteellisesti.
      Kaikki olivat päällä ratsastusasennossa ja tuntui kuulemma taivaalliselta. Ehkä fysiikkanikin vaikuttaa, koska on normaalia paksumpi vekotin.

      • Happy

        Jee, sama havainto meitsillä naiseni kanssa. Asentoa vaihtaessa eli satulaan noustessa tapahtui. Erittäin mukava kokemus. Aiemmin olin vain lukenut epäuskoisena tarinoita. Nyt tiedän.


    • tietoa

      Naisen orgasmin aikana äkillistä ja tahantonta virtsarakon tyhjenemistä kutsutaan Ejakulaatioksi eli pelkkää Kusta se todellisuudessa on!

      • seksistä nauttiva

        Turhaan yrität tuputtaa tuota kateellista huuhaata.

        Kuten "vappuneekeri" tuossa jo kertoi, naisen ejakuloidessa neste ei tule virtsarakosta vaan Skenen rauhasesta. Tuo rauhanen on ikäänkuin miehen eturauhasen alkumuoto. Sikiöt kun ovat ensimmäiset kehitysviikot samanlaisia ja sukupuolierot kehittyvät vasta myöhemmin.
        Laita vaikka googleen hakusanaksi female ejaculation niin löydät tietoa naisen fysiikasta. Siitä voisi olla apua sinullekin. Ehkä sinäkin uskaltaisit nauttia seksistä, kun tietäisit siitä enemmän ;)


    • naenen

      Ja koettu on monen monen monta kertaa!

      Olin siitä kuullut jostakin telkkariohjelmasta, kunnes tapasin aviosiippani, joka senkin osasi minulle saada aikaan!

      Huh-huh - sen jälkeen on kyllä tosi naattimainen ja nautinnollinen olo! On tullut ejakulaatio tosi ihanassa nuolemissessiossa tai sitten rakastelussa (tai onhan se nuoleminenkin rakastelua...), mutta se on niin sanotusti se viimenen silaus siihen orkkujen sarjaan...

      aaah...

      • Pera

        Naiseni saa aika usein ja jo ekalla kertaa. Tämän jälkeen paikat on niin märät ettei tunnu enää miltään...

        Eli toisaalta kiva (olen tehnyt ns. hyvän suorituksen) toisaalta huono (se siitä sillä erää)


    • kastelija

      joo mulle kay aina noin kun olen yhen tietyn jatkan kanssa mut en silti saa orgasmia!!! en tiia tosin onko niilla edes mitaan yhteytta...mua arsyttaa toi juttu aika paljo kun tuntuu kun kusis nainnin aikana mut ei se voi olla mahollista kun eihan mulla oo koskaan edes kusihata!!!

    • kusta-se

      Liquor Vitae - naisten ejakulaationeste antiikin Roomassa ja Kreikassa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

      Galenos mainitsi naisen ejakulaatioeritteestä tutkielmassaan De Usu Partium Corporis Humani (Ruumiinosien käyttötavoista). [3]

      Nesteen luonne[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

      Naisen ejakulaationesteen on todettu viimeisimpien tutkimusten mukaan olevan pääsääntöisesti virtsaa. Naisten parauretraaliset rauhaset (Skenen rauhaset) vastaavat miehen eturauhasta. Skenen rauhaset tuottavat eritettä, jonka ne tyhjentävät naisen orgasmin tai voimakkaan kiihottumisen aikana joko naisen virtsaputkeen tai omia rauhastiehyitään pitkin. Skenen rauhasten suhteen naisten sukupuolielinten fysiologia voi vaihdella yksilöstä toiseen. Toisilla kyseiset rauhastiet aukeavat virtsaputkeen, toisilla taas pienten häpyhuulten alueelle tai jopa molempiin. Tämä lisää hämmennystä asiasta, koska viimeisimpien tutkimusten mukaan naisen ejakulaationeste on pääsääntöisesti virtsaa.[4]http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25545022

      Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

      Heusala Kari: Naisen orgasmi, s. 77-88. Helsinki: Like, 2008. ISBN 978-952-01-0194-7.
      Kahn Fritz: Sukupuoli-elämämme, s. 111-112. Helsinki: Kustannusosakeyhtiö Maapallo, 1946.
      Sunhdalh Deborah: Female ejaculation & THE G-SPOT. Minnesota, U.S.A: Hunter House Inc., publishers, 2002. ISBN 978-0-89793-380-3. en
      Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
      Jump up ↑

    • Kimpassaoliskylkiva

      Kusta mikä kusta - suurin osa.

    • KusiKalle

      100% varmasti kusta!

      Missä siellä virtsarakossa on paikka tälle "ejakulaationestelle"? Miten porukka voi olla näin pihalla?

      Tehkää testi: squirtatkaa vuodevaatteet, sohvat ja matot märiksi ja haistakaa seuraavana päivänä jälkenne. ILMISELVÄÄ KUSTA.

      Ja tämä on kokeiltu kotona!

      Ps. Mitäs tuumaatte te romattiset lemmennesteen litkijät? Toisaalta onhan kultaisilla suihkuillakin omat litkijänsä.

      • töhryätuhrua

        Ihan sama mulle mitä tulee ja mistä reiästä, kunhan nainen nauttii. Seksi on töhryistä puuhaa mutta mitä siitä?


    • yksrepavaan

      Tunne,luottamus,täydellinen antautuminen seksille,mies joka saa naisen ejakuloimaan...hmm....sitä miestä nainen ei unohda....helpolla. Se vaatii muutakin kuin naisen ylikävelyä poijaat.....ejakuloiva nainen,kauneinta mitä tiedän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe