Saatananpalvonnan hyöty

Jäppinen

Kertokaa saatananpalvojat, mitä hyötyä on palvoa äärimmäistä pahuutta. Miten Saatana, äärimmäinen pahuus, voi tuoda mitään hyötyä edes palvojalleen. Jos kerran Saatana edustaa äärimmäistä pahuutta, hän vihaa myös palvojaansa ja tahtoo pelkkää onnettomuutta jokaiselle, niin kristitylle kuin saatananpalvojallekin. Jokainen elollinen olento pyrkii mielihyvää tuottavaan tilanteeseen. Helvetti on äärettömän sietämätön paikka jokaiselle, siellä jokainen sekunnin murto-osa on ääretöntä tuskaa, ja siellä saatananpalvojat viettävät ikuisuutensa. Eikö idea helvettiin haluamisesta ole ideanakin dorka?

31

3515

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Light-bearer
    • Kristia

      Luulenpa ettei valtaosa satanisteista usko Saatanaan määritelmäsi mukaan tai kuolemanjälkeiseen.

    • satanistimummo

      Lapsikulta, sinulla on näköjään hirveän vaikeaa kun uskot vielä helvetinkin olemassaoloon! Kuule tämä ilosanoma: helvettiä ei ole olemassakaan. Kristillinen kirkkokin, tuo Äärimmäisen Pahuuden todellinen emanaatio Maan päällä, on jo sitä mieltä. Sinäkin voit turvallisin mielin ruveta tutustumaan siihen Saatanaan, jota saatananpalvojat/satanistit joita on olemassa/ei ole olemassa uskovat/eivät usko. Sieltä päin löytyy todellinen mielenrauha ja rohkeus ilman jatkuvaa tuomion pelkoa, joka on kristikunnalle niin tavallinen taakka.

      • joopa joo

        ja mistähän sinä mahdat tietää että onko helvetti olemassa vai ei??


      • Anonyymi
        joopa joo kirjoitti:

        ja mistähän sinä mahdat tietää että onko helvetti olemassa vai ei??

        Mistäs kristityt tietää onko helvetti olemassa vai ei?? Niiden kirja on vähän niinkuin kopsattu juutalaisilta ja nekään ei oo vanhimpia uskonto koko maailmassa (olisko pikemminkin zoroastrialaiset).

        Luulis noin isoista väitteistä olevan HELVETIN hyvät todisteet. Mutta kun ei oo. Näin ihmisiä kontrolloidaan ja manipuloidaan. Pelottelemalla.


    • Kristityn vainoama

      Mistä Sinä tiedät, mitä Jumala tahtoo? Mistä tiedät, joudutko helvettiin??? Onko Jumala luvannut Sinulle varman taivaspaikan?
      Jos joudutkin helvettiin, niin samassa jamassa olet saatananpalvojien kanssa. Kristinuskossa ei riitä vain teot, uskon vahvuus on tärkeintä! Mistä tiedät onko uskosi Jumalalle kyllin vahva, entä jos pitää uskoa kovemmin?

      Saatana edustaa valtaa ja voimaa. Vanhan testamentin Jahvessa ilmenee myös voimakasta vihaa ja ääretöntä tuhoa. Rakastavaa Jumalaa on vaikea löytää, kun Jumala kehottaa ihmisiä mm. pukeutumaan säkkeihin ja viiltelemään itseään.
      Jumala saa aikaan vedenpaisumuksen ja ihmisiä hukkuu. Jumala kukistaa väärämieliset suunnattomalla mahdillaan ja murskaa viholliset.
      Hän antaa Saatanalle luvan koetella hurskasta Jobia (Jobin kirja) ja Job menettää terveytensä ja kaiken kunnes hän suuttuu ja alkaa vaatia Jumalaa tilille. Jumala vastaa Jobille, vain, että hän (Jumala) on suuri ja muistuttaa Jobia ihmisen pienuudesta. Mutta mikä on tarinan opetus? Miksi Jumala antoi Saatanalle vapaat kädet koetella oikeauskoista miestä, jolta lopulta meni kaikki? Oliko se oikein, oliko se palkinto hurskaudesta ja Jumalan kunnioittamisesta? Miksi kaikkitietävä Jumala, joka ymmärretään hyväksi suostui Saatanan hurskaustestiin? Miksei Hän ennelta tiennyt lopputulosta???


      Saatanan hovissa on paljon ihmisiä, siellä on paljon aikamme suuria neroja ja parhaimpia säveltäjiä, bändejä ja kirjailijoita. Alamaiset polvistuvat ja suutelevat juhlien isännöijän samettityynyllä lepäävän jalan polvea aina tanssiaisissa, jolloin koko helvetti herää eloon. Polvi on hyvin, hyvin kulunut, sillä hovi on hyvin suuri...

      • Kontiol

        Lopulta testin läpäissyt Job sai Jumalalta kaksin verroin kaiken takaisin.


      • Anonyymi
        Kontiol kirjoitti:

        Lopulta testin läpäissyt Job sai Jumalalta kaksin verroin kaiken takaisin.

        Niin sitten? Lopulta kaikki ilmestyskirjassa olikin vain yhen miehen kuumeunta.


    • Saatanan

      hallitsemassa maailmassa kumartaa Saatanaa. Eli siitä todellakin on hyötyä.

    • Evil666

      Saatananpalvonta kiehtoo ihmisiä,kun he haluavat kokea jotain jännää. Eivät kaikki halua palvoa Saatanaa, eikä ole pakkokaan,mutta muut kuin sellaiset,jotka palvovat Saatanaa,eivät voi tietää kuinka hyvältä se tuntuu :D Yritän nyt selittää tässä jotain,mutta olen siinä aika huono =)No esim kiinnostusmielessä Jumala on perseestä verrattuna Saatanaan :D Ainakin meillä,jotka häntä palvovat...Itse ainakin nukahdin uskonnontunneilla kun olin koulussa ja aloin 13 vuotiaana Saatananpalvojaksi,mikä oli erityisesti minua kiinnostanut :D

      • Stanzara

        Jospa keskustelisitte siitä muualla kuin täällä. Pitänee lisäksi ehdottaa foorumin pitäjille, että tehtäisiin eri alueet ateistiselle ja teistiselle satanismille, ja vaikka vielä "vähänx-oon-kovis-kun-kuuntelen-blackmetallii-ja-viiltelen-itteeni-en-kyl-ymmärrä-mitään-mitä-nää-heput-selittää-satanismista-mut-eix-se-ookkin-sama-ku-saatananpalvonta" -alue, jos (kun) tarvetta ilmenee. Josko sillä lailla ainakin osa ihmisistä ohjaisi viestinsä sinne mihin ne kuuluvat.

        Itselleni on ainakin tosi paljon jännempää olla rehellinen itselleen kuin koettaa elää valheessa että uskoo johonkin mihin ei usko.


      • Anonyymi
        Stanzara kirjoitti:

        Jospa keskustelisitte siitä muualla kuin täällä. Pitänee lisäksi ehdottaa foorumin pitäjille, että tehtäisiin eri alueet ateistiselle ja teistiselle satanismille, ja vaikka vielä "vähänx-oon-kovis-kun-kuuntelen-blackmetallii-ja-viiltelen-itteeni-en-kyl-ymmärrä-mitään-mitä-nää-heput-selittää-satanismista-mut-eix-se-ookkin-sama-ku-saatananpalvonta" -alue, jos (kun) tarvetta ilmenee. Josko sillä lailla ainakin osa ihmisistä ohjaisi viestinsä sinne mihin ne kuuluvat.

        Itselleni on ainakin tosi paljon jännempää olla rehellinen itselleen kuin koettaa elää valheessa että uskoo johonkin mihin ei usko.

        Miltä tuntuu olla suolainen tyhjästä? :)


    • agares

      Saatananpalvojat?? Okei. Taitaa olla parikymmentä ruuvia löysällä.
      Jaa että saatana edustaa täydellistä pahuutta ja paskat. Katso uskovaisia, niin kristittyjä, muslimeita ja juutalaisia. jne. Kristittyjen jumala, allah ja juutalaisten jumala edustavatkin täydellistä pahuutta. Mitä hyvää nämä ovat saaneet aikaan? Eipä mitään, orjuuttaneet ihmiset palvojikseen ja teurastaneet syyttömiä ihmisiä, koska halusivat olla erilaisia.
      Älkääkä ruvekko väitämään niitä ihmisten teoksi. Ihmiset niitä kyllä tekevät, mutta syy siihen on näissä pahuuden uskontoja palvovissa ihmisissä eli vastuullinen silloin on jumalat.
      Ja yksi asia vielä sinulle Jäppinen oletko ollut helvetissä? Jaa et, no mitä sinä sitten siitä tiedät, joten älä jauha paskaa.

    • lord diabolus

      jeesus edustaa äärimäistä "pahuutta" sekä valetta ja jumalan,jeesuksen paratiisi on Satanistille/palvojalle äärettömän sietämätön paikka.

    • Vaderetrodomini

      Mikset yhtä lailla ihmettele mitä järkeä on "palvoa" Jumalaa, jonka viha myöskin lankeaa häneen uskovien ylle? Sitäpaitsi, hyvä ja paha ovat suhteellisia käsitteitä eivätkä universaalit voimat kuten Jumala tai Saatana voisi edustaa niitä. Saatananpalvojat kuten uskovaisetkin ovat ihmisten luomien arvojen orjia (saatananpalvojat mielestäni sieltä parhaimmasta päästä) ja toimivat niiden varjossa. Se "saatana" jota minä palvon on pikemminkin luonnonvoimien pimeä puoli kuin jokin konkreettinen olento. Selvyyden vuoksi sanottakoon että en kuitenkaan ole niinkään satanisti kuin saatananpalvoja. Yksinkertainen syy miksi olen tämän jumaluuden itselleni valinnut on että havaittuani hyvyyden olevan itselleni kerrassaan hyödytön voimavara ja kyllästyttyäni ymmärtäväisyyteen ja kaksinaismoralismiin päätin -kirjaimellisesti- että jos ei kerran hyvällä niin sitten pahalla.

    • Severe

      Täällä ei ole saatananpalvojia.
      Tai jos on, niin ei pitäisi olla...
      Satanismi ja saatananpalvonta, ERI ASIA.

      Rupee jo pikkuhiljaa ärsyttämään tämä, "satanistit palvoo saatanaa".

      Saatana ei ole satanisteille minkäänlainen pahuuden ruumiillistuma tai palvonnan kohde,
      vaan paremminkin vertauskuvallinen nimitys luonnonvoimille ja ihmisen perimmäiselle olemukselle.

      Satanistille yksilö on lopulta tärkein asia, ja ulkopuolisten jumaluuksien olemassaolo on hänelle epäselvää ja epäolennaista.
      Satanisti ei palvo persoonallista Saatanaa, vaan näkee, että ihminen on itse keksinyt kaikki jumalansa ja uskonnot.

      Joten...Otappa sinäkin asioista selvää, ennen kuin tänne tulet riehumaan.

      • palvon_saatanaa

        satanismi ja saatananpaljonta on yks ja sama asia vitun dorka...nillä on vaan ja ainoastaan eri nimi...jotkut vitun jeesukseen uskovat paskat käyttää sanaa satanismi mutta oikeet saatananpalvojat käyttää sitä kunnon sanaa SAATANANPALVONTA!!!!


      • implacable

        Nyt lue tämä ajatuksen kanssa läpi. Minua vituttaa suuresti kun sanotaan, ettei satanisti palvo Saatanaa. Äläkä nyt tee johtopäätöksiä ennen kuin olet lukenut loppuun. Pointti on siinä, että kaikki saatanalliset kirjat ovat satanistisia. Ei ole mitään "saatananpalvojien" kirjaa erikseen. Tuossa aiemmassa keskustelussa tyyppi halusi ryhtyä saatananpalvojaksi ja ajatteli siksi lukea vasemmankäden polun. Mutta siis jo sen kirjoittajan mielestä olisi kauheaa että sitä kirjaa pidettäisiin jonain saatananpalvonnan käsikirjana. Mutta siis sen hän joutuu kestämään. Miksi kirjoittaa kirjaa siitä kuinka tehdä rituaaleja pimeyden ruhtinaalle. Satanismi eroaa niitsen filosofiasta vain sillä, että satanismiin kuuluu mustamagia. Ja en ole väittämässä ettei voi olla satanisti jos ei harjoita magiaa. Kuitenkin juuri se magia oli se alkuperäinen pointti. Lavey ei ollut filosofi vaan maagikko. Ja tämä magia voidaan laskea saatananpalvonnaksi koska niissä kunnioitetaan Saatanaa. Enkä nyt sano että jokainen satanisti palvoisi Saatanaa, mutta saatananpalvonta ei todellakaan ole mikään este satanismille. Ne ei ole mitkään "kaksi eri asiaa", vaan saatananpalvonta oleellisesti kuuluu satanismiin. Ja saatananpalvonta siis on Saatanaa kunnioittavia rituaaleja, ei eläinten tappamista, kirkon polttamista tai hautakivien kaatamista. Ymmärrä se.
        Ja minä pystyn siis jauhamaan tästä aiheesta loputtomiin, että jos et ymmärtänyt, pointtini meni ohi tai mitä tahansa, niin heitä argumetteja tai kysy. Minä voin kertoa lisää. Ja haluan vielä painottaa, etten ole satanismin vastainen ihminen, minä vain tiedostan tosiasiat.


      • implacable

        Vielä lisään, että tuskin kukaan satanisti uskoo Saatanan olevan helvetissä asuva pirunsarvinen hirviö tai pitää tätä pahuuden ruumillistumana. Mutta kun olen jutellut monen satanistin kanssa ja lukenut tekstejä, olen huomannut että erilaisia Saatana-käsityksiä on monia. Eikä satanismin pointti ole se mikä se Saatana on vaan mitä se edustaa. Ja vaikka pitäisi Saatanaa vain symbolina, niin silti symbolinkin palvonta on palvontaa.


      • Hail Satan
        implacable kirjoitti:

        Vielä lisään, että tuskin kukaan satanisti uskoo Saatanan olevan helvetissä asuva pirunsarvinen hirviö tai pitää tätä pahuuden ruumillistumana. Mutta kun olen jutellut monen satanistin kanssa ja lukenut tekstejä, olen huomannut että erilaisia Saatana-käsityksiä on monia. Eikä satanismin pointti ole se mikä se Saatana on vaan mitä se edustaa. Ja vaikka pitäisi Saatanaa vain symbolina, niin silti symbolinkin palvonta on palvontaa.

        Saatanan palvojia (oikeita) on erittäin vähän koko maailmassa.
        Tiedän eräitä jotka esittävät olevansa mutta silti tekevät lapsia lisää maailmaan.
        Saatanan palvojat eivät missään nimessä saa tehdä lapsia.
        Ja toiseksi tiedän useita ihmisiä jotka väittävät olevansa saatanan palvojia
        ja silti kun heiltä kysyy saatanasta jotain he nauravat että ei häntä tai demoneja
        ole olemassakaan. Meitä oikeita palvojia on siis vähän.


    • Sitten

      Jumala ei sitten ole paha vai? Skitsofreeninen massamurhaaja. Saatana on tappanut kaksi vai kolme ihmistä. Jumala tappoi raamatussa tuhansia. Että kumpi tässä nyt sitten on paha? Entä jos oikeasti Saatana onkin hyvä ja Jumala se paha? Mutta eipä siinä, paskaa kaikin puolin.

    • itsesaatana

      Saatana on ainut jolle kelpaa kaikki ihmiset. Jumala ei hyväksy sateenkaari ihmisiä

    • satanisti17

      Itse olen teistinen satanisti ja uskon, että Saatana Lucifer on jumala ja on olemassa ihmisiä vihaava olento, joka on keksinyt kristinuskon, juutalaisuuden ja islaminuskon. Näiden uskontojen harjoittajat ovat niitä, jotka pahuutta palvoo ja, jotka pilkkaa todellista luojaa Saatanaa. On totta, että jotkut tekevät pahoja tekoja Saatanan nimessä, mutta vihollinen käyttää niitä, että ihmiset pitäisivät esim. kristinuskoa oikeana uskontona. Juutalaiset ovat vihollisesta ja haluavat orjuuttaa ja tappaa ihmisiä, jotka eivät ole juutalaisia. Illuminatin jäsenet eivät ole saatananpalvojia vaan juutalaisia. Tässä totuus juutalaisista: http://keskustelu.suomi24.fi/t/14046615/times-of-israel-molaytti-totuuden-talmudista

      Juutalaiset palvovat samaa paholaista kuin kristitytkin eli Jehovaa

      • doldis

        Luulenpa että olet jo helvetissä ajatuksinesi. Voit ilmeisesti todella huonosti.


      • Anonyymi
        doldis kirjoitti:

        Luulenpa että olet jo helvetissä ajatuksinesi. Voit ilmeisesti todella huonosti.

        😶
        Ja sinä menossa taivaaseen🥱


      • Anonyymi

        Nyt ole kyllä vitusti myöhässä, mutta. Olen aika lailla samoja asioita miettinyt viime vuosina. Kaikki tämä " jumala on hyvä, saatana on paha" touhu jotenkin haisee aina vaan pahemmalle. Hyvin monet asiat raamatussa antaa " jumalasta" hyvin karun ja julman kuvan. Tiedä sitten kuka on mikä ja missä ja millä nimellä. Mutta kyllä juutaiset, kristityt ja muslimit on kaukana mistään "hyvästä".


    • Anonyymi

      Vittu kuolkaa satuihinne, ihan sama kuin sanoisitte, että Harry Potter on tai olisi tai oli tai ei ole. Vittu kun teille nämä sadut ovat tosia, KOSKA JOUDUTTE KAIKKI HELVETTIIN!
      t,
      Harry Potter, joka veti Voldemortille Sveitsiläisen Kravatin (kieli ulos kaulasta)!

      • Anonyymi

        Helvetti on samanlainen satu kuin satanismi.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kaikki tietynlaiset uskonnot yms. nousevat sitä mukaan ja sellaisina, kun mitä ympäröivät olosuhteet antavat myöten.

      Aikoinaan harrastettiin kannibalismia ympäristön vaatimusten pohjalta, kunnes siitä tehtiin uskonto, ja lopulta ajateltiin, että Jumalalle on uhrattava jotain, koska hän on ihminen.
      Kun elintaso nousi, alettiin uhrata lapsia, kunnes homma alkoi kusemaan, ja siirryttiin eläimiin. Nykyään tiedetään, ettei Jumala tarvitse ruokaa.
      Jotenkin homma piti saada jatkumaan, etteivät papit menettäisi työtään, joten määrättiin kumartamiset päälle. Nykyään tiedetään, ettei Jumalaa tarvitse kumartaa, vaan rehellisyys ja puhdas sydän riittävät.
      Joten kaikki toimet, jotka asettavat kehittyneiden uskontojen viereen alikehittyneen uskonnon, joka haluaa valloittaa kehittyneemmän, on satanismia puoltavaa varsinkin, jos alikehittyneet eivät halua integroitua.
      Jos satanisti ei tykkää mustista ja kehareista, hän on satanismia vastaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1020
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe