Times of Israel möläytti totuuden Talmudista

BadGoyim

9.4.2015 "Times of Israel" -lehti julkaisi artikkelin, joka sisältää lainauksia juutalaisten pyhästä lakikirjasta Talmudista - yllätys, yllätys... Kyseinen artikkeli poistettiin lehden nettisivuilta muutaman tunnin päästä, mutta onneksi siitä saatiin kuvankaappaukset talteen.

Tässä on kuvankaappaus artikkelista, zoomaa klikkaamalla:
http://i.imgur.com/7AIDBZA.jpg
- artikkeli on pitkä, mutta lukemisen arvoinen.

Talmud on kirjana erittäin kiistelty, koska netistä siitä löytyy juttua pelkästään juutalaisten ja äärioikeistolaisten sivuilta. Kuten myös väitteitä, että Talmudia lainataan väärin tai sen sisällöstä on valehdeltu sivuilla jotka kertovat sen sisältämistä kauheuksista. Olen suomentanut alapuolelle muutamia Talmud lainauksia jotka Times of Israel -lehden juutalainen kirjoittaja itse julkaisi, kaikki näistä suomennoksista löytyy yläpuolella olevasta linkistä.

Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348: "Muiden kansakuntien kaikki omaisuus kuuluu juutalaiselle kansakunnalle, joka siitä johtuen on oikeutettu ottamaan sen haltuunsa epäröimättä."

Sanhedrin 59a: "Goyimin (hepr. halventava nimitys joka tarkoittaa "karjaa") tappaminen on kuin villieläimen tappaminen."

Abodah Zara 26b "Jopa parhaat ei-juutalaiset pitäisi tappaa."

Baba Necia 114, 6: "Juutalaiset ovat ihmisiä, mutta maailman kansat eivät ole ihmisiä vaan petoja."

Midrasch Talpiot, p225-L "Jehova loi ei-juutalaisen ihmishahmossa jotta petojen ei tarvitsisi palvella juutalaisia. Siispä ei-juutalainen on eläin ihmisen hahmossa ja tuomittu palvelemaan juutalaista yötä päivää."

Yebamoth 98: "Kaikki ei-juutalaiset lapset ovat eläimiä."

8

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sddscxxcxc

      Sinun möläytyksessäsi ei ole yhtään oikeaa kohtaa Talmudista.Jos on niin todista!

    • plmb2016

      Jos israelilaisia heimona on jossain vaiheessa ympäröinyt sellainen boko haramilaisesti käyttäytyvä lukutaidoton lauma, niin ei olisi ihme jos muutamia väitettyjä lausuntoja noista bokoharamin kaltaisista miltei esihistoriallisista genosidisistä olennoista esiintyisi kirjoituksessakin. Täytyyhän ei juutalaisten tunnustaa että on ollut aikakausia jolloin juutalaisten kohtelu on ollut lähinnä kannibaalisten gorillamaisten olentojen käyttäytymistä - ja sivistymätön käyttäytyminen vieraita heimoja kohtaan on tavallista nykyäänkin.

    • Pyhäkansa

      Tässä on videohaastatteluja Corey Gil-Shusterilta, mieheltä joka pitää Youtube-kanavaa jonka ideana on että seuraajat saavat lähettää kysymyksiä Israelissa/Palestiinassa asuville juutalaisille ja arabeille, kyseinen herra on itsekin juutalainen.

      Melko yllättäviä vastauksia muutamilla juutalaisilla kun heiltä kysyttiin onko totta, että tulevaisuudessa jokaisella juutalaisella on 2800 orjaa; osa näytti sen uskovan ja avoimesti tunnustavan kuten alemmista videoista voi huomata:

      "Israelis: Do you believe that gentiles (goys) will be slaves for the Jews?"
      https://www.youtube.com/watch?v=0Ji_Y7YEbKY

      "Religious Jews are asked about the Talmud"
      https://youtu.be/M60FUPVtq9k?t=14m39s

      Talmudin lisäksi toinen juutalainen pyhä kirja viittaa, että koko maailma kuuluu "valitulle kansalle". Tässä on Raamatun viisauksia Vanhasta testamentista:

      “Kansat palvelkoot sinua, kansakunnat sinua kumartakoot. Ole veljiesi herra, ja äitisi pojat kumartakoot sinua” – 1. Mooseksen kirja 27:29

      “Sillä se kansa tai valtakunta, joka ei sinua palvele, hukkuu, ja ne kansat hävitetään perinjuurin.” – Jesaja 60:12

      “Sillä sinä olet Herralle, Jumalallesi, pyhitetty kansa; Herra, sinun Jumalasi, on valinnut sinut omaisuuskansakseen ennen kaikkia muita kansoja, mitä maan päällä on.” – 5. Mooseksen kirja 7:6

      “Kuninkaista tulee sinulle lastenhoitajat, heidän ruhtinattaristaan sinulle imettäjät. Sinun edessäsi he kumartuvat maahan kasvoillensa ja nuolevat tomun sinun jaloistasi. Silloin sinä tiedät, että minä olen Herra ja että ne, jotka minua odottavat, eivät häpeään joudu.” – Jesaja 49:23

      Tuossa on vain kohokohtia, kyllä Raamatussa on vielä paljon enemmänkin kirjoituksia joissa kerrotaan herrakansan roolista maanpäällä: https://josministries.prophpbb.com/topic7609.html

    • Betel

      Historiallisesti juutalaisia on sorrettu lähes kaikkialla minne ikinä he ovatkaan siirtyneet, mutta kansana he ovat silti säilyneet olemassa. Miten Israelin valtion synty vaikuttaa tilanteeseen, on kiinnostava kysymys.

      Valtion otteessa kansa, joka selviytyi diasporassa enemmän tai vähemmän yhtenäisenä vuosisatojen ajan, taantuu nopeasti samalle tasolle kuin Euroopan kansat. Vetämällä yhtäläisyysmerkit itsensä ja juutalaisuuden välille Israelin valtio tukee "pyhän kansansa" tuhoa ja taantumista. Antisemitistien tulisi iloita; pian juutalaisuus ei ole mitään muuta kuin jalkapallofanien elämöintiä oman joukkueensa puolesta ja mieletöntä kansallislaulun hoilaamista. Silloin he todellakin voivat tuhota juutalaisuuden, sillä se on kadottanut pyhyytensä ja merkityksellisyytensä kansalle itselleenkin.

    • omamielipide

      Juutalainen on sika, ali-arvoinen paskiainen ja juoppo. Heitä varten pitäisi olla hiirttoköydet.

    • "Ellet ole luopunut kaikesta mitä sinulla on, et kelpaa minun opetuslapseksi." Jeesus.

      "Jokainen, joka on luopunut isistä ja äideistä sisarista ja veljistä, vaimoista ja lapsista, taloista ja pelloista, minun nimeni tai evankeliumin tähden, on saava satakertaisesti nyt tässä ajassa ja tulevassa iänkaikkisen elämän. " jeesus.

      Vain juutalaiset ovat joutuneet luopumaan moneen kertaan kaikesta, miljoonat myös omasta elämästään, jeesuksen nimen tähden, joten heille evankeliumin mukaan kuuluu satakertaisesti omaisuutta ja omaisia nyt tässä ajassa ja iänkaikkinen elämä myös.

      • AinaErityinen

        Vain juutalaiset eivät ole ikinä joutuneet luopumaan kaikesta. Sen takia he edelleen ovat olemassa, toisin kuin monet antiikin kansat tai Euroopan uskonnot ennen kristinuskon tuloa. Kun kristinuskosta tuli Rooman valtakunnan virallinen uskonto, joutuivat muiden uskontojen harjoittajat hylkäämään omat perinteensä ja mukautumaan uuteen uskontoon. Paitsi juutalaiset. He saivat säilyttää omat tapansa. Kun kristinuskoa levitettiin miekalla pohjoisemmaksi Eurooppaan, joutuivat lukuisat eri heimot hylkäämään perinteiset jumalansa ja tapansa ja mukautumaan uuteen kirkon hallitsemaan kulttuuriin. Paitsi seuduille asettuneet juutalaiset. He saivat pitää tapansa ja he olivat itse asiassa kirkon ja kuninkaiden suojeluksessa. Tämä selittää eurooppalaisen rahvaan syvissä riveissä sitkeänä elävän juutalaisvihan, vaikka siellä tuskin enää syytä tiedostetaan.

        Juutalaisetkin joutuneet ajoittain vainojen kohteeksi, mutta niin ovat kaikki muutkin kansakunnat, pienet vähemmistöt erityisesti. Kataarit olivat kristittyjä toisinajattelijoita 1100-luvulla ja heidät lopulta tapettiin viimeiseen mieheen, koska eivät alistuneet katolisen kirkon kurin alle. Samoihin aikoihin pyhälle maalle suunnistavat ristiretkeläisjoukot kävivät jo matkan alkutaipaleella Reinin laakson juutalaisten kimppuun. Ruumiita tuli sielläkin, mutta paavi vihelsi pelin poikki. Ei tapettu viimeiseen mieheen eikä tarvinnut hylätä omia perinteitä. Juutalaiset löysivät uuden turvan Puolan kuninkaan suojeluksessa - lähes holokaustiin saakka, jolloin rahvas jälleen näki tilaisuutensa tulleen.

        Juutalaiset eivät ole olleet mikään sorrettu vähemmistö vaan erikoisoikeuksia ja valtaapitävien suojelua nauttinut vähemmistö ja sellaistahan kansa tunnetusti vihaa. Ja kuinka kävi holokaustin jälkeen? Juutalaiset saivat oman valtion, jonka olemassaoloa suojelee jälleen suurin maailmanmahti eli Yhdysvallat.


    • Kyllä. Tuohan on pelkkää VT:n Mooseksen ja Joosuan kirjan toistoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe