Pikkuhousujen haistelu

pikkari-friikki

Tiedän kyllä että on paljon ihmisiä jotka kiihottuvat pikkuhousujen haistelusta, eli turha alkaa ahdasmielisten soittamaan suutaan.

Eli siis, tahtoisinkin kuulla, millaisia kokemuksia miehillä - ja miksi ei naisillakin - on pikkuhousujen haistelusta. Olen varma että myös joitain naisia kyseinen toiminta kiihottaa.

Itse haistelen kaikkien tuttujeni pöksyjä. Aina kun olen kavereiden luona käymässä (siis sellaisten joilla on tyttöystävä) menen aina käymään vessassa siinä toivossa että pyykkikorista löytyisi muutamat käytetyt pikkarit. Samoin toimin jos olen bileissä joiden emäntä on nainen, tai jos tiedän esim. kaverillani olevan siskoja.

Mikään ei ole kiihottavampaa kun tuoksutella tyttöjen käytettyjä pikkareita. Joskus olen jopa ottanut pikkareita pyykkikorista mukaani. On aivan tajuttoman kiihottavaa kotona runkkailla ja haistella kyseisen tytön "pillua".

Kyse ei ole siitä ettenkö "saisi pillua", sitä kyllä saan aina kun haluan. Enemmän kyse on kielletystä asiasta. Ja tietty siitä, että on todella kiihottavaa jutella esim. kaverini tyttöystävän kanssa ja koko ajan tietää miltä hänen pillunsa tuoksuu.

Omia suosikkejani ovat aivan normaalit pikkarit, eivät siis stringit. Mieluiten vielä valkoiset tai vaaleat joista näkyy pillun jättämät jäljet kunnolla.

Mitä mieltä muut pikkareiden nuuskijat olette? Tiedän että teitä on, unohtakaamme kaikki ahdasmieliset paskiaiset ja jatkakaamme keskustelua. Tytöt ovat myös tervetulleita mukaan!

39

8769

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rahikaisella

      aina kun mahdollista niin vieraspaikkojen pyykkikorien kimppuun. On haisteltu anopin pikkareita ja sukkiksia. Tajuttoman mukavaa toimintaa. Eikä satuta ketään

    • meillä

      itselläni on aivan sama homma ja lisäksi tiedän erään tuttuni käyvän tonkimassa meidän pyykkikoppaa ja minusta se kiihottavaa kun tiedän kaverin olevan meidän kylppärissä haistelemassa ja runkkaamassa vaimoni pikkuhousuihin. Aina kun tämä kaveri soittaa ja sanoo tulevansa käymään niin käyn laittamassa vaimon pikkareita pyykkikoppaan päällimäiseksi.

    • nuuhkia likasia

      pöksyjä. Minä niitä harvemmin pyykkikorista kaivelen. Sattuu olemaan niin, että mun naista kiihottaa samantapaiset puuhat. Me pidetään likaset kalsarit päällä ja nuuhkitaan toisiamme.
      Mikään ei ole kiihottavampaa, kuin työntä pää naisen jalkojen väliin ja haistella sen likasia pöksyjä - paitse se, että nainen tekee saman mulle...

    • törkeää...

      Tuleeko mieleen että tutut tuskin hyväksyvät toimintaa? Olisiko sinusta kiva, jos joku karvainen homo haistelisi salaa kalsareitasi?

      • Just karvainen homo...

        ...ootteko miettineet sitä?


      • andré
        Just karvainen homo... kirjoitti:

        ...ootteko miettineet sitä?

        venäläinen pitkähiuksinen rakas naiseni Tatjana on lapsesta saakka opetettu pitää miehen itsellään. kun hän käy omskissa äidillään hän tahallaan jättää vaaleanpunaiset muutaman päivän käytämänssä pöksyt ja stay upit ja rinulit pyykkikoriin minulle yöni iloksi... joskus parin vodkalasin jälkeen hän on tunnustanut etä tämönen pitä naisen olla ja hiema antaa tyttötuoksujen valua miehensä iloksi


    • pant

      Juu kyllä pikkareita tulee usein haisteltua. Olen tehnyt sitä jo monia monia vuosia.

      Haistelen oikeastaan vain mun oman isosiskoni pöksyjä. Se käyttää myös sellaisia perus valkoisia puuvillapöksyjä. Aivan ihania.

      Aloitin harrastuksen silloin kun siskoni oli yläasteella. Niissä pillun tuoksuissa oli jotain niin koukuttavaa, että niistä on päästävä nauttimaan aina sopivan tilaisuuden tullen.

      Nykyään saan nauttia siskoni tuoksuista valitettavan harvoin. Viimeksi taisi olla noin kuukausi sitten. Mutta tuoksut olivat kyllä taas huumaavat. Melkein voisin sanoa että siskoni tuoksut ovat vaan parantuneet vuosien mittaan!

      On noista pikkareista muutakin hyötyä. En meinaan muista milloin olisimme tapelleet siskoni kanssa. Parempi olla vain mielin kielin sellaisen naisen kanssa joka tarjoaa minulle tuollaista nautintoa.

      On siina muuten aika metka tunne katsoa siskoa sen jälkeen silmiin kun on juuri tullut tumputtamasta ja haistelemasta hänen pikkareitaan.

    • Arkunnaula30-39

      Olin toissakesänä pikkuserkun luona. Hänen käytyään suihkussa oli minun vuoroni. Kaivoin pyykkikorista hänen alusvaatteitaan tietääkseni, minkä kokoiset tissit hänellä oli. Tissivaon perusteella vaikuttivat aika isoilta, mutta löysin korista vain topin. Löysin kuitenkin stringit. Olisi pitänyt jo arvata, että hänellä oli ollut ne yllään, sillä hänen päällyshousujensa läpi oli erottunut pyllyvako. Stringien pimpsapuoli ei harmikseni tuoksunut miltään, mutta takana oli kakkaa. Yhtäältä inhotti, että piru kun ei iso tyttö osaa pyllyään siivota kakasta, toisaalta tuntui ihanan luonnolliselta, että hänenkin on kakattava (seuraavana aamuna kuulin tytön pieraista pöräyttävän) ja kolmanneksi tietysti kiihotti. Ei tarvinnut pelätä muiden tuloa, koska itse olin nakuna. Pesu hoitui kunnialla, mutta pili jäi märäksi, ja pakkohan se oli runkata vielä ennen nukkumaanmenoa.
      Asuin tuolloin ja asun vieläkin kerrostalossa, ja ainahan se on yhtä nättiä katsoa, kun naisten alusvaatteet pyörivät pesulan koneissa. Eilenkin oman pyykkäykseni lomassa otin erään naisen alushousut ulos niiden peseydyttyä. Nainen oli ihmeissään. Olisi tietenkin pitänyt laittaa ne takaisin rumpuun ja kone takaisin päälle. Toissa syksynä olin tyhjentänyt rummun opiskelukaverini stringeistä, mutta tuolloin taisin selvisin ilman kysymyksiä, en muista enää miksi.

    • xxx60

      Samat halut ja samanlaiset pikkupöksyt kiihottaa.

      • Kuulostaa kivalta, voisi olla hauskaa nähdä teidät meidän pyykkikopalla!


    • Perape

      Mä oon haistellu siskojen ja äidin pikkareita aina. Nykyään kavereiden vaimojen ja tyttärien. Jännä olla kylässä kun tietää emännän pillun ja perheiden ~ 11-16v tyttöjen tuoksut. Jännä miten nuoresta pillusta jää sama tuoksu kun aikuisella. Onneks haistelu ei ole kielletty. Saa rauhassa nauttia naisten ja tyttöjen aromeista.

      • Aah .. äidin ja tyttärien pöķsyjen tuoksut.


      • Äiti ja tyttäret katsomassa vieressä kun nuuhkit ja runkkaat pikkareihin.


      • Pikku pimppien ja teinipillujen tuoksut saa spermat lentämään paineella.


    • Kyllä vain tulee vaimon ainakin nuuhkittua.

    • Anonyymi

      Minä haistelen anopin alushousuja aina kun mahdollista. Mahtavat aromit! Joskus löytyy irronneita pillunkarvojakin ja imeskelen nekin. Anopilla on aika runsas karvoitus.

    • Anonyymi

      Täällä olis mahdollisuus saada vaimoni pikkarit nuuhkittavaksi ja runkattavaksi jos vaan saan katsoa kun teet sen ja sen jälkeen palautan ne vaimoni pikkareiden joukkoon

      • Anonyymi

        Haluaisin runkkailla kanssasi ja samalla nuuhkia vaimosi pillun tuoksuisia pikkareita.
        Mistä olet ? Minä Kuopiosta.


      • Nuuhkitaan ja runkataan kimpassa.
        Vaimosi pikkarit sais kunnon sotkun.


    • Anonyymi

      Joo nuorempana sitä tuli siskon ja äidin pikkareita haisteltua, mutta sitten vanhempana kavereiden tyttöystävien ja naispuolisten kaverien pikkarit on salaa haisteltu..parastahan tuossa huvituksessa on sen tuoma pieni jännitys, ja ajatus että kun näkee toisen ja keskustelee kyseisen naisen kanssa, niin ei voi olla ajattelematta sitä että minkälaiset pikkarit sulla on käytössa ja miltä sun pillu tuoksuu. Kerran rivitalossa asuessani pariskunta naapurista lähti matkoille ja antoivat avaimen, että vie postit sisälle ja kastele kukat.. no tulihan sitä pyykkikorilla käytyä useammankin kerran ;)

      • Juurikin .. mutsin pikkareita nuuhkin ja runkkaan vieläkin mutta kavereitten on just tuo kiksi.

        Ajatus pyörii että " sulla on varmaan ne pinkit pöksyt jalassa jotkaa hieroo just mukavasti pillun kohtaa kun ne tuoksuu aina kiimaisimmilta ja niille mulla lentää isoimmat mällit "


    • Anonyymi

      Nukuin teininä mummolan yläkerran pikkuhuoneissa ihan luvalla viikonloppuisin siellä käydessäni, kun vuokralla olleet parikymppiset opiskelijatytöt olivat kotonaan. Kun halut joskus 14..15-vuotiaana alkoivat nousta pintaan, niin keksin paikkoja vähän tutkiskella.

      Välillä löytyi käytettyjä pikkuhousuja, joista tosi herkällä hajuaistillani nuuhkin ihania pimpin ja pissan hajuja:) Pikkarit olivat kiihokkeena vain kasvoillani, mutta käteen piti nautinnollisesti vetää!

    • Anonyymi

      Olen 22v tyttö. Äitini veli asui meillä nonin kuukauden,huomasin kun tulin treeneistä ja kävin suihkussa pikkarit oli eri asennossa korissa, seurasin setää katseli aina tarkasti kun menin suihkuun. Kiihotuin treeneissä kun ajattelin setää kun nuuskii pikkareitani, kun tulin kotiin hyväilin ja runkkasin kunnolla pikkarit kostui kunnolla kiimaan, lämmitin saunan ja kävin ensin laitoin pikkarit pukuhuoneen hyllylle. Setä meni seuraavana laitoin kahvit valmiiksi, itsellä oli mustat pitsihousut ja vain yökkäri päällä pillu oli aivan turvoksissa kun mietin asiaa.
      Setä tuli pyyhepäällä saunasta huusin heti kahville, kävin katsomassa pesuhuoneessa pikkarit oli aivan eri asennossa kokeilin kiimaisia housuja ja haistelin kiima haisi hyvin. Setä istui kahvilla ja kehui kuinka kiva juoda heti kahvit. Pudotin servettejä lattialle ja pyllistin setään päin, pelkäsin että kostea pillu näkyy liian hyvin. Setä nousi ylös yritti peitellä kovettunutta kalua. Katselin tv;tä sanoin sedälle hierosko selkää kun on jumissa, menin sohvalle pää hänen syliin jamakasin tv:tä katsellen setä hieroi selkää, Käännyin yllättäen että saa toisenkin puolen hierottua. Naamaani vasten oli pyyhkeen alla paksu kalu, setä ei voinut väistää yhtään kun kurkotti alaselkään suuni vastasi pyyhkeeseen ja tunsin kalun suuta vasten liikutin lanteita kättävasten ainakun hieroi pyllyä kohti. Pyyhe aukesi nostin päätä otin kalun suuhun, ei me saada kuului, käytin kalua aivan syvällä, riisuin pikkarit laitoin ne sedän naamalle nuuski niitä kiihkeänä ja laittoi sormet pilluun laukesin välittömmästi. Setä käänsi minut selälleen otti housut pois antoi minulle ja alkoi imeä, Kun haistoin housuja miehinen haju sai kiimani nouemaan vielä, kieli ja maistelu sain toisen orgasmin, setä hieroi pikkareita pilluun nousi ja painoi kalun syvällehuusin kiimasta ja haisteltiin kummankin housuja, setä kertoi kuinka on nähnyt pikkarien alta turpeat pillun huulet kun haarojen väli on mimulla leviä. Kerroin että haluan olla hänen kiimapillu ja annan naida aina. Setä laukesi huutaen ihanan lämmin sperma täytti minut. Makoilin sylissä siten että pylly oli sylissä, setä hyväili pillun huulia sievästi käytti sisällä ja nuoli sormia, minulle kans nam maistui sperma ja pillu kiihotuin hurjasti työnnyin pillu ylöspäin setä veti lantiosta nuoli pillua tuntui uskomattoman hyvältä. Pidin kalua suussa en liikkunut halusin sen pitkään. Pillu oli tulessa hieroin suutavasten laukesin huutaen käännyin sedän syliin ,sievästi ei liikuta pillu sykki koko ajan setä imi nännejäsetä tunsi että tulen ja laukesi sisään. Kerroin että tämä on meidän salaisuus. Meni muutama päivä tulin myöhemmin treeneistä setä kysyi oliko rankkaa nauroin, kaksi poikaa ni minua kaksi kertaa mutta olin vain panopuuna. Setä innostui veti housuni jalasta nuoli ja kuiskasi tämä on täynnä nousi ylös työnti spermaa ja limaa suuhuni kielellä leviteltiin sitäpainoi kalun sisään kuuletko pikku huorani sinua on astuttu ja nyt saat lisää tunsin oloni huoraksi ja sain melkein heti setä jatkoi panemista huusin pane pikku huoraasi mieletön tunne olla naitavana, muistin ne poikain pika nainnit ja ruiskaukset mutta nyt kuin hevonen olisi nainut pillu oli tiukilla ja se kuinka syvälle se meni ja terska kuinka se paksunee ennen laukeamista huusin vain pane pane pane tatti paksuni ja laukesi tärisin pitkään. Puhelin soi äiti ilmoitti laita ruokaa, nauroin kun kielellä lipoin terskaa tätäkö äiti tarkoitti, tätä. Ette kaite ole, onko äiti, setä nauroi nuorena naitii kuin kanit. Kun äiti tuli kotiin halasi meitä kun oltiin tehty ruoka, kun halasi setää huomasin puristi salaa kalusta, miten olette pärjännyt, samoin kun nuorena. Koko syönnin ajan äiti vähän vakoili minua olin kuin en tietäs mitään. Äiti ja setä oli tupakalla avasin ikkunan kuulin kun äiti kysyi oletteko ? muistatko samoin kun silloin aitassa, Miten pääsisin mukaan, setä sanoi tule yllättäen. Illalla makasin ängyssä työnsin dildon sisään mietin mitähän on tulossa

      • Anonyymi

        jatkuu ....................

        Äiti ja setä oli iltapäivän kotona olin aivan kiimassa, laitoin viestin OLETTEKO?
        Kerran tule kotiin, juoksin kolme kilometriä avasin oven hiljaa, ÄITII... sanoin eteisestä, äiti jatkoi imemistä, riisuiduin ja menin äidin alle vedin pillun naamaani juma että oli märkä karvainen eri makuinen pillu, leviä lanne äiti laukes melkein heti suuhuni, setä veti äidin syliin, äiti huuteli saanko olla teidän huora, setä nauroi ja minä kanssa, SAAT ÄITI. Pillusta valui kiimaa pallitkin kostui, voiih tämä on kuin nuorena ei tarvi olla siveellinen, nuolin pyllyn poskia ja hieroin pyllynreikää äiti alkoi huutaa ja täristä työnsin hljaa sormea sisään ja ulos setä laski sisään.
        Illalla kysyin miten isä, eikö rakastele, rakastelee mutta siveellisesti ja kun tulee reissusta panee kunnolla sen kalukin on niin isona hyvä että sopii sisään. Sanoin sinä menet sedän luo kun isä tulee,mitä meinaat ja katsoi. Kun isä tuli kotiin iltapäivällä, halasin isää . Missä äitis on, meni sedän luokse, ai jaa juopottelevat sitten siellä. On sullekkin konjakkia, otettiin muutamat isä joi enenmmän isä oli rennompi kun huomasin ehkä nyt, soitin äidille sillä oli isällekkin asiaa istui isän polvella isä piti kättä lantiolla ja välillä hieraisi ylempää rintojen vierestä, kun puhuin äidin kanssa nojain isään molemmat kädet hieroi kylkiä, läppäsin muka sormille ja jatkoin puhelua isän sormet ävi rinnoilla suljin silmät hetkeksi käsi siirtyi reidelle aivan pillun viereen lopetin puhelun. Nyt menen saunaan laitoin vain pyyhkeen ympärille ja niin ylös että pillu vilahteli. Kun istuttiin saunan jälkeen kysyin isältä miten teillä menee katsoi vain ihan normaalisti, harmi kun nyt ei ole kotona. Menin isän syliin ja halasin isä piti kyljistä kiinni, olisin halunnut kuiskasi. Käänyin syliin otin pyyhkeen nostin isän kädet rinnoille, kyllä hyväli sievästi näykki nännejä , kauniit sun rinnat tunsin kalun jalkojen välissä avasin isän pyyhkeen, kuule ei me voida, isän kalu oli kyllä paksu. Tehdään vain näin laitoin huulille ja liikuin vähän, isä rauhottui ihana tiukka pillunsuu sinulla, tärisin himosta, pidin isän käsiä pään päällä istui yllättäen kalun sisään, EEII PIIA mutta kalu oli jo sisässä liikutin hiljaa enemmän sisään, PIIA voi luoja nain kuin hukkuva, isä hiero pyllynreikää sormi hieroi huusin ja tulin pissa roiskui vähän isä kuiski ihana pillu ihana pillu tunsin kun paisuihuusin kun spermaa tuli ja tuli ja tuli. Maksin pitkään isän sylissä isä silitteli. Keittelin kahvia isä tuli taakse Piia olikohan tuo oikein, oli isä parempi sun kans kun jonkin hulttion. Isä halasi tunsin paksun kalun housuissa, laskin omat, Piia.... mutta asetti terskan huulille se meni nätisti isä piti lantiosta, voi sun kans olet kuin pornokuvissa , oletko katsonut kun isät nai nuoria, vauhti vaan kiihtyi olen olen, no pane nyt pikkulikkaa isä tuli vauhdilla ja laukesi ja suuteli niskaa. illalla laitoin läppärin telkkariin ja katselin porno sivuja. Siinä oli kotiäiti ja vieras laitoin pyörimään, filmissä normaali kotiäiti joutu hyväilyn kohteeksi rinnat paljastui nainen vähän rimpuili mies oli takananäk ikinka nännit oli kovina. Mienkähän meidän äiti reakois menin isän syliin isä hieroi kun kuvassa mies laittoi käden pilluun, ei älkää mieheni eiii mies runkkas lisää samoin isä, nainen jo antoi periksi oli silmät kiinni ja huokaili, tein samoin isonnin ääntä filmistä. Mies käänsi naisen nosti hameen ja yritti sisään menin sohvaa vasten isä tuli taakse.
        Nainen kiljui kun mies nai , huusin isälle et saa et saa naida isä pani kuumana, mies hieroi pyllynreikää isä samoin sylki kalulle isä myös työntyi sisään isä myös, huusiin mutta sitten helpotti rupesi tuntuun tosi hyvältä,naitko pikku pyllyyn naisko isä lisäsi tahtia olin kuin sätkynukke himosta ja vauhdista filmissä mies veti ja laukesi selkään isä painoi vain syvälle ja laukesi. Seuraavana päivänä äiti tuli kotiin oli iloinen kun isä kotona, soitin sedälle voinko tulla, ei muuten paljon nukuttu.
        Äiti kiitteli omalla tavallaan kun isä oli muuttunut


    • Anonyymi

      Sen verran et oon myynyt monet pikkarit vuosien mittaan miehille ketkä tollasesta kiihottuu. Postitse ja livenä. Ovat ihan tavallisia miehiä vaikka ne ei ymmärrä ketkä sitä ei tee. Ovat avoimesti puhuneet asiasta mun kaa eivätkä ole sitä hävenneet. Oon myynyt myös sukkiksii ja korkkareita/kenkiä. Korkokenkä miehet vain ollut sellasia ketkä ei ole viitsinyt puhua touhuistaan.

      • Korkkareita rakastan mutta ei siitä ilkeä puhua.


    • Anonyymi

      Anoppini pöksyt on kiimaset nuolen haarakiilaa maistuu vitulle pissalleki,,

      • Anonyymi

        Kun ei pojulla muuta elämää ole, pitää kaivella 15 vuotta vanhoja juttuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun ei pojulla muuta elämää ole, pitää kaivella 15 vuotta vanhoja juttuja.

        Taijat ite ollu poju,, 🤔


    • Anonyymi

      Pikkupöksyjen haistelu on kiihottavaa,, haistellut jo nuoresta asti,,

    • Anonyymi

      No muutaman kerran on tullut imettyä mehut kaverin tyttöystävän pikkareista ja lopuksi mällit sinne.
      Ehkä paras oli mökkireissulla bikineiden alaosa kuivumassa kun oli samaisen kaverin muija ollut porealtaassa niin laitoin alaosan jalkaani. Tuli ihan äärettömän kova stondis siitä että hänen pillunsa on ollut niissä ja nyt mun kova kulli on siellä.
      Vedin kullin ulos sivusta ja runkkasin ja laukesin juuri siihen pillun kohdalle.
      Tuntia myöhemmin ne olivat hänen päällään ja hitto että kyrpä aloi seisomaan siitä.
      Salaa yritin runkata kun jäätiin kauppareissun ajaksi kahdestaan porealtaaseen mutta hän älysi tilanteen.
      Ei se häntä haitannut ja kiihottui itsekkin siitä ja otti yläosan pois.
      Nussimme sitten pikaisesti porealtaassa ennenkuin muut tulivat kaupasta ja laukesin hänen sisäänsä. Oli kyllä 6/5 reissu

    • Anonyymi

      Oman tyttöystäväni pikkareita ei kiinnosta nuuhkia mutta hänen kavereidensa kyllä ja paljon. Tiedän sen että kun pääsen yhden hänen ystävänsä luokse niin varmasti nuuhkin niitä ja laitan ne itseni päälle ja saan taivaallisen orkun.

    • Anonyymi

      Kerran käyttänyt syöttinä päikkäreitä.
      Mieheni sen keksi,ja posket punaisena sen toteutin.
      Ja niinhän siinä kävi että puuma sai ottaa kahdelta nuorelta mieheltä poikuuden.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pikkareita tullut jo yli 30 vuotta haistelua säännöllisesti.
      Aina ostanut tytöiltä livenä . Usein jonkun treffipalstalla kautta,, joskus ravintola illan aikana tai jälkeen.
      Aina on ollut kivaa pikkareiden kanssa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onks joku kiinnostunut ostamaan nuoren tytön kosteita pikkareita? :)

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 62 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe