Minkälainen on jouskarinainen!

Olen itse jouskarin kanssa avijossa.Miten sais naisen tunteilemaan onko ne liikaa sitomista?Jousinainen tarvitsee vapautta,mut miten paljon?Jousinaiselle rakastelu on vaikeaa.Miten vois lähestyä tälläista naista?Olen yritänä pitää hyvänä vietä tanseihin ym.Mutta mitään ei tahpahtu kylmää on.Vai eikö me sovita yhteen olen itse rapu.Erimielysyyden jousinainen muistaa pitkään ja vetoaaa siihen etei häntä huvita rakastelu.Mitäs teet??

19

7833

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kerronko sinulle

      Rehellinen pikku tyranni, alistaa ihmiset ympärillään omaan tahtoonsa niin, etteivät nämä edes välttämättä tajua tekevänsä aina jouskarinaisen mielen mukaan. keinoina ovat juuri nuo kuvaamasi pitkävihaisuus, puhumattomuus ja mököttäminen. Hänellä on varaa, sillä hänhän ON aina oikeassa.

      Jos pystyty ihailemaan tuota pientä itsepäistä hirviötä lopun elämääsi, onneksi olkoon, suhteenne tulee olemaan täydellinen!

      • Jouskari neito

        Tunnustan tunnustan! Minä olen pieni ja pippurinen ja taatusti pomo, mutta jos minua rakastetaan niin teen kyllä kaikkeni, jotta partneri olisi onnellinen. Rehellisiä sitä me jouskarit olemme, sekä hyvässä, että pahassa ja sitä ei kaikenmaailman nyhverö nyyssöset kestä. Kaksoset ovat parhaita partnereita jouskari tytölle...ovat kekseliäitä, vaihteluhaluisia ja innostuvat jouskareiden pähkähulluistakin ideoista (tai ainakin antavat sellaisen käsityksen :D )


    • millainen olen

      Ei kyllä kuvasta minua. En tunne ketään pitkävihaista jousimiestä saatika mököttäjää. Tykkään rakastella ja jos jonkun kanssa se homma ei sytytä niin näytän sen. JOstain syystä oinaiden kanssa on aina toiminut sängyssä hyvin, en tiedä mikä siinä on.

      Jos kerran olette oikein naimisissa niin luulisi että puhut ongelmistasi vaimosi kanssa. Kyllä me olemme kykeneväisiä puhumaan asioista, ainakin minä.

      • jouskaritytsy

        Oinas ja leijona, toiset tulimerkit ei oo koskaan sytyttäneet mua. Elämäni miehet on olleet vesimerkkisiä; oon ollu kihloissa rapumiehen kanssa,sairastui vakavasti... naimisissa kalatmiehen kanssa ja ihastunut skorpionimieheen =)


    • jouskarinainen

      horoskoopeissa sanotaan etteivät rapu ja jousimies sovi yhteen.. mutta turha tätä maailmaa on horoskoppisilmälasien takaa katsella. en usko ettei naistasi huvita rakastella siksi että olet rapu, syy on jossain muualla. itse jousimiesnaisena vaadin enemmän intohimoa kuin romanttista hömppäilyä. tosin tällä hetkellä olen tilanteessa jossa rapumies on tunnustanut halunsa seurustella kanssani, mutta omalta osaltani en koe mtn. intohimoa.. sen sijaan olen hulluna charmikkaaseen jousimiesmieheen. mutta turha sitä on maalailla piruja seinille. ehdota tanssien sijaan jtn. oikeasti erikoista ja saat jousinaisesi takuulla innostumaan. tsemppiä!!

    • amorin apulainen

      ..minkälainen jousimies se semmonen on joka mököttää ja ei halua rakastella!?

      Itse muuten olen tyypillinen jouskari nainen,mut en todellakaan pitkävihainen,pikemminkin otan kaikki,siis ihan kaikki asiat huumorilla:D

      Ite kihloissa skorpparin kanssa,ja voi vitsit meiän juttuja ja sänkytouhuja yms..Ei sovi heikkohermoisille..:)mutta nääkin kaikki tommoset asiat molemmat otetaan huumorilla tietenkin.

      Mielestäni rapu ei oikein jouskarille sovi,mutta mitäpä minä niistä niin paljoa tiiä..

      Itse saan olla erittäin onnellisessa asemassa,sillä olen löytänyt vierelleni aivan mahtavan ja täydellisen "sielunveljen" joka on myös rakastava avomies:)

      Mutta hei! Lykkyä pyttyyn Sulle,kyllä kaikki kääntyy viä parhain päin:)

    • siemeniä

      jouskariaisesta. Olen jouskarinainen ja naimisissa vaa`an kanssa. Eihän mikään sänkypuuhat tms ole kiinni horoskoopista, vaan luonteesta, lapsuudesta jne. Jotain yhtäläisyyttä löytyy horoskooppimerkeistä, kuten olen huomannut luonneanalyysin osittain sopivan ainakin itseeni.

      Jousimiesnainen ei kyllä hirvittävästi tunteile, mutta jos syttyy satasella ja on todella/aidosti/oikeesti rakastunut, niin osoittaa hyvin monilla tavoilla rakkaalleen. Hellii hyvällä ruoalla, kuiskii suloisia sanoja, silittelee, hoivaa ja paijaa. Jousimiesnainen tunteilee silloin kun tunteet ovat on mukana, mutta ei koskaan käskystä kerro hellistä tunteistaan. Joten älä vaadi häntä sanomaan niitä, ne tulevat itsestään ja luonnostaan ajan kanssa. Kun rakastaa ja välittää, ei tunteiden osoittaminen ole sitomista. Itse taisin miehelleni sanoa ensimmäisen kerran rakastavani häntä, kun olimme olleet jo monta vuotta yhdessä. Rakastin, mutta sanat eivät vain tulleet ulos asti ;D

      Tarvitsemme vapautta, ja paljon. Omat harrastukset ja ystävät ovat erittäin tärkeitä. Älä sido rakastasi niin, ettei hänellä ole tilaa hengittää ja kysele koko ajan häneltä hänen menemisistään. Jos puolisosi rakastaa hän on uskollinen aina.

      Rakastelu ei ole vaikeaa ollut koskaan, vaan päinvastoin se on ollut aina ihanaa ja luonnonlapsena tarvitsemme sitä säännöllisesti ;D. Jouskarin ei pidä huomata, että yrität "liikaa" ja teet siitä numeron. Asiat sujuvat hissukseen, liikoja yrittämättä. Pieni vinkki, meissä on oikeastaan tulimerkin luonnetta aika paljon ja tarvitsemme sytykkeitä, virikkeitä ja villiä menoa. Ehdotapa rakastelua joskus jossain epätavallisessa paikassa. Tietysti se kotipetikin on kiva paikka ja yleensä onkin, mutta joskus on kiva kokeilla jotain muuta.

      Riidoista. Jos kyse on tavallisesta riidasta, unohdan ne todella nopeasti, en ole pitkävihainen ollenkaan. Mutta jos sydäntäni loukataan (esim. pettäminen), en unohda koskaan. Anteeksi annan, mutta unohtaa ei voi.

      Olet siis naimisissa jouskarinaisen kanssa? Miten nyt vasta kyselet, miten lähestyt tälläistä naista? Olet varmasti tehnyt asoita oikein, jos olet rengastettua saanut tämän luonnonlapsen.

    • joutsku muidu

      Joukkari naista ei sa väkisin tunteilemaan millään.. yleensä se tapahtuu vasta siinä vaiheessa omalla kohdallani kun tuntuu että on menettämässä kaiken. Jos seksi on tylsää ja huonoa, siihen ei kiinnostus riitä. Parhaat seksikokemukset toisen jousimiehen kanssa. Itse ainakin lämpenen suorasta toiminnasta ja asenteesta "otan mitä haluan"! Vapautta tarvitsen paljon mutta kuitenkin kaipaan sitä että joku haluaa ja odottaa jossain.

    • lukihäriöinen

      opettele ensin kirjoittamaan!! jos se sitten vaikka syttyis

      • Joukkarimies

        Siis parempaa ei vois olla kun mies joka joukkari
        niin hänen kumppani joukkarityttö.
        Ei koskaan tylsää päivää, aina yhtä ihnaa yhdessäelo, arkena ja pyhänä.
        Luoja loi joukkarinaisen joukkarimiehelle


    • naimisissa..

      Olen jouskarinainen ja naimisissa Leijonan kanssa. Jotain on vikaa tässäkin liitossa.. Seksi ei oikein leijonaa innosta... Olen seurustellut myös neitsytmiehen kanssa ja oli tosi ihanaa aikaa. Seksi sujui ja kaikki muukin meni tosi ihanasti, mutta sit... Olen myös ollut kihloissa skorpionin kanssa ja meillä oli yhteiset kiinnostuksen aiheet ja seksikin sujui tosi mahtavasti! Olen ainakin aina ollut uskollinen kumppanilleni. Ehkä olen hieman flirttailuun syyllistynyt joskus... Mutta rakastan matkustamista yli kaiken. Pakottamalla mua ei saada mihinkään, pitkävihainen en ole.

      • Nimetön

        Olin aviossa Leijonan kanssa ja siinä tosi alistava mies.Itse olen,olenko erikoinen Joutskari,kun tykkään helliä ja palvella miestä.En oo pitkävihanen ja tykkään rauhallisista koti-illoista,mut nyt yli 50 on alkanu menot kiinnostaa,oon vapaa.Ollut myös Ravun kanssa suhteessa,olisin ollut valmis avioon,mut hän ei halunnu sitoa itseään.Paras sexikokemus oli ehdottomasti Härän kanssa,kaikki estot katosivat ja nautinto oli täydellistä.Rapukin oli ok,mut Kauriin kanssa ei sexi sujunu ollenkaan.Itse olen erittäin aktiivinen sexin suhteen,en todellakaan ole kylmä.Sexin vuoksi ei tarvitse miehen mennä vieraisiin....


    • kaksosfani

      Jousimies naaras olen ja olen 3x kaksoseen ihastunut /rakastunut ja aina lempi on leiskunut.enimmäinen erehtyi pettämään , ja se liitto olikin sitten mennyttä(olen herkkä). toinen ei ollut yksin minun :( ja nyt taas kaksonen :) ja rakas omani, kihloissa ollaan oltu nyt tasan vuosi,nam..jousimiehelle ei saa olla mustasukkanen , tai silloin se pettää.. sitoa liikaa ei myöskään saa,ja flirttiä voi jouskari harrastaa , se vaan parantaa suhdetta.ei muuta kun sulle hyviä yritys hetkiä vaan , kyllä se siitä onnistuu jos on se oikea :) kesää on vielä jäljellä:)

    • härkä

      Jousimiesnaisilla on mielestäni tyypillistä,
      että he ovat ottavinaan kaikki asiat huumorilla vaikka niistä oikeasti jopa loukkautuisivat.
      He eivät uskalla sanoa ja purkaa tunteitaan suoraan vaan valitettavasti alkavat mököttää ja heittäytyvät veemäisiksi, mutta loppujen lopuksi asiat "selvitetään" mutta niitä ei kuitenkaan koskaan selvitetä ja sen jälkeen hän mutisee seläntakana ja valittaa eikä koskaan anna oikeasti anteeksi.
      Jousimiehet ovat kyllä innokkaita menemään sängyn puolelle, mutta heistä saa harvoin siellä jotakin irti.. vain silloin kun hän on oikeasti täysillä mukana ja kaikki asiat ovat hyvin. (Joka onkin sitten vaikeampaa kuin kuvittelisi.) Heillä tapaa usein olla aika ailahtelevainen luonne
      ja jostakin syystä aika monella on hiukkasen verran taipumusta siihen etteivät he tyydy vain yhteen kumppaniin.... he ihastuvat helposti ja joutuvat kärsimään koska heillä on lapsenomainen usko.. Joissakin tilanteissa se on myös hyväksi, koska lopulta he saavat tällä samalla uskolla kasvatettua pienimmästäkin siemenestä ison puun...

    • Jouskari tyttö

      Etpä tullut maininneeksi onko siippasi syntynyt alku vai loppukuusta. Alkukuussa syntyneenä minä sitä vastoin olen puhelias, sanavalmis (aina äänessä), intohimoinenja aikasmoinen päällepäsmäri. Jouskarit on meneviä merkkejä ja samanlainen rutiini rakastelussa ja rutiinit muussakin elämän alueilla ovat kauhistus. Rapuja jonkin verran tuntien voin sanoa, että paras pari te ette ole, mutta toimiva jos jaksat panostaa. Oletkos muistanut kehua, keksiä uusia juttuja, vaihtelua rutiineihin. Jouskareiden pitää antaa touhottaa ja touhuta. Jouskarit ovat hyvin sosiaalisia ja haluavat kaikinkeinoin olla kilttejä, helliä ja hyviä rakastamilleen ihmisille. Mutta asia jonka itsessänikin myönnän on se, että kun luottamus on kerran mennyt, on sanottu pahasti, tyyppi on alkanut junnata rutiineissaan, jos läheisyyttä ei saa muuta kuin sängyssä tai kamalinta jos pidetään itsestään selvyytenä niin on tosi vaikea antaa anteeksi...kyllä se on yleensä kerrasta poikki. Jouskarit ovat huomionkipeitä, muista siis huomioida! Tsemppiä

      • kokemusta on

        "Oletkos muistanut kehua, keksiä uusia juttuja, vaihtelua rutiineihin."

        Voi herran sestas sentää. Pitääkö teidän kanssa seurustelevan olla joku sirkus pelle, joka joka käänteessä keksii virikkeitä, kun pienelle lapselle. Kyllä vastapuolikin tarvii kehuja joskus ja jos ei niitä tulee ei oo kiva olla aina se kehuja antava tyyppi. Seurustelu on vastavuoroisuutta.

        Mitäs jouskarilta vaaditaa? Ei näköjään mitään - saa olla vaan oma tylsä itsensä mököttämässä jotain loukkausta josta vasta puoli ei ole edes tietoinen.

        Voisi jousimieskin keksi joskus jotain kivaa tekemistä ja yllätyksiä eikä aina vaan puhua mitä kaikkee kivaa haluais tehdä mun kanssa. Kyllä oon kuullut kaikkee kivaa tekemistä - leffaan, syömään, matkoille, kylpylään jne... menoa (vielä puuttuu kuuhun meno HAH!) mutta mikään niistä ei ole toteutunut. Pelkkää paskan jauhamista!


    • minä jousi

      moi

      jousimiesnaisena olen asunut liki 20 v rapu miehen kanssa.
      tärkeitä asioita suhteessamme on seksi, jos en saa seksiä niin...
      olen vaikea ihminen tiedän sen...
      haluaisin selvät sävelet arkeen...
      seksi tärkeä, kun lapsiakin on niin haluan että kaikki on ok...
      inhoan ikävyksiä, en halua niitä, pyrin täydellisyyteen ???
      haluan miellyttää kumppania kaikilla mahd. tavoilla...
      mutta rapumies sen kun vaan oleilee ja antaa jouskarin suunnitella kaiken...
      rapu mies ole läsnä, älä liikaa, suunnittele arkea, kysy mitä hän haluaa, ei sängyssä, siellä kaikki sujuu aina, ei ongelmia... arkeen säpinää... yhteisiä jutskia jne... niitä jouskari nainen kaipaa... ja kieltämättä ei jaksa itse aina keksiä kaikkea toivoo kumppanilta paljon tähän asiaan.

      silti on uskollinen ja pitkäjänteinen sekä lyhytvihainen kumppani sinulle..

      menikö oikein??

    • jouskarinainen

      Täälläkin rapumies ja jouskarinainen yhdessä. 18vuotta kohta takana. Mulla kokemusta että rapumiehellä ei ole paljon romanttisuutta. Jouskarilla taas on (itse)
      Seksi joskus jouskarille vaikeaa mutta kun padot murtuu päästelee täysillä.

    • Voi tokkiin ei tuo kuvaa jouskari naista lainkaan.
      Kyllä se on (itse ainakin)
      romanttinen kynttilän valossa
      rakastelu ja takkatuli...nammm
      Teillä vain ei taida ne kemiat sopia lainkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      244
      2253
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1468
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1310
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1039
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      960
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      943
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      855
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      679
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      670
    Aihe