Rapumies, mustasukkaisuus ja epäluottamus

zeina77

Olen sisältä särkynyt..seurustelin maailman ihanimman rapumiehen kanssa 2,5 kk. Rakastan Häntä maailman eniten ja olisin halunnut elää elämäni hänen kanssaan.
Kaikki loppui kuin veitsellä leikaten siihen että kävin tyttökaverini kanssa jatkoilla baarin jälkeen.Hän on sitä mieltä että kun olen nainen ja kävin jatkoilla niin eihän siinä ole muuta mahdollisuutta kuin että olen pettänyt häntä!?!Ei kuulemma pystyisi enää luottamaan eikä usko totuutta!?Sanoi että häntä on kusetettu liian monta kertaa..Enhän minä ole kukaan hänen menneisyydestään joka on tehnyt hänelle jotain pahaa.
On väärin minua kohtaa ettei hän usko ja kantaa menneisyyttä mukanaan.Miksi pettäisin ihmistä jota Rakastan?Olo on kuin usvassa eläisi..
Minua loukkaa todella paljon että hän epäilee minua mutta olisin valmis tekemään kaiken että saisin hänet takaisin..mutta en usko että hän arvoistaisi yrityksiäni.Ja jos hän on päätöksensä tehnyt niin enkai voi kuin antaa hänen mennä..Onko kellekkään muulle käynyt näin?Tämä on kuin pahinta painajaista..Sisältä särkynyt kauris..

13

4967

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei mustasukkaisuutta

      vaan viisasata varovaisuutta!! olen samalainen...

      • zeina77

        Vai menetinkö Rakkaimman ihmisen..?Kyyneleet valuu ja sydämeen sattuu..


      • rapujen kanssa..

        Lueppa toi Huvittava rapumies, ei ainakaan voi välittämisellä ja mustasukkaisuudella kehua.. tekee mitä haluaa ja kenen kanssa haluaa.. ja missä haluaa..


      • Nimetön
        zeina77 kirjoitti:

        Vai menetinkö Rakkaimman ihmisen..?Kyyneleet valuu ja sydämeen sattuu..

        Itselläni vastaavia tilanteita rapumiehen kanssa! ÄÄrettömän herkkiä ja usein epävarmoja omasta viehättävyydestään. Älä jää tuleen makaamaan, vaan näytä mikä olet naisiasi! Vie hänet iltaa istumaan ja anna hänen huomata, että olet myös kiinostava muiden miesten mielestä, mutta näytä hänelle avoimesti, että vain ja ainostaan hän on sinun.."saanhan ,tanssin viimeisen kai" Toimii takuulla!

        8 vuotta eikä suotta..


      • Nimetön
        rapujen kanssa.. kirjoitti:

        Lueppa toi Huvittava rapumies, ei ainakaan voi välittämisellä ja mustasukkaisuudella kehua.. tekee mitä haluaa ja kenen kanssa haluaa.. ja missä haluaa..

        ei sitä voi rapuun yleistää että on tuollainen p-a kuin muka "huvittava". Minua ei yhtään huvita vaikka rapu olenkin ja uskollinen suhteessani.


    • on yritettävä puhua

      ja selittää. Luulen, että jos tämä rapumies on ymmärtäväinen, kiltti ja luotettava kuten ne muutkin ravut, jotka luotettavia ovat, hän kuuntelisi mielellään. Rapumiehet kyllä ovat mustasukkaisia (oikeastaan koko merkki) Jos kysyisit, mistä olet häntä kusettanut. Jos kyseessä on väärinkäsitys, voit selittää sen. Ja jos et ole mitää tehnyt.
      Toinen vaihtoehto on unohtaa kokonaan..

      • tuohon äskeiseen sen

        että ajattele vähän jo sitä, että se kyseinen mies, ei ollut todennäköisesti arvoisesi. Yritä piristyä. Pidän peukkuja


    • onhan sitä tapahtunut muillekin, mun tapauksessa olin myös se seuraava nainen, joka sai kaikki loat päällensä kun entinen tyttöystävä petti. Eli hän oli epäileväinen myös suhteeni ja yritin olla hänen luottamuksensa arvoinen, mutta mikään ei näköjään siihen auttanut kun se jo kerran oli (ex-tyttöystävän taholta) mennyt.

      Itsekin olen rapunainen, eli tiedän ravun sielunelämää, mutta kukaan ei ihmeisiin pysty. Neuvoksi voin antaa että kysele millä perusteella hän arvelee sinun pettäneen häntä (se voi olla joku pieni merkityksetön juttu) ja joko asiassa käy niin että hän pienen ajan jälkeen tajuaa olleensa väärässä kun saa olla yksikseen tai sitten itsepäisesti uskoo omaan versioonsa. Rapua ei voi pakottaa uskomaan vaan se tapahtuu ajan myötä hänessä itsessään, jolloin voi jo tietysti olla myöhäistä.

      Sen neuvon vielä annan, että älä jää roikkumaan, niin pahaa kun eroaminen onkin. Minä roikuin vielä puoli vuotta, sillä rakastin häntä ja koko sen ajan hänellä olikin ollut jo uusi (ei tietysti kertonut minulle mitään). Sen seurauksena meni herne niin pahasti nenään että en pystynyt olemaan edes kaveri. Siis pysy lujana!

    • on....

      herneviljelijöitä liikenteessä

    • mitään..

      Kaveri on sitten saanut paskaa niskaansa aikasemmin (tapahtuneesta ei voi olla kovin kauaa tai on luonteeltaan aika pessimisti). Käyttäytyminen selittäisi tuon ja sinun syysi se ei todellakaan ole. Tuolle ei mitään voi ja antaa hänen itse tilanteensa selvittää. Otat tiukan kannan, ettet ole tehnyt mitään väärää ja pysyt päätöksessäsi jos se ei hänelle kelpaa niin jatka matkaa. Miehiä kyllä tässä maailmassa riittää. Sydänsurutkin menee ohi ku aikaa kuluu =)

    • raputyttö77

      Hei Zeina77...
      luettuani viestisi mieleeni tuli oitis viime viikko ja avomieheni osallistuminen kaverinsa polttareihin... Hän lupasi tulla kotiin noin klo 23, jonka automaattisesti ajattelin tarkoittavan klo 23-00... Hän saapui klo 01:30... Odotin valveilla, en saanut unta. Mielessä pyöri väkisinkin mielikuvat miehestäni "houkutusten" keskellä... ja epäilys omasta viehättävyydestä (lähinnä sen puuttumisesta) kasvoi koko ajan. Kun mieheni saapui (ja pyysi anteeksi myöhästymistään), minä hymyilin ja käperryin hänen kylkeensä unettoman yön ohi menemistä odottaen... Seuraavana päivänä ei ruoka maistu, uni ei tule yöllä, tuntuu aivan kuin olisin jäänyt lukkojen taakse jonnekin sisälleni. Viimein parin päivän kuluttua saimme keskusteltua kunnolla asiasta... Tajusin menneisyyden varjojen häilyneen nykyelämässäni. Minua petettiin kerran katkerasti polttareissa. Enkä näköjään ole sitä vielä pystynyt unohtamaan. En koskaan kuitenkaan voisi uskoa avomieheni pettävän minua. Kauris on tarpeeksi mies (tai tapauksessasi nainen) että pystyy sanomaan suoraan, jos enää ei kiinnosta.

      Keskustele hänen kanssaan. Sano, ettet voi "maksaa muiden tekemisten" takia, että sinä et petä, vaan kerrot rehellisesti päin naamaa jos enää ei kiinnosta. Rapu (ainakin minä) helpottuu kuullessaan, että ei tarvitse huolehtia "rakastaako hän minua vielä" vaan voi elää eteenpäin, koska toisen tunteet eivät ole muuttuneet, ellei hän sitä itse sinulle sano.

      En tiedä onko tästä sinulle hyötyä. Tsemppiä kuitenkin.

    • rapu

      na voin vastata että juuri sitä perään kyselemistä ja koittamista vielä hän arvostaa. mikäli vain rapu on luonteeltaan. rapu arvostaa yli kaiken sitä että häntä rakastetaan vaikka hän suutuspäissään tai mustasukkasuuttaan sanoo ettei halua enää jatkaa. hän haluaa loputonta todistusta siitä että on ainoa oikea ja maailman paras juuri sinulle. älä vain anna noin helposti periksi ravun kanssa. mikäli hän sinua rakastaa hän myös luoksesi jää.

      • Nimetön

        Olen sanonut hänelle kaiken mitä hänestä ajattelen ja myös sen että tämä tilanne, että ollaan erillään, ei ole se mitä oikeasti haluan. Tietysti myös suutuspäissään sanoin että haluan laittaa pisteen tälle kaikelle ja hän vastasi että selvä..Hän sanoi haluavansa muutoksen myös muttei kuulemma haluaa enää ottaa riskiä. Toivotin hänelle kaikkea hyvää jatkossa nyt kun on päätöksensä tehnyt. Sen jälkeen häneltä tuli viesti että mitä jos juteltaisiin kasvotusten..Ei ole helppoa, ei..Eli kai tästä voisi päätellä että hänellä kuitenkin on tunteita minua kohtaan. Se selvinnee piakkoin kun näemme.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      239
      2095
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      153
      1355
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      52
      1246
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1025
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      989
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      930
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      923
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      825
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      640
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      639
    Aihe