Hävetkää jääkiekkoyleisö!!!

jjp

Taas niitä kertoja kun hävettää olla suomalainen!
Suomi-Slovakia pelin alussa pelaajaesittelyssä, mitä tekee paikalla ollut suomalaisyleisö??? BUUAAA SLOVAKEILLE!
Hei hyvää päivää! Kyllä Finn-tollot taas antaa hyvää kuvaa itsestään kisaisäntinä ja muutenkin. Eikö urheilun rehtiin henkeen kuulu myös vastustajan kunnioitus, varsinkin Slovakian kohdalla joka vilisee maailmanluokan tähtipelaajia???
Oliskohan syytä vähän miettiä ja lopettaa se ärsyttävän ylimielinen käytös kun sellaiseen ei todellakaan ole syytä???
Itse pelissähän Slovakian pojat opetti soumalaisille kuinka lättyä pelataan 1-5!!
Hienoa Slovakia!

17

1120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Magrilli

      Toisaalta olen samaa mieltä, mutta kyllä sitä täytyy olla isänmaallinenkin.

      • jjp

        isänmaallisuutta voi osoittaa muillakin tavoin!Buuaaminen oli törkeää


      • niin

        Aivan isänmaallinen pitää olla! Niin! Eikö se ole jo riittävän isänmaallista että juntit maalaa pärstänsä sinivalkoiseksi ja pukee leijona releet niskaansa tietenkin liput ja muut tilpehöörit?
        Ja sekin riittää jo ihan, että kannustetaan kovaan ääneen omia ja öristään ja karjutaan kännissä kuin siat, ei sentään tarvitse buuata vierasta. vai? mutta ilmeisesti nämä juntit haluavatkin sitä, että Suomalaiset vastaisuudessakin tunnetaan kaljamahaisina moukkina jotka örisee ja sikailee naamat punaisena kuin porsaat konsanaan.


    • niih

      Niin aikakin jos minulle buuattaisiin vastustajan kotihallissa, niin saisin siitä vaan entistä enemmän näytön halua ja puhtia... Että täältä pesee.

      • niin joo

        kun suomalaiset ei vaan osaa tehdä maaleja..tilaisuuksia kyllä on, mutta kun ei niin ei..Uhota osataan kyllä..


      • niiiii

        Niin mutta Slovakiapa osaa ja varmaan tuosta Suomen buuaus-kuorosta oli hieman apua. Ainakin se "näytönhalu" kasvoi ja sitten vaan kiekkoa maaliin!!!!


      • Anonyymi

        Kaikenlainen persuilu on taantumista ja ummehtumista, ei mitään muuta.

        Nykyään Suomi on ääliöpopulistinen. Edistystä on kun näistä Venäjältä ym. tuoduista ja tuetuista äärioikeistolaisista paskaideologioista päästään eroon. Ehkäcsilloin aletaan taas keskittyä asioihin tyhjäpäisten länkytysten sijaan.


    • lätkäfani:)

      mitä helvettiä sä soperrat???tottahan toki sitä saa buuata!!!mitä aina raikuvin aploodeinko pitäs sitten olla ilonen kun suomi pojat taas sai takkii???ei se mitää kuhan vaan täs iloitaan???niinkö!!!voi jumalauta!!!ihan yhtä lailla muissakin maissa buuataan vasta joukkueelle kun täälläkin,ei mitää eroa!!!jos oot sattunu seuraan lätkää viime vuosina!!!HERÄÄ JO!!!!

      • otan osaa

        Viestin kirjoittajahan kirjoitti että pelin alussa buuasivat vastustajalle. Sinun mielestä siis buuaaminen oli oikein? Muuta asennettasi tai nuorisovankila on tulevaisuutesi.


    • öyk

      ei yleisö, ei nyt yleisö mollata kun ne ihan aiheesta sanoo suoraan miltä tuntuu kun pelaan kuin maila perseessä.

    • suomipelle(kö?)

      Kieltämättä kuuntelin myös kauhulla kun suomalaiset alotti mielettömän huudon kun slovakian joukkue esiteltiin. Törkeäähän se oli. Häpeäkseni täytyy sanoa että yleisö tuntuu keskittyvän enemmän vastustajien pilkkaamiseen kuin oman joukkueen kannustamiseen. Reilu henki täytyy säilyttää myös täällä. Ja siinähän sitte nähtiin että mikä oli tulos, 1-5 ei voi muuta kun kirota. Mutta en voi sanoa etteikö mulla olis joskus menny överiksi omaa joukkuetta kannustaessa, on siinä tullu pari pahaa sanaa sanottua toisen joukkueen kannustajille ja itse joukkueelle. Mutta jos se tekee musta suomipellen niin olkoon sitte niin. Mutta rajansa siinäkin, en ole menny buuaamaan ko esitellään toinen joukkue, joten vois vähän miettiä sitä käytöstä, etenki ku suomen peli menee alaspäin ja lujaa.

      • Hihhuli

        Ei ole mielestäni isänmaallista, että suomalainen kiekkoyleisö buuaa toiselle tasavertaisesti itsenäiselle valtiolle vai onko suomalaisten viimeinenkin itsenäisyys kadonnut, kun olemme aloittaneet pyhinvaelluksen kohti Länsi-Eurooppaa. Mielestäni vastustajaa tulee kunnioittaa ja osoittaa arvostusta.

        Miksiköhän nämä isänmaallisiksi itseään kutsuvat menevät katsomaan ottelua halliin, joka ei enää ole edes läheskään täysin suomalaisten omistuksessa ? Sekään ei ole kovin isänmaallista ? Vai onko ?

        Minä katsoin ottelua Suomessa valmistetun television kautta ja arvostin siltä osin suomalaisten työntekijöiden panosta. Kuinkahan paljon nykyisen Suomen a-maajoukkueen pelaajien tuloista tulee verojen myötä Suomeen ? Siinäkin olisi syytä tarkastella, että haluavatko he kannustaa ja tukea hyvinvointivaltiota siten, että tulevaisuuden nuorilla lahjakkuuksilla olisi mahdollisimman hyvät mahdollisuudet osallistua lajin tuomiin iloihin. Eihän pelin kaiketi pitä olla ryppyotsaista.

        Mielestäni Slovakian joukkueen pelistä näkyi pelaamisen ilo. Lisäksi parempi voitti tänään, mutta mikäli Suomen joukkue osaa oivaltaa ja ottaa jostain oppia niin sillä on mahdollisuus myös pärjäämiseen ja menestyä näissä kisoissa.


    • sakemanni

      Suomalaiset vois ottaa mallia saksalaisten kannustuksesta. tiivis porukka kannattaa koko pelin ajan omiaan eikä ryhdy vastustajaa haukkumaan. Vaikka peli on jo ratkennu saksan poika jaksaa kannustaa. On paljon opittavaa suomalaisilla.

      • Hihhuli

        Ollaanko me niin ressukoita, että pitää alkaa muita mollaamaan ? Itsenäisyyskin tuli 1917 vähän niinkuin suhteilla - Kiitos hyvien välien Bolsevikkeihin. Tosin myöhemmin käytiin myös kädenvääntöä sotateitse valitettavasti : "Kommunistien" kanssa. Kyseessä oli supervallan omien etujen pyrkimyksiä ajava diktatuuri, eikä mikään "kommunisti". Ottakaa selvää sanan sisällöstä, ennen kuin alatte miettimään vastinetta.

        On se hyvä, kun suomalainen kulttuuri ei tule toimeen omillaan vaan tarvitsee aina mallinsa muualta. Kuitenkaan hyvään oman kulttuurin arvostamiseen ei kuulu muiden mollaaminen.


    • Anonyymi

      Urheilullinen Kale, aloitti pormestarina, ja näin hänet palkittiin!

      Läskit oli taas lippa vinossa, kun olis pitäny ryypätä lisää, kuten lankanohut Kale!!

    • Anonyymi

      Niinpä, riittää että kannustaa omaa joukuetta, ehkä buuaa sitten kun vastustaja tekee jotain rumaa jäällä.

    • Anonyymi

      Todellisuudessahan suomalaiset ovat yleensä sympatisoineet ja kannustaneet slovakkeja. Pieni maa, joka ei ole voittanut liikaa...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      93
      4397
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4366
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4036
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2947
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2571
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2133
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      341
      2112
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2069
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1685
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1452
    Aihe