Auttakaa...(mayday, mayday,mayday)

lollopop!

Mitä teen???

Vastatkaa heti!!!!!!!!!

Kilpparini ei ole syönyt nyt neljään päivään enkä tiedä mitä tehdä? Onko tämä kilpikonnalle normaalia???? Tai onko se sairas???

Kyseessä on 2 v. Nelivaraskilppari.

11

2448

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Enni

      Mun kilppari oli joku 5 vuotta sitten melko samanlainen. käyttäytyi kyllä muutenkin hyvin apeasti. Silloin se käytettiin eläinlääkärissä. Se sai jonkin ruiskun(varmaan jotakin vitamiinia ym.) ja sitten virkosi ja oli normaali.

      Tietty voi olla ihan ohimenevää.
      en oikein muuta osaa sanoa.

    • konna2

      Keskikesänpaastosta lienee kyse...

    • Kvibergsmyran

      Sitä minäkin kyselin äskettäin. Kilppari ei syönyt viikkoon ja aloin jo huolestua. Sitten se taas söi kuten tavallisesti. Sain vastauksen että niillä on niitä lepoaikoja joten ei tatvitse pelätä että ne kuolee nälkään. Pari viikkoa ne voi ihan reilusti olla ilman ruokaa. Vettä kyllä pitää olla tarjolla jstkuvasti.

    • ---------------------------...

      Ei munkaan kilpparini syö aina,ja on silti ollut mulla yli 20-v.Ootteko panneet merkille,et ovat hyvia sääennustajia? Mun kilppari haistaa huonon sään päivää ennen,vetäytyy kuoreensa,ei paljon liiku,eikä syö. Ja sama toisinpäin.Eilen,vaikka satoi ja oli kylmääkin,se alkoi liikkua ja syödä ja kas vaan tänään aurinkoa ja lämmintä,vein sen ulos.Karkaa helposti,pitää aina seurata vähän väliä.

      • Prinsessa konnavuorella

        Minulla on kilpikonna kesähoidossa toista kesää,olen pitänyt prinsessaa ulkona,hän viihtyy hyvin sellaisen puukuorikasan päällä ja kaivaa itselleen kuoppia,tai onkaloita.Kilpeen olen laittanut sinitarralla joulupakettien punaista narua,tai jotain muuta kirkasta joka näkyy.Tietysti ruokin ja kylvetän.Tosin hän syö voikukanlehtiä ja muita luonnon kasveja,olen seurannut kun hän ensin haistaa tarkoin ja sitten haukkaa, jos on mieluista ruokaa.Hyvin tuntuu viihtyvän vuorellansa,on hiukan oikullinen kun vien sisälle,tuhisee ja suhisee,harmitaa varmaan.


    • Kvibergsmyran

      No, miten kävi? Rupesiko ruoka maittamaan? Olisi kiva tietää. Olen minäkin huomannut että Myran tietää etukäteen mikä ilma on tulossa.Luulen että näillä eläimillä on paljon otsaluun takana , enemmän kuin me edes aavistamme.

    • Pirjo-A

      Omat kilpparini,2 punakorvaa,olivat jokunen vuosi sitten syömättä melkein PUOLI VUOTTA,ja vein ne lääkäriin.Lääkäri totesi niillä silloin olevan jo anoreksian.Syömään alkoivat aivan yllättäen,kun aikaisemmin veden lämpötila oli n.25 asteista,nostin sen 30 asteeseen.Vesi oli siis liian kylmää,joten siitä omillani johtui syömättömyys.Mutta eivät näytä menehtyvän puolessa vuodessakaan ilman ruokaa! :o)Hyvä niin,ovat olleet kaverina jo yli 20 v.

    • kilppari2

      Meillä oli ihan sama juttu. Kilpikonna ei halunnu syödä ja yritettiin kaikkee, pidettii se lämpimässä vedessä ja sellasta, mut ei auttanu, ja sit mentii eläinlääkärille joka anto sille jonkun ruiskeen. Kilppari näytti sen jälkeen ilmapallolta (A) mutta söi aivan hirveästi ja kasvoikin aika lailla sen jälkeen.

      • Rudolfin kaitsija

        Meiän reilu kakskymppinen nelivarvasukko ei kohta viikkoon ole syönyt murustakaan, ja muutenkin on kauhean varovainen ja arka. Iho tietyillä alueilla vaaleampaa kuin normaalisti, ja konna on myös paljon säikympi kuin yleensä. Tänään olisi tarkotus soittaa sitten lääkäriin.


    • britneyxxx

      apua!!
      meidän punakorva ollut n 2kk syömättä.mikään ei kelpaa ja vesi on varmasti ainakin sen 30 astetta.mikä vois olla kyseessä.voiko punakorvat paastota?

    • 69

      Meillä kyllä punikki väliin paastoaa,mutta ei tähän aikaan vuodesta.Kaksi kuukautta kyllä tuntuu hurjalta ajalta,jos ei ees närki ruokaansa.
      Onko konna apaattinen,vai aktiivinen?
      Jos konna vain makaa lampun alla,niin silloin voi jo epäillä ett jotain terveydessä on pielessä.Meillä huonelämpö näin kesällä on n25,joten terran vesi on oletettavastikin samaa luokkaa.Mitään erillistä lämmitintä ei ole ollut ikinä...ei edes talvella. Mitä olet yrittänyt tarjota?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2822
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2412
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      113
      2129
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1399
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1337
    Aihe