Onko ketään käynyt Sinemoretzissa?

Infottakaa!

Terse!

Onko ketään käynyt Bulgariassa Tsarevon liepeillä Sinemoretzissa? Ollaan menossa Bella Vista Beach Club hotelliin ja kiinnostus on kova josko joku on ollut tuolla ja mitä tykännyt?

6

1740

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käyty on

      Käy lukemassa sivuja taaksepäin sieltä löytyy tietoa,paikan päällä käyneiltä.

    • 2fast4u

      Palasimme Sinemoretsista ke aamuna. Voin vain sanoa, että kyllä oli hieno ja rentouttava loma.
      Aloitetaanpa alusta: Lentokentällä vierähti aikaa, koska Burgas ei ole mitoitettu sille määrälle porukkaa, mitä sen läpi virtaa. Suhteellisen kivuttomasti illan 26 asteen lämmössä kaikki kuitenkin sujui. Oppaalta saimme ohjeet mennä kuljetusvälineeseemme, joka oli muista poiketen Mersun tila-auto Vito. Vaimon kanssa siinä aikamme istuskelimme kahdestaan ja ajattelimme, että eikö tähän muita tulekaan, mutta saimme toisen perheen kaveriksi ja matka alkoi.
      Opas eväti meitä omatoimimatkasta ja kertoi ettei opaspalveluja ole, toki oppaiden yhteystiedot saimme mahdollista tarvetta varten. Matka-ajaksi kerrottiin n. 2 t eikä se aljon heittänyt. Alussa ajelimme reipasti vauhtia isompaa peräti nelikaistaista tietä, vähitellen tiet huononivat ja valot vähenivät. Epäilys hiipi jo mieleen, että mihin ollaan oikein menossa. Meren rantaa viiletettiin hurjaa kyytiä ohi saksalaisten upean viiden tähden hotellin ja lopulta alkoi määränpäämmekin lähestyä. Lopussa tie oli tosi kapea ja kuoppainen, hyvä kun mahtui kaksi henkilöautoa ohittamaan toisensa.
      Saavuimme Sinemoretsiin ja sieltä lopulta löytyi hotellimme, joka heti ensinäkemältä vaikutti oikein mukavalta (vaimon mielestä muistutti Ankkalinnan rakennuksia). Sisällä kirjautuminen sujui sutjakasti ja bellboy toimitti tavaramme kuudennen kerroksen huoneeseen. Huone näytti aivan hyvältä ja hyvin siinä koko reissun viihdyimme. Koska ravintolat olivat jo kiinni saimme respasta eväspussin, jossa oli banaania, croissantti ja pullo vettä. Kyllä sillä alkuun pääsi.
      Aamulla kun heräsimme, näimme kunnolla missä olemme. Aivan meren rannassa ja vieressä joitakin toimivia ja vielä rakenteillakin olevia hotelleja. Rannalla näkyi pitkä rivi aurinkovarjoja ja oli todella lämmintä. Ei muuta kuin aamupalalle. Se nyt ei niin ihmeellinen ollut, mutta alkuun pääsi kuitenkin. Kaikkinensa ruokapuoli toimi hyvin, aamupala 07-10, lounas 12-14, välipalaa suolaista ja makeaa n. klo 15 lobby barista ja ravintolasta, illallinen 19-22. Ruoka oli monipuolista ja hyvää, kerrankin sai reissulla kunnon perunoita. Mehut tuntuivat kuin vedellä jatketuilta, ruoka-aikaan sai limuakin automaatista mehujen ja veden lisäksi. Baaritiskiltä sitten aikuisten ruokajuomat.
      Muutenkin hotellissa tuntui touhua riittävän ja lapsille oli jatkuvasti järjestettyä ohjelmaa. Uima-allasalue ei ole suurin suuri, mutta sitä kompensoi viereinen ranta kuumine valkoisine hiekkoineen. Merivesi oli lämmintä, jokunen yksittäinen meduusa bongattiin, mutta ei niitä haitaksi asti ollut.
      Rannan päästä kun nousi kalliota ylös polulle, niin sen varrelta löytyi mahtavia maisemia ja rauhalllisia poukamia. Ihmettelimme, että minne porukkaa päivällä katoaa, mutta sinnehän sitä meni. Näkyipä noilla rannoilla jotkut nakuilevankin. Kuuma sillä lenkillä kyllä, joten juotava tuli tarpeeseen. Muutenkin ulkoilumahdollisuudet ovat hyvät, mutta kuuma keli rajoitti sitä puolta. Lämmöt 28-35, joten tarkeni. Vain yhtenä yönä satoi.
      Sen verran syrjässä kaikesta ollaan ettei ostosmahdollisuuksia juuri ole, hotellin yhteydessä pieni putiikki ja muutama kylässä, mutta kummoinen ei niissä tarjonta ole.
      Burgasiin järjestettiin koko perheen ostosretki ja osa porukkaa kävi taksilla joko Tsarevossa, 60 levaa mutkin tai Primorskossa, joka jo tarjosi enemmän, 90 levaa mutkin. Joten ei mahdottoman kallista tuo taksikyyti ole.
      Muuten nautiskelimme kaikesta hintaan kuuluvasta ja vietimme kerrankin laatuaikaa pelkän lomailun merkeissä ilman stressiä. Vaimo muuten kävi hotellissa kampaajalla ja hoidatti kätensä edullisesti ja jälkikin oli ihan OK.
      Jospa tästä vuodatuksesta jotakin sai irti, mutta toivottavasti ainakin sen, että me viihdyimme. Jos haluta menoa ja meininkiä sekä tykkäät shoppailla, paikka ei ole ehkä oikea. On siellä oma yökerhokin, jossa emme itse kyllä käyneet kuin kerran vilkaisemassa.

      • Tänks!

        ..kiitokseni sinulle pitkästä vastauksestasi! Vaikutta meidän paikalta. Ollaan menossa neljä aikuista, kaksi lasta ko. paikkaan mentaliteetilla "viikoksi löhöämään". Kiitos kun jaksoit jakaa :-)


    • perhematkaajat

      Hei!

      Paljolti olen samaa mieltä ja yhtä tyytyväinen kuin 2fast4u. Mukavaa ja helppoa perhelomailua tiedossa!

      Me tulimme sinemoretsista toissa yönä. Reissasimme viisihenkisellä perheellä ja asuimme bellavistassa. Kylä on tosiaan pikkuinen ja seutu kaunista maaseutua. Ranta hotellin vieressä upea ja Velekajoen suisto kannattaa käydä katsomassa.

      Hotelli oli siistimpi kuin oletimme, ötökoitä ei sisällä näkynyt. Ruuat ihan hyviä ja pöydät runsaat! Kaikille riitti yllinkyllin ja kaikki siististi tarjolla. Makeita jälkiruokia, jäätelöä, leivonnaisia ja pikkuleipiä tuskallisen herkulliset valikoimat.

      Hotellilla oli päivittäin paljon järjestettyä ohjelmaa: vesijumppaa, vesipalloa, rantalentistä, dartsia ym. Lapsille ja nuorille kerhoja ja illalla aina joku show pienessä ulkoilmateatterissa. Valitettavasti vain kaikki ohjelma pääosin saksaksi ja osin englanniksi. Välillä tuntui, että saksalaiset lastenlaulut soivat hiukan liian lujaa ja usein...

      Mutta omaa rauhaa löytyi kyllä läheltä: kannattaa käydä kävelyllä kylällä ja rannoilla! Maisemat vaikuttavan upeita. Kylän keskustassa voi bongata valtavan haikaran pesän sähkäpylvään nokassa!

      Vielä pikku vinkki: jos olette varanneet finnmatkoilta sviitin, kannattaa soitella matkanjärjestäjälle ja tarkistaa huoneasia. Finmatkoilla sviitti tarkoittaa erillistä olo- ja makuuhuonetta, mutta hotellilla se tarkoittaa yhtä vähän tavallista isompaa huonetta. Huonejärjestelyt kannattaa oikaista ennen matkaa niin saatte nauttia paikan päällä lomastanne heti saavuttuanne.

      Mukavaa matkaa!

      • Morse

        Onko kellään kokemuksia paljonko on porukkaa elokuun alussa? Ei mitään hirveää ruuhkaa toivottaisi..
        Ja onko tosiaan hotelli täysin homeessa, niinkuin täällä on puhuttu?


    • perhe

      Palasimme viime keskiviikkona viikon matkalta Sinemoretzin Bella Vistasta. Reissussa oli sekä plussaa että miinusta. Plussat: ainakaan keskiviikkoisin ei lentokentällä ollut minkäänlaista ruuhkaa. Hotellihuone (perhehuone) oli tilava kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Siivous toimi hyvin. Ruoka oli hyvää, joskin kävi hieman yksitoikkoiseksi pitemmän päälle. Paikka oli rauhallinen, ei esim. monissa matkakohteissa olevaa liikenteen melua öisin, maisemat todella kauniit. Oivallinen paikka rauhaa rakastaville ja lapsiperheille, jotka eivät kaipaa hotellin ulkopuolista aktiviteettia. Lapsemme sairastuttua (kotimaassa saadun flunssan jälkitautiin) saimme todella hyvää lääkärin palvelua hotellin lääkäriltä. Ohjelmaa, vaikkakin enimmikseen saksankielistä, oli hotellissa tarjolla runsaasti.
      Miinukset: ilmastointi ei toiminut hyvin, lämpötila huoneessa oli yleisimmin noin 25 astetta. Huoneessa oli hieman ummehtunut (home?) haju. Uima-altaan vesi muuttui viikon loppupuolella sameaksi. Aurinkovarjoja ei riittänut kaikille; jotkut hamstrasivat niitäkin itselleen useampia. Saksalaisilla oli eriväriset rannekkeet kuin muilla (syy?). Kylässä ei ollut juurikaan palveluja, esim. ostoksia varten piti ottaa taksi lähikaupunkeihin.
      Kaiken kaikkiaan matka oli ok, joskin totesimme jälkeenpäin, että 'all inclusive' -matkailu sitoo ehkä liiaksi hotelliin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe