Minä, Lotta ja Milla

*minä*

Oli upea iltapäivä.Olin yksin kotona ja kuuntelin musiikkia.Odottelin parhaan ystäväni Lotan tuloa. Olisi tarkoitus juhlia hänen synttäreitään. Meidän oman porukan kanssa. Lotta on lyhyt,uhkea brunetti,vaikka hän on meistä nuorin hänellä on todella uhkeat rinnat,joita mielelläni katselin aina yhdessä ollessamme.Milla taas on sporttinen pakkaus.Rinnat ovat pienet,mutta pylly tiukasti treenattu.Meillä kaikilla on miesystävät,eikä keneltäkään löydy kokemusta naisista.Minusta kyllä löytyisi kokeilun halua,jos Milla tai Lotta jotain ehdottaisi.

Odottellassani Lottaa, työnsin käteni housuihin ja tiukkaan reikääni,joka oli ihan kosteana kiimasta.Mietin tuntemiani naisia ja koskettelin isoja rintojani.Kuulin kun ovikello soi ja vetäisin äkkiä käteni pois housuista ja menin avaamaan ovea.Ovella seisoi Lotta.Hänellä oli kireä valkoinen toppi ja minihame päällään.Söin häntä silmilläni ja toivotin tervetulleeksi.

Ei kulunut aikaakaan,kun ovikello soi toistamiseen ja Milla oli oven takana.Hänellä oli reppu täynnä juomaa ja tiukat mustat pyöräilyshortsit jalassaan,hän kumartui laittamaan reppuaan maahan tullessaan eteiseen ja minulla oli upeat näkymät,kun hän pyllisteli edessäni.Lauloimme Lotalle ja siirryimme olohuoneeseen juomien kanssa.

Kun olimme jo juoneet juomamme ja jokainen oli kännissä,päätimme lähteä saunaan.Milla meni edeltä ja minä jäin auttamaan Lottaa,kun hän ei saanut vaatteita yltään.Nostin Lotan pesukoneen päälle ja riisuin hänen toppinsa.Topin alta paljastuivat isot ja kauniit rinnat.Katsoin hetken niitä ja kävin kiinni,eikä Lotta estellyt.Imin ja näykin rintoja ja Lotta ulisi nautinnosta.Siirryin alemmas ja otin hameen pois.Näkymä oli ihana,hänellä ei ollut alkkareita.Hänen tiukka posliininsä odotti suutani.Työnsin kieltäni hänen reikäänsä ja hieroin samalla klitorista.Eikä mennyt aikaakaan,kun Lotta huusi orgasmin valloissa.

Milla tuli saunasta katsomaan,mitä Lotta huusi.Ensin hän hämmästyi näkemäänsä,mutta ensijärkytyksen jälkeen,hän pyysi minua nuolemaan häntäkin.Siirryimme Millan kanssa saunaan.Menimme kuusysiin ja aloin nuolemaan Millan reisiä.Hän nosteli lantiotaan suutani vasten ja lopulta imin hänen klitoristaan ja työsin peukaloani hänen sisäänsä.Samaan aikaan Milla kosketteli häpyhuuliani ja työnsi kieltään reikääni.Tunsin kuinka orgasmi oli tulossa ja aloin nuolemaan Millaa nopemmin,kunnes räjähdimme yhdessä valtavaan orgasmiin.Suutelimme ja menimme suihkuun,jossa Lotta oli,mutta se onkin jo eri juttu ;)

0

7756

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1847
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        78
        1717
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1323
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        69
        1141
      5. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        839
      6. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        795
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        777
      8. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        759
      9. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        735
      10. Mikä tekee kaivatustasi

        haluttavan?
        Ikävä
        45
        717
      Aihe