ongelma

jouskarinainen88

minusta tuntuu, että olen aivan liian valikoiva siitä, kenen kanssa voisin seurustella.

ensinäkin olen ainakin omasta mielestäni kaunis, keskiverto suomalaista puheliaampi, työni ja harrastusten takia hyvässä kunnossa, pukeudun hyvin ja olen aika älykäs? no, lukion käynyt... Vaadin mieheltä myös tätä kaikkea. valtaosa miehistä tuntuu olevan ujoja lähelläni, ja minä kyllästyn heti jos joku ei uskalla olla oma itsensä kanssani. tarviten jonkun joka osaa olla mies eikä pelkää minua. tuntuu mahdottomuudelta löytää Suomesta joku samankaltainen kuin minä. lisäksi tilannetta pahentaa se, että olen hyvin ristiriitainen ihminen. haluan jonkun jolta saan runsaasti huomiota mutta joka samalla antaa minulle paljon omaa tilaa. onko muilla jousimiehillä samanlaisia ongelmia? =/

11

2253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luonnonlapsi

      mutta älä satuta sitä !!! Kalatmies on herkkä, hellii, antaa runsaasti huomiota, omaa tilaa ja aikaa. Suosittelen lämpimästi=)

      • Raijeli

        Kokemusta jo toisesta kalasta. Haastetta riittää ja vapautta kyllä antavat. Suosittelen lämpimästi!


    • lecrolyn

      itsellä sama ongelma, miehiä olisi mistä valita mutta vain yksi kelpaa... johon olen kylläkin alkanut jo pikkuhiljaa kyllästymään.

    • oinasmies

      Niin, valitse oinas!

      Oinaan ja jouskarin ainakin sanotaan sopivan hyvin yhteen ja oman käsitykseni mukaan kuvailemasi vaaditut asiat sopivat oinaalle. Oinas antaa rakkautta ja huomiota, mutta antaa paljon tilaa, koska haluaa itse samoja asioita. :)

      • Nimetön

        joo,kyllä oon samaa mieltä et oinas toimii loistavasti j.miehen kanssa,ainakin toistaiseksi...kumpikin haluu vapautta,mutta rajat kummallakin.mieluummin niin ettei nähdä joka päivä.
        mut sit kun nähdään niin ah ,ihanaa!!!


    • leijnamies

      Ota leijona! Mulla leijonamies ja on oltu naimisissa jo 17 vuotta..

    • JouskariN-80

      Kuvauksesi kuulosti aika lailla tutulta. Olen myöskin melko ristiriitainen ihminen (ja kuulemma melko vaikeakin välillä..), ja välillä tuntuu, että jotenkin oudosti minulla on useasta ominaisuuudesta ääripäät. Saatan olla tilanteen/päivän mukaan ujo tai rohkea, sosiaalinen tai epäsosiaalinen, diplomaattinen tai riitaisa..lista on loputon. Minulla on myös sama ongelma, että jos esim. mies on tuppisuu tms. muuten saamattoman oloinen yms. niin en vain voi sietää tyyppiä ja lähden litomaan. Mutta tavallaan pitäisi kai antaa hieman aikaa henkilölle näyttää, millainen hän oikeasti on, sillä sieltä taustalta saattaakin löytyä aivan ihana ihminen, jolla vain kestää hieman aikaa avautua enemmän&olla oma itsensä, eikä tämä välttämättä selviä esim. ensimmäisellä tapaamisella. Mutta toki kait usein on niin, että ensivaikutelma saamattomuudesta yms. osuu pitkälle oikeaan. Mutta kun ei voi ikinä tietää..

      Eli ehkä sinunkin kannattaa vain rohkeasti deittailla erilaisia miekkosia, ja eihän niitä tarvii joka pvä/vko nähdä. Vaan kattelee pikku hiljaa, että josko alkaiskin tuntumaan, että jonkun kanssa alkaakinn synkkaamaan tosi hyvin.

      Itse olin nuorempana myös enemmän täydellisyyden tavoittelija ja ehkä arvostin silloin turhan paljon maallisia/materialistisia arvoja. Mutta parin viime vuoden aikana olen jotenkin aikuistunut enemmän ja tullut viisaammaksi =) Vaikka itselläni on pian akateeminen tutkinto suoritettu, niin en vaadi mieheltäni välttämättä samaa. Elämässä ja ihmisissä on kuitenkin niin paljon erilaisia puolia.

      Mutta tsemppiä sinulle! Yritä olla avoimin mielin ja antaa ihmisille aikaa! Luultavasti tarvitset aikaa itsekin, kun kerran jousimies olet =)

      • joukkari/rt0tta

        haloon IHAN KIVA KATTELLA KU öönhärkä ja toi on jokerimiäs jab riirellään ihan kuus nolla


    • Capella65

      Olen jo hieman vanhempi jouskarinainen, mutta ongelmasi on samanlainen kuin minullakin, eikä tilanne ole helpottunut eikä muuttunut ajankaan myötä.

    • kiraghan

      En mä tiedä mikä siinä on, mutta mäkään en tunnu löytävän ketään kenen kanssa tosissaan vois seurustella.
      Mulla on jotain ihme mielikuvia siitä millanen miehen pitää olla jne. lienenkö kattonu liikaa jenkkileffoja :)
      Ja tuntuu että musta kiinnostuu vaan sellaset miehet joista itse en, ja sitten taas itse kiinnostun miehistä jotka eivät ole huomaavinaankaan...
      ei oo helppoa, toisaalta mä uskon et joku kaunis päivä se oikea ilmestyy kohalle sillonku sitä vähiten odottaa :)

    • jousinainentku

      totta on, että jousinainen on vaativa miehen suhteen. Oinasmies on parasta mitä minulla on ollut. Tunteikas jousinainen oppii oinasmiehen kanssa elämään vaikka alkuun joka päivä piinaavana kokee sen kun oinas ei ole niitä, jotka puhuvat lemmenasioista. Kysymällä selviää, rakastaako.Oinasta ei saa vangita suhteeseen. Sama koskee jousimiesnaista, pitää olla tilaa ja omia harrastuksia. Oinas etsii aina uusia jännityksiä, joten naisen tulee olla vahva ja viedä, välillä kuin pässiä narussa. Yksitoikkoisuutta ei saa olla suhteessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      76
      5715
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1997
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1301
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe