Rakastuin Kauris-mieheen

SkopuNainen

Miten yleensä kauris ja skorpioni passaavat :) No, en kysy tosissani. Mutta kiinnostaa kuitenkin, joten kertokaapa jos on kokemusta kyseisestä parista....

4

1758

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kauris/Skopu

      Ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista yhdistelmistä. Kauris ja skorpioni ovat kuulemma ne kaikista erikoisimmat merkit, joten voisi kuvitella, että näiden kahden merkin väliset liitot ovat myöskin usein varsin erikoisia.

      Molemmilla merkeillä on kaksi puolta. Toisen puolen he näyttävät muille ja sen toisen puolen he pitävät visusti salassa ja omana tietonaan. Molemmat merkit ovat syvällisiä ja sisäänpäinkääntyneitä. He saattavat olla muiden seurassa hyvinkin hauskoja ja hurmaavia, mutta sekä kauris että skorpioni ovat kuuluisia siitä, että heidän lähelleen on kenenkään vaikea päästä. Molemmat on intuitiivisia ja älykkäitä.

      Kun kauris ja skorpioni kohtaavat toisensa, niin on lähes mahdotonta sanoa, että mitä siitä seuraa. Seksuaalinen vetovoima on todennäköisesti voimakas, sillä molemmissa on jotain sellaista joka suuresti kiehtoo toista. Nämä kaksi yksinäistä sutta saattavat hyvinkin löytää toisistaan sielunkumppanin ja kauris ja skorpioni ovat usein samalla aaltopituudella sekä henkisesti että myöskin fyysisesti. Mutta pitkällä tähtäimellä tulevaisuutta on mahdoton ennustaa. Molemmat merkit ovat voimakastahtoisia sekä taipuvaisia oikutteluun, joten ongelmia ja tulisia yhteenottoja on varmasti luvassa.

      Eli kaiken kaikkiaan skopu ja kauris ovat hyvin mielenkiintoinen kaksikko.

      • kauris(n)

        jep seksualista voimaa on,,mutta miespuolisena skorppari on petollinen,,joten olen pannaan laittanu kokonaan;:) Mutta myös riippuu nousevasta merkistä joka aikuisena on vahvempi,,ja itse olen nouseva skorppari,,,ja tunnistan enenpi sitä itsessäni kuin typerää kaurista:) no,,kauris on luotettava,,mutta tylsän jäätävä,,,,,,, joskus,,jota en ole tippaakaan ainoastaan,etten periks anna ja raha asiat reilas:) sitäpaitsi kauris on pihi,,,,,,,,::::))))))))))) mutt" muistakaa aina yks /3 osa kooppia ja loput itse ihmistä:::))))))))))))) onnea kaikille etsinässä::))))))))))))))))


    • analyysi..

      Kun tähtitaivaan kaksi monimutkaisinta merkkiä kohtaa, luulisi elämän olevan pelkkää ristiriitaa. Ja niin se tavallaan onkin. Mutta hyvin addiktoivalla tavlla. Jos joku voi tehdä Skorpionin mustasukkaisuuden tarpeettomaksi, se on uskollinen Kauris. Ja jos joku voi saada Kauriin uskomaan olevansa rakastettu, se on syvästi intohimoinen ja omistuhaluinen Skorpioni. Ja kun molemmat ovat valmiita tekemään kaikkensa liiton eteen, omilla tavoillaan tietysti, sujuu arki tässä liitossa niin hyvin, että siitä ei huvitakaan lähteä pois. Siitä huolimatta, että syvän intohimon kaudet aina silloin tällöin katkeavatkin repiviin riitoihin. Ja siitäkin huolimatta, että lopulta molemmat marisevat toistensa virheistä jatkuvasti, sekä toisilleen että ystävilleen. Sillä toisiinne totuttuanne teidän on vaikeuksista huolimatta parempi olla yhdessä kuin kokonaan ilman toisianne

      • jännä kaksikko

        Tulta ja tappuraa / toisiaan ymmärtävää / langat toisensa suuntiin.

        Näin voisi kuvailla jotain aluksi. Tuli ja tappura toippuavat melko nopeasti, ymmärryskin, langat liiankin usein samaan suuntiin.

        Ainoa hankaluus näin skopuna on vääntää 15-vuodenkin jälkeen kauriille rautalangasta jotkut asiat; kuten miten grilliin tarvitaan kaasua ja miten mr.intohimo olisi nyt tarvittavaa?

        Sit toinen sanoo

        Miks et sanonut?


        :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4633
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe