Ystävien kesken

**VIIVI**

KOTIINPALUU

Hyräilen keittiössä valmistaessani juhla-illallista miehelleni Jannelle, joka on tulossa kotiin kolmen viikon työrupeaman jälkeen. Olen koko päivän valmistautunut iltaa varten, sillä tästä illasta haluan tehdä jotain erikoista, ero-aika on ollut tosi pitkä, enkä ole ennen ollut miehestäni erossa yhtä kauaa. Puhelin on ollut kuumana monet illat ja suunnaton ikävä ja kaipuu on ollut molemmilla …….
Oloni on jollain tavalla levoton, odotan iltaa kuin lapsi karkkipäivää.

Kävin jo päivällä ostoksilla, shampanjaa, viiniä, hyviä pihvejä ja hetken harkittuani päätin käydä myös seksitarvike-liikkeessä. Valitsin itselleni alusasun jota olimme ihailleet aikaisemmin Jannen kanssa kaupan ikkunassa sekä häntä varten käsiraudat, Jannen mielestä rakastelussa parasta on saada olla alistettu ja odottaa tai pelätä että mitä hänelle seuraavaksi teen. Tunsin itseni kiihottuvan jo pelkistä ajatuksistani, suunnitellessani mitä kaikkea voisimme tehdä illalla.

Kassalla koin hieman nolon yllätyksen sillä ystäväpariskuntamme Jari ja Tiina olivat myös ostoksilla. Jari ja Tiina ovat meidän molempien ystäviä ja olemme Jannen kanssa joskus haaveilleet että heidän kanssaan olisi ihana kokeilla jotain erikoista yhdessä, mutta emme ole uskaltaneet ehdottaa sitä heille, ainakaan vielä.
Olen usein ollut myös huomaavani Jannen katselevan minua, ja etenkin rintojani kiinnostuneesti.
Myös Jari ja Tiina häkeltyvät nähdessään minut, mutta Tiina pelastaa tilanteen sanomalla että aha, Janne on tulossa kotiin. Huomaan Jarin katseen viipyvän jälleen suurissa rinnoissani ja tunnen kuinka nännini kovettuvat ja alapäässäni kuumottaa entisestään. Pelkään jo kaikkien huomaavan kuinka himokas olen. Tiina huomaa myös Jarin katseen ja suureksi yllätyksekseni hän hymyilee minulle ja toivottaa hauskaa iltaa. Toivotan samaa myös heille. Jari iskee silmää ja sanoo että, varmasti, illasta tulee täydellinen.

Päästyäni kotiin laitan ruuan uuniin, käyn suihkussa ja alan pukeutua iltaa varten. Laitan ostamani alusasun päälle, katson itseäni peilistä ja tunnen olevani todella halukas ja se heijastuu myös peilistä. Alan hyväillä rintojani ja ajattelen että en jaksa odottaa iltaa vaan minun on pakko hieman hyväillä itseäni, toinen käteni etsii tykyttävän klitorikseni toisen puristaessa kevyesti rintaa.
Samassa puhelin soi ja harmissani keskeytyksestä menen vastaamaan puhelimeen. Soittaja on Janne: kulta, en pääse tänään vaan joudun odottamaan huomiseen, autoon tuli joku vika ja uuden osan saa vasta huomenna. Sanon ettei voi olla totta ja kerron Jannelle mitä olen päivän puuhannut, Janne käskee vain keksiä illaksi jotain viihdykettä ja odottaa huomiseen. Sanon että kai se on pakko ja lopetamme puhelun. Eräs asia puhelussa jäi kaivertamaan mieltäni, aikaisempina päivinä Janne oli vakuutellut hurjaa ikäväänsä ja sanonut ettei mikään voi pidätellä häntä enää perjantaina ja nyt
Janne ei vaikuttanut yhtään pettyneeltä puhelimessa, vaan päinvastoin kuulosti iloiselta.

Otan ruuan pois uunista ja aion syödä sitä ainakin itse vaikka Janne ei pääsekään. Puhelin soi uudestaan ja ajattelen jo Jannen soittavan että kyyti onkin järjestynyt. Soittaja on kuitenkin Tiina joka kysyy että voiko tulla meille hetkeksi kylään. Harmissani lupasin vaikka olisinkin nyt ollut mieluummin yksin koska Jannen puhelun jälkeen mieleni oli aika alamaissa.

Vetaisin päälleni aamutakin ja 10 minuutin kuluttua ovikello jo soikin ja menin avaamaan ovea.
Tiina katsoi asuani ja kysyi että haittaako että Jarikin tuli mukaan. Ei minua haitannut, ajattelin että ehkä lähtevät aikaisemmin pois kun ovat yhdessä. Jarin katse tuntui viipyvän taas rinnoillani luvattoman kauan ja tunsin itsekin jälleen kihelmöintiä joka puolella, ohimennessään hän hieman horjahti minua vasten ja joutui ottamaan minusta tukea. Jotenkin teko vaikutti tahalliselta, tai sitten oma hellyyttä janoava vartaloni reagoi kaikkeen kosketuksen liian herkästi. Jari sipaisi poskeani ja pyysi anteeksi kompurointiaan.

Pyysin heidät olohuoneeseen odottamaan kun keitän kahvit. Laitoin tarjottimen valmiiksi ja menin viemään heille juotavaa. Tiina käski minun istua sohvalle ja sanoi huolehtivansa tarjoilusta. Jari avasi TV;n , laittoi videoihin jonkin kasetin ja tuli istumaan sohvan toiseen päähän, tuumaten että otin katsottavaa mukaan kun teillä on kuitenkin niitä naisten juttuja.

Tiina kysyi minulta -saanko hieroa niskaasi että vähän rentoudut, vaikutat niin jäykältä. Annoin luvan ja ajattelin että ihan sama, ei kait siitä vahinkoakaan ole. Yllätyinkin, miten hyvältä hierominen tuntui, ja huomasin samassa että Jari oli laittanut ostamansa pornofilmin pyörimään.
Minun haluni alkaa taas herätä, tunnen lähes kipuna, kuinka häpyni kaipaa kosketusta oltuaan liian kauan ilman hyväilyjä.
Haluaisin laittaa käteni jalkojeni väliin hyväilemään minusta pois tämän loputtomalta tuntuvan poltteen. Tunnen valuvani mahlaa jo sohvalle ja mietin epätoivoisesti ratkaisua tilanteeseen. Päätän yrittää näytellä väsymystä ja toivon että vieraani lähtevät päästäkseni itse helpottamaan oloani joka alkaa jo käydä sietämättömäksi. Tiina huomaakin ”väsymykseni” ja sanoo että nuku vaan ja jatkaa niskani hieromista hitaasti. Vastoin odotuksiani vaivunkin uneen ja näen unta Jannesta joka hyväilee rintojani suullaan, kiemurtelen nautinnosta, avaan silmäni ja mitä näenkään. Tiina on edessäni ja hyväilee rintojani suullaan, yritän työntää hänet pois mutta huomaan että käteni on sidottu ostamillani käsiraudoilla sohvamme yläpuolella olevaan tankoon, jonka edellinen asukas on siihen laittanut ilmeisesti voimistelu tarkoituksia varten.

Oikeasti en edes haluaisi Tiinan lopettavan, en olisi uskonut nauttivani naisen hyväilyistä, mutta tämä on jopa parempaa mitä ikinä olen kokenut, Tiina tuntuu todella tietävän mitä tekee. Katson Jaria joka katselee meitä ja hyväilee omaa kaluaan mikä näyttää silmissäni todella jumalaiselta ja haluaisinkin saada sen sisääni. En tiedä miten he ovat saaneet minut riisuttua, mutta minulla ei ole enää ylläni yhtään mitään.

Tiina siirtyy alemmas sanoen: Nyt saat kunnolla sitä mitä katseesi päivällä anoi, tätä vartenko ostit ne raudatkin. Yritän selittää niiden olleen Jannelle, mutta Jari puuttuu puheeseen ja sanoo minusta paistaneen kilometrin päähän kyltti; tule ja nai minun kiimaista pikkupillua, se ei saa ikinä tarpeeksi. Kiihotun heidän puheistaan vaan lisää. Tiina on löytänyt kielelleen minun klitorikseni ja työntelee samalla kahta sormeaan sisääni. Luoja miten tuntuu hyvältä, tiedän kohta räjähtäväni. Juuri silloin Jari tulee ja vetää Tiinan pois jalkojeni välistä sanoen Ei vielä.

Voin vain katsoa kuinka Jari kääntää vaimonsa nelinkontin ja työntää kalunsa sisään yhdellä rajulla työnnöllä Tiinan huudahtaessa nautinnosta. Myös minä voisin kirkua tyydyttämättömästä nautinnosta. On kidutusta katsoa heidän rakasteluaan, toivon pääseväni irti ja osalliseksi heidän nautinnostaan. Kiemurtelen sohvalla tuskaisena ja loputa näen Tiinan laukeavan ja toivoni herää, työntääkö Jari lopultakin jumalaisen aseensa minuun….

Jari tuleekin luokseni avaa rautani ja sanoo, näytä mitä aioit tehdä Jannelle. Sidon hänen kätensä samaan missä omani olivat hetki sitten. Aloitan härnäämiseni suutelemalla häntä suulle, hän kuiskaa minulle halunneensa minua jo kauan ja nauttivansa suurien rintojeni katselemisesta. Siirryn hitaasti alaspäin härnäten häntä kielellä ja näykkien välillä hampaillani, ohitan vielä hänen kalunsa, kunnes hän anelee minua ottamaan sen suuhuni.

Otan hitaasti sauvasi pään suuhuni, kuljetan kieltäni ylös ja alas pitkin sileää pintaa, voi luoja, miten se voi olla noin mahtava. Voihkit nautinnosta ja anelet päästämään kätesi irti. En kuitenkaan aio vielä vapauttaa sinua, vaan jatkan imemistä kunnes tunnen sinun olevan orgasmin partaalla, silloin lopetan.

Katson mitä vaimosi touhuaa ja huomaan hänen löytäneen hieromasauvani. Jätän sinut katsomaan ja levitän jalkani paljastaen kiihkosta kostean pilluni johon Tiina työntääkin sauvan ja hyväilee samalla klitoristani. Jo muutaman työnnön jälkeen tunnen kuinka orgasmini irtoaa ja tähtisade tanssii silmissäni.

Huokaisen hetken ja ajattelen päästää Jarin piinasta. Vapautan hänen kätensä ja kierähdän vatsalleni tyynyn päälle, jolloin paljastuu suora väylä sisääni. Anelen Jaria työntämään sauvansa pohjaan saakka, mutta hän haluaa vielä härnätä minua. Jari työntää sauvansa minuun kiduttavan hitaasti ja vetää sen pois yhtä hitaasti. Tiina on ryöminyt alleni ja tunnen hänen huulensa jälleen rinnoillani ja sormet hyväilemässä klitoristani. Tunnen orgasmin jälleen lähestyvän eikä Jarikaan enää voi hillitä itseään vaan survoo sauvaansa hurjalla kiihkolla. Laukeamme molemmat huutaen äänekkäästi.

Olen vielä Jarin alla raukeana maaten, kun vilkaisen mihin Tiina on häipynyt. Huomaan hänen rakastelevan lattialla Jannen kanssa, en ole kuullut Jannen saapumista, ja ihmettelen sillä hänenhän piti tulla vasta huomenna. Katson kysyvästi Jaria joka hymyilee minulle vinosti ja arvaan tämän olleen heidän yhdessä suunnittelema juttu, ja kieltämättä todella upea juttu myös minun mielestäni. Katselemme hetken Jannen ja Tiinan rakastelua lattialla, mutta emme malta kauan olla pelkkiä katselijoita sillä minä haluan hurjasti myös omaa miestäni......

7

8854

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaselius

      "Hyräilen keittiössä valmistaessani juhla-illallista miehelleni Jannelle, joka on tulossa kotiin kolmen viikon työrupeaman jälkeen...Olen usein ollut myös huomaavani Jannen katselevan minua, ja etenkin rintojani kiinnostuneesti... Huomaan Jarin katseen viipyvän jälleen suurissa rinnoissani ja tunnen kuinka nännini kovettuvat ja alapäässäni kuumottaa entisestään."

      Janne ja Jari, siinä vasta pari. Kumpi katsoo rintaa ja kampi ei.

      • Persoona

        Totta, vähän on sekaista.

        Kirjoittaapa sekaisin persoonistakin.
        Välillä Jari on "hän-muodossa" ja välillä "sinä-muodossa".

        "Jari tuleekin luokseni avaa rautani ja sanoo, näytä mitä aioit tehdä Jannelle...Siirryn hitaasti alaspäin härnäten häntä kielellä ja näykkien välillä hampaillani, ohitan vielä hänen kalunsa, kunnes hän anelee minua ottamaan sen suuhuni.
        Otan hitaasti sauvasi pään suuhuni, kuljetan kieltäni ylös ja alas pitkin sileää pintaa, voi luoja, miten se voi olla noin mahtava. "

        Hyväkin tarina menee piloille kun kirjoittaja sekoilee yksikön 2. ja 3. persoonan kanssa.


    • Anette

      musta toi tarina oli tosi hyvä...
      tarpeeksi pitkä ja siinä oli paljon kiinnostavaa tekstiä.
      jatka samaan tahtiin,viivi!!!

      • **viivi**

        Enpä taida jatkaa kun on noi pronominit hukassa ja tosta mun tekstistä sattui vielä tulemaan korjaamaton versio mutta väliäkös hällä.....


      • poju
        **viivi** kirjoitti:

        Enpä taida jatkaa kun on noi pronominit hukassa ja tosta mun tekstistä sattui vielä tulemaan korjaamaton versio mutta väliäkös hällä.....

        Älä välitä tuommosista kirjoitus virheistä. Sä olet taitava ja saat ainakin minut kuumaksi joten JATKA:)


      • **viivi**
        poju kirjoitti:

        Älä välitä tuommosista kirjoitus virheistä. Sä olet taitava ja saat ainakin minut kuumaksi joten JATKA:)

        Kiitos kannustuksesta, saatan ehkä jatkaakin, harmittaa vain kun olin kyllä itsekin jo huomannut noi virheet ja korjannut ne mutta jotenkin kämmäsin ja laitoin väärän version....


    • Exon

      Oli kyllä aika makea!

      Jatka vaan, kannattaa! Minä ainakin haluaisin lukea lisää sellaista...

      Ja virheistä oppii, eikö niin? Ja kun tarina on tarpeeks hyvä niin niitä ei edes huomaa.

      Kiitoksia sinulle!

      -Exon-

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe