Lordi = junttisuomen puuhastelua

hevari

Miten voi saatana olla hevimies joka ei ole Gwarista mitään kuullut? Lordi on noille möröille ainoastaan vastaantulija ja joidenkin suominörttijunttien päiväuni. Jee jee Kimi, sauna, lätkän MM-1995 ja Lordi... Samaa junttipaskaa.

7

578

Vastaukset

 • Mukaan vielä Hevi-Ari. Koko hevitouhu on nykyään ihan täyttä junttimeininkiä. Toista oli vielä 80-luvulla, jolloin sitä kauhisteltiin valtionkin taholta. Silloin siinä oli vielä "vaarallinen" leima.

  • ... kun liian moni tykkää, se on välittömästi paskaa.


  • Röhnä-Reino kirjoitti:

   ... kun liian moni tykkää, se on välittömästi paskaa.

   Perustelkaa "juntti-puuhastelu" ja se, miten se liittyy mr.Lordiin, Ameniin, Oxiin, Awaan ja Kitaan, kiitos!
   Siis oliko pakko tehdä tällainen aihe.
   Turhimmasta päästä taas!


 • Itse en ole Lordi fani, Gwarin videoihin olen törmännyt joskus MTV:llä, tiedän bändin eikä ole sen kummempi kuin Lordikaan. Onko jollakulla bändillä patenttioikeus hirviölookkiin, sitä en tiedä, mutta hauskanpidostahan siinä vaan on kyse.
  Mitä tohon junttiuteen tulee, suuri osa raskaammasta musiikista on aika junttimaista muttei se estä monia diggailemasta. Itse kuuntelen valikoivasti tiettyjä metallibändejä, suosikkini on Stam1na, myös Bodomit potkii mukavasti.Myös löytyy paljon bändejä joilla on ehkä 1 tai 2 biisiä joista pidän. Hardrock-bändeistä en ole tykännyt oikeastaan muista kuin jo luultavasti kuopatuista pyssyruusuista.Se oli sitä Amerikan meininkiä reteimmillään.

  • Lordi on omalla tavallaan miellyttävä piristys "samaltanäyttäviin" maskittomiin bändeihin. Niin kotimaan kuin ulkomaidenkin osalta. Ainahan löytyy kopiointia ja edelleen kopiointia tavalla tai toisella. Koska esim. rock-musiikkiin liittyviä asioita on jo tehty vuosikymmeniä sillä seurauksella, että väkinsinkin jokaisella bändillä, alkaa olla jos jonkinlaisia esikuvia, myös esiintymisasuihin ja toimintatapoihin liittyen.


 • Toi nyt oli ihann turhaa! Esimerkiks miten joku sauna ja Lordi liittyy toisiinsa??! Kuulisin ilomielin sen. Ja on ihan tavallista, että joku ei tiedä jostain toisesta bändistä mitään. Lordi ja joku tyhmä Gwar on todella kaukana toisistaan! Niinku suominörtti ja Afrikkalainen!

 • Lordi = junttisuomen puuhastelua

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1257
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  90
  941
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  23
  492
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  430
 5. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  37
  378