MInulla on pullollinen tsekkiläistä 70% absinttia (Hill's), mutta en omista absinttilusikkaa. Miten absintti kannattaisi nauttia ilman lusikkaa, kun en viitsi yhden pullollisen takia sitä hankkia? Veteen laimennettuna?
absintin nauttiminen
34
8870
Vastaukset
- Larry The Chef
Se lusikka on eräänlainen lelu, ja puheenaihe.
Vesi on perinteinen,sokeri pehmentää makua. Kolajuomia voi kokeilla, maistuu silloin lähinnä yskänlääkkeelle.
Guuglaa -absinth.
Tai Youtubessa samalla hakusanalla tulee hauskoja videopätkiä aineesta, ja seassa on myös dokumentin pätkä juomasta.- kaapissaan
pölyä keräämässä olevia -- pullotolkulla -- seboreita ja hillsejä ja happospurguja (hapsburg), jotka eivät enää mene kaupaksi sitä, miten ne juottaisi ihmisille.
Kannattaisi hankkia aitoja absintteja, aitojen lusikoiden ja lasien replikoja ja absinthe fountain (mitä mahtaa olla suomeksi) tahi sellaisia karahveja, joista jäävettä on helppoa kaataa. Ja sitten opettaa ihmisille, millaista absintti oli 1800-luvulla ja 1900-luvun alussa. Voittomarginaali ei tietenkään olisi sama kuin tzech-törkyjuomilla ja monet moukka-asiakkaat pöllisivät välineet joten unohdetaan koko juttu. - sillon viihtyy
kaapissaan kirjoitti:
pölyä keräämässä olevia -- pullotolkulla -- seboreita ja hillsejä ja happospurguja (hapsburg), jotka eivät enää mene kaupaksi sitä, miten ne juottaisi ihmisille.
Kannattaisi hankkia aitoja absintteja, aitojen lusikoiden ja lasien replikoja ja absinthe fountain (mitä mahtaa olla suomeksi) tahi sellaisia karahveja, joista jäävettä on helppoa kaataa. Ja sitten opettaa ihmisille, millaista absintti oli 1800-luvulla ja 1900-luvun alussa. Voittomarginaali ei tietenkään olisi sama kuin tzech-törkyjuomilla ja monet moukka-asiakkaat pöllisivät välineet joten unohdetaan koko juttu.täälä saa värkit itelleen pantilla!
- en_jaksa_keksiä
Kaada viskilasiin tai vastaavaan 4cl Absinttia, täytä tavallinen teelusikka sokerilla ja kasta lusikka sokereineen Absintissa. Sytytä sokeri palamaan, odota että liekki sammuu ja sokeri "karemellisoituu", sekoita Absintin joukkoon ja lisää jäitä. Nauti. Varovasti. :)
- paitsi alkoholin vuoksi
Miksi pitää nauttia varovasti, onko se kuumaa?
- en_jaksa_keksiä
paitsi alkoholin vuoksi kirjoitti:
Miksi pitää nauttia varovasti, onko se kuumaa?
Juoma on vain sen verran vahvaa, että tuppaa nousta hattuun turhankin hyvin. :) Oikeastaan kannattaa melkein jatkaa tuota drinkkiä vielä vähän vedellä, että saa paremmin absintin aromin esille.
- B.R.
en_jaksa_keksiä kirjoitti:
Juoma on vain sen verran vahvaa, että tuppaa nousta hattuun turhankin hyvin. :) Oikeastaan kannattaa melkein jatkaa tuota drinkkiä vielä vähän vedellä, että saa paremmin absintin aromin esille.
Täytynee selittää, mitä absintti on ja ei ole.
Ne Czech absinth -koiruohosnapsit ovat minusta jotenkuten mukiinmeneviä parhaimmillaan (harvat tosin), kun laimentaa jäävedellä jopa 1:9 suhteessa. Ne eivät silti ole absinttia. Tästä voidaan tosin väitellä, sillä EU:ssa ainakaan ei vielä (2007) ole lainsäädännössä määritely sitä, mistä ja miten alkoholijuomaa tulee valmistaa, jotta sitä voidaan nimittää absintiksi. Sveitsissä, absintin alkuperämaassa sensijaan on.
Tähän rakoon 1990-luvun englantilainen markkinamies iski ja kyhäsi "perinteisen tsekkiläisen absintin" jolla ei ole mitään yhteyttä 1800-luvun huippusuosittuun extrait d'absintheen. Aito absintti on anispohjainen juoma, jossa on muina ainesosina fenkoli ja koiruoho. Se samenee voimakkaasti, kun kylmää vettä lisätään siihen. Sitä juotiin laimennettuna 1:2 - 1:5 suhteessa, kuitenkin ilman jäitä.
Hill, Sebor ja muut jobbarit kehittivät kuvitteellisen historian sokerinpolttamisineen ja From Hell -tyylisine huumeviittauksineen. Näillä asioilla ei ole mitään todellisuuspohjaa. Kaverini matkaili Tsekinmaalla vuosia sitten ja kertoi, ettei niitä missään oikeissa kapakoissa tarjoiltu.
Tervetuloa lukemaan Fee Verten keskustelupalstaa vaikka sitten sanakirjan kanssa, jos aihe todella kiinnostaa:
http://www.feeverte.net/forum/index.php?act=idx
B.R. - B.R. Evans
B.R. kirjoitti:
Täytynee selittää, mitä absintti on ja ei ole.
Ne Czech absinth -koiruohosnapsit ovat minusta jotenkuten mukiinmeneviä parhaimmillaan (harvat tosin), kun laimentaa jäävedellä jopa 1:9 suhteessa. Ne eivät silti ole absinttia. Tästä voidaan tosin väitellä, sillä EU:ssa ainakaan ei vielä (2007) ole lainsäädännössä määritely sitä, mistä ja miten alkoholijuomaa tulee valmistaa, jotta sitä voidaan nimittää absintiksi. Sveitsissä, absintin alkuperämaassa sensijaan on.
Tähän rakoon 1990-luvun englantilainen markkinamies iski ja kyhäsi "perinteisen tsekkiläisen absintin" jolla ei ole mitään yhteyttä 1800-luvun huippusuosittuun extrait d'absintheen. Aito absintti on anispohjainen juoma, jossa on muina ainesosina fenkoli ja koiruoho. Se samenee voimakkaasti, kun kylmää vettä lisätään siihen. Sitä juotiin laimennettuna 1:2 - 1:5 suhteessa, kuitenkin ilman jäitä.
Hill, Sebor ja muut jobbarit kehittivät kuvitteellisen historian sokerinpolttamisineen ja From Hell -tyylisine huumeviittauksineen. Näillä asioilla ei ole mitään todellisuuspohjaa. Kaverini matkaili Tsekinmaalla vuosia sitten ja kertoi, ettei niitä missään oikeissa kapakoissa tarjoiltu.
Tervetuloa lukemaan Fee Verten keskustelupalstaa vaikka sitten sanakirjan kanssa, jos aihe todella kiinnostaa:
http://www.feeverte.net/forum/index.php?act=idx
B.R.Nyt juon antiikkisesta lasista Absinthe Brevans H.R. Giger:iä ja on hurjaa/hyvää. 3 osaa jäävettä 1:een osaan absinttia. Joten tämä ei liene väkevän alkoholin mainontaa...
http://www.brevans.de
http://www.erlebnisbrennerei.ch
*BR* - Yrjö Tseksintti
B.R. kirjoitti:
Täytynee selittää, mitä absintti on ja ei ole.
Ne Czech absinth -koiruohosnapsit ovat minusta jotenkuten mukiinmeneviä parhaimmillaan (harvat tosin), kun laimentaa jäävedellä jopa 1:9 suhteessa. Ne eivät silti ole absinttia. Tästä voidaan tosin väitellä, sillä EU:ssa ainakaan ei vielä (2007) ole lainsäädännössä määritely sitä, mistä ja miten alkoholijuomaa tulee valmistaa, jotta sitä voidaan nimittää absintiksi. Sveitsissä, absintin alkuperämaassa sensijaan on.
Tähän rakoon 1990-luvun englantilainen markkinamies iski ja kyhäsi "perinteisen tsekkiläisen absintin" jolla ei ole mitään yhteyttä 1800-luvun huippusuosittuun extrait d'absintheen. Aito absintti on anispohjainen juoma, jossa on muina ainesosina fenkoli ja koiruoho. Se samenee voimakkaasti, kun kylmää vettä lisätään siihen. Sitä juotiin laimennettuna 1:2 - 1:5 suhteessa, kuitenkin ilman jäitä.
Hill, Sebor ja muut jobbarit kehittivät kuvitteellisen historian sokerinpolttamisineen ja From Hell -tyylisine huumeviittauksineen. Näillä asioilla ei ole mitään todellisuuspohjaa. Kaverini matkaili Tsekinmaalla vuosia sitten ja kertoi, ettei niitä missään oikeissa kapakoissa tarjoiltu.
Tervetuloa lukemaan Fee Verten keskustelupalstaa vaikka sitten sanakirjan kanssa, jos aihe todella kiinnostaa:
http://www.feeverte.net/forum/index.php?act=idx
B.R.löytyy täältä:
http://en.wikipedia.org/wiki/George_Rowley_(entrepreneur)
Hyvä, että nosti absintin laajempaan tietoisuuteen... vielä kun olisi osannut valmistaa sitä oikein eikä keksiä kuviteltua historiaa tuotokselleen. Onneksi paremmin tietävät ja osaavat ovat hyvää vauhtia kasvattamassa osuuttaan markkinoista ja palkintojakin kahmivat (http://www.duplais.de). - pitää kertauskurssi
B.R. kirjoitti:
Täytynee selittää, mitä absintti on ja ei ole.
Ne Czech absinth -koiruohosnapsit ovat minusta jotenkuten mukiinmeneviä parhaimmillaan (harvat tosin), kun laimentaa jäävedellä jopa 1:9 suhteessa. Ne eivät silti ole absinttia. Tästä voidaan tosin väitellä, sillä EU:ssa ainakaan ei vielä (2007) ole lainsäädännössä määritely sitä, mistä ja miten alkoholijuomaa tulee valmistaa, jotta sitä voidaan nimittää absintiksi. Sveitsissä, absintin alkuperämaassa sensijaan on.
Tähän rakoon 1990-luvun englantilainen markkinamies iski ja kyhäsi "perinteisen tsekkiläisen absintin" jolla ei ole mitään yhteyttä 1800-luvun huippusuosittuun extrait d'absintheen. Aito absintti on anispohjainen juoma, jossa on muina ainesosina fenkoli ja koiruoho. Se samenee voimakkaasti, kun kylmää vettä lisätään siihen. Sitä juotiin laimennettuna 1:2 - 1:5 suhteessa, kuitenkin ilman jäitä.
Hill, Sebor ja muut jobbarit kehittivät kuvitteellisen historian sokerinpolttamisineen ja From Hell -tyylisine huumeviittauksineen. Näillä asioilla ei ole mitään todellisuuspohjaa. Kaverini matkaili Tsekinmaalla vuosia sitten ja kertoi, ettei niitä missään oikeissa kapakoissa tarjoiltu.
Tervetuloa lukemaan Fee Verten keskustelupalstaa vaikka sitten sanakirjan kanssa, jos aihe todella kiinnostaa:
http://www.feeverte.net/forum/index.php?act=idx
B.R.absinttiaiheesta kun TV:ssä esitetään Johnny Depp -elokuvia ja sama kysymyskierros alkaa alusta. No ei se mitään, minä neuvon ainakin mielelläni vaikka useampaan kertaan.
- maaa
nautin just absinttia, ja luulin näkeväni väriharhoja, mutta se olikin vain aurinko.
Aika pahaa muuten on.. - aitoako absinttia
maaa kirjoitti:
nautin just absinttia, ja luulin näkeväni väriharhoja, mutta se olikin vain aurinko.
Aika pahaa muuten on..vaiko huijausroskaa?
Itselläni valmistuu Clandestine -lasillinen pikkuhiljaa -- se on hyvää.
(mainos mainos)
PS. Seuraa tislaamoa webcamin kautta:
http://www.absinthe-suisse.com/en/webcam.html - Anonyymi
aitoako absinttia kirjoitti:
vaiko huijausroskaa?
Itselläni valmistuu Clandestine -lasillinen pikkuhiljaa -- se on hyvää.
(mainos mainos)
PS. Seuraa tislaamoa webcamin kautta:
http://www.absinthe-suisse.com/en/webcam.htmlLarppaajien paskaa se on, järjenköyhyyttä esittää että tykkää jostain esihistoriallisesta ripulisotkusta kun parempiakin liemiä on tarjolla
- alkuper.
thanks
- salat julki
http://fi.wikipedia.org/wiki/Absintti
http://fi.wikipedia.org/wiki/Père_Kermann's
http://www.dvdplaza.fi/forums/archive/index.php/t-25890.html
http://www.yrttitarha.com/kanta/koiruoho/
http://www.activeboard.com/forum.spark?forumID=35777&subForumID=68380&action=viewTopic&commentID=1276815&topicPage= - .......
salat julki kirjoitti:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Absintti
http://fi.wikipedia.org/wiki/Père_Kermann's
http://www.dvdplaza.fi/forums/archive/index.php/t-25890.html
http://www.yrttitarha.com/kanta/koiruoho/
http://www.activeboard.com/forum.spark?forumID=35777&subForumID=68380&action=viewTopic&commentID=1276815&topicPage=Yrttitarha comin kappale jossa puhutaan "tujonin huumaavasta vaikutuksesta" on roskaa.
- Olofi
Absintti voidaan nauttia suoraan pullosta otettuna. Tekee gutaa. Noi lusikat on jotain ihme häröilyä, vähän sama asia kun suola ja sitruuna Tequilan kanssa.
- voit mennä baariin
ja tilata vielä päälle ison tuopin angostuuraa.
- välipalaksi
voit mennä baariin kirjoitti:
ja tilata vielä päälle ison tuopin angostuuraa.
paketillisen lihaliemikuutioita.
- sillä neuvot riippuvat siitä
välipalaksi kirjoitti:
paketillisen lihaliemikuutioita.
mitä haluat mainitun alkoholin nauttimisella saavuttaa:
(a) alkoholin aiheuttaman päihtymystilan
(b) rahojen menetyksen ja krapulan
(c) ihailua toveripiirissä, koska olet juonut suoraan pullosta alkoholipitoisuudeltaan vahvinta nestettä, mitä baarista/baarikaapista/kaupasta löytää
(d) aistinautintoa johtuen asianmukaisesti laimennetun korkealuokkaisen alkoholijuoman itseensä liuottamista luonnollisista maku- ja aromiaineista jotka ovat peräisin perinteisten reseptien mukaan yrteistä tislaamalla - absinttia voi
juoda paukkuina aivan mainiosti, lusikka on leikkimistä varten. Tequilan kanssa on aivan sama asia, alkunsa suola ja sitruuna ovat saaneet sen takia, että halpa Tequila maistuu ilman niitä aivan tautiselle. Kun ottaa tequilaa suolan ja sitruunan kansa - maistuu alkoholin voimakkuus sekä yllätys-yllätys suola ja sitruuna.
Absintin kanssa on aivan sama asia, laatuja on todella moni ja aika monelle sopii se, että siihen sotketaan karamellisoitunutta sokeria, maku paranee - mutta ei siitä hyvää silti tule.
Myyttisyys on se millä absinttia myydään, ei makunautinto. - BRontosaurus
absinttia voi kirjoitti:
juoda paukkuina aivan mainiosti, lusikka on leikkimistä varten. Tequilan kanssa on aivan sama asia, alkunsa suola ja sitruuna ovat saaneet sen takia, että halpa Tequila maistuu ilman niitä aivan tautiselle. Kun ottaa tequilaa suolan ja sitruunan kansa - maistuu alkoholin voimakkuus sekä yllätys-yllätys suola ja sitruuna.
Absintin kanssa on aivan sama asia, laatuja on todella moni ja aika monelle sopii se, että siihen sotketaan karamellisoitunutta sokeria, maku paranee - mutta ei siitä hyvää silti tule.
Myyttisyys on se millä absinttia myydään, ei makunautinto.> lusikka on leikkimistä varten
Voitko kertoa, mitä leikkejä 1800-luvun ranskalaisissa bistroissa absinttilusikalla leikittiin?
oOo - tekemistä
BRontosaurus kirjoitti:
> lusikka on leikkimistä varten
Voitko kertoa, mitä leikkejä 1800-luvun ranskalaisissa bistroissa absinttilusikalla leikittiin?
oOo1800-luvun ranskalaisissa bisroilla on Suomessa, ei yhtään mitään, nyt eletään 2000-lukua ja tavat ovat 1800-luvusta muuttuneet hieman muutenkin, ei taida sinullakaan olla talkkia naamassaa ja peruukkia päässä kun kiskot absinttia kaksin käsin lusikalla huiviin ?
Itse asiassa Absintti on paljon suositumpaa Saksassa kuin Ranskassa, niin ja oli myös 1800-luvulla. - ulalla
tekemistä kirjoitti:
1800-luvun ranskalaisissa bisroilla on Suomessa, ei yhtään mitään, nyt eletään 2000-lukua ja tavat ovat 1800-luvusta muuttuneet hieman muutenkin, ei taida sinullakaan olla talkkia naamassaa ja peruukkia päässä kun kiskot absinttia kaksin käsin lusikalla huiviin ?
Itse asiassa Absintti on paljon suositumpaa Saksassa kuin Ranskassa, niin ja oli myös 1800-luvulla.Nyt olen ulalla:
1700-luvulla käytettiin peruukkeja ja puuteria, ei 1800-luvulla... mistä on peräisin tieto, että absintti olisi 1800-luvun Saksassa ollut suositumpaa kuin Ranskassa?
Käy virtuaalisesti museossa
http://www.oxygenee.com
Sieltä löytää tarjoaa faktoja aiheesta. - Huygens
tekemistä kirjoitti:
1800-luvun ranskalaisissa bisroilla on Suomessa, ei yhtään mitään, nyt eletään 2000-lukua ja tavat ovat 1800-luvusta muuttuneet hieman muutenkin, ei taida sinullakaan olla talkkia naamassaa ja peruukkia päässä kun kiskot absinttia kaksin käsin lusikalla huiviin ?
Itse asiassa Absintti on paljon suositumpaa Saksassa kuin Ranskassa, niin ja oli myös 1800-luvulla.ei taija apinasintti pyssyy reijällses lusjkas ko tiffraktoituu rakosist pahhaa.ööö.
- B.R. Ontto
tekemistä kirjoitti:
1800-luvun ranskalaisissa bisroilla on Suomessa, ei yhtään mitään, nyt eletään 2000-lukua ja tavat ovat 1800-luvusta muuttuneet hieman muutenkin, ei taida sinullakaan olla talkkia naamassaa ja peruukkia päässä kun kiskot absinttia kaksin käsin lusikalla huiviin ?
Itse asiassa Absintti on paljon suositumpaa Saksassa kuin Ranskassa, niin ja oli myös 1800-luvulla.Ulamies tai -nainen tuossa kiteytti oleellisen, mutta itseasiassa juon kyllä vanhasta absinttilasista. Lusikkaa en käytä, koska en käytä sokeria.
:BR: - Anonyymi
sillä neuvot riippuvat siitä kirjoitti:
mitä haluat mainitun alkoholin nauttimisella saavuttaa:
(a) alkoholin aiheuttaman päihtymystilan
(b) rahojen menetyksen ja krapulan
(c) ihailua toveripiirissä, koska olet juonut suoraan pullosta alkoholipitoisuudeltaan vahvinta nestettä, mitä baarista/baarikaapista/kaupasta löytää
(d) aistinautintoa johtuen asianmukaisesti laimennetun korkealuokkaisen alkoholijuoman itseensä liuottamista luonnollisista maku- ja aromiaineista jotka ovat peräisin perinteisten reseptien mukaan yrteistä tislaamallaHahahahah yrttejä ei tislata vaan uutetaan. Kaltaisesi larppaaja käyttää varmaan hugh hefner sikaritakkia kotona ja kävelet kädet ristissä selän takana pitkin yksiötäsi 😂
- ..........
Hill´s -alkoholijuoma on myös roskaa, kuten yrttitarha.com:in huumaavuushöpinä, joka puolestaan on vanhan aikujännää-roskan uudelleenkierrätystä.
- en_jaksa_keksiä
Onhan siinä huumaavia aineita, mutta sitä pitäisi juoda niin järjettömiä määriä että niillä olisi jotain käytännön vaikutusta.
- ne aineet ovat?
en_jaksa_keksiä kirjoitti:
Onhan siinä huumaavia aineita, mutta sitä pitäisi juoda niin järjettömiä määriä että niillä olisi jotain käytännön vaikutusta.
Voitko tarkentaa, laitetaanko Hill'siin jotakin huumaavaa?
Minä voin: Ei laiteta. Etyylialkoholi on ainoa ja on aina ollut, myös oikeissa absinteissa. - en_jaksa_keksiä
ne aineet ovat? kirjoitti:
Voitko tarkentaa, laitetaanko Hill'siin jotakin huumaavaa?
Minä voin: Ei laiteta. Etyylialkoholi on ainoa ja on aina ollut, myös oikeissa absinteissa.Hillsin absintti on nyt mitä on, mutta en puutu siihen sen enempää. Anista ja tujonia siinä ainakin on, mutta ne määrät ovat niin pieniä ettei sillä ole MITÄÄN merkitystä. Saathan sinä pääsi sekaisin vaikka juomalla pelkkää vettä, jos juot sitä tarpeeksi. :)
Suurimmaksi osaksi absintin maine on yliromantisoitu myytti, johtuen pääosin virheellisestä tulkinnasta että tujoni olisi rinnastettavissa tetrahydrokannabinoliin, joka on psykoaktiivinen yhdiste. - seuraavaksi kysyisin
en_jaksa_keksiä kirjoitti:
Hillsin absintti on nyt mitä on, mutta en puutu siihen sen enempää. Anista ja tujonia siinä ainakin on, mutta ne määrät ovat niin pieniä ettei sillä ole MITÄÄN merkitystä. Saathan sinä pääsi sekaisin vaikka juomalla pelkkää vettä, jos juot sitä tarpeeksi. :)
Suurimmaksi osaksi absintin maine on yliromantisoitu myytti, johtuen pääosin virheellisestä tulkinnasta että tujoni olisi rinnastettavissa tetrahydrokannabinoliin, joka on psykoaktiivinen yhdiste.> mutta ne määrät ovat niin pieniä ettei sillä ole MITÄÄN merkitystä.
Millaisia vaikutuksia on sitten (a) suurilla määrillä anista/anetolia (b) suurilla määrillä t-jonia?
t. Oskari - absentaaa
seuraavaksi kysyisin kirjoitti:
> mutta ne määrät ovat niin pieniä ettei sillä ole MITÄÄN merkitystä.
Millaisia vaikutuksia on sitten (a) suurilla määrillä anista/anetolia (b) suurilla määrillä t-jonia?
t. Oskarijos absintia nauttii suuuuuria määriä niin voi mukamas tulla hallusinaatioita, itse en kyllä ole siihen pystynyt.. yleensä parin lasin jälkeen on pakko lopettaa tai ainakin vaihtaa drinksuu ettei lähde mopo käsistä. :P
- Konjakkiman!
absentaaa kirjoitti:
jos absintia nauttii suuuuuria määriä niin voi mukamas tulla hallusinaatioita, itse en kyllä ole siihen pystynyt.. yleensä parin lasin jälkeen on pakko lopettaa tai ainakin vaihtaa drinksuu ettei lähde mopo käsistä. :P
Koskenkorvakin nautittuna suurina määrinä ja pitempiä aikoja putkeen, aiheuttaa hallusinaatioita, kuten vaaleanpunaisia elefantteja ja sinipunaisia liskoja ym peljätyksi pikku-ukoista alkaen! Ei siihen tarvita absinttia, eikä Pernodta tai Rickardia, eikä pikkulusikoita!
Koskenkorva on Alkon lahja juopumiseen, maulla ei mitään tekemistä nautinnon kanssa!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 663235
Sinä saat minut kuohuksiin
Pitäisiköhän meidän naida? Mielestäni pitäisi . Tämä värinä ja jännite meidän välillä alkaa olla sietämätöntä. Haluai272283Minä en ala kenenkään perässä juoksemaan
Voin jopa rakastaa sinua ja kääntää silti tunteeni pois. Tunteetkin hälvenevät aikanaan, poissa silmistä poissa mielestä681859Loukkaantunut lapsi on yhä kriittisessä tilassa
Seinäjoella Pohjan valtatiellä perjantaina sattuneessa liikenneonnettomuudessa loukkaantunut lapsi on yhä kriittisessä t281755Tiedän, että emme yritä mitään
Jos kohtaamme joskus ja tilaisuus on sopiva, voimme jutella jne. Mutta kumpikaan ei aio tehdä muuta konkreettista asian161411- 281371
Näin pitkästä aikaa unta sinusta
Oltiin yllättäen jossain julkisessa saunassa ja istuttiin vierekkäin, siellä oli muitakin. Pahoittelin jotain itsessäni61266Mitä, kuka, hä .....
Mikähän sota keskustassa on kun poliiseja on liikkeellä kuin vilkkilässä kissoja291251Taisit sä sit kuiteski
Vihjata hieman ettei se kaikki ollutkaan totta ❤️ mutta silti sanoit kyllä vielä uudelleen sen myöhemmin 😔 ei tässä oik101177Noh joko sä nainen oot lopettanut sen
miehen kaipailun jota sulla EI ole lupa kaivata. Ja teistä ei koskaan tule mitään. ÄLÄ KOSKAAN SYÖ KUORMASTA JNE! Tutu631167