vaunula.fi

toista odottava

Kysäisenpä täältäkin sivulta josko löytyisi kokemuksia vaunula nimisestä lastentarvikekaupasta..?? Vaunula.fi löytyy myös netistä. Että kaikenlaiset kommentit ja mielipiteet tuotteista ovat tervetulleita. Itse ajattelin tuolta tuplavaunuja katsella kun ovat niin edullisia. Mutta ovatkohan kuinka kestäviä kun myydään niin halvalla..? Merkillä ja missä ovat valmstettu ei ole niinkään merkitystä, kunhan kestäisivät käytössä..

21

10285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sieltä..

      olen ko. sivuilla ahkerasti käynyt ja ajatellut sieltä vaunut ostaa. hienoa olisi kuulla kokemuksia... hinnat ovat kyllä kilpailukykyisiä.

    • Aapeliina

      No enpä kyllä osaa sanoa mitään. Eihän tuolla nyt niin paljon edullisempaa ole kuin muuallakaan. Ja just se että voiko luottaa sitte niihin tuotteisiin. Itse olemme ostaneet kaikki kunnon vaunuliikkeestä.

    • ja tyytyväinen!

      Ostimme vaunut kyseisestä paikasta esikoisellemme 10/06 ja nyt siis kohta vuoden vanhat, eikä mitään ongelmia ole ollut. Aivan uudenveroiset edelleenkin vaikka ovat olleet kovassa käytössä päivittäin. Voin suositella lämpimästi!

    • vrfedv

      Ei kannata jos haluaa asiakaspalvelua. Jouduin esim. pyytämään havaintoesitystä vaunun kokoontaittamisesta ja sain vastaukseksi että "ei millään jaksais". Sain esityksen silti.

      Vaunutkaan ei ihastuttaneet. Pieni paikka.

    • Näintäälä..mitensiel

      Itselle ei jäänyt kuin karvas maku suuhun sekä vaunuista ,että asiakaspalvelusta..
      Esikoiselle ostin vaunulasta 2004 vectorit ja hetken käytön jälkeen nitisi ja natisi,vänkäs koko ajan oikealle,ruostetta todella paljon vaikka säilytetty lämpimässä varastossa jne jne..Isäntä sai vaunuja olla koko ajan fiksaamassa..
      Asiakaspalvelu töykeää ja hyvitykset käytetyistä tuotteista naurettavia!Jopa Seinäjoen huvikumpu(joka todella kallis paikka) hyvittää paljon,paljon enemmän.Ja sielä saat todella palvelua ja mikään kysymys ei ole heistä naurettava ja kaikkeen saat vastauksen ja opastuksen!!
      Ja vaunulan vaunuja,koska ovat outoja merkkejä,ei saa pirullakaan myytyä eteenpäin jos joskus ne haluaa pois pyörimästä..


      En suosittele!

      • vrfedv

        Niin tuosta Seinäjoen Huvikummusta, me haettiin heti vaunulan reissun jälkeen sieltä jo aiemmin testaamamme Emmaljungat :) Palvelu pelasi todella hyvin eikä esittelyä tarvinnut erikseen pyytää. Vaunutkin oli tarjouksessa ja Duo Edge Sport Cryptonitet sai hintaan 759e. Vaikka olikin kalliit niin onpahan ainakin tunnettu merkki ja myyjälläkin oli neljännellä lapsella samat vaunut käytössä ja vielä toimii.


    • Sjoki

      Ostettiin firkonin yhdistelmät uutena muutama vuosi sitten ja ihan hyvin ovat toimineet koko tarvitun ajan ja joka päiväisessä käytössä ovat olleet ihan alusta saakka.Paikka oli kyllä tosi pieni ja asiakaspalvelu toimi ihan hyvin paikanpäällä ja vaunujen käyttö esiteltiin joten ei mitään negatiivista jäänyt mieleen.

      • vrfedv

        Mitä tästä opimme? Palvelualttius vaihtelee vaunulassa, on hyviä ja huonoja päiviä.


    • s.t

      Ostin sieltä 5v sitte paikan päältä pojalle unipussin kun ei se meinannu pysyy peiton alla. Palvelu oli ok. Helpos paikashan tuo on mutta en silti meinannu löytää, kun en s.joella asu... (joo, meil ei ollu sillon navigaattoria)

      Kyllä se huvikummunkin palvelu takkuaa ruuhka-aikana. Istuinkaupoilla veny yli tunnin siks kun myyjiä ei ollu vapaana ja ne kakas yritti palvaella kaikkii samaa aikaa.... Meillä oli 2 vaihtoehtoo ja niistä haluttiin kysellä. Lopulta istuimen saimme. päätettiiin ettei hetkeen tulla takas. No eipä oo ollu asiaakaan...

      • jummalenga

        Se nyt on ymmärrettävää jos myyjiä ei vain ole tarpeeksi, niin tietenkin voi joutua ruuhkassa odotteluun.


    • 113124124

      Muovi osaiset vaunut hajoavat paljon nopeammin kuin esim. vanhemmat briot,emmaljungat yms. ja hintakin on samaa luokkaa..

    • ölk

      olen käynyt useaan otteeseen paikanpäällä ja palvelu on ollut vaihtelevaa. välistä ollaan niin hyvällä tuulella ja välistä taas EI. kun olin viimeisimmilläni raskaana, sain yksin vesisateessa opetella taittelemaan vaunuja auton perälle. myyjällä oli niin kiire sisälle syömään!

    • adfsf

      Jos haluaa kestävät vaunut niin mieluiten vaikka käytetyt briot tai emmaljungat tai ihan mitkä tahansa muut kuin uudet firkonit kannattaa ostaa oikeasti muovi osat hajoavat ja nepparit sekä vaunujen kangas ei todellakaan kestä kastumista moneen kertaan esim. vesisateissa lenkeillä.Renkaatkin menneet vinoon ja aisan tapit lähteneet irti joten ei enää ikinä!

    • Jemppi

      Turvaistuimen olen hakenut paikan päältä, vastassa oli ihan ok nainen, mutta ei ehkä ollut ihan niin palvelualtista kuin olisin toivonut, ja näköjään netin mukaan olisin kyseisen istuimen saanut sieltä 89€ hintaan, kun kerran menin hakemaan paikan päältä, mutta maksoin kuitenkin 99€. Minkäänlaisia ohjeita ei annettu kuinka istuin autoon laitetaan, olisin toivonut edes pientä opastusta paikan päällä.
      Turvaistuimen merkki ei taida olla ihan tunnettu, vaikka kuvittelin että ostin brion istuimen, mutta ihan hyvin pelannut loppujen lopuksi.

    • Vakio-vittuilija

      Sanon teille paskantärkeilijöille, että älkää satsatko rattaisiin, koska ette jaksa läskisia ahtereitanne liikuttaa sen enempää kuin ennen raskauttakaan - jäävät siis käyttämättä. Ostakaa siis käytetyt rattaat edullisesti, koska ihan turhaan laitatte rahat niihin kiinni!
      Meillä liikunnallisilla pareilla asia erikseen, ja silloinkin kannattaa satsata renkaisiin - ilmarenkaisiin!

    • sintikka

      Me ollaan (kahden lapsen aikana) saatu hyvää palvelua jokaisesta noista liikkeistä. Varmaan vähän riippuu myyjästä ja kellonajasta. Sänkytarvikkeitä ostettiin Muksutallista ja Vaunulasta vaunut ja kaukalo, ja myöhemmin sieltä Brion istuin isommalle, ja jotain keskosvaatteita haettiin sukulaismuksulle Huvikummusta. Monilla ystävillä on suht hyviä kokemuksia myös näistä myymälöistä. Mutta vertailla kannattaa hintoja, yksi ystävä sai noin 100 euroa halvemmalla samat tuplat Vaunulasta, kuin Muksutallista. Juurikin tässä surffaillut kaikkien sivuilla rattaita etsimässä, pitäisi raahautua paikanpäälle tutkimaan.

    • ekavauva

      Onko kenelläkään kokemusta niiden kestovaipoista,imuista ja harsoista?

    • rumia vaunuja

      minä olen asioinut vaunulassa myös..ei kovin asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä tuo palvelu ole.suosittelen muita,kuin nuota vaunulan outoja merkejä.olen monella tuttavalla näitä nähny ja kukaan ei ole kehunut..suosittelen laatumerkkejä ja niitä saa uusien rinnalla myös käytettynä ja varaosapalvelut toimii.miksi maksaa paskoista 300e.kun laatuvehkeitä saa käytettynä edullisesti.vaunulan vaunuisssa ei pysy edes hoitolakun napit kiinni..en tod.suosittele ja mielummin asioin liikkeessä,jossa on asiantuntemusta ja palvelua toisin,kuin vaunulassa.

    • Mummin muru

      Tilasin kyseisestä liikkeestä netin kautta tulevalle lapsenlapselle matkasängyn sekä vielä erikseen sähköpostilla käytetyn sitterin. Olin vielä puhelimitsekin yhteydessä liikkeeseen ja kaiken piti olla kunnossa. Kuitenkin kaksi päivää myöhemmin olivat myyneet sitterin toiselle, kun en ollut vastannut heidän sähköpostiinsa koskien toimituskuluja...?!! Jätin myös sängyn ostamatta enkä enää käytä kyseisen liikkeen palveluita, joka myy jo varatun tuotteen eteenpäin. Ihmeellistä toimintaa.

    • Kolipertti

      Se vanha ämmä on yks perkele.
      Nuorempi on sentäs asiakaspalvelija.
      Ei osannu itte käyttää kassakonetta ja vasta autos huomasin että otti 10€ enemmän ku oli sovittu. Ihan pirunmoinen marina "kympin takia".. Sanoin että on kyse periaatteesta.
      Vaunuista ei ole kokemusta mutta pinnasänky (99€) oli kyllä niin paska mitä hinta antaa ymmärtää. Sen vain tajuaa vasta kun sitä kasaa. Kunnon taistelun jälkeen ku sain kasaan niin sitte ok. Hoitotaso? Hyvän näköinen mutta jättäkää väliin. Laatikot ei kestä. Oon joutunu kaikki korjata.

    • JuuEI

      Tilasin myös pinnasängyn 99€ ennakkomyynnissä. Kun katsoin sivustoa myöhemmin huomasin toimituspäivän muuttuneen. Itse sain asiasta ilmoituksen muutaman päivän viiveellä. Noh, kun sänky vihdoin saapui, puuttui ruuvit kokonaan. Soitin asiakaspalveluun ja lupasivat postittaa ruuvit. Odottelenpa edelleen ruuveja joiden piti tulla puhelusta seuraavana päivänä. Asiakaspalvelu oli melko nihkeää. Kyseenalaistettiin se olenko varma että ruuvit eivät ole mukana ja olenko varmasti avannut koko paketin. Juu olen, ei se nyt niin vaikeaa ole. Asiakaspalvelija tuntui muutenkin hieman vittuilevan kun soitin. Eli en suosittele! Olisin pitänyt jättää "säästäminen" pois ja ostaa jostain muualta sänky ruuvit sen mukana. Olisi ainakin saanut nopeampaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe