Ystävyys meni mut oli ainakin hauskaa..

dt50r

Miia tulethan illalla bileisiini? Joo tietysti minä vastasin. Olihan ne vuoden kuumimman bileet joihin kaikki halusivat. Jospa siellä tapahtuisi jotain kivaa mistä en voisi vielä edes uneksia. Illalla bileiden lähestyessä kävin suihkussa ja ajelin karvat kaikkialta pois. Laitoin päälleni parhaat ja seksikkäimmät alusvaatteeni joihin kuului tietysti stringit ja push upit.. Sitten laitoin päälleni parhaimman paitani ja minihameen. Lopuksi meikkasin itseni seksikkääksi. Ja sitten olin valmis. Hups melkein tärkein unohtui. Menin kaapilleni ja otin pari kortsua mukaani. Nyt olin valmis sanoin itselleni ja hymyilin.

Lauran bileissä oli paljon hyvän näköisiä poikia ja tyttöjä. En ole lesbo vaikka kattelenkin tyttöjä. Bi saatan olla.. Mutta minulla ei ollut aikaa miettiä sitä, kun paras kaverini Niina tuli luokseni ja käski minut mukaansa. Lähdimme kävelemään portaita ylös ja menimme yhteen isoista huoneista. Huoneessa oli villi meno päällä. Nuoret harrastivat ryhmäpanoa ja kaikilla oli hauskaa. Tunsin kuinka pikkuhousuni kostuivat kun katsoin nuoria. Yhtäkkiä Niina työnsi kätensä hameeni joukkoon ja alkoi hyväilemään minua. Kysyin Niinalta että mitä hän teki mutta Niina käski minun vain nauttia. Niina otti paitani pois päältäni ja alkoi hyväilemään rintojani. Se tuntui aivan mahtavalta. Menimme makaamaan sängylle ja Niina otti hameeni pois päältäni. Sitten hän jatkoi rintojeni nuolemista ja joku poika siirtyi vaginani luokse. Hän otti stringit pois päältäni ja aukaisi haarani ja alkoi puhaltamaan klitorikseeni. Tunsin kuinka vartaloni värähteli. Tunnelma oli kiihottava. Poika laittoi kielensä klitaani ja alkoi nuolemaan sitä. Ensin kiusoitellakseen minua ja sitten hän ryhtyi kunnolla hommiin. Hän teki aakkosia kielellään ja myös sen kuuluisan perhosen. Tunsin kuinka jalkani ja klitani rupesi värisemään. Hengitykseni vaikeaa. Poika jatkoi nuolemistani ja Niina tuli päälleni ilkosillaan ja laittoi pillunsa naamalleni. Rupesin nuolemaan Niinaa raivoisasti. Kuinka Niinan pillu tuoksuikaan ihanalta. Niina heilui päälläni ja äänsi ihanasti. Tunsin kuinka orgasmi rupesi kulkemaan lävitseni. Kiljuin kovaa ja en voinut tehdä mitään. Orgasmi oli valtava. Paras mitä olin koskaan saanut. Makasin vain sängyllä. Lopulta kun olin rauhoittunut, käskin Niinan pois päältäni, puin päälle ja lähdin nopeasti bileistä.

Onneksi muutimme seuraavana päivänä pois kaupungista ja kukaan ei voinut puhua minulle bileiden tapahtumista. Olemme edelleen Niinan kanssa väleissä ja kirjoittelemme toisillemme, mutta en voi koskaan unohtaa tapahtunutta ja siksi emme tapaa enää Niinan kanssa. Nyt minulla on poikaystävä Joonas ja voin harrastaa hänen kanssa kaikkea kivaa ;)

0

43367

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kamala onnettomuus

    Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
    Suomussalmi
    168
    7438
   2. Mönkijäpnnettomuus

    Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
    Suomussalmi
    37
    2026
   3. Tilitoimisto!!!

    Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
    Rovaniemi
    26
    1425
   4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

    Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
    Ikävä
    63
    1366
   5. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

    Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
    Ikävä
    77
    1048
   6. Milloin oot nähnyt kaivattusi

    ensimmäistä kertaa?
    Ikävä
    55
    985
   7. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

    Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
    Ikävä
    50
    874
   8. Oon pahoillani sun puolesta

    kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
    Ikävä
    38
    834
   9. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

    Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
    Ikävä
    85
    799
   10. Tikanmäen vastaus Haavistolle

    Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
    Pyhäjärvi
    103
    784
   Aihe