suosikki kohtauksenne bondeissa?

for james bond fans only

Kyselläämpäs vähän, mitkä ovat suosikkikohtauksianne bond-elokuvissa?

Paras action kohtaus?

Omasta mielestäni ehkä FOR YOUR EYES ONLY:n laskettelu/moottoripyöräkohtaus.

Paras alkujakso?

Samasta elokuvasta, helikopterikohtaus, myös wiew to a kill:n laskettelukohtaus ja moonrakerin aloitus on erinomaisia.

8

1209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • v-d ville-kalle

      Kyllä paras alkukohtaus on otsikon elokuvassa.
      Taistelukohtaus on taas Rakastetun laivan valtaus, toimintaa ja huumoria, parasta Moorea.

    • Bond88

      Hänen Majesteettinsa salaisessa palveluksessa on leffa, ja kohtauksena se laskettelukohtaus Alpeilla jossa bond nähtiin ekaa kertaa suksilla. Tunnelma ja etenkin musiikki tekevät tästä hyvän.

    • pxä

      Oikein hyvä keskustelu. Tässä oma korteni kekoon. Tosin, Bondeja kun on tehty niin pahuksen paljon niin tottakai se kirkkaimpien suosikkienkin valinta on vaikeaa. Mutta yritän. Tässä siis omat mielipiteeni.

      Paras toimintakohtaus on Tomorrow Never Dies'in parkihallikaahaus. Se on ylipäätään leffansa paras jakso - noin muuten TND ei yllä edes kärjen tuntumaan. Mielestäni takapenkkikuski-idea on hyvä ja oivaltava, ja David Arnoldin näppärästi konekomppeja ja orkesterisaundeja yhdistelevä taustamusiikki tukee meininkiä mukavasti.

      Toiseksi paras toimintakohtaus on GoldenEyen tankkiajelu. Se on vaan niin päättömän hauska idea. Kravatin suoristaminen kesken romurallin oli hieno pikku lisäys.

      Ja kyllä se niinkin on että Erittäin salaisen laskettelukohtaus jäi muksuna mieleen. Kultaisen aseen korkkiruuvisillalle on pakko nostaa myös hattua.

      Alkutekstejä edeltävistä jaksoista parhaat ovat Goldfinger (siihen kiteytyy koko Bond-meininki niin ytimekkäästi), Erittäin salainen (Blofeld kuolee ja vielä hauskasti), Octopussy (on se pienoishävittäjä vaan vänkä värkki) sekä GoldenEye (napakka ja iskevä aloitus vuosien odotuksen jälkeen).



      Pari lisäystä tähän keskusteluun tahtoisin vielä heittää - on näistä niin hauska puhua.

      Jos puhutaan pelkistä alkutekstijaksoista niin suosikkini on jälleen GoldenEye. Se on tyylikäs ja Bond-hengelle uskollinen. Mielestäni sen jälkeen alkutekstijaksot ovat heittäneet jotenkin överiksi ja digi-kikkailuissaan menneet ylitsepursuavan kököiksi.

      Toiseksi paras alkutekstijakso on Goldfingerissä. Se on 60-luvun hengessä jotenkin aidoin ja tyylipuhtain. Heti kolmosena on Live and let die, koska biisi on niin pahuksen hyvä.

      Ja jos puhutaan ylipäätään parhaasta kohtauksesta koko Bond-historiassa niin valinta on vaikea: ihka ensimmäinen esittäytyminen pelipöydän ääressä Dr. No'ssa, Istanbulin junakamppailu, Kultasormen heinäkasalemmiskely, OHMSS:n traaginen lopetus, Live and let dien krokotiilistuntti... onhan näitä.

      Meikäläinen kuitenkin nostaa tämän parhaimmaksi kohtaukseksi - oikeastaan parhaimmaksi hetkeksi. Rakastettuni -leffan takaa-ajojaksossa pahisten helikopteri yrittää räjäyttää Bondin auton. Kopteri lentää vierelle, jolloin paljastuu että pilotti on pääroiston sangen viehättävä naiskätyri. Roger Moore reagoi tähän virnistämällä naiselle flirttaavasti. Ja takaa-ajo jatkuu. Legendaarista.



      Lopuksi nämä pakolliset mielipiteet parhaimmistosta: 007 ja Kultasormi, Roger Moore, Famke Janssen, Donald Pleasancen Blofeld, Carly Simonin Nobody does it better ja nuolia ampuva kello.

      Ja ne huonoimmat: Kuolema saa odottaa, George Lazenby, Grace Jones, Jonathan Pryce, Madonnan Die another day ja näkymätön auto.

      • Rofa101

        May Dayn laskuvarjohyppy Eiffeltornista.


      • for bond fans only

        Puhut asiaa. Tässä muistelin just noita kohtauksia ja totta puhut.

        Live and let dien krokotiilikohtaus on mainio, puhdasta bondia. Goldfingerin aloitus todellakin kiteyttää koko sarjan hengen. 007 Istanbulissa elokuvan junatappelu on legendaarinen. Tota goldeneyeta en muistakaan hyvin, pitää katsoa pikaisesti. Famke Janssenin kyllä muistan. Noi Prosnanin Bondit on kyllä aika sontaa, niissä ei paljon muisteltavaa ole. Kuuraketissa on kyllä mainioita kohtauksia. Köysirata, gondoli, tappelu lasinäyttelysalissa jne.


    • Retku

      palasiksi,se oli hupaisaa!

    • EHDOTTOMASTI:

      ja alkupuolen takaa-ajokohtaus, jossa kiipeillään jopa nostureissa :-D

      Ei puutu vauhtia tästä elokuvasta.

      Paras Bond, näyttelijä, elokuva.

    • pönd-kaunotar

      Sheriffi Pepper kahdessa Bond-filmissä, Live and let Die ja The man with a golden gun. Parasta antia. Oma suosikkikohtaus on Scaramangan takaa-ajo Pepperin kanssa ja silmukkahyppäys sillan yli. Ehkä siksi koska The man with a golden gun oli ensimmäinen näkemäni Bond-filmi. ;)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4856
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3066
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1461
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1203
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1167
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1167
    Aihe