Naisen hauikset.

Hiba haba

Tällä palstalla suurin osa kirjoituksista käsittelee paskan syöntiä, kusen juontia, vaippoja ja kumivaatteita. Eikö täällä liiku yhtään normaalia miestä? Eli eikö yhtään heteromiestä, joka on lihasfetisisti, joka ihailee lihaksikkaita naisia?

33

3785

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • löytyy

      täällä ainakin ihaillaan lihaksikasta ja karvaista naista.

    • haba fani

      Kyllä tuollaiset lihaksikkaat bodarinaiset on himoittavia. Mitä isommat ja näyttävämmät hauikset naisella on sitä parempi, tokihan muukin vartalo pitää silloin olla lihaksikas ja kuosissa, ei mikään "itäsaksalainen kuulantyöntäjä". Hauikset on kuitenkin eniten minun mieleeni. Isoja kauniisti kaartuvia hauiksia kun pääsee hyväilemään ja suutelemaan ja tuntemaan niiden todellisen voiman esim kädenväännön merkeissä, niin silloin kyllä housuissa alkaa olla ahdasta. Harmi vaan että suomesta ei montaa todella lihaksikasta naista löydy.

      • vaan ei karvoja!!!

        vaimoni 28v on kohtalaisen lihaksikas, hauis parhaimmillaan 42cm, selkä ja epäkkäät erottuvat tosihyvin. penkiltä työntää 95kg.maasta nostaa 135kg. tekee jalkakyykyssä sarjoja 135kg, on kohtalaisen kiinteä ja lihaksikas koko vartaloltaan ja myöskin posliini koska eihän kukaan voi koskea karvaiseen naiseen, ja klitoriskin on kohtuullisen iso sekä rinnat kokoa de! itse olen jo yli 40v joten envoi kuin olla onnellinen naisestani!!


      • haba fani
        vaan ei karvoja!!! kirjoitti:

        vaimoni 28v on kohtalaisen lihaksikas, hauis parhaimmillaan 42cm, selkä ja epäkkäät erottuvat tosihyvin. penkiltä työntää 95kg.maasta nostaa 135kg. tekee jalkakyykyssä sarjoja 135kg, on kohtalaisen kiinteä ja lihaksikas koko vartaloltaan ja myöskin posliini koska eihän kukaan voi koskea karvaiseen naiseen, ja klitoriskin on kohtuullisen iso sekä rinnat kokoa de! itse olen jo yli 40v joten envoi kuin olla onnellinen naisestani!!

        Juu totta onnellinen saat olla tuollaisesta, kuvauksesi mukaisesta naisesta. Jos hän vielä on luonteeltaan sellainen että tykkää esitellä lihaksiaan ja leikitellä niillä miehensä ja miksei muidenkin iloksi. Hän saa olla ylpeä melkoisista voimistaan, nuo nostotulokset on tosi ihailtavia. Tuollaista naista vastaan ei meikäläisellä kirjoituspöytätyöläisellä olisi minkäänlaisia mahdollisuuksia kädenväännössä, vaikken mikään kukkis olekaan. Yrittämisen halua kyllä löytyy. Toivottavasti pidät naistasi hyvänä ja ymmärrät antaa noille lihaksille niille kuuluvan arvon, hyväilet ja suutelet niitä kun sinulla siihen on tilaisuus. Minä tuskin pystyisin pitämään käsiäni ja huuliani irti niistä.
        Pyytäisitkö vaimoasi kertomaan meille lihasfaneille miltä tuntuu omata tuollaiset muskelit ja voimat.


    • FBB-fanimies

      Onhan meitä..mutta aika vähän luultavasti. Naislihasfetissistä pääsee nauttimaan lähinnä netissä. Joku Gina Davis olisi kiihottavaa päästää näkemään ja tunnustella hänen lihaksikasta vartaloaan.

    • jönssön23v

      Täällä ilmottautuu yksi naisten hauisten ihailija! Viime viikonloppuna pääsin häviämään kädenväännössä yhdelle tutulle tytölle kädenväännössä ja tämän harrastamaan vielä sänkypainia hänen kanssaan. Tämä tyttö tai siis nainen oli 20v uimari joka käy myös salilla. Haba oli omaani paksumpi ja kiinteämpi ja hartiat leveämmät. Tähän astisen elämäni huippukohta.

      • LP28

        Täällä kanssa yksi lihaksikkaiden naisten fanittaja. Olen useasti haaveillut kertomastasi tilanteesta, että pääsisi tekemään lähempää tuttavuutta oikeasti lihaksikkaan naisen kanssa. Kaikkein upeinta olisi, jos nainen jaksaisi nostaa minut pelkillä käsivoimilla ilmaan... Naisen iällä ei väliä :)


    • Anssi3

      Itse pidän tosi massiivisista lihaksista, mutta niitä nyt harvemmin livenä näkee. Lisäksi iso klitoris olisi myös kokemisen arvoinen.

    • Pukamahauis

      On vain kaksi miestyyppiä jotka voivat ihailla lihaksikkaita naisia! Tyhmät ja Isot!
      Normaalimies pitää nussittavan näköisistä..... naisista
      Naisen hauis on piilohomo fetissi ;))))) Samoin iso klitta on pieni pippeli......

    • 4+14

      En varsinaisesti mitään bodari naista ihaile mutta noita urheilija tyttöjä/naisia kylläkin. Perhana kun niillä on niin kiinteät kropat että huh huh

    • Tässä parasta...
    • dfgdgdsgdsgds

      Pari viikkoa sitten autoin yhtä siskoni kaveria muutossa. Se oli kyllä melkoinen tunne kun lähdimme siirtämään pesukonetta ja tämä nainen kantoi oman osuutensa kevyenlaisesti kun itse tuskailin oman puoleni kanssa (en ole kovin hyvässä kunnossa mutta silti). Tämä nainen on polttanut kolmessa vuodessa noin 40 kiloa läskiä ja lisännyt yli 10 kiloa silkkaa lihasta. Hän on minua lyhempi, kiinteämpi ja painavampi ja ilmeisesti selvästi vahvempi. Varsinkin jalat. Voi että mikä näky hän onkaan treenihousuissaan. En haluaisi mitään niin kovasti kuin viettää yhden yön hänen kanssaan.

    • jörröpörrölörö
      • jtyjyt

        Mulla seisoo. Kauniit lihakset mutta ei muistuta Itä-Saksalaista kuulantyöntäjää.


    • 2342342serwsdf
      • FBB-Fani

    • on varmasti

      on toki,itse mukaan lukien,lihaksikkaat ja voimakkaat&pitkät&isokokoiset on mun ihanne,ei niinkään pienet bodarit kiinnosta,pituutta 175cm-190cm ja painoa 100kg,siis alkaen 100kg> ja siitä ylöspäin(ylärajaa ei ole),suomessa vaan kovin vähän tarjontaa,onnex on tää netti ja ulkomailla heitä on,heidänlaisten kans voimain koetokset yms paini on huikee kokemus ja jo pelkkä katseleminen läheltä tekee vaikutuksen

    • Neiti Äx

      Yleensä homoseksuaalisia taipumuksia omaavat miehet fanittaa lihaksikkaita naisia.

      Juurikin he, joilla on usein stringit jalassa.

      Ihan tutkittua tietoa USA:sta.

    • 232323232323

      ^^ höpsis, tai mitä väliä...

      Olen pari kertaa harrastanut painia itseäni 10 senttiä ja yli 10 kiloa suuremman, rotevan ja rintavan naisen kanssa. Hän nosteli ja heitteli minua miten halusi ja minä olin sulaa vahaa tämän amatsonin käsissä. Se on todella hienoa antautua naisen voimien edessä.

    • hiphoppillua

      Minua kiihottaa ajatus että nainen kantaisi minut ovesta sisään ja veisi sängylle saakka.

    • Ei se, että mies on kiinnostunut lihaksikkaasta naisesta tarkoita välttämättä, että mies on piilohomo. Pikemminkin miehen oma identiteetti on vahva, jos hän myöntää itselleen olevansa kiinnostunut muunkinlaisista naistyypeistä kuin "perusnaisista".

      • FBB-Fani

        Saattaa submiehiäkin kiinnostaa lihaksikas nainen.


    • vahva tyttö vaan

      jos tähän myös naiset saa vastata... niin mä oon aina tykänny näyttää miehille miten oon vahva ja kestän vaikka mitä. napannu syliin yllättäen (jotku ei tykkää, sekin musta hauskaa :)) , kantanu reppuselässä pitkiä matkoja, osannu tehdä fyysisiä "poikamaisia" juttuja, antanu poikien vetää hiuksista, kestää kipua ilme värähtämättä....
      Sairaan ihana tunne jos on vahvempi. tai jos pystyy parempaan kun pojat.
      tai jos joku mies ihailee että miten vahva on.. ja olen yllättävän vahva.

      Viimeaikoina opetellu olemaan naisellinen, ei-uhkaava, alistuva ja tyytyä siihen osaan. ja aidostikin nauttimaan siitä että mut pistetään paikoilleen ja käytetään toisen mieleks.

      Siitä löytyi vielä paljon vahvempia ja kiihottavampia tunteita. ihana saada kunnon selkäsauna... ja joutua tottelemaan jonkun mahdottomia käskyjä, suostua koska ei voi muutakaan. ei nyt ihan ajatellessa kastu, mut kyl jos joku alkaa komentelee tai tarttumaan ja pakottamaan. vaikka jos oon tehnyt jotain väärin..

      MUTTA

      Mun luontanen olemus on kuitenki olla aika voimakastahtoinen ja "maskuliininsella" tavalla suora eikä super huomioonottava. mua alkaa tympimään naisellisuuden esittäminen, samalla kun nautin siitä miten miehet tykkää kun vedän sen roolin. ..mitä oonki tehny joissain suhteissa tosi pitkiä aikoja. huomaan että se kuitenkin vaikuttaa mun persoonan muillakin tasoilla. musta tulee mieleltä haluttomampi ja kaikki on ihan ok, kadotan fokukseni jne.

      Haluisin löytää tavan yhdistää molemmat osat itseäni.
      Nyt huomaan että jos suhde alkaa sillä että olen tyttömäinen ja alistuva, niin se että annan dominoivimpien puolien tulla esiin usein saa miehet hermostumaan tai epäröimään. en pidä siitä.

      ihanin on mies joka on vahva mua vastaan, jonka kanssa voin kovistella, ja välillä se pakottais mut olemaan niin....nainen. tai sit itse yllätän sen olemalla kiltti ja alistuva.
      ja mä saan haastaa sen ja vähän kiusoitella sitä, saada se myöntämään että se ei ole ihan niin "mies" kun se yrittää näyttää. mut se ei haittais sitä ollenkaan. ja jos haittais niin se vaan kostais sen kurittamalla mua. ja sit kaikki olis hyvin.
      jep :)

    • Anonyymi

      Mikään ei ole haluttavampaa kuin timmi lihaksikas voimakas nainen

    • Anonyymi

      Löytyy. T. M56. Vantaa

      • Anonyymi

        Siis onko vuodelta 2007? Nykytilanne ei kelpaa.


    • Mielestäni lihakset syö naisellisuutta liikaa. Mutta mieltymyksiä riittää.

      • Anonyymi

        Tein profiilistasi ilmiannon.
        Terveisin Kutsuni


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tein profiilistasi ilmiannon.
        Terveisin Kutsuni

        Yritin abortoida sinut.

        Terveisin äitisi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yritin abortoida sinut.

        Terveisin äitisi

        Onpa miehillä erikoisia toiveita. Kyllä nainen pitää pystyä kellauttamaan selälleen. Tämä taitaa olla h-osasto.Moi.


    • Pidän itseäni pitemmistä vahvoista naisista.

    • Anonyymi

      Kyllä täällä liikkuu...mitä olet siittä mieltä että asiallinen, siisti, terve arpinen ja tatuoitu mukava mies tulis sun luo ja hierois päästä kantapäihin käsillä ja kielellä...ja lopun päätät dinä!

    • Anonyymi

      No se vasta pervo on jos läskiä naista tykkää katsella ja hinkata. Ei hyi 🤮

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      296
      3178
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1723
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      86
      1254
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1243
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1149
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1148
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      43
      1020
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      954
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      896
    10. Liikennesäännöt

      Uuden ohitustien myötä torkkolantieltä tulevia kuuluu väistää tai ainakin kuuluisi väistää, jos he tulevat ollintielle.
      Pyhäjärvi
      11
      814
    Aihe