Nami nami

Viisasten kivi

New houp houptonissa asui muuan eukko. Aamulla hän veti lärviin nami namia usein ja tästä syystä kaikkien hämmästykseksi hänen ukkonsa keksi hänelle liikanimen "Nami nami". Nami nami oli rauhallinen, hauska, seurallinen. Eräänä päivänä hän ja ukkonsa huomasivat seinällä reiän, joka oli sen kokoinen, että siihen riittäisi lyijykynä ja ongelma olisi hoidettu. Niinpä sitten Nami nami kipaisi kaupassa ostamassa lyijykynän ja purkillisen liimaa.

Hän uitti lyijykynää liimapurkissa ja työnsi sen reikään joka oli rehoittanut seinässä ja kaikki oli jälleen hyvin, mutta vuokraemäntä tuli vain vittuilemaan seuraavana aamuna. Vuokraemäntä oli nimitellyt kaksikkoa vastarannan kiiskeiksi ja lopuksi sylkäissyt Nami namin naamalle ja poistunut asunnosta, mutta vähin äänin!


Nami nami pyyhki räät pois kasvoiltaan ja katseli itseään peilistä ja tokaisi itsekseen, perkele! ja löi peilin täysin mäsäksi saakka. Hänen ukkonsa ei tykännyt eukon käytöksestä ja nakkasi tämän lopulta pihalle!

Pihalla Nami nami oli nyt täysin nilkosillaan vailla vaatteita! mutta hän oli onneksi päässyt naapurin kämppään, joten hänen ei tarvinut ulkona olla. Naapurissa hän oli pannut merkille, että naapurissa oli vähän sotkuisempaa kuin heillä, joten kotiin takaisin päästyään hän kutsui vieraita kylään ja haukkui koko naapurin pystyyn, että niin holmö, että piti kuulemma neuvoa, että siivoaisi huoneensa perusteellisesti, ja vaikka tuo oli hieman yliammuttua, uskoivat kaikki eukon puheet täytenä totena.

Viikon päästä hän polki pyörällä mattolaiturille ja kaivoi pillerit esiin ja veti ne lärppään ja kätki pillerit takaisin mattolaiturin alle piiloon ja polki takaisin kotiin!. Kotona oli tyly meininki. Ukko soitti täysillä lambadaa ja huojui kännissä pitkin kämppää, housut puolivälissä jotta puoli persettä näkyi!. Hänellä ei ollut daamia, mutta hän oli kuvitellut, että hänellä muka oli sellainen, kun hän tanssi pitkin huoneita edes takaisin!

Aamulla kermakahvit oli keitetty ja uuniin pantu ranssikukko. Nami nami maistoi palan piimäkakkua, joka oli jo pari päivää vanhaa, mutta ei hän välittänyt moisesta erheestä ja pesi suunsa sittemmin. Taas vuokraemäntä saapui Nami namia kiusaamaan ja ukasi antaa hälle potkut, jos tämä vastustaisi vuokraemännän touhuja!

Vuokraemäntä pakotti tämän raapimaan aina ässäarvat, ettei hänen itse tarvinnut moista vaivaa nähdä! Nami nami raapi arvan ja nyt hän huomasi sievoisen summan voiton ja tajusi, että sillä summallahan hän pääsisi eroon tuon vuokraemännän ikeen alta! Nami nami laittoi arvan taskuunsa ja huusi ukolleen. Tules tänne vähän auttamaan! tää yrittää lyödä mua! nyt ukko vasta tajusi, että piti auttaa ja hän raahasi vuokraemännän niskaperseotteella takapihan laiturille ja viskasi tämän jokeen!

Nami nami kävi hakemassa voiton kotiin ja kun hän astui sisään, hänen tyhmä ukkonsa oli siellä itkemässä, että minne eukko oli hävinnyt, mutta hetken päästä ukko tajusi, että heillä oli nyt paljon rahaa ja he hyppivät onnellisina kuin oravat, pitkin huonetta ja muuttivat muualle asumaan ja olivat saanneet vuokraemännän niin kateelliseksi, että hänen kasvonsa olivat hiestä märät ja hän kiehui ja häntä keljutti, kun ei voinut enään kiusata Nami namia, ja lopuksi vuokraemäntä etsi uuden kohteen, joka kuitenkin oli aivan liian suuri pala purtavaksi, joten ei hän sitäkään voinut kiusata joten hänen täytyi keksiä jotain muuta kiusantekoa ja vuotta myöhemmin hän ryhtyi koulun rehtoriksi, jotta pääsisi oppilaita kiusaamaan, mutta koulussa häntä odottikin 9 luokkalainen äijä, joka nosti penkiltä yli 100 ja vuokraemäntä otti vain turpiin, jos yritti hillua´!

Mutta sitten emäntä huomasi koulussa olevan hiljaiselta vaikuttavan tytön, jota hän yritti kovasti pilkata kaikkien kuullen, mutta vuokraemäntä ei ollutkaan tajunnut, että joku voisi olla sellainen, että järjestäisi hänet oikeudessa kuseen, joten hän oli mennyt tekemään viimeisen virheen ja meni vain pari viikkoa, kun hän sai potkut opettajan virasta ja jäljelle jäi vain vuokraemäntä, talo sekä vähän rahaa ja työttömyyseläke, jonka kanssa piti olla tarkkana, että toimeen nipin napin tuli, kun vuokrat piti maksaa ja niin edelleen.

Kun häneltä tuli pieru, piti olla tarkkana, ettei pierun mukana tulisi mitään muuta, koska hänellä ei ollut pesukonetta ja käsitiski ei ollut kovin hauskaa puuhaa!, Pesukone oli nimittäin mennyt mäsäksi, eikä hänellä ollut varaa uuteen!

Sitten hän istahti jakkaralle ja häneltä tuli kuin tulikin sellainen inahtavan lörtsähtävä märkäpieru!

1

490

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nilkosillaan

      .....nilkosillaan !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 152
      4361
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      3960
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2681
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1551
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe