neitsyt-miehestä

kalat-nainen

Olen kalat-nainen ja rakastunut neitsyt-mieheen. Hän on silmissäni kuin Egyptin prinssi (siis muinaisegyptin...kyse ei ole nykyegyptiläisestä miehestä), kaakaonvärinen iho, ajeltu pää, lukuisat tatuoinnit, suora nenä, kävelee verkkaisesti ja kuin ylpeänoloisesti. En saa silmiäni irti hänestä. Enkä ymmärrä, mitä hän minussa näkee...Mutta hän ei puhu tunteistaan, eikä koskaan sano minulle mitään kaunista, eikä puhu paljon muutenkaan. Ulkona hän aina ottaa kädestä. Katsoessani häntä hän joko hymyilee itsetietoisesti tai väläyttää hymyn minulle tai vinkkaa silmää. Jos hän löytää minut tiskaamasta tms. hän saattaa tulla suutelemaan. Sanallista kiitosta en saa koskaan. Itse hän kuvaa itsensä kylmäksi ihmiseksi, sellaiseksi, jolla ei yleensä ole riittävästi tunteita suhteissa. Silmät ovat kuitenkin lämpimät ja ystävälliset. Myös hän sanoo, että naiset eivät yleensä häntä jaksa, koska hän on niin vaitonainen ja rakastaa yksinäisyyttä. Kertokaa nyt neitsyt-miehet ja -naiset, miten tällaisen neitsytmiehen saa omakseen. Miten sulattaa tuo sydän, jota ei kukaan muu kuin hänen ammoinen ex-vaimonsa ole onnistunut sulattamaan (ja katkeroittamaan). Kerran kysyin häneltä, mistä hän minussa pitää ja hän sanoi, että siitä, että olen niin hellä/rakastava. Minusta onkin ihanaa kosketella ja silitellä häntä alituiseen. Emme asu yhdessä, emmekä voi tavata usein. Soittelen hänelle ja hän jaksaa yleensä jutella muutaman minuutin kerralla (mikä on varmasti pitkä aika puhella hänen mielestään). Neuvoja?

7

2935

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyypillistä neitsyttä

      Sinä olet törmännyt niin tyypilliseen neitsyeen joka on pettynyt kerran suhteessa pahasti.
      Pettymysten jälkeen neitsyt uppoutuu kuoreensa totaalisesti,pienienkin.
      Tämä merkki ei todellakaan ole helppo tunneasioissa lähestyä yleensäkään saatika muutenkaan.
      Niin varauksellinen ja pidättyväinen on neitsyt.
      Tarkkailee ihmisiä ja luottamuksen saa kokonaan vasta pitkien aikojen päästä.
      Neitsyt haluaa olla varma että toinen ihminen on aidosti se mikä on ja sitten vasta pikkuhiljaa antaa itsestäänkin jotain.
      Sittenkin vaikka on saavutettu aikojen päästä se luottamuksen suhde,neitsyt alitajunnassaan on koko ajan varuillaan ihmisistä.
      Neitsyt ei sano mitään toista mielyttääkseen eikä mitään mistä ei ole itse täysin varma,koskien tärkeitä asioita esim.tunne ym asioita.
      Ja kun neitsyt pettyy läheiseen tai rakkaaseen se on hänelle niin suuri isku sydämmeen että siitä toipumiseen menee todella kauan ja epäilen että täysin ei neitsyt unohda koskaan.
      Neitsyt voi antaa anteeksi kerran mutta ei toista kertaa,niin ehdoton hän on.
      Eli ei mikään kevytkenkäinen hällä väliä tyyppi
      vaan hän on alati tosissaan elämässä ja avaa vaan itsensä herkimmät puolet ihmiselle johon luottaa täydellisesti.
      Neitsyellä on joskus vaikea puhua tunteistaan ja niinpä hän monasti sen osoittaakin teoillaan,ja
      läheisyydellään,pienillä sanoilla ja hymyllä.

      Eli ole vaan oma itsesi hänen kanssaan eläkä esitä mitään muuta,jos sen teet voit olla varma että neitsyt huomaa kaiken teennäisen ja pinnallisuuden
      eikä ikinä päästä sinua lähelleen.
      Neitsyttä ei voi huijata missään asiassa,hän todellakin huomaa kaiken.
      Aikaa siihen saattaa mennä pitkäänkin että saat neitsyen täysin omaksesi,mutta sitten kun saat voit olla varma että saat hellän ja rakastavan,huolehtivaisen kumppanin itsellesi,
      Hän antaa itsestään juuri niin paljon kuin sinä pystyt hänelle antamaan.
      Ei mikään helppo kumppani ole neitsyt,kenellekkään mutta mikäli hänet haluaa silti saa hänestä ikuisen ja rakastavan kumppanin joka vaatii toiselta täydellistä luottamusta,ehdottomasti.

      Onnea sinulle matkaan,valloittaessasi tätä niin
      herkkää mutta ihanaa neitsyt miestä.
      Terv. neitsyt nainen

      • hitto olipas aika hyvä analyysi:)
        lukiessa aloin jopa miettimään että puhutaanko kenties miusta:) niin itseä koskevaa juttua oli


    • Sydän sulaa pikkuhiljaa

      Noniin, täällä neitsymies! Elämä hymyilee ja Aurinko hymyilee vielä paremmin_!!!!! Rakkautta löytyy Paljon ja ihanasti!!! Tänään kuu on näyttäytynyt tosi hienon näköisesti, ja mä uskon ihmeisiin! Neitsytmies on omaperäinen, mut hän viihtyy omaperäisyydessään aina!" Hän rakastaa naisia ja kaikkea tällä planeetalla. Tärkeintä neitsyelle on rakkaus romantiikka uudet tilanteet, maailman monimuotoisuus, seksi =)? ihanat naiset. Neitsyt itse eli mä.. JA ihan mitä muuta mikä muu syksyn väri TaHi Aurinko..,, mikä antaa virikkeitä Mulle =) Mur!

    • neitsytmyös

      Onneksi olkoon. Olet rakastunut neitsytmieheen. Luepa neitsytnaisen vastaus; siinä on ihan kaikki. Olen itse neitsytmies, kerran eronnut. Toista en enää halua, enkä saisikaan, sillä vaatimukset ovat korkealla.
      Tarkoitan vaatimuksia, joita asetan itselleni. Viiden erossaolovuoden jälkeenkin etsin syitä avioerooni. Syitä haen itsestäni, en ex:stä.
      Sen tähden en halua sitoa ketään elämääni, etten pilaisi hänen elämäänsä. Mutta kun nainen poikkeaa luokseni ja lähtee varmasti viimeistään ylihuomenna, saa hän koko tämän ajan kaiken huomioni. Kunhan ei siirrä kirjaakaan hyllyssäni ja kaikkeen mihin hän koskee, muistaa pistää takaisin paikoilleen.
      Hän ei saa koskea edes sängyn alla oleviin villakoiriin, koska ne ovat minun. Jos ne ovat siellä minun jäljiltäni, niin minun pitää ne myös ulkoiluttaa. Sen sijaan nainen saa istua nojatuolissa, löhöillä sängyssäni ja odottaa, että laittaisin keittiössä jotain hyvää.
      Näin kanttarelliaikaan ei olisi pahaksi, jos saisin kaverin metsään. En karhunsyötiksi, vaan jakamaan harrastuksen, jossa ei tarvitse koko ajan kyhnätä toisensa kyljessä ja puhua läsyttää joutavia rakkaudesta. Kyllä kerron ne asiat sitten kun minulle sopii. Katse korvaa monta turhaa sanaa.
      Ai niin, pilkkikaverikaan ei olisi pahasta.

      Kyllä neitsytmiehestä saa oivallisen ja uskollisen kumppanin. Se vaatii vain lähes yliluonnollista kärsivällisyyttä ja vilpitöntä suhtautumista häneen. Millään puheilla ja teennäisillä rakkaudenosoituksilla siihen ei pääse, vaan ole oma itsesi ja ymmärrä tätä "salapoliisia", joka on kaikki aistit herkkänä ympärillään tapahtuvaan.
      Sieltä jostain hänet lopullisesti löydät. Tai kuten ex-vaimoni tapasi sanoa.
      "Kiva herätä sinun kanssasi tänään, kun en ikinä arvaa, mitä kaikkea iltaan mennessä sun kanssas taas on kokenut."
      Pidä neitsytmiehestäsi kiinni!!!

      • kalat-nainen

        Hui...toivottavasti neitsytmieheni ei ole kaltaisesi. En halua missään nimessä miestä, joka ei halua koskaan sitoutua. Inhoan "seurustelua" jne. Haluan miehen, jonka kanssa jakaa elämä...olla perhe...Heh...ensimmäinen, jonka tein hänen luonaan oli noiden villakoirien poistaminen paikoista, joissa ne olivat varmasti saaneet elellä rauhassa ties kuinka kauan :). Järjestinpä jopa vaatekaapin ja pesin valtavat pyykkikuormat (miehen ja lasten)...siitä mies sanoikin, että mies yksin ei koskaan niistä olisikaan selvinnyt. Haluan olla miehen elämänkumppani, en mikään rakastajatar...


      • naisystävä

        Miesystäväni on neitytmies ja joskus hyvin kuvaamasi kaltainen.
        Olen nähnyt usein myös sen toisen puolen ja sen vuoksi ajatukseni on tänä päivänä: jätän hänet.
        Hänen seurassaan tuntee aina olevansa väärässä ja kaikessa huono. ( Mulla on ihan normaali ja hvyä itsetunto, joten siitä ei ole kysymys )
        Hän ei siedä löhöilyä ollenkaan, vaan kaikki on yhtä suorittamista. Hän kutsuu sitä "yhdessä tekemiseksi".
        Kun olen hänen luonaan, minun on jatkuvasti tehtävä jotain, koska hänkin puurtaa aamusta iltaan. " On kiva tehdä yhdessä asioita".
        Kahdessa tunnissa ja juuri sinä päivänä on ehdottomasti korjattava lattian klinkkerit, korjattava roskiksen ovi, istutettava puskat ym.ym.
        Mikään toisen tekemä ei koskaan kelpaa, se on aina väärin ja huolimattomasti tehty. Miksi kukaan ei voi olla yhtä huolellinen kuin hän ? Kukaan ei hoida mitään asioitaan paitsi hän.
        Kun olen tiskannut, hinkkaan tiskipöytää paniikinomaisesti, ettei siinä vain ole yhtään pisaraa vettä. Palaute ja luento tiskipöydän hoidosta tulee välittömästi.
        Alkuaikoina hän osoitti julkisesti kovastikin hellyyttä julkisillakin paikoilla, mikä oli minusta ihanaa.
        Oli ihanaa kävellä käsi kädessä, oli mukava kun toinen välillä antoi suukon. Me oltiin pari.
        Vaan ei enää. Hänen mielestään kävely käsi kädessä on lapsellista suukottelusta puhumattakaan.
        Hän ei ojenna käsivarttaan edes mukulakivikadulla, missä on hemmetin paha kävellä...
        Olen mielestäni ihan kohtalaisen hyvännäköinen ja edustava nainen. Olen kuitenkin hänen myötään menettänyt paljon itsetunnostani jatkuvan huomauttelun ansiosta.
        Kaupan kassalla hän huomautti, ettei pitänyt puserostani, joka oli päälläni.
        Hiukseni saisin ensi kerralla värjätä tummemmiksi jne.
        Hän on kaikesta sairaan epäluuloinen ja vainoharhainen ja uskoo omiin totuuksiinsa ennemmin kuin siihen, mikä todella on totta.
        Ystävätärtäni en ole tavannut aikoihin, mies on vakuuttunut että suunnittelen hänen pettämistään. Ystävätär on vain veruke. Työmatkojeni todellisen tarkoituksen hän myös tietää, petän häntä joka matkalla. Hän "tietää" tämän aivan varmaksi.
        Mistäköhän... sitä en tiedä, koska en ole koskaan elämässäni käynyt vieraissa - en hänen enkä kenenkään muunkaan kanssa.
        Ihanan hellä ja rakastava mies - kyllä, välillä.


      • 13-09N
        naisystävä kirjoitti:

        Miesystäväni on neitytmies ja joskus hyvin kuvaamasi kaltainen.
        Olen nähnyt usein myös sen toisen puolen ja sen vuoksi ajatukseni on tänä päivänä: jätän hänet.
        Hänen seurassaan tuntee aina olevansa väärässä ja kaikessa huono. ( Mulla on ihan normaali ja hvyä itsetunto, joten siitä ei ole kysymys )
        Hän ei siedä löhöilyä ollenkaan, vaan kaikki on yhtä suorittamista. Hän kutsuu sitä "yhdessä tekemiseksi".
        Kun olen hänen luonaan, minun on jatkuvasti tehtävä jotain, koska hänkin puurtaa aamusta iltaan. " On kiva tehdä yhdessä asioita".
        Kahdessa tunnissa ja juuri sinä päivänä on ehdottomasti korjattava lattian klinkkerit, korjattava roskiksen ovi, istutettava puskat ym.ym.
        Mikään toisen tekemä ei koskaan kelpaa, se on aina väärin ja huolimattomasti tehty. Miksi kukaan ei voi olla yhtä huolellinen kuin hän ? Kukaan ei hoida mitään asioitaan paitsi hän.
        Kun olen tiskannut, hinkkaan tiskipöytää paniikinomaisesti, ettei siinä vain ole yhtään pisaraa vettä. Palaute ja luento tiskipöydän hoidosta tulee välittömästi.
        Alkuaikoina hän osoitti julkisesti kovastikin hellyyttä julkisillakin paikoilla, mikä oli minusta ihanaa.
        Oli ihanaa kävellä käsi kädessä, oli mukava kun toinen välillä antoi suukon. Me oltiin pari.
        Vaan ei enää. Hänen mielestään kävely käsi kädessä on lapsellista suukottelusta puhumattakaan.
        Hän ei ojenna käsivarttaan edes mukulakivikadulla, missä on hemmetin paha kävellä...
        Olen mielestäni ihan kohtalaisen hyvännäköinen ja edustava nainen. Olen kuitenkin hänen myötään menettänyt paljon itsetunnostani jatkuvan huomauttelun ansiosta.
        Kaupan kassalla hän huomautti, ettei pitänyt puserostani, joka oli päälläni.
        Hiukseni saisin ensi kerralla värjätä tummemmiksi jne.
        Hän on kaikesta sairaan epäluuloinen ja vainoharhainen ja uskoo omiin totuuksiinsa ennemmin kuin siihen, mikä todella on totta.
        Ystävätärtäni en ole tavannut aikoihin, mies on vakuuttunut että suunnittelen hänen pettämistään. Ystävätär on vain veruke. Työmatkojeni todellisen tarkoituksen hän myös tietää, petän häntä joka matkalla. Hän "tietää" tämän aivan varmaksi.
        Mistäköhän... sitä en tiedä, koska en ole koskaan elämässäni käynyt vieraissa - en hänen enkä kenenkään muunkaan kanssa.
        Ihanan hellä ja rakastava mies - kyllä, välillä.

        Neitsyet jotka eivät saa toteuttaa itseään oikealla tavalla muuttuvat kauheiksi nalkuttajiksi. Tässä hyvät naiset ja herrat meillä on yksi sellainen. Koita jaksaa.. Ihminen EI SAA käyttäytyä noin, se ei ole kohteliasta ja varsinkaan kumppanilleen ei saa olla niin kriittinen. Neitsyt on kriittinen, paitsi itsensä kanssa myös niiden jotka hän kokee olevan osana itseään. Mikään ei ole hyvä.. Tämä siis neitsyt pahimmillaan, voin kuvitella millaista arkesi on. Voimia!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      76
      1352
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1195
    3. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      924
    4. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      906
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      78
      838
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      784
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      162
      783
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      766
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      764
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      675
    Aihe