unien toteutuminen.

omenapiirakka

tämä on ehkä nyt hieman väärällä palstalla, mutta jossain on pakko avautua.

useita vuosia minua ovat vaivanneet noin seitsemän vuoden takaiset tapahtumat. näin ensin unessa joutuvani tappeluun, johon noin viikkoa myöhemmin jouduin, tismalleen samalla tavalla kuin unessani. pari viikkoa tuon jälkeen näin unessa auton putoavan kukkulan päältä eteeni. sama kohtaus näkyi seuraavana päivänä eräässä tv-sarjassa. samoihin aikoihin näin unta myös eräästä hyvin erikoisesta sisäpihasta, jonka löysin saman vuoden kesällä käydessäni ulkomailla.

tapahtumat nousivat uudestaan mieleeni kun ne alkoivat toistua. näin unta ylihärmässä olevasta metsästä, jonka löysin ylihärmästä. samaten eräästä laihialla olevasta pihasta, johon sattumalta päädyin laihialla käydessäni. sen jälkeen näin unta eräästä mäestä rockperryssä, jonka myöhemmin löysin festivaalialueelta siellä ensimmäistä kertaa ollessani. lisäksi eräs vuosia vanha uneni palasi kummittemaan käydessäni kokkolassa. näin 2 vuotta sitten unta jostain siellä asuvasta tytöstä. aivan samannäköinen tyttö tuli vastaan käydessäni siellä tänä kesänä.

aivan kuin tuo ei olisi jo ollut tarpeeksi, näin myös unen, jossa olin umpihumalassa omassa keittiössäni keskellä päivää odottaen kahta kaveriani kylään. ulkona satoi vettä ja paistoi aurinko. myös tämä uni toteutui lähes kirjaimellisesti.

asia joka lopulta sai minut huolestumaan tapahtui to-pe yönä. näin unessa olevani liekki-nimisen yhtyeen keikalla ystäväni kanssa. kuuntelimme kolme ensimmäistä biisiä, jonka jälkeen ystäväni halusi lähteä kotiin. aloimme riidellä ja hän sanoi lähettävänsä minulle viestin aamulla (hän ei ole tekstannut minulle puoleen vuoteen). heräsin unesta siihen, että sain viestin, joka tuli juuri tältä ystävältäni. aloin muistella bändin keikkaa ja tajusin että kyseinen bändi on oikeasti olemassa. menin heidän nettisivuilleen, josta löysin kaikki kolme unessa kuulemaani biisiä, joita en ainakaan tietoisesti ole ikinä ennen kuullut.

olisikohan syytä huolestua vai kuvittelenko vaan?

4

436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jonnae

      ...kokemuksia. En usko että kuvittelet, en minäkään niin tee. Yritän kirjata unia ylös ja kertoa niitä kumppanilleni, jos ne vaikka sattuvatkin toteutumaan. Pelottavaahan tuo on, kun ei tiedä mistä on kyse ja miten pitäisi olla, mutta olen vain yrittänyt jatkaa elämääni mahdollisimman normaalina. Alkuun menetin tosin uneni pitkäksi aikaa.

      • pelottavia-asioita

        tuo on ennustamista...
        suvussani on tuota, isomummuni oli ennustanut sukulaistytön kuoleman kirjaimellisesti unessaan

        tyttö hukkui jokeen ja hänet naarattiin ylös airomaisella vempaimella JUURI samalla tavalla kun isomummuni unessa.... hän ennusti kymmeniä muitakin juttuja, aivan kuten sinä.


      • Anonyymi
        pelottavia-asioita kirjoitti:

        tuo on ennustamista...
        suvussani on tuota, isomummuni oli ennustanut sukulaistytön kuoleman kirjaimellisesti unessaan

        tyttö hukkui jokeen ja hänet naarattiin ylös airomaisella vempaimella JUURI samalla tavalla kun isomummuni unessa.... hän ennusti kymmeniä muitakin juttuja, aivan kuten sinä.

        Jollekin lukijalle seuraavaa edelliseen kommenttiin: On selvää, että ihmiselle on suotu nähdä tulevia, tai jopa puuttua asioihin yliluonnollisella tavalla, mutta monelleko on loogista ajatella tästä siten, ettei ole lainkaan samantekevää mitä Jumalalle vastaa Hänen tarjoamastaan pelastuksesta Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa.

        Herkkien ja lahjakkaiden tulee olla niin lähellä Jeesusta kuin vain Hän sinulle suo henkilökohtaisen uskon kautta. Kirjoitan kokemuksestani puolen vuosisadan ajalta.

        Ainoastaan usko.


    • Laurami

      näkevät enneunia. Kaikki eivät muista uniaan, eikä kaikkia ole tarviskaan muistaa. Näkemäsi unet eivät ole olleet "pahoja", auton putoaminen tv-sarjassa ei varmaankaan tapahtunut oikeasti, vaan oli filmattu. Tappeluunkin joutuminen voi johtua osittain siitä että koit olleesi samassa tilanteessa ennenkin ja käyttäydyit vaistomaisesti sen mukaan mitä olit nähnyt unessa. Huolestumiseen ei ole syytä. Enneunien näkeminen on lahja jota ei tarvitse pelätä. Uni suojelee aina näkijäänsä, monet tapahtumat tulevat vertauskuvina uniin. Esim. kuolema unessa ei tarkoita varsinaista kuolemista

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4603
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1443
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe